PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : چندتا سوال کلی برای طراحی وب

ALI.ARB
04-05-2010, 17:19
سلام دوستـــان !

برای طراحی وبسایت :

اگه Html یاد نداشته باشیم و نخواهیم زیاد با Html ور بریم شدنی ه ؟

برای استفاده از فلش کسی می شه همه کار ها رو تو فلش انجام داد خروجی وب گرفت و همونه فلش رو فقط Upload کنیم ؟ و از Html استفاده نکنیم زیاد؟

ممنون می شم کمک کنید ! با تشکر :8:

sirchicco
04-05-2010, 18:17
جواب هر 2 تا سوال شما : آره

ali zi zeperto
05-05-2010, 17:32
منم اول نمی خواستم html یاد بگیرم و می گفتم که صفحه رو تو فتوشاپ می سازم و تمام.منتها اونطوری صفحه ات و سایتت فقط بدرد خودت می خورن.به مشکل می خوری و بهترین طریقه حل مشکل هم اینه که html بلد باشی.سعی کن یاد بگیری.خیلی سادس.

ALI.ARB
06-05-2010, 11:52
به نظرم یکم سخت گیرانه در نظر گرفتی دوست عزیز !

می شه Html ساده رو هم زیاد تحویل نگیری ( البته چیزی پیچیده توش نیست و میشه درکش کرد اما Html نویسی ه جزیی حوصله ای جدا از کـــار خود هدف مـــا می خواد )

برنامه برای ساخت ظاهر سایت و چیدمان صفحات هست که میسر و ساده باشه...

اما فوتوشاپ ! نه فکر نکنم بشه روش برای وب حساب کامل بــاز کرد !
Front page کــار راه انداز خوبی ه !

ali zi zeperto
07-05-2010, 07:06
اما فوتوشاپ ! نه فکر نکنم بشه روش برای وب حساب کامل بــاز کرد !
فتوشاپ نه با dreamweaver چی؟رو اون هم نمیشه حساب باز کرد؟html که به قول شما جزیی هم هست کاری نداره.۱ هفته براش وقت بذاری زیاده.با نرم افزار های طراحی وب هم خیلی کارها راحت میشه ولی اینطور نیست که بدون دونستن html هم بشه کار خوب کرد.به هر حال این تجربه ایه که این حقیر بدست آورده و در اختیار شما گذاشتم.من خودم اون موقع که تازه می خواستم شروع کنم تو چند تا سایت تاپیک زدم از جمله همین جا که راهنماییم کنن که از کجا باید شروع کنم.همه گفتن html نقطه شروعه.بعد باید بری سراغ مثلا css و javascript و ... من هم dreamweaver و photoshop نصب کرده بودم و فکر می کردم دیگه کار تمومه.دست به کار که بشی منظور منو می گیری.این نرم افزارها واسه ما مجانیه اگر قرار باشه ۴۰۰ دلار بابتش بدی اونوقت قدر کدنویسی رو می دونی.در آخر هم اولین صفحه ای که بسازی که کمی دقت کن گفتم کمی پیچیدگی داشته باشه اونجاست که یه مرورگر درست نمایش میده و یکی نمیده.اونوقت باید بدونی مجای کدت رو باید تغییر بدی که هر دو درست نمایش بدن.امضای منو نگا.

DaRiOuShJh
10-05-2010, 12:30
اگر استاندارد بخواید کار کنید html 3 و css حداقل زبون هایی هستند که تا جایی که ممکنه آشنایی سرپایی باید داشته باشید
این برنامه ها هم به هم مربوط نیستن و وظیفه ی برنامه نویس وب اینه که اینا رو به هم مربوط کنه
flash برای گرافیک و انیمشن
photoshop گرافیک دو بعدی
برنامه های طراحی وب و زبان ها و ... هم جدا

front page هم برای سال 2003 هست خیلی قدیمی شده استاندارد هاش