مشاهده نسخه کامل
: چرا چراغ خاموش نمیشه؟
dracula_killer
02-05-2010, 08:18
سلام
یه لامپ داریم تو خونمون که الان یکی دوماهه که خاموش نمیشه:18:
هرکاری می کنم خاموش نمیشه.برا همین لامپ رو دراوردم.دوستان اگه میشه راهنمایی کنن چرا اینطوریه؟
یعنی چه؟:18: یه ذره واضح تر توضیح بده.
dracula_killer
02-05-2010, 08:40
خب طرفای عید لامپ رو روشن کردم مثل همیشه
اما بعد از مدتی که اومدم خاموشش کنم هر چی کلید رو میزدم خاموش نمیشد!
منم مجبور شدم حالا لامپ رو در بیارم
خب حتما کلید لامپ خراب شده..:20:
dracula_killer
02-05-2010, 10:33
اتفاقا دیشب یکی از فامیلا همینو گفت،منم امروز صبح یه کلید نو گذاشتم اما بازم همینطوره!
anti_girl
02-05-2010, 12:33
احتمالا یه جایی تو سیمکشی لامپ (سیم بر گشتی از کلید به لامپ)با سیمی که به کلید اومده اتصالی پیدا کرده...بر اثر زدگی سیم یا...میتونه این عمل اتفاق بیفته شما یه وقتی میخ روی دیوار نزدین؟؟؟
احتمالا یه جایی تو سیمکشی لامپ (سیم بر گشتی از کلید به لامپ)با سیمی که به کلید اومده اتصالی پیدا کرده...بر اثر زدگی سیم یا...میتونه این عمل اتفاق بیفته شما یه وقتی میخ روی دیوار نزدین؟؟؟
dracula_killer اگه می خوای بگی که این رو هم بررسی کردم و مشکل از اینجا نیست بهتره بری سراغ یک جن گیر:20:
:18:به نظر منم یا ازسیمه یا از کلید!شما سیم رو با چی آزمایش کردی؟اگه مقدوره برات عوضش کن!
ولی خودمونیم عجب لامپ سمجیه!توگینس ثبتش کن!:31:
dracula_killer
02-05-2010, 18:11
میخ روی دیوار نزدم.فکر کنم اگه جعبه تقسیم بالاشو یه نگاه بندازم بد نیست.هان؟:46:
Advanced Ali-001
02-05-2010, 18:13
شما سیمت یه سره شده کلید رو حساب نمیکنه فکر کنم مستقیم داره از کنتور برق میگیره برای حل مشکل باید با یک اهم متر سیم هارو چک کنید ببینید که همون سیمی که تو کلیده به لامپ رفته یاه نه
hamidreza.nayeri
12-05-2010, 23:47
این دکتر روان سباستین اتکینسون بهترین راه حل رو ارائه کرده برای این موقع ها. (دکترای الکترونیک داره اما یادم نمیاد از کجا گرفته.)
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یه تفنگ بادی بردار، هروقت کارت با لامپ تموم شد بزن بترکونش. بعد یک مدت خودش میفهمه دنیا دست کیه.
Peji2010
13-05-2010, 12:57
یه تفنگ بادی بردار، هروقت کارت با لامپ تموم شد بزن بترکونش. بعد یک مدت خودش میفهمه دنیا دست کیه.
یاد فیلم مستربین افتادم!
hamidreza.nayeri
13-05-2010, 13:37
یاد فیلم مستربین افتادم!
:31: خوب Rowan Atkinson هم همون مستر بینه دیگه.
احتمالا اِکس زده لامپه.....
ولی بهترین کار اینه که لامپو تو یه جای دیگه تست کنی.. بگه باز همین طوری بود بدون که لامپه یه طوره خاصیه
اگه نه مشکل از سیم کشیه...!
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.