ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : نرم افزار نمایش صفحه موبایل روی کامپیوتر .

Sharim
04-05-2010, 19:03
سلام
خوب هستید ؟
داداش من دنبال یک نرم افزار می گرده : دی که از طریق سیم رابط بتونه صفحه موبایل رو روی کامپیوتر نمایش بده ، و نیازی به تنظیمات خاصی توی گوشی نداشته باشه ، چون Lcd گوشیش سوخته و میخاد بده تعمیر و یک سری اطلاعاتی روش داره که محرمانه هستن و پاک هم نباید بشن (چون بعد از تعویض lcd گوشی reset میشه ) باید به کامپیوتر انتقالش بده .
گوشیش هم n72 هست .
خیلی وقت پیش چنین نرم افزاری دیده بودم اما اسمش یادم نیست .
کسی میتونه کمک کنه ؟!

kiarash3500
04-05-2010, 20:14
اگه بود منم ممنون میشم
گوشیم 6220

SADEGH 7
04-05-2010, 20:42
تنها برنامه ای که من می شناسم Mobiola Web Camera for S60 هستش که این قابلیت رو داره. ولی مشکل اینجاست که شما باید یه برنامه روی گوشی نصب کنی و اجرا کنی تا برنامه ی روی pc بتونه با اون ارتباط برقرار کنه و صفحه ی موبایل رو نشون بده.
موفق باشی:11:

kiarash3500
06-05-2010, 13:05
میشه لینکش رو بدی؟

SADEGH 7
08-05-2010, 09:15
میشه لینکش رو بدی؟
خدمت شما:
تبدیل گوشی به وبکم در ویستا:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید تو صفحه ی اولش هم لینک دانلود برنامه هست، هم لینک کرک.
البته این برنامه به جز نمایش صفحه ی گوشی، می تونه از دوربین به عنوان وبکم استفاده کنه. کار باهاش هم خیلی راحته.
موفق باشی:11:

kiarash3500
11-05-2010, 02:43
ولی این نرم افزار هدف منو برآورده نمیکنه
من میخوام محتویات صفحه نمایش گوشی تو کامپیوتر بصورت بزرگ دیده بشه

Babakan666
30-03-2014, 13:17
ولی این نرم افزار هدف منو برآورده نمیکنه
من میخوام محتویات صفحه نمایش گوشی تو کامپیوتر بصورت بزرگ دیده بشه

کنترل گوشی و فیلمبرداری از صفحه گوشی توسط کامپیوتر با Mobileways Remote S60 Professional v3.0.959

ورژن جدید و کرک شده این برنامه بسیار جالب به شما امکانات متفاوتی از قبیل دیدن صفحه گوشی در کامپیوتر ، گرفتن فیلم از صفحه ی نمایش گوشی و حتی کنترل گوشی از طریق کامپیوتر را میدهد
پس از دانلود فایل مربوطه و اکسترک آن شما با یک فایل exe که باید در کامپوتر نصب کنید و یک فایل sis که برای نصب روی گوشیتان است
پس از نصب آنها کافیست تا برنامه مذکور رو از داخل گوشی اجرا کنید و از منوی Option گزینه ی Connect via USB رو انتخاب کنید.سپس برنامه ای را که در کامپیوتر نصب کردید اجرا کنید تا صفحه گوشی خود را در کامپیوتر ببینید.
اگه خواستین با بلوتوث باهاش کار کنین که باید دستگاه بلوتوث رو روی کامپوتر خود داشته باشین خوب حالا ببینید که یک مونیتور و یک تصویر از کارتون پیداست که شما هر کاری رو که روی گوشی انجام بدین طبق همون رو روی مانیتور دارین میتونید ساز رو کوچیک و بزگ کنید از صفحه نمایش عکس بگیرید رکورد بگیرید و حتی حالات اسکرین سیور خود رو به صورت کاملا نمایان روی مونیتور داشته باشین کلیپ هاتون رو باهاش ببینین کنترل گوشی رو بدست بگیرین و کلی کارهای دیگه….هم اکنون میتوانید این نرم افزار رو از سایت آریادانلود دریافت کنید.ویژگی های نرم افزارضبط ویدیو با فرمت فلش از صفحه نمایش گوشی برای انتشار آنلاین (blip.tv ،…)
پشتیبانی از ایجاد یوتیوب فیلم ها با کیفیت بالا (۴۸۰ × ۳۶۰ ، ۳۰ فریم در ثانیه)
باز کردن هر آدرس در مرورگر تلفن خود استفاده بر روی کامپیوتر (S60 تنها)
گزینه های پیشرفته برای ایجاد توازن در مقابل عملکرد مصرف باطری
تنظیمات مختلف عملکرد پروفایل برای سرعت سوئیچینگ
اندازه و قاب رنگ پس زمینه هم اکنون آزادانه قابل تنظیم
ساخت تصاویر و کپی یا ذخیره آنها در کامپیوتر شما
گرفتن فیلم با فرمت AVI از صفحه گوشی شما
اتصال گوشی خود را با کابل یواس بی و بلوتوث
استفاده از صفحه کلید خود گوشی برای کنترل
۳ بزرگنمایی مختلف سطح (۲x ، ۴x و ۳x)
استفاده از ماوس برای کنترل گوشی
قابل برنامه ریزی حالت تمام صفحه
پشتیبانی از پوسته های متعدد

دانلود نرم افزار – لینک کمکی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] حجم فایل : ۲٫۶ مگابایت