PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : 8a932.exe و ...



/.,mnb
02-05-2010, 20:50
سلام.

من تا فلش رو به سیستمم متصل کردم این فایل (8a932.exe) اجرا شد (توی فلش بود) و حالا وقتی با Process master برنامه های در حال اجرا و مسیرشون رو می بینم 8a932.exe و 8c4eb.exe و 5a776.exe از مسیر C:\WINDOWS\system32 در حال اجرا هست و تا با kill process (یا End process در Task manager) اون رو می بندم دوباره اجرا میشه و مشکلاتی مثل نرفتن روی stand by نرفتن به داس (cmd) قطع نشدن فلش با safe remove hardware و ... رو دارم.

البته سیستمم آلوده به Autorun.inf یه چیزی شبیه recycler که مدام توی فلش ساخته میشه هم هست و من به دلیل کم بودن سرعت اینترنتم نمی تونم آنتی ویروس جدید رو دانلود کنم.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اگه ممکنه راهنمایی بفرمایید (و اگه با آنتی ویروسی حل میشه معرفی کنید یه جوری دانلودش می کنم).

تشــــکر.

Dr Hannibal
02-05-2010, 23:54
عزیز شما یک نوع ویروس ریسایکلر داری.

آخرین ورژن یکی از انتی ویروس های آویرا یا کسپرسکی یا نورتون رو نصب کنید تا امروز آپدیت کنید. در اخر اسکن. مشکل حل شدست.

نود32 این ویروس رو فعلا شناسایی نکرده پس استفاده نکنید.

/.,mnb
30-05-2010, 22:14
سلام.

من سیستمم رو با avira 10.0.0.603 (date: 4/19/2010( اسکن کردم ولی متاسفانه هنوز مشکلاتی مثل فایل هایی که نمی دونم چی هستن و (اضافه شدنشون در فلش و دوباره ساخته شدن و پاک نشدنشون) و قطع نشدن فلش رو دارم.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]


اگه ممکنه راهنمایی بفرمایید.

/.,mnb
01-06-2010, 08:57
درود.

با avira ویروس های دیگه رو پاک کردم و با یه فایل پاک کننده autorun.inf (autorun.bat) ، autorun رو پاک کردم و با Safe mode این x55x4.exe و ... رو از system 32 پاک کردم و مشکلم حل شد.


تشـــکر فراوان.

amd>intel
01-06-2010, 09:04
با این اسکن کن

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید