ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : تگ p30world برای هدایت خودکار به صفحه دیگر

A-freeman
12-04-2006, 11:15
راستش می خواستم با استفاده از تگ زیر، کاربران را پس از چند ثانیه به طور خودکار به صفحه ای دیگر هدایت کنم ولی هر کاری کردم جواب نگرفتم:<meta [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]"refresh" content="3;url=[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]>

یادم افتاد که p30world هم بعد از ارسال هر موضوع جدید، این کار را می کند.چه خوب! بنابراین این موضوع رو ارسال کردم و سورس کد صفحه مذکور را هم که با کلیک راست در پنجره IE و سپس انتخاب View source باز میشود ، در پست بعدی ارسال می کنم.(اگه مشکلی پیش نیاد)

A-freeman
12-04-2006, 11:20
آقا نشد.شما اگه بلدید راهنمایی کنید و یک برنامهّ مثالی کوچک رو هم زحمت بکشید بنویسید.ممنون

ghaffar
12-04-2006, 13:02
راستش می خواستم با استفاده از تگ زیر، کاربران را پس از چند ثانیه به طور خودکار به صفحه ای دیگر هدایت کنم ولی هر کاری کردم جواب نگرفتم:<meta [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]"refresh" content="3;url=[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]>

یادم افتاد که p30world هم بعد از ارسال هر موضوع جدید، این کار را می کند.چه خوب! بنابراین این موضوع رو ارسال کردم و سورس کد صفحه مذکور را هم که با کلیک راست در پنجره IE و سپس انتخاب View source باز میشود ، در پست بعدی ارسال می کنم.(اگه مشکلی پیش نیاد)
سلام. ظاهرا یک اشتباه کوچک در دستور داری. من از دستور زیر استفاده می کنم و جواب میده:
<meta [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]"refresh" content="10;Url=[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]">
البته صفحه ات باید به صورت اچ تي ام ال باشه و اگر پي اچ پي باشه دستورش فرق ميكنه.
1- شما در کلمه ی equiv حرف آی رو فراموش کرده اید.
2- آدرس صفحه ات رو کامل بنویس
اگر می خواهی مطمئن بشی دستور بالا کار می کنه برو به:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشی

A-freeman
12-04-2006, 23:38
نه.اتفاقا حرف آی رو گذاشته بودم و صفحه هم HTML بود(هر چند که با ASP هم نوشته بودم). اینبار هم کد زیر رو در iis کامپیوتر خودم و در somee.com امتحان کردم ولی نشد. مشکل از کجاست؟ اگه کدها کج و ماوجه بخاطر کپی کردنه. متاهای اضافی رو حذف نکردم تا ببینم چی میگی.سایتی که معرفی کردی دیر بالا میاد قیدشو زدم. مرسی.

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Far Va Har
17-04-2006, 03:42
شما كمي در نوشتن خطوط ایچ تی ام ال مشکل داشتید
ضمن اینکه هرگز مقدار زمان تغییر در رفرش رو عددی بالا مثل 10 نگذار
و اگه می خوای سریع رفرش بشه اونو رو 0 بذار
اینم حالت درستش

A-freeman
17-04-2006, 08:59
عجیبه! قبلا هم همین کد و حتی اون کد بالاتر رو امتحان کرده بودم و جواب نداد ولی حالا ظاهرا ... خوب مثل اینکه دیگه، رو حرف شما حرف نزد و دست از قرتی بازی برداشت. دست شما هم درد نکنه.
یه موضوع جالب دیگه که قبل از رفتن به سربازی دوست دارم بدونم اتصال به مثلا صندوق پست خودم ،بدون مراجعه به وب سایت آنها و فقط از طریق اسکریپت ها هست. یه مدتی با VB,VBscript,JAVAscript کار کردم و چند تا کار هم انجام دادم. از جمله سرویس آگهی نامه باشگاه بسکتبال شایان راه (باشگاه خودمون) که مثلا مربی به یک آدرس که صفحه مربوط به اون رو خودم درست کردم مراجعه میکنه و بعد از فرستادن پیام و تایید پاسوورد، اون پیام در سایت ما قابل مشاهده توسط بچه های باشگاه خواهد بود و فایده اون مثلا در هماهنگی های زمانی برای ساعات تشکیل کلاس ها یا تعطیلی ها و ... خواهد بود. shayanway.v27.net و بعد لینک "شایان بولتن"
حالا می خواستم مربی فقط یه نامه به یه صندوق پست مشخص بنویسه و برنامه با اتصال به اون صندوق، نامه رو به طور خودکار برداره و نمایش بده ...
هنوز کار رو شروع نکردم ولی اگه راهنمایی دارید خوشحال میشم.

Far Va Har
18-04-2006, 01:43
البته من كمي تازه واردم و الان در حال يادگيري زبان javascript هستم اما تا اونجایی که میدونم اگر VB که بلد هستید .net باشه می تونید به همراه ADO.net این کار رو به راحتی انجام بدید چون این کار در اصل ارتباط با پایگاه داده است و با JavaScript و VB Script صرف فکر نمی کنم بتوان این کار را انجام داد.
اما به هر صورت من که هنوز کمی عقبم و فعلا در طراحی کارم بهتره تا برنامه نویسی (فعلا البته) ولی به عنوان همشهری خوشحال میشم که بیشتر با شما در ارتباط باشم

A-freeman
18-04-2006, 12:02
بعد از پست قبلی نشستم یه کم با فرانت پیج ور رفتم و با معلومات کتاب JAVA Script که دیروز تمام کردم ،خلاصه زدم به قلب صندوق Parsimail خودم.کد زیر با Java نوشته شده و با Html مخلوطه.
برای این کار، اول صفحه ورودی سایت Parsimail با آدرس [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو باز کردم.
بعد، کدهای اون صفحه رو با View sourc (کلیک راست روی همان صفحه) دید زدم و موارد زیر رو یادداشت کردم:
تگ فرم اصلی و همه تگ های مربوط به Input ها. حالا تگ ها رو به فرانت پیج (در بخش Html ) کپی و کد های جاوای زیر را به آن اضافه کردم.
در نهایت در تگ Form و قسمت action باید نوشت:
action="[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]"
حالا فایل رو با پسوند htm مثلا در درایو c ذخیره کن. به اینترنت متصل شو و روی فایل کلیک کن. خوب بطور خودکار وارد صندوق شدم. ولی هنوز نتونستم نامه هاش رو بازکنم. یعنی فعلا حوصله ندارم.
تابع submit با آن پرانتزهای کذایی جلویش در واقع کار دکمه تایید را بطور خودکار انجام میدهد. بنابراین تگ مربوط به دکمه تایید رو میشه حذف کرد.

Far Va Har
22-04-2006, 04:35
آو... تحت تاثير قرار گرفتم خيلي عالي بود واقعا جدي مي گم :)

A-freeman
07-03-2007, 19:48
به پست زیر مراجعه کرده و کدهای عالی JavaScript را که حالت آموزشی مثالی هم دارد دانلود کنید:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]