ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : روشن شدن فن گرافیک با صدای بسیار زیاد و خاموش شدن کامپیوتر

DrMFiRE
04-05-2010, 07:26
سلام
جدیدا یه سیستم گرفتم که قطعاتش اینا هستن :
CPU : Core i5 750
MB : Gigabyte P55-UD3L-TPM
Ram: Cruise 4GB 1600 CL8 - 1.5v
VGA : HIS 5850 - 1GB
HDD : Seagate 500GB - 7200.12
Power : Green 585
Case : Zest

مشکل سیستم من اینه که وقته بازی، یه خورده که میگذره، یه دفعه مانیتور خاموش میشه و فن کارت گرافیک با صدای بسیار زیاد شروع به کار کردن میکنه.
با توجه به اینکه من در اهواز زندگی می کنم و هوا اینجا خیلی گرمه، فکر کردم شاید از گرم شدن زیاد کارت گرافیک باشه! اما یک بار بدونه اینکه بازی کنم اینجور شد. البته این در ویندوز 7 بیشتر اتفاق می افته و در ویندوز XP فقط یک بار وقتی داشتم یه بازی رو با اخرین تنظیمات گرافیکی بازی میکردم، اتفاق افتاد.

در بازی از اخرین تنظیمات و ریزولیشن 1024x768 استفاده می کنم (به دلیله اینکه مانیتورم فعلا 17 اینچه).

در ویندوز 7 سرعت بالاتره ولی مشکلات بیشتری دارم. به نظرتون مشکل از دمای بالای گرافیکه ؟ اما چرا خاموشی ؟ چرا در حالی که سیستم داره کار می کنه سرعت فن بیشتر نمی شه ؟

و کل العجمعین مشکل کجاست ؟

ess_1362
04-05-2010, 07:47
شما دماش را در حالت عادی و همینطور در حین اجرای بازی با HW MONITOR کنترل کن

من حدس می زنم کارت گرافیک شما مشکل داره چون در این رزلوشن بازی کردن اصلا هیچ فشاری به این کارت گردن کلفت نمی تونه وارد کنه و دماش هم حتما باید زیر 75 درجه باشه

DrMFiRE
04-05-2010, 09:52
چشم، برم خونه این کارو می کنم.
فقط یه نکته اشاره کنم که این اتفاق بیشتر در وقتایی رخ میده که هوا گرمه، مثلاً ظهر یا عصر. ولی شب معمولا اتفاق نمی افته.
کیسی که گرفتم(zest) اصلن خوب نیست و پیشنهاد می کنم کسی این کیس رو برای سیستم های مثله بالا، نگیره.

به نظرتون اگه در دمای پایین هم فن شروع کرد کارت مشکل داره ؟

وقتی که این مشکل پیش میاد من دیگه به سیستم دسترسی ندارم و کلا سیستم خاموشه. ولی حتی اگه 10 دقیقه هم فن روشن باشه و کارت هم خنک بشه، بازم خاموش نمی شه !!

چطور میتونم سرعت فن رو ببرم بالا ؟ و تا چند درصد بالا ببرم.

ممنون

MAGIDIYUM
04-05-2010, 10:20
تهویه ی کیس شما مناسب نیست که گرافیکتون داغ میکنه.البته تا حدی هم به جای کیستون بستگی داره که مثلا کاور سمت گرافیک محیطش بسته باشه یا نه.اگه امکان نصب فن در کاور بغل و روبروی گرافیک وجود داره میتونید یک فن و در جهت ورودی نصب کنید تا هوای گرافیک تامین بشه.در ضمن خروجی هم مهمه که فن پشت کیس چه مقدار حجم هوای گرم رو خارج میکنه تا گرما در کیس نمونه.
افزایش دور فن گرافیک هم هیچ کمکی به شما نمیکنه چون با چیزایی که میگید میشه نتیجه گرفت هوایی در قسمت اسلات گرافیک در جریان نیست.و خودتون میگید دور فن به شدت به طور اتوماتیک بالا میره پس فرقی نداره که خودتون دور فن رو بالا ببرید.شما باید یک فن حالا بسته به اندازه ی جای فن کاور بغل که 8 سانتی باشه یا 12 سانتی یک فن تهیه کنید.به هر حال اگه میخواهید با افزایش دور فن تست کنید 40 الی 50 درصد میتونید دور فن رو در برنامه ی کاتالیست خود گرافیکتون افزایش بدید.

اگه اصلا کاور ورودی هوا نداره یا باید در کیس رو باز کنید یا به فکر خرید یه کیس مثل مگنوم 2 باشید.چون این گرافیک ها به یه کیس مناسب احتیاج دارند.

---------- Post added at 11:20 AM ---------- Previous post was at 11:16 AM ----------

البته رو یه احتمال دیگه هم میتونی حساب کنی و اون توان پاور است.درسته برای 5850 یه پاور 585 کفایت میکنه ولی در بعضی از موارد محدود و به خاطر افزایش سخت افزار در سیستم و تامین برقشون و حتی در موارد محدود کافی نبودن 585 وات میتونه باعث افزایش دمای کارت بشه.من به شما پیشنهاد میکنم اگه به یه پاور گرین 685 دسترسی دارید و میتونید جور کنید یا کلا یه پاور با وات 600 ریل یه تست بگیرید که معلوم بشه از پاور هست یا نه.

MAGIDIYUM
04-05-2010, 10:29
لطفا یک شات از صفحه ی تمپ کاتالیست گرافیکتون بزارید تا دور فن و دما رو ببینم.

یک شات هم از تب گرافیک و سی پی یو از cpu-z بزارید.

Richardus
04-05-2010, 10:30
درایور کارت گرافیکتون هم آپدیت کنید .شاید درست بشه....

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

DrMFiRE
04-05-2010, 12:57
چشم، من الان خونه نیستم، خونه هم دسترسی به اینترنت ندارم فعلا.
عکس میگیرم فردا صبح زود اپلود میکنم که ببینید.

البته با یکی از دوستان با تجربه صحبت کردم که گفت شاید از ریزولیشن یا مانیتور باشه.
گفتند که با یک مانیتور LCD تست کنید، ببینید بازم مشکل پیدا میکنه یا نه. مانیتورم الان LG F700 هست که 17 اینچه.
اون موقع که ریزولیشن رو 1280x1024 میگذاشتم فکر میکنم بیشتر مشکل پیدا میکردم. نظرتون راجع به این چی هست ؟

ولی این موردی که گفتین در مورد پاور رو بررسی میکنم. ولی با این قطعات بالا فکر نمی کنم بیشتر از 585 استفاده کنه.
فعلا فقط یه DVD-RW سوزوکی که IDE هست رو، رویه سیستم گذاشتم و یه رم ریدر هم هست.

در مورد کیس هم ورودی هوا داره ولی فن نداره، یک دریچه هست که به سمت فن پردازنده هستش. ورودی به سمت گرافیک نیست، کاری که می تونم بکنم اینه که یه فن بگیرم، بزارمش یه جایی که به سمت گرافیک باشه.

ممنون از راهنمایی

MAGIDIYUM
04-05-2010, 13:29
فکر نمیکنم مشکل از مانیتور crt باشه مگر اینکه خود گرافیکتون با crt کانفلیکت باشه و نتونه رزولیشن رو ساپورت کنه که باز هم اون از موارد محدود هستش.باز هم ضرر نداره که اینم تست کنید.

تا حالا با مشکل فریز شدن تصویر مواجه شدید؟

در مورد پاور من علاوه بر میزان مصرف برق از این قضیه یه هدف دیگه هم دارم که تست کنید ..... شاید خود پاور مشکل داشته باشه.

شما پس برای ورودیه هوا تون یک فن در نظر بگیرید.کاری هم که خودتون میخواهید بکنید دیگه به خودتون بستگی داره فن رو در قسمتی از گرافیک قرار بدید که هوا در گردش باشه.

DrMFiRE
05-05-2010, 07:17
سلام
از راهنمایی همه ممنون
مثله اینکه مشکل از همون ریزولیشن بود. دیروز چندین کار سنگین با هم انجام دادم که دمای کارت رو به 86 درجه رسوندم اما چون در ریزولیشن استاندارد مانیتوره من بود، مشکلی پیدا نکرد.

حتی GTA IV نسخه ی جدید (فکر کنم لیبر سیتی) رو دیشب نصب کردم که با نهایت تنظیمات گرافیکی در ریزولیشن 1024x768 حدود 42 فرم تولید میکرد(از بنچ مارک خود بازی استفاده کردم)

اما عکس های زیر، تست با برنامه GPU Caps Viewer هست که تست های خوبی بودند :
این کمی از محیط تست و تعداد فریم زده شده :

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اینم وقتی با برنامه GPU Caps Viewer تست میکردم(تست بالا) که تسته سنگینی هم بود :

این زمانی که اساسین کرید 2 رو با اخرین تنظیمات بازی می کردم :

اینم مشخصات گرافیک من تویه برنامه TechPowerUp GPU که تعجب میکنم چرا اینجوری نوشته :

ولی در کل گرافیکه خنکی هست و در اجرای چندین بنچمارک بیشتر از 86 درجه نشد! حتی در اتاقم رو بستم که هوا گرمتر شه، در کیس رو هم بستم، اما بیشتر نشد

ولی سعی میکنم با یه مانیتور بزرگتر تست کنم ببینم چطوره.
ممنون