مشاهده نسخه کامل
: مشکل در زوم کردن در ویو پورت مکس
p30worldapm
03-05-2010, 05:34
وقتی تو PERSPECTIVE زوم می کنم این جوری می شه!
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من نمی خوام جسمم رو برش بزنه. فقط می خوام زوم کنم که به اون vertexها نزدیک بشم. ولی اگه یه خورده دیگه نزدیک بشم اون ها ناپدید می شن!
همیشه این جوری نیست! ولی بعضی موقع ها این جوری می شه و از فاصله خیلی دور جسمم رو برش می زنه.
قدیما یه نمای user داشتیم که درست زوم می کرد! ولی الآن نیست!!!!
کسی می دونه چه جوری درست می شه؟
N O V A L I S
03-05-2010, 07:24
اگر نو ویوپورت u رو بزنی اون نمای user (یا orthographic) می آد..
بعضی وقت ها هم با zoom extent و کمی 3d orbit کردن این مشکل تو همون نمای پرسپکتیو (موقتا!) حل میشه..
mortezaon
10-05-2010, 12:49
اگه مي توني از كليد f3 استفاده بكن اين مشكل دو تا دليل داره يكي كه جسم شما پوسته اي شده و از حالت تو پر در اومده و ديگري اينكه درايور كارت گرافيكتو آپديت كن و يا تو تنظيمات اون گزينه anti alise تيك دار كن
رفیق خوب
13-07-2014, 22:43
با اجازه از شروع کننده تاپیک
دوستان خسته نباشید من یه مشکل خیلی عجیب با مکس 2014 دارم
وقتی کلید "ال" رو می زنم میره به نمای "لفت" ولی جالبه نما کاملا از چپ نیست!!! یه چیزی تو مایه های نمای "یوزر" هست، این مشکل رو با تاپ و رایت و بقیه نماها هم بــــــــــعضی وقتا !!! فقط بعضی وقتا !!! دارم
خواهش می کنم اگه اطلاعی دارید منو کمک کنید که خیلی برام مشکل درست کرده
:n16:
رفیق خوب
13-07-2014, 23:00
بازم با اجازه بقیه دوستان من جواب رفیقمونو می دونم، علت اینکه بعضی اوقات شما این مشکل رو داری و بعضی اوقات نداری سایزه آبجکتهای شماس همین الان اون آبجکت هایی که اینجوری می شن رو بزرگ کنی مثلا ده برابر یا بیشتر این اتفاق نمیفته،
ولی روش اصولی برای از بین بردن این حالت فعال کردن
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این گزینه هست که به شما اجازه میده آبجکت های خیلی کوچک رو از نزدیک ببینین.
mohsennoori27
15-01-2017, 17:49
بنام خدا
دوست عزیز احتمال 99 درصد مشکل شما از Viewport Clipping هستش.
برای رفع این مشکل ، در داخل صفحه Viewport روی گزینه منوی Perspective یا تو نسخه های دیگه تری دی مکس متفاوته ، خلاصه روی اون راست کلیک کنید ، و گزینه Viewport Clipping رو پیدا کنید و اونو فعال کنید ، حالا اگه دقت کنید سمت راست Viewport دو تا اهرم روی یه محور ( کمرنگ ) ظاهر میشه ، حالا اون اهرم پایینی رو ، کاملا بکشید به سمت پاییین تا مشکلتون حل بشه.
تصویر زیر رو هم مشاهده کنید :
s8.picofile.com/file/8282533426/V_Clipping.png
امیدوارم مشکلتون حل بشه.
...............................
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.