مشاهده نسخه کامل
: error صفحه ابی بعد از خاموش کردن سیستم
akoroorian
04-05-2010, 17:59
این سیستم ما یه چند وقتیه که وقتی shudown یا reset میکنمش تا میخواد خاموش بشه error صفحه ابی میاد و ریست میشه انگار که سیستم رو ریست کرده باشی میخواستم بدونم مشکل چی هستش، اینم بگم که ویندوز رو هم جدیدا عوض کردمش که قبل اون هم،همین مشکل رو داشتم ویندوز قبلیم xp sp2 بود این که جدید نصب کردم xp sp3 هست.
ممنون میشم هر چی سریعتر کمکم کنین.
این سیستم ما یه چند وقتیه که وقتی shudown یا reset میکنمش تا میخواد خاموش بشه error صفحه ابی میاد و ریست میشه انگار که سیستم رو ریست کرده باشی میخواستم بدونم مشکل چی هستش، اینم بگم که ویندوز رو هم جدیدا عوض کردمش که قبل اون هم،همین مشکل رو داشتم ویندوز قبلیم xp sp2 بود این که جدید نصب کردم xp sp3 هست.
ممنون میشم هر چی سریعتر کمکم کنین.
اگه مشکلی نیست با یه رم دیگه امتحان کنید. ببینید در این حالت باز هم صفحه آبی میآد.
:11:
pcnondaily
07-05-2010, 09:23
یه جای دیگه هم گفتم. تداخله. اگه همه قطعه ها سالمن، یکی یکی جداشون کن، ببین کجا مشکل حل میشه. روی سیستم دیگرانم می تونی تستشون کنی.
:31:
akoroorian
10-05-2010, 21:50
بلاخره به سوال ما هم توجه شد :20:
خوب همونجور که از تاریخ پست اولم معلومه یه چند وقتیه که درگیرشم و انواع تست ها رو انجام دادم و همچنین کلی تو اینترنت گشتم تا اخر سر فهمیدم مشکلم از تداخل سخت افزاری هستش که فهمیدم مشکل کارت گرافیک البته کارت گرافیک مشکل نداره بلکه ویندوز با درایور مشکل داره کارت گرافیک من هم 4670 هستش الان با اینکه میدونم مشکل از چی هستش ولی نتونستم رفعش کنم من اخرین درایور کارت گرافیکم رو گرفتم با برنامه Driver Sweeper کلا درایورم رو پاک کردم و تو حالتی که درایورم نصب نیست مشکلی ندارم اینم اضافه کنم که من کارت گرافیکم رو ارتقا دادم با کارت گرافیک قبلیم هم تست کردم با اون درست کار میکنه و فقط با این 4670 وقتی درایورش رو نصب میکنم مشکل داره تا حالا ورژن های مختلف درایور گرافیکم رو گرفتم این اخریه رو از guru3d.com گرفتم که جدیدترینش بود و دارای استاندارد WHQL هم بود.
افرادی که مشکل اخطار صفحه ابی دارن برای اینکه بفهمن مشکلشون چی هست برنامه ای هست که به شما میگه این اخطار برای چی هستش در اصل معنی میکنه و شما با اطلاعاتی که برنامه بهتون میده با کمی وقت تو اینترنت میتونین بفهمین مشکلتون چی هست.
الان مشکل معلومه ولی راه حل معلوم نیست لطفا برای راه حل کمک کنید.
harrypotter
11-05-2010, 01:39
دقیقن بگید موقع صفحه آبی متنش چی هست چه فایلی ایراد داره؟
JING3LKHAN
11-05-2010, 08:35
عزیز جان بلو اسکرین 2 ثانیه ظاهر میشه و همیشه متنش یکیه
harrypotter
11-05-2010, 10:43
خوب عزیزم میدونم چون خطا از یه چیزه.
به فرض من قبلن همیشه موقع خاموش یا ریست کردن صفحه آبی میگرفتم که با خوندن متن صفحه آبی و اینکه چه فایلی مشکل داره فهمیدم از مودم بوده
akoroorian
11-05-2010, 14:42
این تصویر از اخرین bluscreen :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
در مورد این هم که دوست عزیزمون گفتن که ارور صفحه ابی یا bluuscreen همشون یه محتوا دارن باید بگم که خیر همچین چیزی نیست.
اینم اضافه کنم که تک و توک میشه که درست خاموش بشه و bluscreen نده.
sasan816
12-05-2010, 13:05
ارور صفحه ابی به 2 دلیله
1- رم مشکل داره
2- مشکل از هارد هست
حالا تست کن ببین مشکل از کدوم هست
akoroorian
13-05-2010, 23:37
ارور صفحه ابی به 2 دلیله
1- رم مشکل داره
2- مشکل از هارد هست
حالا تست کن ببین مشکل از کدوم هست
شما مطمئنی فقط همین 2 تا دلیل رو داره خیلی فکر کردی بهشون رسیدی یکم بیشتر فکر کن شاید چیزایه دیگه هم پیدا کردی قبل از این هم که فکر کنی از اول چیزایی که گفته شده رو شما بخون دیگه نمیخواد فکر کنی.:20:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.