ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کمککک

AMIDI1972
04-05-2010, 19:01
سلام دوستان لطفا کمک کنید
من کارت گرافیک giga ati radeon 5570 1g دارم
قبل از نصب درایور رزولیشن و رنگها خوب نیست ولی این مشکلو که میگم نداره با نصبش خوب میشه ولی موقع لود شدن تصویر ویندوز یعنی وقتی رمزو میزنی میخاد وارد بشه تصویر یه جوری میشه مثل زمانی که رو xp هنوز گرافیک نصب نیست مثل پرپر شدن ولی تو تصاویر ثابت مشکلی نداره
آخرین ورژنشم نصب کردم درست نشد
cpu intel i3 530
main giga h55m-usb3
vga giga ati 5570 1g
memory 4 g ddr3
power green 535

pcnondaily
04-05-2010, 20:37
احتمالا مشکلی که شما بهش اشاره دارین، فرکانس عمودی باشه. در صورت صحیح بون حدس بنده:
اگه مانیتورتون CRT باشه، ممکنه این مشکل پیش بیاد. برای LCD پیش نمیاد. حالا اگه مانیتورتون CRT هست، برین توی قسمت Advanced Settings:
برای 7:

Control Panel>Appearance and Personalization>Display>Screen Resolution

اونجا توی Advanced Settings، توی تب Monitor، مقدار Screen Refresh Rate رو تغییر بده تا پرش تصویر از بین بره. معمولا 85Hz جواب می ده.
برای XP:
راست کلیک روی دسکتاپ>>Properties>>تب Advanced>> قسمت Advanced Settings . بقیه اش دیگه همونه.
امیدوارم حدسم درست باشه و مشکلت حل شه!
:31:

MAGIDIYUM
05-05-2010, 00:06
دوست عزیز اگه باز هم درست نشد بهتره به گرافیک آنبردت توجه کنی.چون شما از i3 530 با چیپ h55 استفاده میکنی گرافیک آنبرد شما در وضعیت آماده به کار باید باشه.به تنظیمات بایاس رفته و از disable بودن گرافیک آنبرد خاطر جمع بشید.

Enemy Killer
05-05-2010, 01:56
من یک نفر را می شناسم ه این مشکل را داشت نمی دونم چی شد

دوست عزیز ویندوز 7 را امتحان کن چن درایور گرافیک را خودش نصب می کنه گمونم مشکلت حل بشه

حتما ویندوزش اصل باشه