PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : پادشاه خیابان ها :شهر بوشهر اولین بازی openworld من

صفحه ها : 1 [2]

parvizamd
07-06-2010, 13:17
میشه لینک شو بدی ممنون میشم عماد جان

Prince_ of _Persia
12-06-2010, 21:26
پرویز جان به کجا رسیدی ؟
این آنریل تا بیای اسکریپتش رو یاد بگیری حالا حالا ها طول می کشه بهتره بازی رو با همین گیم استادیو بدی بیرون.
منتظریم عزیز :11:

parvizamd
12-06-2010, 21:48
راستش به خاطر امتحانات بی خیال شدم ایشالا بعد امتحان ریاضی راستش

armin_555
12-06-2010, 22:01
فقط سعی کن زود بسازی.:31:

parvizamd
12-06-2010, 22:14
راستش من هنوز نه مدل های ماشین درست کردم نه مدل های ساختمون الان انتگرال پدرمو درآورده هیچی ازش نمیفهمم خیلی سخته

AMIR REZAs
13-06-2010, 10:17
انتگرال پدرمو درآورده هیچی ازش نمیفهمم خیلی سخته
این دیگه چیه؟؟؟!!
بگو شاید ما تونستیم کمک کنیم.......:20:

king of the kings
13-06-2010, 13:09
میشه لینک شو بدی ممنون میشم عماد جان

بفرما این جدیدترین ورژنش هست که مال ایوی رو هم باز می کنه..

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
البته فکر نکنم ولی اگه خواستی بهت کمک می کنم و تا مدل هاتو به dff تبدیل کنی وارد نرم افزار کنی و تکسچر هاشو تنظیم کنی و ..

parvizamd
13-06-2010, 13:19
مدل مورد استفاده من 3DS هست نه DDF عماد جان بازم ممنون عماد جان

---------- Post added at 03:19 PM ---------- Previous post was at 03:18 PM ----------

انتگرال مرا که OPEN کرد تو دانشگاه می خونید به قول خودم:31:(ان تو تگرال)

king of the kings
13-06-2010, 13:45
همون دیگه...
این برنامه که بهت دادم 3ds هم ایمپورت می کنه ...

parvizamd
13-06-2010, 16:27
الان دان ش می کنم

king of the kings
13-06-2010, 16:41
اموزش تکسچر دهی و تنظیم کردن تکسچر نسبت به مدل هم هست ...

Prince_ of _Persia
13-06-2010, 18:06
انتگرال مرا که OPEN کرد تو دانشگاه می خونید به قول خودم(ان تو تگرال)

خوش به حالت ما که تو پیش دانشگاهی خوندیم تو کنکور هم اومده بود ( رشته ریاضی)
لعنت به انتگرال مخصوصا به پایه e

اون برنامه zmodeler خیلی خوبه ولی اشکالش اینه که مدلی که می سازه جزییات زیاد داره. باید تو نرم افزار مدل سازی reduce کنی پالیگانهاشو

parvizamd
13-06-2010, 21:09
رشته ریاضی هستی بابا دمت گرم >> اینجاست که باید پاچه خواری کنم

ای مهدیار ای پرنس ای ابوریحان بیرونی ای انشیتین ای سیسنوس ای ... (ببخشید بابت اسپم )

مهدیار جان منبع یادگیری برای انتگرال نا معین نداری ؟ روش جز به جز و روش تغییر متغیر پدرم درآوره پدر س..

Prince_ of _Persia
13-06-2010, 21:39
رشته ریاضی هستی بابا دمت گرم >> اینجاست که باید پاچه خواری کنم

ای مهدیار ای پرنس ای ابوریحان بیرونی ای انشیتین ای سیسنوس ای ... (ببخشید بابت اسپم )

مهدیار جان منبع یادگیری برای انتگرال نا معین نداری ؟ روش جز به جز و روش تغییر متغیر پدرم درآوره پدر س..

ای بابا جو گیرمون نکن بعد ای سینوس می خواستی چی بگی کلک ؟ :21:
می دونی من چند سال پیش پیش دانشگاهی بودم اصلا دیگه یادم نمی یاد چی بود .کلا ریاضی رو بوسیدم گذاشتم کنار ( البته بعد از انصراف از رشته ریاضی محض دانشگاه ) . بهترین منبع ریاضی دیفرانسیل 1 و 2 سال اول رشته ریاضی دانشگاه هست مولفش هم یک خارجی بود که اسمشو یادم نمی یاد ولی بری کتاب فروشی ها اینو بهشون بگی می فهمن چی می خوای.

parvizamd
18-06-2010, 15:03
دوستان بزودی یک شیرجه به بازی اضافه میشه

armin_555
28-06-2010, 17:36
پرویز جون بازیت رو کامل نمی کنی؟:46:

parvizamd
30-06-2010, 18:09
راستش بی خیال شیرجه شدم این شات جدید
پلیس سواره به بازی اضافه شد.

armin_555
30-06-2010, 21:16
چرا بی خیال شیرجه شدی؟

parvizamd
30-06-2010, 21:39
خیلی ضایعه شد بعد بازی داره زیادی پیجیده میشه الان باید کد اکشن دشمن بنویسیم که انتطاف پذیر باشه بعد شیرجه بعد صحنه آهسته بشه که کلی اعصاب خرد کن هست

keb
01-07-2010, 09:57
خیلی محیط بازیت لخته. یه دار و درختی اضافه کن.:46:

saeed_cpu_full
01-07-2010, 10:40
راستش بی خیال شیرجه شدم این شات جدید
پلیس سواره به بازی اضافه شد.

آقا اين تكسچر كف زمين رو عوض كن خيلی تكرار شده تو ذوق ميزنه
از لينك زير يه تكسچر باحال واسش پيدا كن :46:

- مـوفــق بـاشــی :40:

bazisaz
01-07-2010, 12:24
بازی هاتون رو قبلا دیده بودم و بازی هایی که ساختید نشون می ده که در برنامه نویسی واردید
امیدوارم بازی رانندگی پادشاه خیابان ها رو هم با موفقیت به پایان برسونید

parvizamd
01-07-2010, 15:15
فقط رانندگی نیست میتونه سوار و پیاده بشه و تیراندازی کنه

bazisaz
01-07-2010, 16:26
فقط رانندگی نیست میتونه سوار و پیاده بشه و تیراندازی کنه
از تاپیکتون (open world) فهمیدن که بازی مثل gta هست . منتظر بازیتون هستم .

bazisaz
01-07-2010, 16:41
راستی یه سوال که ربطی به این تاپیک نداره لینک 10 بازی نبرد مرگبار هسته جنگ خرابه . 9 تاش رو دانلود کردم ولی دهمی انگار پاک شده اگه لینکش رو درست کنید ممنون می شم.

parvizamd
01-07-2010, 18:20
به آدرس زیر برو
parvizb.persiangig.com
و از اونجا دنلود کنید

parvizamd
04-07-2010, 20:08
دوستان پلیس به بازی اضافه شد البته پلیس رو عوض می کنم

AMIR REZAs
04-07-2010, 20:19
خیلی خوبه:10:
یه سوال پلیسه کلت داره دیگه؟

parvizamd
04-07-2010, 22:11
پلیس فقط کلات داره ولی من طوری هوش منصوعی پلیس رونوشتم که بشه باهش واسه کلاش و یوزی هم تنزیم کرد

armin_555
04-07-2010, 23:34
پرویز جون دمت گرم خیلی کارت درسته:46:
راستی واسه تکستچر می تونی بری به این سایت :
لینک :

parvizamd
05-07-2010, 06:21
سخت ترین قسمت شهر سازی شروع شد و اگه ماشین هم تموم بشه بازی حالت آزاد تمومه

armin_555
05-07-2010, 10:31
پرویز جون به گرافیکش خوب برس.:31:

lord arthas
11-07-2010, 13:26
اره تو شات ها که گرافیکش بده (نظر شخصی)

parvizamd
18-07-2010, 13:13
ساخت بازی رسما کنسل شد! دیگه حالم از بازی سازی بهم می خوره اگر هم بخواهم بازی بسازم واسه پول کار می کنم چون مشکل مالی هم دارم .همین دیروز هم ریاضی عمومی افتادم باید دوباره پس اش کنم دیگه پی سی ورد نمی آم

saeed_cpu_full
18-07-2010, 13:56
ساخت بازی رسما کنسل شد! دیگه حالم از بازی سازی بهم می خوره اگر هم بخواهم بازی بسازم واسه پول کار می کنم چون مشکل مالی هم دارم .همین دیروز هم ریاضی عمومی افتادم باید دوباره پس اش کنم دیگه پی سی ورد نمی آم

:18::18::18: چرا عزيز ؟!
اگه مشكل مالي داره يه بازيه آركيد با گيم پلي جذاب ( گيم پليش فقط خوب باشه ) بساز و بعدش يه حساب دبي باز كن و با مايكروسافت براي انتشار بازيت روي Xbox Live مكاتبه كن
بعد از ارسال دمو اون ها اگه خوششون اومد باهات يه قرار داد ميبندن و بازي رو با يه قيمت روي Xbox Live منتشر ميكنن و مثلا ميگن به ازاي هر دانلود X يورو ميريزيم حسابت
كلا اكثر بازيساز هاي مستقل اينطوري از بازي هاشون پول در ميارن

FerineFast
18-07-2010, 14:01
نا امید نباش! اینجا همه پشتتن

AMIR REZAs
20-07-2010, 19:21
اوه همینه دیگه من نباشم دو سه نفر یه دفعه از بازی سازی جدا میشن:41:
آقاپرویز دیگه از شما ناامید تر اینجا نمیشه پیدا کرد.....

RatAtouille
21-07-2010, 12:36
:18::18::18: چرا عزيز ؟!
اگه مشكل مالي داره يه بازيه آركيد با گيم پلي جذاب ( گيم پليش فقط خوب باشه ) بساز و بعدش يه حساب دبي باز كن و با مايكروسافت براي انتشار بازيت روي Xbox Live مكاتبه كن
بعد از ارسال دمو اون ها اگه خوششون اومد باهات يه قرار داد ميبندن و بازي رو با يه قيمت روي Xbox Live منتشر ميكنن و مثلا ميگن به ازاي هر دانلود X يورو ميريزيم حسابت
كلا اكثر بازيساز هاي مستقل اينطوري از بازي هاشون پول در ميارن

دوباره توضيح ميدي ؟

saeed_cpu_full
21-07-2010, 12:54
دوباره توضيح ميدي ؟

الان بازيساز هاي مستقل بازي هايي رو ميسازن كه اصطلاحا بهشون ميگن Arcade Games
Zuma يك بازيه آركيد معروف هست :

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

مثلا فرض كن خودت رو كشتي تونستي يه بازيه خيلي عاليه اول شخص تك نفره بسازي ... بعدش مثلا بدي تبيان (‌ :2: ) برات منتشر كنه . فكر ميكني چقدر پول در مياري ازش ؟ اون شركت هايي كه منتشرش ميكنن چند درصد از سود رو بهت ميدن ؟ خلاصه با توجه به اينكه قانون كپي رايت براي ما ايرانيا مفهوم نداره و قيمت بازي اگه بيشتر از 5 تومن باشه كسي سراغش نميره و هزار تا دليل ديگه ، بازيسازي براي ايران به درد نميخوره

همه بايد كاري رو انجام بدن كه بازيساز هاي مستقل ديگه انجام ميدن . الان مايكروسافت و سوني توي شبكه هاي اينترنتيشون يه جنگي دارن . مايكروسافت براي اينكه پيروز بشه يه كار خيلي عالي انجام داده . اين امكان رو براي بازيساز هاي مستقل ايجاد كرده كه بازيشون رو براي مايكروسافت بفرستن اگه مايكروسافت خوشش اومد خودش برات خروجي X360 ميگيره و بازيت رو توي Xbox Live منتشر ميكنه. ايكس باكس لايو هم شبكه اي هست كه ميليون ها نفر توش عضو هستن و همشون هم عاشق بازي هستن ... مايكروسافت باهات قرار داد ميبنده ميگه مثلا ما روي بازيت اينقدر قيمت گذاشتيم و حسابت رو بده به ازاي هر يك دانلود ما X % از سود رو به حسابت ميريزيم

اين خيلي به صرفه هست چون :

قيمت بازي هاي آركيد از 5 يورو پايين تر نمياد ( يعني خيلي بازيت داغون باشه 5 يورو ميشه قيمتش )
ساخت بازي هاي آركيد خيلي آسونتر هست
ميليون ها نفر از سراسر جهان اون رو دانلود ميكنن

البته قبلش بايد با مايكروسافت مكاتبه كني و دموي بازيت رو براشون بفرستي

Reza Razor
21-07-2010, 14:36
قصدم توهین و تمسخر نیست ولی خوب کاری کردی بیخیال شدی
خیلی ضایع بود
اشتباه بزرگی که شما و امسال شما میکنن اینه که تنها بازی میسازن
مثل تنهایی به اورست صعود کردنه امکان داره از هر 100 نفر یه نفر موفق بشه ولی همینکه تنهایی به قله برسه براش خیلی ارزش داره و ریسکشو قبول میکنه ...
امیدوارم یروز یه بازیساز خوب از یه "تیم بازیسازی" خوب باشی ...

parvizamd
21-07-2010, 14:47
برای حرف شما مخصوصا ادامه میدم بدونی که مشکل بازی من فقط گرافیک بود ! بعد من این بازی می فروشم دلت نخواست دنلود نکن بعد شما مثلا خودت چه استعداد شگرف داری می گی بعد این بازی نباید یک چیز مثل call of duty یا Gta San Address مقایسه کرد بعد شما sakia25 نمی گی تنهایی رفته با گیم میکر چه ساخته این حرف نه تنها توهین به من بود بلکه به بازی سازان مستقل هم بود مگه آقای فنایی یا شباهنگ دیوانه هستند واقعا انه که

:2::2::2::2:

Reza Razor
21-07-2010, 14:55
من چی گفتم شما چی برداشت کردی ...
خب با این شخصیت غیرقابل انتقاد شما من زیاد به جمله ی آخرم امید ندارم ...
هرجور راحتی ...

AMIR REZAs
21-07-2010, 15:14
قصدم توهین و تمسخر نیست ولی خوب کاری کردی بیخیال شدی
خیلی ضایع بود

امیدوارم یروز یه بازیساز خوب از یه "تیم بازیسازی" خوب باشی ...

واقعا حرفاتون مسخرست:2:
در کل این فروم شاید ده ها رشته ی مختلف وجود داره که چیزی حدود30هزار کاربر ازش استفاده میکنند کاملا مجانی یعنی کسی که مدل سه بعدی میسازه و تو این فروم تو قسمت گالری میذاره هم کاملا رایگان کار کرده و........................
هیچ کس به ازای ساخت بازی یا هر چیز رایگان پولی دریافت نمی کنه :27:
همه ی اینها برای پیشرفت ماست و اینکه یه چیزی یاد بگیریم و یه روز که کاملا کار بلد شدیم دیگه خارجی ها هم رو هوا ما رو می زنند:21:

اشتباه بزرگی که شما و امسال شما میکنن اینه که تنها بازی میسازن
این فقط یک تمرینه................. فکر کنید همین بازی پادشاه خیابانها اگر چهار تا مدلساز داشت الان در خارج هم فروش بالایی داشت چه برسه به ایران......

مثل تنهایی به اورست صعود کردنه امکان داره از هر 100 نفر یه نفر موفق بشه ولی همینکه تنهایی به قله برسه براش خیلی ارزش داره و ریسکشو قبول میکنه ...
هر کاری ریسک داره ( پزشکی ، مهندسی ، .........) هیچ چیز تو دنیا بدون ریسک نیست چه برسه کار باشه.
لطفا قبل از حرف زدن کمی فکر کنید.............:11:

saeed_cpu_full
21-07-2010, 15:30
شما ها حرفاي اين بنده خدا رو اشتباه متوجه شديد ..
در ضمن امير رضای عزيز . قسمت گالري مدل نميزارن ... فقط عكس كار هاشون رو ميزارن
مطمئن باش اكثر كساني كه توي قسمت سه بعدي فعاليت ميكنن الان توي يه شركت يا همين صدا سيما مشغول به كار هستن

همه ی اینها برای پیشرفت ماست و اینکه یه چیزی یاد بگیریم و یه روز که کاملا کار بلد شدیم دیگه خارجی ها هم رو هوا ما رو می زنند
شما اين همه تمرين ميكني كه يه روز خارجي ها شما رو ، رو هوا بزنن ؟! :18: پس بهت ميگم تمرين نكن چون كار بلد تر از من و شما هم توي شركت هاي خيلي خيلي كوچيك خارجي جايي نداشتند. شما بايد از الان مسيرت رو مشخص كني ... اگه ميخواي تكي بازي بسازي خوب همون كاري رو بكن كه توي پست قبل گفتم
اگه ميخواي بازي بزرگ تجاري بسازي چه بخواي چه نخواي بايد بري توي يه گروه بازيسازي

AMIR REZAs
21-07-2010, 15:48
عزیز من هیچ کس نگفته کار گروهی نمی کنیم اتفاقا بقیه دوستان هم میدونند من همیشهدر حال جمع کردن گروه بودم و هستم :

ولی تو گروه اولی نتیجه گرفتیم باید گروه شرکتی باشه نه اینترنتی و الان هم داریم سعی میکنیم گروه شرکتی راه بیاندازیم که خوب مشکلاتی داره که امیدوارم به زودی حل بشه...
من گفتم مثلا و من هیچ وقت برای پیشرفت تو خارج تلاش نمیکنم ...
من سه بعدی سازها رو مثال زدم ماشاءالله پسی وورد به این بزرگی فقط که اونا نیستن....

parvizamd
21-07-2010, 18:03
سلام دوستان آقای reza razor عذر می خوام لحن تند بود دیگه اعصاب برام نمونده :11: ! حرفتون بهم جدا برخورد من برای پول بازی نمی سازم برای اینکار استعداد خودم نشون بدم اینکار می کنم .بازی ها من اینقدر بد نیست ! درسته حتی قابل مقایسه بازی های سال 2001 EA و UBI هم نیست هرچی باشه برای زحمت کشیده شده من بازی های ریزه میزه زیاد ساختم
اما کدوم تیم در آموزشکده اینقدر دنبال 3D کار گشتم نبود . تلاش برای رسیدن به مهارت حماقت نیست . نگه کن بازی ایرانی مگه چیه هستند؟! آدم های مثل من و شما رفته ساخته اند . شما به این سایت یک سر بزن

Reza Razor
21-07-2010, 19:16
درست میگی شرمنده منم باید یکم بیشتر برای کارت ارزش قائل میشدم ولی این حرفو وقتی گفتم که دیدم خودت گفتی بیخیالش شدی و نمیخواستم نا امیدت کنم از کارت
من فکر میکنم بازیسازی پیچیدگی هایی داره که حتما باید یه عده دورهم جمع بشن و گروهی کار کنن و تجربیاتشونو روهم بذارن تا به نتیجه ای برسن حتی اگر دارن برای یادگیری کار میکنن چون پیشرفت وقتی کار انفرادی باشه خیلی کمه
هنوزم امیدوارم با یه تیم بتونی یه بازی خوب بسازی چون هم علاقشو داری و هم استعداد و هم روش میتونی وقت بذاری
موفق باشی

AMIR REZAs
21-07-2010, 20:34
به این سایت یک سر بزن
کد:

YOYOGAMES.COM

ای کاش برای گیم استدیو هم همچین امکاناتی بود که طرف بازیش رو بذاره تو سایت اونها امتیاز بدن:41:

saeed_cpu_full
21-07-2010, 20:51
ای کاش برای گیم استدیو هم همچین امکاناتی بود که طرف بازیش رو بذاره تو سایت اونها امتیاز بدن:41:
بازيت رو روي Xbox Live منتشر كن بهترين منتقد هاي دنيا ميان نقدش ميكنن بهت امتيار ميدن ...

keb
22-07-2010, 10:04
چرا دعوا میکنین؟:31:!
دوست عزیز من بعد این همه سال های متمادی:31: فقط یه نکته رو دریافتم و اون اینکه پرویز جان اصلا دروغ نمیگه:31:

راستی کار گروهی که گفتی امیر رضا جان، آخه کی میاد خدایی. سه ساله هیچ کی یه شکلک هم اون جا نذاشته. کلا اون جا بدجوری خوابیده. کسی واقعا نمیاد جدی ببینیم چی کار میتونیم بکنیم.
من که خودم هزارتا امید و آرزو و ... داشتم از این کار ولی هیچ نشد.:13:

AMIR REZAs
22-07-2010, 11:56
بازيت رو روي Xbox Live منتشر كن بهترين منتقد هاي دنيا ميان نقدش ميكنن بهت امتيار ميدن ...
چطوری؟ بیشتر بتوضیح .....

راستی کار گروهی که گفتی امیر رضا جان، آخه کی میاد خدایی. سه ساله هیچ کی یه شکلک هم اون جا نذاشته. کلا اون جا بدجوری خوابیده. کسی واقعا نمیاد جدی ببینیم چی کار میتونیم بکنیم.
من که خودم هزارتا امید و آرزو و ... داشتم از این کار ولی هیچ نشد.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نمی دونم من که گفتم جا از من.............
بقیش با آقااحسان و شماهاست.......

saeed_cpu_full
22-07-2010, 12:04
چطوری؟ بیشتر بتوضیح .....

forum.p30world.com/showpost.php?p=5194038&postcount=289

AMIR REZAs
22-07-2010, 12:08
منظورم این بود بازی ای که ساختیم رو باید چطوری بهشون معرفی کنیم؟؟ کلا چه کارهایی باید انجام بدیم؟

saeed_cpu_full
22-07-2010, 12:16
منظورم این بود بازی ای که ساختیم رو باید چطوری بهشون معرفی کنیم؟؟ کلا چه کارهایی باید انجام بدیم؟

اونجا نوشتم ديگه
ولي كاملش رو ميگم
سايت مايكروسافت برو ... از پايين Contact us رو بزن . بعدش Email-us رو بزن . بعد از اون Xbox Support
حالا يه متن درست و حسابي براشون بنويس . بگو يه بازي آركيد ساختي ميخواي واسه Xlive منتشر كني و نسخه ي دمو رو براشون بفرست
اگه خوششون اومد توي Reply بهت ميگن كه بازي رو منتشر ميكنيم و بقيه ي ماجرا ( بازيت درست حسابي باشه ها ! )

parvizamd
22-07-2010, 16:16
پس برای خوشحالی شما باید بگم ماهواره به بازی اضافه شد!
امکانات ماهواره :
نقشه کل منظقه
پرتاب موشک (مثل call of duty
ارسال خودرو (مثل just cause
ارسال نیرو انفرادی در مقابل پلیس

parvizamd
23-07-2010, 07:36
دوستان ماهواره بازی اضافه شد:
امکانات ماهواره نمایش منطقه به صورت بسیار دقیق
پرتاب موشک
ارسال خوردو
ارسال نیرو کمکی برای دفاع از شما (یک نقر به پلیش شلیک می کنه)
تصویر1:نمایی از ماهواره
تصویر 2: نمایی از نیرو کمکی

king of the kings
23-07-2010, 09:37
خیلی توپه ایولا...
خوشحالم که داری ادامه می دی ...

parvizamd
23-07-2010, 13:44
ممنون عماد جان .راستش اگه ریاضی عمومی درسته بشه سرعت کاریم دوبرار میشه

FerineFast
23-07-2010, 16:34
در مورد زیانش هم تصمیمی گرفتی؟ (این ماهواره زبانش یکم گیج کنندست)(بهتر نیست 2 نسخه فارسی و انگلیسی داشته باشه!)
+
یکم کاراکتراش سخته Smooth کن!

parvizamd
23-07-2010, 17:29
راستش می خواستم یکم شبیه call of duty بشه

AMIR REZAs
23-07-2010, 17:32
پرویزجون شما بازیت بیش از حد حرفه ای شده:31:
میگم چند تا رمزم واسش بذار.....:46:

keb
23-07-2010, 22:31
خیلی ماهواره اش توپه. فقط دو تا مشکل داره:
اول اینکه نصفش فارسی نصف دیگه اش انگلیسی که باید همه اش یکی بشه.
دوما اسم اونی که تو گذاشتی جی پی اس هست نه ماهواره.

حیف که این بازی مجانی باشه:13:

parvizamd
24-07-2010, 15:24
سلام keb جان اسمش مخصوصا ماهواره گذاشتم چرا ماهواره نمی تونم موشک پرتاب کنه . ماهواره هم اینطوری به نظرم بهتر باشه gps فقط مکان یاب هست شاید به سرم زده بازی رو به دو صورت پخش کنم :
نسخه رایگان :
فقط می توانید سوار ماشین شوید
گیره و دوربین دار کار نمی کنند
قابلیت تیر اندازی در حین رانندگی وجود ندارد
ماهواره فقط قابلیت نمایش منطقه را دارد
ماموریت وجود ندارد

نسخه تجاری (قیمت 2000 هزار تومن):
تمامی امکانات

نسخه OPEN SOURCE
150 هزار تومان

saeed_cpu_full
24-07-2010, 15:35
نسخه OPEN SOURCE
150 هزار تومان
آقا خيلي گرونه !!! كم تر حساب كن مشتري شيم : دی

AMIR REZAs
24-07-2010, 16:01
نسخه رایگان :
فقط می توانید سوار ماشین شوید
گیره و دوربین دار کار نمی کنند
قابلیت تیر اندازی در حین رانندگی وجود ندارد
ماهواره فقط قابلیت نمایش منطقه را دارد
ماموریت وجود ندارد

نسخه تجاری (قیمت 2000 هزار تومن):
تمامی امکانات

نسخه OPEN SOURCE
150 هزار تومان
اوه اوه حاجی چه خبره :دی
با کدوم شرکت قرارداد می بندی؟

parvizamd
24-07-2010, 16:02
مثلا چقدر ! سعید جان

saeed_cpu_full
24-07-2010, 16:22
مثلا چقدر ! سعید جان

اگه به من باشه ميگم مجاني : دی
خودت يه قيمت كمتر روش بزار ...

lord arthas
24-07-2010, 16:47
راست میگه بابا 150 تومن نیاز به چایی نبات داره که مریض نشی!!!

keb
24-07-2010, 17:19
اقلیشت که باهاش مافیا ساختن اپن سورسه و مجانیه.

حالا تو اگه میخوای پول بگیری وقش 1 چوغ. من بیشتر نمیگیرم. یه چوغ هم خیلی زیاده.

حالا با کدوم شرکت قرارداد بستی پرویز جان؟:31:

درضمن keb اسم داره:4:

parvizamd
24-07-2010, 20:39
خدا وکیلی خیلی بی انصاف اید اینها زحمت کشیده ام 1 هزار تومان خیلی انصاف اید
در ضمن کیان جان بازی من از توپ توپ 3 کمتره:13:با شرکتی قرداد نبستم برای فروش به صورت اینترنتی خواهد بود بعدشم من نگفتم بخر بعدشم خودت بودی سورس همچین چیزی می دادی 1 هزار بازم واقعا که!:13:

bazisaz
24-07-2010, 21:36
خسته نباشید خوب شد که ادامه دادید .
ساختن بازی خیلی خیلی سخته تازه 3 بعدی باشه و تک نفره هم این کار رو بکنی خیلی وقت گیره . از نظر من اگه بتونی یه کم به گرافیکش برسی و گیم پلیت مثل بازی sasika روون باشه حتی می تونی با قیمت 5 تومن هم بفروشیش چون این جور بازی ها تو ایران خیلی طرفدار داره و فروشش زیاد خواهد شد . امیدوارم همینطور ادامه بدی چون حیفه که این همه زحمت کشیدی و آخرش به جایی نرسی . در مورد سورس هم بعد از این که فروش بازی تقریبا تموم شد از نظر من با قیمت کم بفروشش چون سودش رو که کرده و با این کارت کمکی هم به بازیسازها کردی .

parvizamd
25-07-2010, 05:58
ممنون بازی ساز جان لطف داری راستش اولین بازی تو پی سی ورد منشترش کردم هسته جنگ open source تحویل ملت دادم
شما می تونی دانلود کنی (نیاز به گیم میکر 7 هست )
فروش بازی به روش بازی های refecxiave خواهد بود . 2000 هزار خیلی میگن زیاده

lord arthas
25-07-2010, 11:33
2000 که خوبه

silsin
25-07-2010, 19:26
سلام
من تازه این تاپیک رو خوندم .
گفتی که بازی رو رایگان گذاشتی . کجاست دانلود کنم . اصلا اینا رو ول کن کجا می فروشی خودم ازت می خرم.

parvizamd
25-07-2010, 22:08
بازی های قبلی ام رایگان بودند حتی شما می توانید سورس هسته جنگ نسخه دونفره را دنلود کنید

سورس بازی هم دیگر فروش نمی ره دوستان لطف داریداین بازی خیلی کار داره مثل ساختمان سازی داری این روز ها خیلی گرفتارم

parvizamd
26-07-2010, 14:17
به زودی یک سوپرایس برای دوستان دارم

parvizamd
27-07-2010, 06:16
سلام این سوپرایس من برای شما یک مثال از توپ که می تونه با کلید F سوار ماشین بشه و با کلید F پیاده بشه رایگان

فقط دکمه تشکر یادتون نره

parvizamd
27-07-2010, 06:33
در ضمن یادم رفت کد مینی مپ توش هست (برای امیررضا جان)

---------- Post added at 08:31 AM ---------- Previous post was at 08:29 AM ----------

کد مینی مپ هم توش هست برای امیررضا جان

---------- Post added at 08:33 AM ---------- Previous post was at 08:31 AM ----------

ببخشید یکم قاطی پست دادم:31:

AMIR REZAs
27-07-2010, 12:56
پرویزجون دستت درد نکنه خیلی بدرد خورد:10:
بعد این default و toon شیدر هست؟؟ چطوری کار میکنه؟

parvizamd
27-07-2010, 14:12
فقط تو متریال تو med گزینه effect فایل toon.fx انتخاب کن

RatAtouille
29-07-2010, 14:26
بازیتو دانلود کردم .

RatAtouille
29-07-2010, 14:38
خوب بود فقط گرافیکش :27:

parvizamd
29-07-2010, 14:56
ببخشید کدوم بازی؟؟؟؟

AMIR REZAs
29-07-2010, 14:59
همون دمو رو میگه......
عزیز اون فقط یه سمپل بود......

valapeji
29-07-2010, 15:09
میشه لینکه دمو رو بذارید

parvizamd
29-07-2010, 15:19
هنوز آپ نکردم دوست عزیز

Prince_ of _Persia
29-07-2010, 17:11
پرویز جان فروش رو به یک شرکت پخش کننده بازی واگذار کن. اونا تو کارشون ماهرترند 5000 تا نسخه رو راحت آب می کنند خودت اگه بخوای اینترنتی بفروشی فکر نکنم بیشتر از 500 نسخه بفروشی .

parvizamd
30-07-2010, 06:41
چی بگم بابا 25 میلیون بدهکار یک نفره و 30 وام گرفته داغونیم

Prince_ of _Persia
30-07-2010, 09:59
چی بگم بابا 25 میلیون بدهکار یک نفره و 30 وام گرفته داغونیم

متاسفم.امیدوارم مشکل بابات زودتر حل بشه . شرکت پخش بری امتیاز بازیت رو بهش می فروشی مثلا 10 میلیون . لازم نیست که تو پول بدی. البته یک شرکت پخش معروف برو مثل تکین یا امپرور فکر کنم با ایمیل هم می تونی باهاشون صحبت کنی .

parvizamd
30-07-2010, 14:44
ممنون پرنس البته طرف به بابام فشار نمی یاره داریم یک آرپتمان 3 واحدی 60 متری می سازیم به خاطر همین بابا خیلی تو فشار و عصبابی هست . راستی واقعا تکین به هم یک میلیون میده !

Prince_ of _Persia
30-07-2010, 21:52
ممنون پرنس البته طرف به بابام فشار نمی یاره داریم یک آرپتمان 3 واحدی 60 متری می سازیم به خاطر همین بابا خیلی تو فشار و عصبابی هست . راستی واقعا تکین به هم یک میلیون میده !

واقعا دوران سختی هست من درکت می کنم پدرم من هم 3 سال پیش یک همچین مشکلی داشت حل شد امیدوارم مشکل شما هم زودتر حل بشه کمی صبر چاره گشا هست. راستش یکی از دوستام دو تا بازی مستقل ساخته بود که یکی رو به امپرور داده بود 7 میلیون فروخته بود و دومیش هم یک بازی شبیه machinarium هست به یک شرکت 12 میلیون فروخته بود . بازیت اگه گیم پلی خوبی داشته باشه هیچی هم که گرافیک نداشته باشه حتما می خرنش .به امتحانش می ارزه.

bahador2009
30-07-2010, 22:04
دوست عزیز بهتری پخش کننده ی بازی های ایرانی پردیس گیم هست و همچنین بنیاد بازی های رایانه ای اگه بری همونجا با این بازیه توپ حلوا حلوات میکنند.
من خواهش می کنم حتما یک سر به بنیاد و پردیس یزنی
که اگه نزنی خیلی ضرر میکنی.
چون اول باید بازیت توی بنیاد اجازه پخش بگیره.

---------- Post added at 11:04 PM ---------- Previous post was at 11:01 PM ----------

راستی اگه خودت بخوای بازیت رو بفروشی و یک کد امنیتی قوی براش نزاری کارت زاره ها .

Arrowtic
30-07-2010, 22:12
پرويز هر چي فروختي پنجاه پنجاه!نصفشو بده به من!:31:(شوخي كردم!!)
اگه قبول كنن اولين خريدارش خودمم!

parvizamd
31-07-2010, 05:29
راستش دروغ چرا این روز اصلا حال و حوصله گیم استدیو ندارم و این یونتی آدم محو خودشو می کنه ولی باید بازیم تموم کنم

keb
31-07-2010, 09:10
این مدت نبودم دوباره شلوغ شد تاپیک:31:

اگه میخوای بازی رو بفروشی دیسکی حساب کن.
مثلا اگه دوتا دی وی دی شد چوغ اگه دو تا سی دی شد 7 چوغ.

parvizamd
31-07-2010, 13:16
1سی دی هم بزور میشه

keb
31-07-2010, 18:37
1سی دی هم بزور میشه

اشکال نداره. توش هی آب بریز. همونو میشه یه دی وی دی کرد. در هر حال هم دو چوغت و هم یک و نیم چوغت برای نسخه ی کامل و نسخه ی اپن سورس خیلی سنگدلانه ست.

Prince_ of _Persia
31-07-2010, 21:24
دوست عزیز بهتری پخش کننده ی بازی های ایرانی پردیس گیم هست و همچنین بنیاد بازی های رایانه ای اگه بری همونجا با این بازیه توپ حلوا حلوات میکنند.
من خواهش می کنم حتما یک سر به بنیاد و پردیس یزنی
که اگه نزنی خیلی ضرر میکنی.
چون اول باید بازیت توی بنیاد اجازه پخش بگیره.

بنیاد رو بهت پیشنهاد نمی کنم چونکه بنیاد برای بازی که ساخته نشده و می خوای پول بگیری درستش کنی خوبه . وگرنه برای بازی ساخته شده که دیگه لازم نیست . دستت رو می بندن و ممکنه مجبور شی بعضی جاها تغییرات آقایون رو اعمال کنی . پول گرفتن ازش هم دردسر داره . یه راست ببر پخش کننده خودش مجوز بازی رو می گیره.

parvizamd
01-08-2010, 05:38
چطوری باید باهاشون بگم یعنی بازیم با این گرافیک می خرن؟

parvizamd
01-08-2010, 16:40
دوستان کارکتر اصلی یک چیز اضافه کردم اگه گفتید بله کارکتر اصلی حالا همزمان میتونه با دو کلت شلیک کنه
یعنی کارکتر اصلی دو تفنگه شد!!!

FerineFast
01-08-2010, 20:08
یه چیزی در مورد فروش بگم که چون قعلا تعداد بازیهای فارسی که بزودی به بازار عرضه میشه زیاده (گرشاسب و ....) و اونها هم پروژه های گنده (تری) هستن بهتره بزاری پاییز عرضه کنی که رقابت کمتره :10:
در مورد مجوز هم هرکمکی از دستم بیاد بهت میکنم (پ.خ)

keb
02-08-2010, 17:17
جای اینکه کاراکترت سمت چپ تصویر باشه بزارش وسط صفحه.

parvizamd
02-08-2010, 17:22
اصلش اینطوریه همینه!همیشه سمت چپ بوده

parvizamd
12-08-2010, 21:36
دوستان بهم خر خوش دادن بهتون خبر خوش میدم بازی رایگان عرضه میشه البته نیازه که برای هر سیستم یکبار کد دریافت بشهبزودی چیزی که بازی اضافه کردم شات میدم

bazisaz
12-08-2010, 22:18
بازیتون به کجا رسیده . کی تموم می شه ؟

parvizamd
13-08-2010, 07:40
راستش دیگه ماموریت داستانی براش نمی زارم به دلیل مشکل کرک در ذخیره و بازیابای بازی

keb
13-08-2010, 09:45
بدون داستان و ماموریت هایی که تو داستان هست که خیلی بازی بی معنی میشه.:41:

parvizamd
13-08-2010, 14:46
کیان جان سخته و وقت گیر این گیم استدیو هم تو game_save و game_load خیلی ضعیفه گیم میکر تو سیستم ذخیره بازی خیلی بهتره از گیم استدیو هست ولی ماموریت براش میازم

parvizamd
30-08-2010, 15:25
دوستان ساخت بازی به اتمام رسید (اگه بازی بد بود لطفا فحش ندید:31:)
اما چه چیزی ها به بازی اضافه شده:
3 سلاح جدید از قبیل : وینچستر - کلاشنیکف 100 تیر مسلسلی - mp5 دوبل
3 خودرو جدید (در عکس ها ببنید)
با دکمه c می توانید دوربین در حالت نمایشی قرار بدهید
دود کردن ماشین و پوکه اضافه
شهر تموم شد
1 ماموریت آموزشی + 6 ماموریت داستانی

البته این بازی اون چیزی که می خواستم نبود ولی این گیم استدیو دیوانه ام کرد

حجم بازی حدود 55 مگه بزودی که بتونم آپش کنم که بزدوی که adsl بگیرم

ehsan_wwe
30-08-2010, 19:45
بابا پيشرفت
بابا بازي ساز
تركوندي :40:
بازم همينطوري پيشرفت كن

bazisaz
30-08-2010, 21:54
تبریک می گم منتظر لینک دانلودیم

parvizamd
31-08-2010, 06:03
ممنون احسان جان لطف داری به قول پسر خاله هام بابا مخترح

ممنون بازی ساز جان ایشال... سعی می کنم لینک هر چه سریعتر بزارم

اما یک چیز باید بگم شهر شلوغ نیست حتی تو این مورد به پای crimelife نمی رسه

بازم ممنون :40:

king of the kings
31-08-2010, 10:23
سلام ...ایول بلاخره بازی تموم شد...
منتظرش اپلودش هستیم ...

parvizamd
31-08-2010, 22:43
دوستان امروز بدبخت شدم کارت گرافیک سوخت اینم کارت گرافیک پسر خاله هامه که کامپیوترشون هارد خرابه

کارت گرافیک GIGABYTE Geforce 8500 gt بود نمی دونم چه مرگ شده تصویر قاطی نشون میده کسی قیمتشو نمی دونه

tovamohammad
01-09-2010, 00:20
دوستان امروز بدبخت شدم کارت گرافیک سوخت اینم کارت گرافیک پسر خاله هامه که کامپیوترشون هارد خرابه

کارت گرافیک GIGABYTE Geforce 8500 gt بود نمی دونم چه مرگ شده تصویر قاطی نشون میده کسی قیمتشو نمی دونه

اگه گارانتیش تمومه که تسلیت می گم، اما اگه هنوز داره، در اولین فرصت ببر نمایندگی آواژنگ شهرتون. یه 8400 چند ماه پیش ازم سوخت، رفتم دادم، 3 روز بعد یه نو فرستاد، گارانتیش دوباره 3 سال شروع شد:31:. تازه یه سینک هم اضافه کرده بود رو جدیده. دعا می کنم همیشه کارتای Giga تو مهلت گارانتی بسوزه.:27:

شمام اگه هنو گارانتی داره، برو حالشو ببر.

بازیتم زودتر آپ کن، دلمون آب شد.:8: تا بعد.

Prince_ of _Persia
01-09-2010, 07:44
متاسفم. احتمالا زیادی داغ شده بوده شما هم که کار تری دی زیاد از کارت گرافیک می کشی.
این کارتای گیگا هم که بعضی مدلهاشو براش فن نمی زاره . برای همین راحت داغ می کنه.
من حتی با اینکه کارتم فن داره ولی داغ می کرد شدید . به خاطر کار ماها سنگینه . مجبور شدم دور فن کارت گرافیک رو ببرم بالا تا درست بشه .

نرم افزار riva tuner رو نصب کن تا بتونی دمای کارت گرافیکت رو ببینی .

parvizamd
01-09-2010, 13:57
نه هنوز 3 ماه داره ولی یک مشکل اینکه یکبار رفته گارانتی برج 2 پارسال نمی دونم یک دفعه این مشکل گرافیک قبلی پیش آومد
بردمش خدماتی که از اونجا کیس رو ارتقا دادم بودم کارت گرافیک برد آواژنگ حدود 1 ماه (کم و زیاد ) یک نو بهم دادن حالا اینم این کارت گرافیک . کارت گرافیک من فن نداره فقط heatsink بالا سرش داده (در حالی که گرافیک GEFORCE 8400GS پسر خاله هام که مال XFX هست رو سرش فن داره) حالم خیلی گرفته شد

---------- Post added at 03:57 PM ---------- Previous post was at 03:55 PM ----------

راستی اگه گرافیک درست شد که هیچی ولی اگه مجبورم پولی که ADSL گذاشته بودم خرج گرافیک کن اما یک جوری براتون آپ می کنم بازم ممنون راستی پرنس جان شما نمی دونی8500GT 512 MB چنده؟

Prince_ of _Persia
01-09-2010, 18:53
8500 رو بی خیال شو دیگه کم تو بازاره . برو یک 9500 بگیر فکر کنم طرفای 80 باشه. البته پیشنهاد من یک 5670 با قیمت 130 که خیلی باحال تره

parvizamd
02-09-2010, 06:54
حالا می خوام برمش نمایندگی نمی دونم چرا اینطوری اینطوری شد؟امیدوارم گارانتی زیر بار بره

keb
02-09-2010, 09:45
یه باره یه 9800 بخر تا آخر عمرت بتونی استفاده کنی.:46:

parvizamd
05-09-2010, 13:42
دوست تست نهایی بازی اتمام شد . نسخه نهایی بازی داری یک مشکل بزرگ یعنی کارایی هست پیشنهاد نمی کنم کسی از گرافیک سری gs یا le دنلود کنند . دوستان من نتوانم دیگه adsl بگیرم یعنی برم یک گرافیک بخرم شما راهی برای آپلود با هزینه حدود 5 هزار تومان ندارید حجم بازی 55 مگ با تشکر راستی دوستان نمی دونم برم GIGABYTE 9500 GT بگیرم یا HD 4750

tovamohammad
05-09-2010, 14:44
دوست تست نهایی بازی اتمام شد . نسخه نهایی بازی داری یک مشکل بزرگ یعنی کارایی هست پیشنهاد نمی کنم کسی از گرافیک سری gs یا le دنلود کنند . دوستان من نتوانم دیگه adsl بگیرم یعنی برم یک گرافیک بخرم شما راهی برای آپلود با هزینه حدود 5 هزار تومان ندارید حجم بازی 55 مگ با تشکر راستی دوستان نمی دونم برم GIGABYTE 9500 GT بگیرم یا HD 4750

چه خوب، اونم مشکل نیس، با 3-2 تومن می تونی پیشتاز کنی برا یکی از بچه ها که adsl داره.

ادیت - خودم الان انویدیا دارم، ولی تو این رنج قیمت که شما دنبالشی، ATI تو بنچمارک ها 3-2 پله بالاتر از انویدیای هم قیمتشه. دیگه تصمیمش با خودت.

bazisaz
05-09-2010, 16:39
500 تومن بده کافی نت آپلودش کن دیگه . دلمون رفت از بس پست بدون لینک می دی .

AMIR REZAs
05-09-2010, 17:04
سلام
راست میگه یه دقیقه ای برو کافی نت آپ کن.
بشدت منتظریم............

امير موسر
05-09-2010, 17:08
راستی دوستان نمی دونم برم GIGABYTE 9500 GT بگیرم یا HD 4750

هیچکدوم ! چقدر بودجه داری !؟

parvizamd
06-09-2010, 06:49
500 تومن بده کافی نت آپلودش کن دیگه . دلمون رفت از بس پست بدون لینک می دی .
بازیساز جان من گدا نیستم .من رفتم کافی نت هیچی آپلود نتوانستم بکنم ازم 500 گرفت (برای آپلود سرباز وطن ) . مجببور شدم بدم به یکی به نام داوود پرنده (امیررضا جان می شناسه).حالا هرکی می خواد واسه من زحمت آپ بکشه یک زحمتی بکشه آدرسشو بده با تشکر از خجالتش در آم:11:

---------- Post added at 08:49 AM ---------- Previous post was at 08:48 AM ----------

هیچکدوم ! چقدر بودجه داری !؟
80 الی 90 تومان

Prince_ of _Persia
06-09-2010, 07:51
بازیساز جان من گدا نیستم .من رفتم کافی نت هیچی آپلود نتوانستم بکنم ازم 500 گرفت (برای آپلود سرباز وطن ) . مجببور شدم بدم به یکی به نام داوود پرنده (امیررضا جان می شناسه).حالا هرکی می خواد واسه من زحمت آپ بکشه یک زحمتی بکشه آدرسشو بده با تشکر از خجالتش در آم

من کل مجموعه اول رو تو کافی نت آپلود کردم پرویز جان. برو یک کافی نت دیگه رو امتحان کن. از multiupload.com هم استفاده کن.
حیف که پر سرعتم یکماهه تموم شده و گرنه خودم برات آپ می کرد.

80 الی 90 تومان
4750 بهتره . اگه 4850 هم تو همین رنج بود اونو بگیری خیلی بهتره.

NINJA0098
09-09-2010, 17:26
80 الی 90 تومان
به نظرم بکنش 115 یه gt220 بگیر می ارزه.
بازیتم پارت بندی کن با winrar دو سه روزه آپش کن.

parvizamd
10-09-2010, 08:49
GT220 نمی دونم با PCI-EXPRESS 1.0 مشکلی نداره یا نه

NINJA0098
16-09-2010, 12:53
GT220 نمی دونم با PCI-EXPRESS 1.0 مشکلی نداره یا نه
فكر كنم داره.!!

Prince_ of _Persia
21-09-2010, 07:29
پرویز جان بازیت چی شد ؟؟ می خوام بزارم تو مجموعه ها
منتظریم.:21:

parvizamd
21-09-2010, 19:57
دادم دوستم داوود (دوست بدتر از دشمن)برام آپ کنه بزودی لینک میزارم:31:(میدونم تو دلتون فحشم میدین :31:)

bazisaz
22-09-2010, 01:46
(میدونم تو دلتون فحشم میدین :31:)
دقیقا حرف دلمو زدی .
شوخی کردم بینهایت منتظریم:11:

parvizamd
22-09-2010, 06:23
کمتر از 6 روز دیگه تا لینک ولی تقصیر من نیست کافی نت تو بوشهر افتضاحه (من اون روز رفته بودم بهترینشون)
بعد این گرافیک لعنتی خیلی اعصاب خورد کرد آخر می خوام برم 220gt بخرم

Prince_ of _Persia
22-09-2010, 08:29
خوبه . منتظریم . کارت گرافیک خوبی رو هم انتخاب کردی.
موفق باشی.

parvizamd
22-09-2010, 17:32
ولی نمدونم هرجا میگین گرافیک بی خودیه نمی دونم یعنی از 8500gt پایین تره؟؟؟!!!

واقعا چرا؟تو شهر ما 240GT میدن 165 واقعا که:13:! در حالی که تو MARKAZICOMPUTER نوشته 129 تومان در رایان صبا 143 هزار تومان!

parvizamd
06-10-2010, 11:18
دوستان به لطف دوست خوبم مهران جان بازی آپلود شد (دمش گرم ) اینم لینک ها:

Part1 = [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Part2 = [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Part3 = [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Part4 = [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

بابت تاخیر عذر می خوام

---------- Post added at 01:18 PM ---------- Previous post was at 01:16 PM ----------

به افتخار مهران جان بزن دکمه تشکرو:10::7::33:

Prince_ of _Persia
06-10-2010, 13:19
داشتم کم کم نگران می شدم :sad:
عجب آهنگی ایول.
امکاناتش هم خیلی خوبه و زیاد فقط محیط زیادی بزرگ و خالی هست که اونم بخاطر مستقل بودن بازیه :46:
کارت طبق معمول خوب بود پرویز جان

parvizamd
06-10-2010, 18:10
دوستان کاربعدی من نبرد مرگبار دروازه جهنم هست با موتور یونتی کمی کامل تر کردم یک تاپیک براش درست می کنم

keb
06-10-2010, 18:43
مبارکه!:7::7::7:

AIRO
06-10-2010, 18:56
تبریک در حال دانولد هستیم وامیدوارم بهترین ها رو بسازی !
یه گله: چرا همش از بوشهری ها بد می گین؟ تو مشهد وقتی بفهمی بوشهری هستی یا جنوبی صبح تا شب مسخره ات می کنن و تیکه می اندازن !
و آبروتو می برن !
تو این سه سالی که کنار آقا امام رضا بودم بد جوری دلم خونه ! بعضی هاشون واقعا آدم های نامرد و بی تربیتی هستن .
واقعا آقا تو غربته ! خیلی بده ! خیلی بد .
قصد توهین نداشتم و خواستم اونی که تو دلم بود رو بگم و اینکه همشون بد نیستن بینشون آدم های خیلی خوب هم پیدا می شه ولی ...

گزارش تخلف هم زدین زدین اشکال نداره

AIRO
06-10-2010, 19:01
دانلود کردم .
به عنوان یه بازی مستق عالیه و جای پیش رفت داره واگه توسعه اش بدی خیلی خوبه !

AMIR REZAs
06-10-2010, 19:58
سلام
مبارکه:دی
من الان دانلود نمی کنم میذارم وقتی مجموعه رو خریدم بازی کنم:31:
موفق باشید...........

bazisaz
06-10-2010, 22:09
منم دانلود کردم .
نسبت به اون بازی قبلیات معلوم بود که خیلی روش کار کردی .
ولی شما با این برنامه نویسی جای پیشرفتتون زیاده . یه نفره چنین بازی ای ساختن جای تقدیر داره.

parvizamd
07-10-2010, 13:09
دوستان اینقدر شرمنده ام نکنید!:40:می خواستم خیلی بهتر از این بشه ولی دیگه واقعا حوصله گیم استدیو رو نداشتم .

parvizamd
07-10-2010, 17:07
راستی خیلی از بچه ها نیستند. مثل آرمین جون و مارتین جون و خیلی دیگه

ehsan_wwe
11-10-2010, 09:13
برای دانلود آسون تر از اين لينك ها استفاده كنيد (‌تشكر ويژه از پرويز جان )‌
part1 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
part2 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
part3 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
part4 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Hotsun
23-10-2010, 21:14
دانلودش کردم(فقط دان نکردم بازی هم کردم) خیلی از این استعدادت خوشم اومد کارت درسته ولی فقط کیفیت پایین مدل ها و خالی بودن محیط و بالاتر بودن همه چیز مثل ساختمون ها اذیت کننده بود.

البته کاراکتر اصلی رو خوب در آورده بودی ولی خب دیگه...

راستی چند تا مورد :
1.لوله تانک باید یکی دو درجه رو به پایین خم شه آخه شلیک میکردیم موشکش تا ابد میرفت.(یعنی انقدر میرفت بخوره به اسکای باکس)
2.سوار ماشین پلیس شدم آدمش پرت نشد بیرون بعد از کلی سواری پیاده شدم دوباره گار داد رفت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
3.آرم بانک ملت رو اشتب زده بودی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
4.سردرد گرفتم یه ربع بازی کردم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
5.آخه 3DGame Studio هم شد انجین با اون سیستم تمام رندر مسخرش؟؟؟
میدونی که یکی از تنها انجین هایی که همزمان همه چیز رو رندر میکنه همینه برای همینم سیستمم GTA IV رو Very High میکشه ولی این بازیتونو گه گداری لگ میزد.
آخه شما که اینقدر استعداد دارین نباید به فکر یه انجین توپ مثل یونیتی و کوئست و ... باشین؟؟؟
البته انجین باحال زیاده ولی اینا معروف ترن و آموزش های فارسیشونو راحت تر میتونی پیدا کنی وگرنه اگه انگلیسیت خوبه اوّل بررسی کن ببین چی برات مناسب تره چون Help های همشون کامله کاملند.

بازم میگم استعدادت خیلی خوبه و اینو با توجه به توانایی های شخصیت بازی و امکانات بازیت میگم/با تک چرخ و ماهواره بیشتر حال کردم.
ممنون

MARTIN
23-10-2010, 22:00
سلام. منم بازیش کردم.
فک کنم جهت دنده عقب و برعکس گذاشته بودی یعنی راست و می زدی چپ می رفت.

در کل معلومه که خیلی زحمت کشیدی.
اما یه چیزایی می خوام بگم که شاید به دردت بخوره.
ببین تو وقتی که می خوای بازی بسازی به نظرم فقط به این فکر می کنی که هر چه بیش تر به بازیت امکانات اضافه کنی و به صورت شدیدی شروع به کدنویسیش می کنی.
اضافه کردن امکانات زیاد خیلی خوبه
ولی
به شرطی که شما موارد مورد نیازش رو داشته باشی یعنی نیروی لازم برای با کیفیت کردن و روان کردن کنترل و تستش.

مثلا شما می ای یه تلویزیون می سازی با می تونه صد شبکه رو بگیره ولی چون دیگه وقتی نمی مونه دیگه شبکه ها رو خوب تنظیم نمی کنی بنابراین شما 100 شبکه داری که خیلی خوبه ولی همشون تصویر و صدای بی کیفیت دارن و
بنابراین این اتفاق می افته

.سردرد گرفتم یه ربع بازی کردم

بهتره 10 تا شبکه داشته باشی ولی با کیفیت و یه چیز شیک بدی بیرون.

مثلا امکانات ماشین و موتور و ماهواره و بالا رفتن از ساختمون و تنوع اسلحه و نیروی کمکی و موشک و لباس عوض کردن و ....
خیلی خوبه.
و معلومه که چقدر زحمت کشیدی

ولی کسی که سوار موتور می شه.
اول این صدای موتور رو اعصابه
هی می خوره به دیوار طرف می افته

من که بیخیال شدم از موتور پیاده شدم

بهتر بود امکانات و محدود می کردی و بقیه وقتت می زاشتی که دارایی های فعلی رو با کیفیت تر کنترل و روون تر کنی.

خیلی اوقات هم تو موقع سیو به درو دیوار گیر می کرد....

به هر حال
کارت خیلی درسته.
موفق باشی رفیق.

parvizamd
24-10-2010, 14:00
دوستان کیا توانستند مراحل داستانی رو تموم کنند؟

Hotsun
27-10-2010, 16:42
آقا من که داستان ندیدم.

کجا برم مرحله بیاد.

راستی یه علامتی اونجا بود میچرخید رفتم توش گفت حالا باید همه چیز رو تموم کنم یا یه همچین چیزی نکنه اون مرحله داستانیه؟؟؟

parvizamd
04-11-2010, 06:31
سلام بله اون مرحله آخرین مرحله بود.

AMIR REZAs
09-11-2010, 17:19
سلام
بالاخره من هم دانلودش کردم :دی
تو قسمت اکشن خیلی عالی کار کرده بودی مخصوصا چند اسلحه بودن و درگیری با پلیس ...
بعد تو ویندوز7 من رادیوش اصلا کار نمیکنه !
اگر دو سه ماه بیشتر روش کار میکردی مخصوصا گرافیکش الان کامل میشد gta :دی
یه کم شلوغ ترش میکردی هم بهتر میشد....:20:
در کل عالی بود..............

parvizamd
09-11-2010, 20:24
لطف داری امیررضا جان. خوشحالم دنلودش کردی
میدونی شاید این بازی بازی خوبی در نیومد اما چیزهای زیادی ازش یادگرفتم الان سیستم سوار و پیاده شدن توانسم تقربیا تو یونتی پیاده کنم
بازم ممنون:11:

Reza Azimy_RW
14-11-2010, 07:35
پرويز جان بازيتو ( پادشاه خيابانها ) دانلود کردم
واقعا عاليه . فقط من موندم انقدر روي اين بازي کار کردي اونوقت گرفيکش توي زوق ميزنه . واقعا حال کردم . حوصله نميکني روي گرافيک کار کني ؟ يکم شهرو شلوغش کني و گرافيکم بالاتر ببري خيلي توپ مشه ها . در ضمن وقتي با ماشين دنده عقبم ميري کليد هاي چپ و راست مشکل داره . يعني وقتي ميري عقب با کليد چپ باید بپيچه راست که ميپيچه چپ !
موفق باشي

ویرایش :
کلی ادم صبح زود بلند میشه ( ساعت 7 ) پست میده بالای سفحه میزنه ساعت 9.35 دقیقه ! میبینی همینجوری استعدادامونو سرکوب میکنن .:27:

parvizamd
14-11-2010, 07:44
پرويز جان بازيتو ( پادشاه خيابانها ) دانلود کردم
واقعا عاليه . فقط من موندم انقدر روي اين بازي کار کردي اونوقت گرفيکش توي زوق ميزنه . واقعا حال کردم . حوصله نميکني روي گرافيک کار کني ؟ يکم شهرو شلوغش کني و گرافيکم بالاتر ببري خيلي توپ مشه ها . در ضمن وقتي با ماشين دنده عقبم ميري کليد هاي چپ و راست مشکل داره . يعني وقتي ميري عقب باي با کليد چپ باید بپيچه راست که ميپيچه چپ !
موفق باشي
شاگرد شماییم.:11:
راستش واقعا دیگه خسته شده بودم .راستش 5 ماه رو این بازی وقت گذاشتم . گیم استدیو خیلی فریم ریت پایینه الان دارم با یونتی کار می کنم برای این مشکل فکر می کردم ماشین موقعه دنده عقب اینطوری م یپیجیده
ممنون بابت نظرت
به بازی مجوز نداده اند نمی دونم چطور به gta-saمجوز داده اند؟!:13:

---------- Post added at 09:44 AM ---------- Previous post was at 09:39 AM ----------

میدونید اگه این بازی چیز خوبی درنیومد اما چیز های زیادی ازش یاد گرفتم
مثل
الگوریتم چند سلاح
الگوریتم شلیک دوبل
الگوریتم سوار و پیاده شدن به صورت دینمایک
و خیلی چیزها ی دیگه که بزودی همین الان تو یونتی بازی جدیدم پیاده می کنم که اسمش نمی دونم هسته جنگ 2 یا دروازه جهنم یا ایران در جنگ بزارم