ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : درخواست کمک از اساتید ویژوال

fateme_3979
03-05-2010, 15:43
سلام اساتیدبزرگ، من یک مشکل تمسخر آمیز دارم
من ویژوال 2008 روی سیستمم نصب هست اما مشکل من این هست که وقتی دارم یک پروژه رو مینویسم
اگه تا یجایی نوشتم و میخوام اجراش کنم ببینم کار میده یا نه خوب تا اینجا مشکلی نیست اما وقتی دوباره به برنامه نویسی ادامه میدم و میخوام دوباره اجراش کنم اجرا میشه اما تا جایی اجرا میشه که قبلا اجرا شده بود یعنی اگه امکانات جدیدتری بهش اضافه کنم اون امکانات داخل اجرای دوباره نمایش داده نمیشه و در ورد ذخیره هم همین حالت رو داره یعنی اگه یک بار ذخیرش کردم و بعدا خواستم دوباره برنامه نمیسی رو ادامه بدم امکانات جدیدی رو که بهش اضافه کردم ذخیره نمیکنه
لطفا اگه نقص کار من رو میدونه من رو راهنمایی کنه
ممنون میشم

anvar.net
03-05-2010, 21:43
دقیقا نمی دونم ریشه مشکل از کجاست ولی هر موقع خواستید برنامه رو RUN کنید اول Build کنید تا بطور کامل کامپایل شه بعد هم F5 .

fateme_3979
04-05-2010, 13:39
دقیقا نمی دونم ریشه مشکل از کجاست ولی هر موقع خواستید برنامه رو RUN کنید اول Build کنید تا بطور کامل کامپایل شه بعد هم F5 .
لطفا بیشتر توضیح بدید با عرض پوزش

anvar.net
04-05-2010, 22:56
احتمالا مشکل شما اینجاست که کدهای نوشته شده در هر Run بیلد نمیشه و در واقع تبدیل به CIL نمیشه تا توسط CLR کامپایل نهایی بشه.

واسه همین باید بصورت دستی اول اونها رو بیلد کنید یعنی از منوی Build -------> Build app name رو بزنید تا اخرین تغییرات شما به کدهای زبان واسط تبدیل بشه بعد هم منوی Dibug و گزینه Strat dibuging که برنامه اجرا میشه.

شاید به هنگام نصب ویژوال استدیو مشکلی پیش اومده یا فایلی چیزی کمه .................