Cyberlife
02-05-2010, 11:53
سلام پوسته سایت من از ابزارک پشتیبانی نمیکنه بنابراین به سایت وردپرس فارسی رفتم و آموزش افزودن
قابلیت ابزارک به پوسته رو خوندم ولی توی آموزش مشکل دارم . اینم از متن آموزش . خوب اونجایی که گفته این
فقط زمانی کار میکند که شما در پوسته خود برچسبگذاری پیشفرض وردپرس را به کار برده باشید من از کجا
بفهمم که وردپرس از برچسب گذاری پیش فرض استفاده کرده یا نکرده ؟
اصلاً برچسب گذاری پیش فرض یعنی چی ؟
نوار کناری لیستی باشه یا نه چه جوریه ؟ با مثال یا شکل بهم نشون بدید .
حالت اول:
<?php
if ( function_exists('register_sidebar') )
register_sidebar();
?>
این فقط زمانی کار میکند که شما در پوستهی خود برچسبگذاری پیشفرض وردپرس را به کار برده باشید. یعنی h2 برای عنوان و ul برای لیست درونی. برای مثال در پوستهی شما چنین کدی باشد:
<ul>
<li>
<h2>Sidebar Title</h2>
<ul>
<li><a href="link1.html">Link 1</a></li>
<li><a href="link2.html">Link 2</a></li>
</ul>
</li>
</ul>
حالت دوم: functions.php برای زمانی که شما ساختار پیشفرض وردپرس را به کار نمیبرید. برای مثال از h4 برای عنوان هر بخش ستون کناری استفاده کردهاید. (ایده آل برای SEO و سازگار با وب مفهومی (Semantic Web):
<?php
register_sidebar(array(
'before_widget' => '',
'after_widget' => '',
'before_title' => '<h4>',
'after_title' => '</h4>',
));
?>
با تشکر
قابلیت ابزارک به پوسته رو خوندم ولی توی آموزش مشکل دارم . اینم از متن آموزش . خوب اونجایی که گفته این
فقط زمانی کار میکند که شما در پوسته خود برچسبگذاری پیشفرض وردپرس را به کار برده باشید من از کجا
بفهمم که وردپرس از برچسب گذاری پیش فرض استفاده کرده یا نکرده ؟
اصلاً برچسب گذاری پیش فرض یعنی چی ؟
نوار کناری لیستی باشه یا نه چه جوریه ؟ با مثال یا شکل بهم نشون بدید .
حالت اول:
<?php
register_sidebar();
?>
این فقط زمانی کار میکند که شما در پوستهی خود برچسبگذاری پیشفرض وردپرس را به کار برده باشید. یعنی h2 برای عنوان و ul برای لیست درونی. برای مثال در پوستهی شما چنین کدی باشد:
<ul>
<li>
<h2>Sidebar Title</h2>
<ul>
<li><a href="link1.html">Link 1</a></li>
<li><a href="link2.html">Link 2</a></li>
</ul>
</li>
</ul>
حالت دوم: functions.php برای زمانی که شما ساختار پیشفرض وردپرس را به کار نمیبرید. برای مثال از h4 برای عنوان هر بخش ستون کناری استفاده کردهاید. (ایده آل برای SEO و سازگار با وب مفهومی (Semantic Web):
<?php
register_sidebar(array(
'before_widget' => '',
'after_widget' => '',
'before_title' => '<h4>',
'after_title' => '</h4>',
));
?>
با تشکر