مشاهده نسخه کامل
: کمک فوری، سطح خاک گلدونام کپک زده؟؟!!!
samibaghboon
03-05-2010, 08:15
سلام، چند وقت پیش رفتم گل فروشی تا خاک گلدون بگیرم که بهم یه بسته خاک و یه بسته بزرک کود داد گفت اینا رو نصف نصف بریز برای رشد گل خیلی خوبه.
منم همین کارو برای 2 تا از گلدونام کردم ولی بعد چند روز دانه های سفید و زردی روی خاکشون ظاهر شد و کم کم بیشترم شد:42:. هر وقت بهشون آب میدم یه بوی خیلی بدی از خاک بلند میشه و آب اضافی هم که میاد تو زیر گلدونی زرد رنگ و خیلی بد بو هست.
البته رشد گلهام خیلی زیاد و خوبه!!
حالا نمی دونم چی کار کنم خاکشون رو عوض کنم؟؟؟(در ضمن گلهام سنشون کمه و کوچیکن)
لطفا راهنمایی کنید....
سلام، چند وقت پیش رفتم گل فروشی تا خاک گلدون بگیرم که بهم یه بسته خاک و یه بسته بزرک کود داد گفت اینا رو نصف نصف بریز برای رشد گل خیلی خوبه.
منم همین کارو برای 2 تا از گلدونام کردم ولی بعد چند روز دانه های سفید و زردی روی خاکشون ظاهر شد و کم کم بیشترم شد:42:. هر وقت بهشون آب میدم یه بوی خیلی بدی از خاک بلند میشه و آب اضافی هم که میاد تو زیر گلدونی زرد رنگ و خیلی بد بو هست.
البته رشد گلهام خیلی زیاد و خوبه!!
حالا نمی دونم چی کار کنم خاکشون رو عوض کنم؟؟؟(در ضمن گلهام سنشون کمه و کوچیکن)
لطفا راهنمایی کنید....
سلام ، گفتین رشد گلها خیلی زیاد شده شما وقتی به خاک گلدون کود اضافه میکنین با ید حتما با یک نسبت مناسب به خاک اضافه بشه چون کود بیش از حد باعث آسیب رسوندن به گیاه و سوختگی میشه و ضمنا اگه کودتون ازت بیش از حد داشته باشه باعث میشه گیاهتون نرم باریک و بلند بشه و رشد علفی پیدا کنه اگه فکر میکنین و اقعا گیاه همچین علائمی(سوختگی یا رشد علفی) رو نداره شاید واقعا کود زیاد نبوده و اون لکه ها هم اثرات کود باشه ولی اگه در رشد گیاههتون اثر بدی گذاشت مطمئنا باید خاک و عوض کنین .چه گیاهی کاشتین؟
samibaghboon
03-05-2010, 21:43
سلام و ممنون از جوابتون.
تو یکی از گلدونا گل گندومی کاشتم و تو یکی دیگه سینگونیوم. رشدشون خوبه ولی فکر نمی کنم رشد هرز و علفی باشه چون سرحالن بخصوص گندمی.
البته یکی از برگهای سینگونیوم جدیدا نصفش سفید رنگ شد و خرد شد. بیشترین چیزی که منو نگران سلامت گلهام کرده زردی بیش از حد آب مانده در زیر گلدانی و سطح کپکی شکل خاکه.
نمی دونم تعویض خاکشون اونم در شرایطی که در حال برگ دادن و رشدن کار درستیه یا نه؟ یعنی ممکنه بدون وجود مشکلی بوی بد از خاک متساعد بشه؟؟
سلام و ممنون از جوابتون.
تو یکی از گلدونا گل گندومی کاشتم و تو یکی دیگه سینگونیوم. رشدشون خوبه ولی فکر نمی کنم رشد هرز و علفی باشه چون سرحالن بخصوص گندمی.
البته یکی از برگهای سینگونیوم جدیدا نصفش سفید رنگ شد و خرد شد. بیشترین چیزی که منو نگران سلامت گلهام کرده زردی بیش از حد آب مانده در زیر گلدانی و سطح کپکی شکل خاکه.
نمی دونم تعویض خاکشون اونم در شرایطی که در حال برگ دادن و رشدن کار درستیه یا نه؟ یعنی ممکنه بدون وجود مشکلی بوی بد از خاک متساعد بشه؟؟
نمیدونم احتمالا بوی بد کود دیگه؟ ! ولی برای اطمینان میتونین از همون جاییکه کود خریدین بپرسین و اگه جوابی راجع به بوی بد بهتون گفتن به من هم اطلاع بدین ممنون میشم :11:
این گیاه بومی آمریکای مرکزی یا مکزیک می باشد و دارای رشد رونده است و همیشه به سمت نور تغییر جهت می دهد. دارای برگ های قلبی شکل به رنگ سبز روشن است. پنجه غازی یا سینگونیوم به نور کم تا متوسط احتیاج دارد. کمبود شدید نور سبب بلند شدن ساقه و خم شدن آن می شود. نور زیاد نیز سبب رنگ پریدگی برگ ها می شود.
خوب است بدانید این گیاه در تابستان هفته ای سه بار و در زمستان هفتهای یک بار به آبیاری احتیاج دارد. در آبیاری گیاهان آپارتمانی باید حتماّ دقت داشت که به هیچ وجه از آب سرد برای آبیاری استفاده نشود. آبیاری زیاد باعث پوسیدگی پنجه غازی می شود و همچنین کمبود آب باعث لوله شدن برگ ها می شود. این گیاه به رطوبت بالایی احتیاج دارد. شما می توانید با ریختن آب در زیر گلدان گیاهتان، رطوبت مورد نیازش را تاُمین کند. حرارت مطلوب سینگونیم در شب حداقل 20-16 و در روز حداکثر 28 درجه سانتی گراد می باشد. خاک مورد نیازش نیز خاک برگ و ماسه و کود پوسیده است.
کوددهی به پنجه غازی در فصول رشد هر سه الی چهار هفته یک بار و مخلوط در آب آبیاری است. روش تکثیر آن در فصل های بهار و تابستان به وسیله قلمه ی ساقه هایی است که دارای ریشه ی هوایی هستند.
برای بدست آوردن اطلاعاتی رجع به سجافی یا گندومی به این سایت مراجعه کنید مطلب خوبی داره
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
samibaghboon
04-05-2010, 10:29
بینهایت ممنون از پاسخهای صمیمانتون .
حتما می پرسم و اگه جوابی گرفتم بهتون اطلاع میدم.
بازم ممنون
t2download
25-05-2010, 21:43
عزیزم اول بگو کود از این پاکت ها هست که کود سیاه هست توش و به نظرم کپک نزده این یه نوع قارچ هست رو سطح خاک و کود
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.