مشاهده نسخه کامل
: آیا ویروس میتونه باعث عدم sent و recieve در اینترنت بشه؟
climax22
03-05-2010, 14:04
مدتیه که وقتی به اینترنت وصل میشم sent و recieve هر چند دقیقه یکبار میکنه که عملا هر صفحه ای رو که باز میکنم can not find the server میاد .میخوام بدونم میتونه کار ویروس باشه؟جدیدا ویندوزم رو هم عوض کردم.ولی مشکل حل نمیشه.مودم خیلی راحت به اینترنت وصل میشه .به خاطر همین فکر کردم احتمال مشکل سخت افزاری کمه.کسی تا حالا به این مشکل بر خورده که بتونه کمک کنه؟
Dr Hannibal
03-05-2010, 16:30
مدتیه که وقتی به اینترنت وصل میشم sent و recieve هر چند دقیقه یکبار میکنه که عملا هر صفحه ای رو که باز میکنم can not find the server میاد .میخوام بدونم میتونه کار ویروس باشه؟جدیدا ویندوزم رو هم عوض کردم.ولی مشکل حل نمیشه.مودم خیلی راحت به اینترنت وصل میشه .به خاطر همین فکر کردم احتمال مشکل سخت افزاری کمه.کسی تا حالا به این مشکل بر خورده که بتونه کمک کنه؟
میتونه باشه.
چه انتی ویروسی داری ؟ آپدیت هست ؟
saeed774
03-05-2010, 23:09
از هيتلر شکن استفاده ميکني ؟
Gladiator_Cracker
03-05-2010, 23:15
اگر از U-L-T-R-A /// S-u-r-f استفاده کرده باشی احتمال داره همچین مشکلی برات پیش بیاد.
kourosh_sos
03-05-2010, 23:39
اگر از هيلتر شكن استفاده ميكرده كه بايد خطاي پ روكسي بده اگر از internet explorer استفاده ميكني بهتره آخرين ورژن فايرفاكس استفاده كني يا اگه از فايرفاكس استفاده ميكني unistall و دوباره install كن
Dr Hannibal
04-05-2010, 08:04
اگه از برنامه های ------ باشه فقط کافی هست قسمت ------ مرورگرت رو چک کنی و اون پورت و هاستی که توی ------ نوشته پاک کنی و تیک بدون ------ رو فعال کنی.( که بعیده )
میتونه باشه.
چه انتی ویروسی داری ؟ آپدیت هست ؟
چراغ ACT مودمت روشن میشه وقتی آن هستی..؟
Dr Hannibal
04-05-2010, 14:01
چراغ ACT مودمت روشن میشه وقتی آن هستی..؟
سلام. من مشکلی ندارم که. ارباب رجوع کسی دیگست که فکر نکنم دیگه به این تاپیک سر هم بزنه :46:
climax22
16-05-2010, 11:09
آنتی ویروسم آپدیت نیس چون نمیتونم برم تو نت.از bit defender tootal 2009 استفاده می کنم.در ضمن از فیلتر شکن هم استفاده نمیکنم.چراغ مودم هم روشن میشه.از fire fox -- استفاده کردم مشکل حل نشد. نمیدونم مشکل کجاس تا حالا به هم چین چیزی بر نخورده بودم.
climax22
16-05-2010, 11:16
چرا سر که می زنم ولی خب یه مدت یه مشکلی داشتم نتونستم بیام............
Dr Hannibal
16-05-2010, 11:35
باید انتی ویروست رو اپدیت کنی. راه همینه.
انتی ویروس های دیگه هم می تونی نصب کنی مثلا بری کافی نت یک انتی ویروس خوب با اپدیتش دانلود کنی و خونه نصب کنی.
kourosh_sos
17-05-2010, 18:31
اگر از طريق دايال آپ كانكت ميشي اونم از نوع هوشمند بهتره يه سرويس ديگه رو انتخاي كني اما اگر از ADSL استفاده ميكني بهتره مودمت رو يكبار ريست كني و از نوع كانفيگ كني اگر با اين كار هم مشكل حل نشد پيشتهاد ميكنم ويندوزت رو Repair يا Reinsstall كني
t2download
23-05-2010, 21:43
دوستان عزیز با سلام من 2 هفته ای هست سیستم به زور میاد بالا و آنتی ویروس و آنتی -- رو سیستم بود و اسکن کردم و ویروسی نیست و بالا میاد 2 دقیقه طول میکشه که فرمانی رو اجرا کنه و تو اینترنت وقتی هستم با adsl یک دفعه هیچ سایتی را باز نمی کنه و روی ایکون پایین صفحه روی مانیتورهای نشان دهنده وصل بودن به نت کلیک کنی حالت پرشی داره و و با سرعت زیاد پرش داره که دیده نمیشه و کامپیوتر باز هیچ فرمانی رو نمیگیره حتی مدیا پلیر تا 3///4 دقیقه من چی کنم و در ضمن 4 ویندوز عوض کردم و هیچ برنامه رو سیستم نیست باز مشکل پیش اومد .:11:ان
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.