ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : ديسك گردن

عاطفه 19
04-05-2010, 16:28
سلام.من قبلا هم اين سوالمو پرسيدم ولي براي تكميل جوابم مي خوام دوباره بپرسم :31:گفته بودم وقتي مي خوابم گردنم خشك مي شه مخصوصا وقتي سرم رو روي ميز بذارم بخوابم دردش بيشتره شما جواب داديد كه شايد مشكل از ديسك گردن باشه خواستم بگم من از بچگي گردنم با كوچكترين جهشي مي گيره عين يك رعد توي سرم وتا حدي كه زبونم خشك مي شه ويه بار فكر كردم شايد ديگه نتونم حرف بزنم آخه خيلي طول كشيد حدود 10 دقيقه.دكتر اعصاب در 9سالگي رفتم اما هيچكدوم تشخيص درست ندادن ويكي گفت مشكل اينه يه مهره ازگردنت كوچيكه مادرزادي يكي آتل گردن يا گردن بند داد.تا الان كه 20 سالمه اين مشكل رو دارم وعصبي ام بيشتر مي شه.خواستم بگيد چه كار كنم؟:19:

morsadr
05-05-2010, 11:57
مشکبلات مادر زادی مهره های گردن بصورتیکه با حرکات سریع و تند ایجاد درد در گردن و سر می کنند می توانند مطرح باشند که با MRI و توسط پزشک اورتوپد یا جراح مغز و اعصاب ( نه دکتر اعصاب ) قابل تشخیصه .استفاده از مسکن و شل کننده های عضلانی بی حرکتی در زمان تشدید درد و استفاده از گردن بند طبی و سپس فیزیوتراپی و نرمشهای خاص بعد از کم شدن درد می توانند کمک کننده باشند.
تنشهای عصبی و اضطرابها هم می توانند از علل این نوع درد ها مخصوصا در هنگام عصبی شدن باشند که باید پزشک اعصاب و روان ( نه جراح مغز و اعصاب و یا نورولوژ ) بررسی و درمان کند.

یک نکته اینکه نوع خوابیدن شما بسیار مهمه . حتما بصورت ریلاکس کامل و در حالت دراز کش بخوابید (خوابیدن روی میز ممنوع :41:) . بالش زیر سر نه خیلیب بلند و نه خیلی کوتاه باشد . بالش فقط زیر سر باشد و پشت شانه ها حتما روی تشک باشد نه روی بالش.
شما از گردن و مهره های خودت مراقبت کن آنها هم شما را کمتر اذیت می کنند.:31:

عاطفه 19
06-05-2010, 16:44
سلام.از كمكتون ممنون.اما سوالي دارم كه من هم مي تونم مثل شما بباشم.يعني شما چطوري ودر چه سطحي هستيد كه به سوالات جواب مي ديد يعني اين كسايي كه به سوال افرادي مثل من در هر انجمني از اين سايت جواب مي دن چه كاركردن كه مي تونن جواب بدن؟من هم مي خوام.---------------؟؟؟؟؟

morsadr
08-05-2010, 15:54
سلام.از كمكتون ممنون.اما سوالي دارم كه من هم مي تونم مثل شما بباشم.يعني شما چطوري ودر چه سطحي هستيد كه به سوالات جواب مي ديد يعني اين كسايي كه به سوال افرادي مثل من در هر انجمني از اين سايت جواب مي دن چه كاركردن كه مي تونن جواب بدن؟من هم مي خوام.---------------؟؟؟؟؟

دوست عزیز شما برای پاسخ دادن به سوالات لازم نیست که در انجمن در سطح خاصی باشید . شمافقط نظر شخصی خود را بر اساس دانسته های خود بیان می کنید . حال کسی مثل من در این زمینه اطلاعات دارم و شما ممکنه در زمینه دیگری اطلاعات داشته باشید . فقط این مهمه که اطلاعاتتون دقیق باشه و دیگران را سردرگم نکنید.
امتحان کنید و در زمینه کاری یا تحصیلی خود اگر در انجمنی سوالی دیدید جواب بدهید تا دیگران هم از دانسته های شما استفاده کنند. :20: