مشاهده نسخه کامل
: NVDIA GeForce FX 5200
سلام دوستان خوبید؟
من گرافیکم GeForce FX 5200 هست که چون تاپیک مرتبط ندیدم یه دونه جدا زدم اگه کسی آدرس تاپیک مرتبط داره بذاره این جا
راستش من می خواستم با این گرافیک با ویندوز سون کار کنم و مانیتور واید دارم اما ویندوز سون رو که نصب می کنم واید من رو نمی شناسه و تصویر رو می کشه یعنی همون 1024*768 رو می کشه. لازمه بگم که روی ویندوز ویستا راحت نصب میشه. درایور مانیتور رو هم نصب کردم درست نشد. با نمایندگی شرکت مانیتور تماس گرفتم گفتن باید کارت گرافیکتون بشناسه و مشکل از مانیتور نیست.
لطفا راهنمایی کنین
بعدم یه سوال دیگه این که انواع کارت گرافیک رو یکی واسم توضیح می ده؟
می خواستم ببینم دیگه می تونم چه نوع گرافیکی رو مادربرد نصب کنم.
ممنون اگه توضیح کامل بدید.
با تشکّر
regularuser
04-05-2010, 17:39
حذف شود .................................
مادر برد شما agp هست.یعنی کارتهای جدید و حتی کمی قدیمی را هم نمیتونه استفاده کنه.قویترین کارتی که به مادر برد شما میخوره 4670 agp هست که ظاهرا قیمتش حدود دو برابر قیمت pcie هست
شمایا با همین بساز یا سیستم ارتقا بده.
اولا تشکر از شما regularuser ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
و iceweek ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
بعدنم این که اگه بخوام می تونم مادربورد خودمو عوض کنم و با CPU مچ کنم؟ یعنی می شه CPU رو عوض نکرد و مادر بورد بالا باش مچ کرد؟ یا حتما همشون باید با هم عوض شن؟
مرسی
اولا تشکر از شما regularuser ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
و iceweek ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
بعدنم این که اگه بخوام می تونم مادربورد خودمو عوض کنم و با CPU مچ کنم؟ یعنی می شه CPU رو عوض نکرد و مادر بورد بالا باش مچ کرد؟ یا حتما همشون باید با هم عوض شن؟
مرسی
دوست عزیز .اصلا cpu شما اونقدر قدیمی هست که برای کارت های متوسط هم محدودیت ایجاد میکنه.نمیدونم مدل cpu شما چیه.شاید مادر برد pcie باشه که بهش بخوره.ولی 99 درصد چیزی پیدا نشه.
گفتم که.کار منطقی یا ارتقا کل سیستم هست یا سوختن و ساختن
شما 250 تومان هزینه کنی یه سیستم معمولی میتونی ببندی که چندین برابر از سیستم فعلی شما قویتر باشه
regularuser
05-05-2010, 16:02
حذف شود .................................
مینبورد:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سی پی یو:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا چی؟
nury_begey
15-05-2010, 14:14
باسلام بعضی وقتها مانیتورم بدون خاموش شدن ،تصویرش حذف می شود.با توصیه یکی از دوستان با خاموش کردن کامپیوتر و بیرون آوردن فیش مانیتور و وصل مجدد آن و روشن کردن کامپیوتر مشکل برطرف شد. ضمناً گاهی اوقات کامپیوتر ریست می کند .دوستم می گوید اشکال از کارت گرافیکم(جی فورس اف ایکس 5200) است و امکان تعمیر آن وجود ندارد! لطفاً راهنمایی ام کنید.
باسلام بعضی وقتها مانیتورم بدون خاموش شدن ،تصویرش حذف می شود.با توصیه یکی از دوستان با خاموش کردن کامپیوتر و بیرون آوردن فیش مانیتور و وصل مجدد آن و روشن کردن کامپیوتر مشکل برطرف شد. ضمناً گاهی اوقات کامپیوتر ریست می کند .دوستم می گوید اشکال از کارت گرافیکم(جی فورس اف ایکس 5200) است و امکان تعمیر آن وجود ندارد! لطفاً راهنمایی ام کنید.
تا اونجایی که من می دونم می تونه این مشکل به دو علت باشه! یا اتصالی در مدارهای داخلی (که ممکن است خود کارت گرافیک هم همین طور شود) من خودم قبلا یه سیستم به دستم رسید همین مشکل رو داشت و دیدم فن روی گرافیک خراب شده باعث اتصالی و در نتیجه ریستارت شدن سیستم می شد. شما هم از سالم بودن فن روی گرافیک خود اطمینان حاصل کنید.
دلیل دوم هم می تواند اشکال در رم ها باشد. شاید خراب شده باشند. سیستم را با یک رم دیگر چک کنید، اگر بازهم مشکل داشت دلیل بالا شاید درست باشد.
موفق باشید
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.