ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : معرفی مادربورد برای AMD با ساپورت 6 هسته ای

Ce-masoud
04-05-2010, 01:09
سلام عزیزان!
لطفاً از مادربورد های گیگا که شش هسته ای های AMD رو هم ساپورت میکنن معرفی کنین.
Gigabyte MA770T-UD3p یا Gigabyte MA770T-USB3 شش هسته ای ساپورت میکن؟

Cleeev
04-05-2010, 01:47
باید از مادربردای مجهز به چیپست سری 8 شرکت AMD استفاده کنید که در حال حاضر AMD های 890GX, 890FX, 880G, 870 ارائه شدن به بازار و در کل نسل بعدی چیپستای AMD هستن و معماریشون مناسب نسل بعدی CPU های AMD بر پایه AM3 و 6 هسته ای هستش....

البته مادربردای دارای چیپست 790 رو هم اخیراً دیدم گیگابایت توی آپدیتای BIOS ـشون اشاره کرده که با این آپدیت میتونید از 6 هسته ای ها استفاده کنید...

ولی اگه دنبال 6 هسته ای هستید منتظر بمونید ارائه بشه و همچنین مادربرداش بیان تو ایران و از معماری مناسبش که چیپستای سری 8 هستن استفاده کنید... الان هنوز مادربردای دارای چیپست 890 وارد ایران نشدن...

هر وقت اومدن یه مدل گیگابایت رو بگیر با یه Phenom II X4 و بعدش که 6 هسته ای ها اومدن اون CPU رو بنداز دور برو یه 6 هسته ای بخر (مثل اینکه مهر ماه قراره عرضه بشن)...

البته هنوز اون اولیشم تو ایران نیومده (890GX) چه برسه به بقیه...!

:46:

imanshirani
04-05-2010, 01:56
حدود قیمت چطوری و در چه رنجی

Ce-masoud
04-05-2010, 02:01
باید از مادربردای مجهز به چیپست سری 8 شرکت AMD استفاده کنید که در حال حاضر AMD 890GX ارائه شده به بازار و در کل نسل بعدی چیپستای AMD هستن و معماریشون مناسب نسل بعدی CPU های AMD بر پایه AM3 و 6 هسته ای هستش....

البته مادربردای دارای چیپست 790 رو هم اخیراً دیدم گیگابایت توی آپدیتای BIOS ـشون اشاره کرده که با این آپدیت میتونید از 6 هسته ای ها استفاده کنید...

ولی اگه دنبال 6 هسته ای هستید منتظر بمونید ارائه بشه و همچنین مادربرداش بیان تو ایران و از معماری مناسبش که چیپستای سری 8 هستن استفاده کنید... الان هنوز مادربردای دارای چیپست 890 وارد ایران نشدن...

هر وقت اومدن یه مدل گیگابایت رو بگیر با یه Phenom II X4 و بعدش که 6 هسته ای ها اومدن اون CPU رو بنداز دور برو یه 6 هسته ای بخر (مثل اینکه مهر ماه قراره عرضه بشن)...

من تا هفته ی دیگه میخوام سیستمو ببندم. الان میخوام Phenom II X4 955 بگیرم. با مادر بورد MA770T-UD3p. میخواستم برای ارتقا مشکلی نداشته باشم. الان تو سایت گیگابایت دیدم که در مورد این مین نوشته:

Supports new generation of AMD Phenom™II X6 processors پس مشکل حله!

Cleeev
04-05-2010, 02:45
حدود قیمت چطوری و در چه رنجی

حدود قیمت واقعیشون که هر مدلی نسبت به مدل مشابه سری 7 ـش تفاوت زیادی نداره (از 10 تا 30-40-50 دلار)... ولی وارد ایران که بشه تا بخواد قیمتاشون درست بشه یه 3-4 ماهی فکر کنم طول بکشه...!

من تا هفته ی دیگه میخوام سیستمو ببندم. الان میخوام Phenom II X4 955 بگیرم. با مادر بورد MA770T-UD3p. میخواستم برای ارتقا مشکلی نداشته باشم. الان تو سایت گیگابایت دیدم که در مورد این مین نوشته:

Supports new generation of AMD Phenom™II X6 processors پس مشکل حله!

Support کردن یه چیزه، اینکه اون چیپست برای اون ساخته شده باشه یه چیز دیگه ـس... همچنین مادربرد MA770T-UD3P مادربرد قدیمی و از دور خارجی هست و توی بازارم زیاد پیدا نمیشه (خاک گرفته)...

بهتره حداقل چیپست 790 بگیرید... مثلاً 790XTA-UD4 چیز واقعاً عالی ایه (از همه نظر) و 200 تومن بیشتر نیست...

به نظر من به جای اینکه انقدر به سری 6 هسته ای امیدوار باشید و به خاطر اون، الان مادربرد به درد نخوری بخرید، اون پولم بزارید رو همینی که الان دارید و با همین CPU ـهای 4 هسته ای Phenom II X4 و مثلاً همین مادربردی که گفتم ، یه سیستم خوب ببندید...

مطمئن باشید تفاوت قدرت 6 هسته ای - ای که با چنان مادربردی ساخته بشه با یه 4 هسته ای خیلی زیاد نخواهد بود...

اصلاً در بهترین سیستمم برای کارایی معمولی، ارزششو نداره که به خاطر کمی کارایی بیشتر که تو کارای عادی اصلاً حس نمیشه، بخواید برید سراغ چیپست 770 و اون مادربرد قدیمی و پرمشکلی و اینطوری سیستم جمع کنید...!

یا منتظر بمونید و یا حداقل یه چیز خوب امروزی رو جمع کنید و زیاد دلتون رو به خارق العاده بودن 2 تا هسته بیشتر در کارای معمولی خوش نکنید...

Ce-masoud
04-05-2010, 10:30
همچنین مادربرد MA770T-UD3P مادربرد قدیمی و از دور خارجی هست و توی بازارم زیاد پیدا نمیشه (خاک گرفته)...

به نظر من به جای اینکه انقدر به سری 6 هسته ای امیدوار باشید و به خاطر اون، الان مادربرد به درد نخوری بخرید، اون پولم بزارید رو همینی که الان دارید و با همین CPU ـهای 4 هسته ای Phenom II X4 و مثلاً همین مادربردی که گفتم ، یه سیستم خوب ببندید...

مطمئن باشید تفاوت قدرت 6 هسته ای - ای که با چنان مادربردی ساخته بشه با یه 4 هسته ای خیلی زیاد نخواهد بود...

اصلاً در بهترین سیستمم برای کارایی معمولی، ارزششو نداره که به خاطر کمی کارایی بیشتر که تو کارای عادی اصلاً حس نمیشه، بخواید برید سراغ چیپست 770 و اون مادربرد قدیمی و پرمشکلی و اینطوری سیستم جمع کنید...!

یا منتظر بمونید و یا حداقل یه چیز خوب امروزی رو جمع کنید و زیاد دلتون رو به خارق العاده بودن 2 تا هسته بیشتر در کارای معمولی خوش نکنید...

تا اینجا که من تو انجمن از دوستان نظر خواستم همه همین MA770T-UD3P یا MA770T-USB3 رو پیشنهاد دادن. حالا شما میگی از رده خارجه! آدم گیج میشه:44: 90 تومن اختلاف این مادربوردها با چیزی که شما گفتین هم موضوعیه که نمیشه راحت ازش گذشت! حالا شما فکر کنید که من اصلا 6 هسته ای هم نخوام ببندم، چه مادربوردی در حد 110 یا 120 تومن پیشنهاد میدید؟

MAGIDIYUM
04-05-2010, 11:27
شما میتونید تو این رنج قیمت به GIGABYTE 770TA-UD3 فکر کنید که متاسفانه 6 هسته ای فقط ساپورت نمیکنه.....در عوض نسبت به 770T-USB3 پورت ساتا 3 و E-SATA و تعداد 2 اسلات PCI بیشتر و همچنین توان برق 8+2 فاز رو برای اور کلاک بهتر و همچنین بهینه سازی رو دارا میباشد.

Ce-masoud
04-05-2010, 13:58
من خودم GA-770T-USB3 رو انتخاب کردم که هم usb3 داره و هم شش هسته ای ساپورت میکنه. اهل اورکلاک هم نیستم پس 5 فازی یا 10 فازی برام زیاد فرقی نمیکنه. sata 3 هم که وقتی هاردم sata2 باشه به دردم نمیخوره! همین GA-770T-USB3 مورد تأیید هست آیا؟ جون هر کی دوست دارین بیشتر از این گیجم نکنین؟

symbian-freak
05-05-2010, 11:47
سلام عزیزان!
لطفاً از مادربورد های گیگا که شش هسته ای های AMD رو هم ساپورت میکنن معرفی کنین.
Gigabyte MA770T-UD3p یا Gigabyte MA770T-USB3 شش هسته ای ساپورت میکن؟
همه اینا با یک اپگرید بایوس، 6 هسته ای رو ساپورت می کنند . حتی am2+
اینو ببین

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

kinglife
05-05-2010, 12:23
Gigabyte MA770T-USB3 بهترین انتخاب توی چیپ های 770 هست

شما بهتره 790fx تهیه کنی که با 6 هسته ای ها بهتر کار میکنن

890 هم الان با برند های ازراک ، الیت توی بازار هست