مشاهده نسخه کامل
: افزایش کاذب حجم فایل های CD
سلام دوستان می خواستم بدونم چه جوری می شه فایلای توی یه CD رو حجمشونو به طور کاذب افزایش داد که کپی نشن(من اینو تو خیلی CD ها دیدم)
ممنون
xeNociDe
02-05-2010, 16:17
از طریق Nero این کار انجام میشه.
((( فقط در همین حد میدونم )))
از نرو که بلد نیستم.
با TZ copy protection امتحان کردم و فایل ISO م رو کرد 2 گیگابایت
حالا برای رایتش با هیچ نرم افزاری نمی تونم این ISO رو رایت کنم.
باCDRWIN هم امتحان کردم.
ممنون می شم راهنماییم کنید
سلام
من با Tz Copy بلدم
شما اول باید چندتا فایل با هر فرمتی که خواستید بسازید بعد اونا رو توی ایمیج سیدی تون بریزید حالا یا با نرو یا با Ultra ISO یا برنامه های دیگه....بعد ایمیج رو با فرمت Cue. ذخیره کنید ...
بعد توی Tz Copy ایمیج رو باز کنید...بعد اون فایلی که ساخته بودید رو انتخاب کنید...
در قسمت پایین سمت راست برنامه حجم فایل رو بزنید (برای هر فایل از 2047مگ بیشتر نمیشه) روی Step 3 در نوار بالای برنامه کلیک کنید تا این حجم به فایلی که انتخاب کرده بودید اضافه بشه...
این کار رو میتونید رو چند تا فایل جداگانه انجام بدید و در مسیر های مختلف قرار بدی تا شناسایی فایل ها سخت تر بشه...
نکته: این کار در واقع اون فایل رو خراب می کنه پس روی فایل هایی که در سی دی احتیاج دارید قرارش ندید و همونطوری که گفتم خودتون چند تا فایل بسازید( با استفاده از notepad و با فرمت های مختلف ذخیره کنید ) یا روی هر فایل دیگه ای که توی سی دی احتیاجی بهش ندارید...
از نرو که بلد نیستم.
با TZ copy protection امتحان کردم و فایل ISO م رو کرد 2 گیگابایت
حالا برای رایتش با هیچ نرم افزاری نمی تونم این ISO رو رایت کنم.
باCDRWIN هم امتحان کردم.
ممنون می شم راهنماییم کنید
من درست یادم نیست قبلا چیکار میکردم ولی یه کاری کردم که میتونستم با Ultra Iso رایت کنم ولی اینو امتحان کن:
توی منوی File برو و روی گزینه Preferences کلیک کن بعد توی صفحه ای که باز میشه آدرس نرم افزار رایت رو بنویس...بعد ایمیج رو با اون برنامه رایت باز کن...
ممنون اما متوجه نشدید منظور منو
ببینید وقتی این کارا رو انجام دادم حجم فایل ایمیج من بالا می ره (مثلا روی 2 گیگ)
خب من این ایمیج رو چه جوری رایتش کنم؟
هیچ نرم افزاری اینو رایت نمی کنه
من منظورتون رو متوجه شدم...
همین الان تست کردم ... جواب داد! همین کاری که میگم بکن....
من با برنامه Ultra Iso (یا هر برنامه ای که فایل ایمیج با فرمت Cue/.Bin. میسازه) ایمیج رو با فرمت Cue/.bin. ساختم بعد داخل TzCopy بازش کردم بعد روی 2تا فایل Step3 (همون حجم دهنده فایل) رو اعمال کردم... بعد TzCopy رو بستم و با Ultra Iso ایمیج رو باز کردم و رایت کردم روی سی دی!(توی برنامه حجم رو 4 گیگ نشون میداد ولی بدون ارور رایت کرد و کار کرد...) ( با Nero Express 8 هم رایت کردم، هیچ مشکلی نداشت!)
*** فقط شما باید این دوبرنامه رو به هم ربط بدید...با این روش:
توی TzCopy توی منوی File برو و روی گزینه Preferences کلیک کن بعد توی صفحه ای که باز میشه آدرس نرم افزار رایت رو با کلیک روی دکمه "..." بده ، بعد ایمیج رو با اون برنامه رایت ، باز کن و رایت کن...
توجه: از TzCopy Build 1.5.5 استفاده کن چون در نسخه های پایین ترش امکان اتصال به برنامه هایی غیر ازCDR Win و FileBurner رو نداره!...
کل این برنامه هایی که استفاده کردم پرتابل بوده و هیچ مشکلی هم نداشت!
بازم سوالی بود درخدمتـیم :46:
ارور می ده:
error verifying iso image
کاملا همین کارا رو کردم و با همین نرم افزارا انجام دادم نشد
یا سی دی می سوزونه یا ارور می ده
با چه برنامه ای رایت کردید؟
برای اینکه از سی دی ها تون بیخودی نسوزه پیشنهاد میکنم یه سیدیه RW یا rewritable (بنویس پاک کن خودمون:31:) بخرید تا با خیال راحت رایت کنید...قیمتشم حدود 300 تا 500 تومنه!
شاید مشکل از TzCopy باشه!
TzCopy رو از اینجا دانلود کن ( 4 مگه رو دانلود کن) برای اجرا، توی فولدر برنامه برو و فایل TZCP_155.exe رو اجرا کن...
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبعد از اجرا ، اینکارو روش انجام بده:
توی منوی File برو و روی گزینه Preferences کلیک کن بعد توی صفحه ای که باز میشه آدرس فایل اجرایی نرم افزار رایت رو با کلیک روی دکمه "..." بده ، بعد روی OK کلیک کن برای اطمینان یه بار برنامه رو ببند دوباره باز کن...بعد برو و ایمیج رو باز کن و حجم رو بزار روی فایل...بعد TzCopy رو ببند و ایمیج رو با برنامه رایت ، باز کن و رایت کن...
بازم اگه درست نشد یه عکس از TzCopy + صفحه Preferences + برنامه رایت ، بزار اینجا...
عزیز من من با tz copy 1.55 همین کارو کردم و با ultra iso رایت کردم اما میرم یه CD rewritable می خرم و دوباره با اون امتحان می کنم و اسکرین شات می ذارم
تا حالا 4 یا 5 تا سی دی سوزوندم:41:
نمی دونم چی شد
خودش درست شد
از تون ممنونم
دوستان تونستم STEP 3 رو روی سی دی بذارم اما بقیه STEP ها رو که می ذارم ultra iso نمی تونه رایتش کنه
لطفا کمک کنید
smss.exe
07-05-2010, 20:18
سلام دوست عزيز
شما فقط از step3 استفاده كن چون همون براي افزايش حجمه
با بقيه كاري نداشته باش به دردت نمي خوره
خوب مشکل اینه که step 3 فقط برای کپی کردن قفل می ذاره آخه من یه CD که با همین روش به 2 گیگ تبدیلش کردمو خیلی راحت تونستم با نرو رایتش کنم
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.