مشاهده نسخه کامل
: تغییر رنگ خاص
sasanch56
04-05-2010, 22:41
با سلام دوستان متاسفانه اخیرا با هندی کم فیلمی گرفتم که با حالت فیلمبرداری در شب انجام شده متاسفانه بیشتر لباسا به رنگ سبز دراومده میخواستم بدونم کسی روشی میتونه پیشنهاد بده که این خرابکاریو درست کنم؟ممنون
Mr Andersson
08-05-2010, 03:39
درود;
برای شما خیر.. البته میشه اما خیلی زمان خیلی انرژی و خیلی هزینه میبره که بهتره از قیدش بگذری.
میتونی سیاه و سفیدش کنی.. اگه پلاگینی پیدا کردم که کار باهاش راحت بود (برای تبدیل سیاه و سفید به رنگی) همین جا لینک میدم.
.......
akp_german
08-05-2010, 10:42
دقيق نمي دونم كه جواب ميده با نه ، ولي اگر نور تصوير رو زياد تر كني (Bright) و رنگ سبز رو كم كني تقريبا بهتر ميشه ، اگر هم يكم Contrast تصويرت كم شد . خب بيشترش كن تا درست بشه .
اميدوارم مشكلت حل بشه ...
mortezaon
14-05-2010, 20:08
به نظر من اين فيلمتو به مد sepia تبديل كني بهتره
توي تمام دوربين هاي آماتور و حرفه اي گزينه اي هست به نام وايت بالانس كه بايد اونو فعال كني
اگه تو عروسي ها دقت كتي فيلم بردار ها تو نور تالار اول از همه دوربين رو به سمت ديوار سفيد رنگي نشانه ميروند و بعد گزينه وايت بالانس و فعال مي كنند تا دوربين نور سفيد رو ميان اين همه نور ليزرو پروژكتور بشناسه
طبيعيه كه اگر از اين فرمول استفاده كني مشكلت حل مي شه
Mr Andersson
14-05-2010, 21:07
درود;
اما مشکل این دوستمون مربوط میشه به زمانی که فیلم گرفته شده!! اونم در مورد فعال بودن NightVision نه وایت بالانس.
sepia هم گزینه ی خوبیه.
.......
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.