ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشخصات فرستنده GPS و چجوري ميشه خريدش ؟

meisam317
04-05-2010, 19:34
سلام خدمت همه عزيزان فروم بي نظير ايران :40: (جاي مناسبي براي زدن تاپيك هست يا نه ؟ )

ميخاستم راهنمايي دوستان درباره امكانات فرستنده هاي GPS در اندازه هاي كوچك و بزرگ - قيمت - شرايط خريد و استفاده

مثلا در جايي مثل ماشين باشه و بشه با دستگاههاي معمول يا حتي گوشي از محل ماشين اطلاع پيدا كردش ؟

ممنون :11:

ess_1362
07-05-2010, 10:19
خوب شما اصلا جای مناسبی را برای این تاپیک انتخاب نکردی

فکر هم نمی کنم که اطلاعات کافی از این ابزار آلات گیر بیاری چون خودم هم مدتی به دنبالش بودم ولی چیز دندون گیری بدست نیاوردم

این ابزار آلات قیمت های مختلفی دارند که از حدود 90 تومن تا 300 تومن برای مدل های پورتابل قیمت دارند

مدلهای درون ماشین هم بسته به نوع محصول بالای 300 تومن هستند

البته میشه با این لوازم از جای ماشین مطلع شد ولی باید طوری طراحی بشن که کاملا با کامپیوتر مرکزی اتومبیل هماهنگ باشند چون اگر سارق اتومبیل متوجه این موضوع بشه و این ابزار با کامپیوتر مرکزی ست نباشه سارق این وسیله را از خودرو جدا می کنه و هیچ کس هم متوجه نخواهد شد

meisam317
09-05-2010, 10:52
خوب شما اصلا جای مناسبی را برای این تاپیک انتخاب نکردی

فکر هم نمی کنم که اطلاعات کافی از این ابزار آلات گیر بیاری چون خودم هم مدتی به دنبالش بودم ولی چیز دندون گیری بدست نیاوردم

این ابزار آلات قیمت های مختلفی دارند که از حدود 90 تومن تا 300 تومن برای مدل های پورتابل قیمت دارند

مدلهای درون ماشین هم بسته به نوع محصول بالای 300 تومن هستند

البته میشه با این لوازم از جای ماشین مطلع شد ولی باید طوری طراحی بشن که کاملا با کامپیوتر مرکزی اتومبیل هماهنگ باشند چون اگر سارق اتومبیل متوجه این موضوع بشه و این ابزار با کامپیوتر مرکزی ست نباشه سارق این وسیله را از خودرو جدا می کنه و هیچ کس هم متوجه نخواهد شد

اگه میشه لینک خرید ، توضیحات اضافی و اطلاعات تکمیلی هم بده دوست عزیز
مثلا شما از کجا قیمت گرفتی ؟ :11:

ess_1362
09-05-2010, 11:17
من برای شما چندتا لینک می ذارم انشاالله که مفید باشه :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

حتی می تونید از موبایل هم استفاده کنید که برای این منظور به لینک زیر یا مثلا انجمن موبایل همین سایت یا لینک زیر می تونه خیلی به شما کمک کنه

ولی کلا یک دستگاه GPS به نظر من بهتر از یک GPS موبایل هست

ضمنا می تونید خودتون هم در موتورهای جستوجو یک سرچ داشته باشید