PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : بهترین راه شیو کردن چیه؟

kiarash3500
02-05-2010, 04:10
ژیلت
تیغ
پودر یا اسپری
ماشین
اپی لیدی

به نظرتون کودوم دیرتر موها رو در میاره؟
ممنون

Old_Chater
02-05-2010, 13:40
بستگي داره واسه كجا باشه

kiarash3500
02-05-2010, 14:34
برای پاها میخوام
البته موم رو یادم رفت

Arpanet
02-05-2010, 18:56
اگه پاي زن باشه اپيليدي / اگه مرد باشه كارخونه فيليپس نوعي ماشين براي اصلاح موهاي بدن مردان توليد ميكنه كه روش نوشته بادي گروم و براي همه جاي بدن مردان حتي موهاي ضخيم ناحيه عانه كاربرد داره

mehdi_360
03-05-2010, 13:01
اسمش چیه؟
عکسی چیزی ازش ندارید؟
قیمتش چنده؟

kiarash3500
03-05-2010, 13:21
اگه پاي زن باشه اپيليدي / اگه مرد باشه كارخونه فيليپس نوعي ماشين براي اصلاح موهاي بدن مردان توليد ميكنه كه روش نوشته بادي گروم و براي همه جاي بدن مردان حتي موهاي ضخيم ناحيه عانه كاربرد داره

واسه اپی لیدی توضیحی دارین؟

Old_Chater
03-05-2010, 13:32
فك كنم ليزر دايمي از همه موارد بهتر باشه

perjixen
03-05-2010, 14:18
سلام

لطفا اگه ميشه درباره اين دستگاهي كه دوستمون معرفي كردن كمي توضيح بديد - منظور نوع كار و از لحاظ بهداشتي و احياناً ضرراتي كه داره !!

و همينطور درباره ليزر كه اون يكي دوستمون گفتن.

morsadr
03-05-2010, 16:10
رفع موهای زائد بدن چند روش دارد
1 . shave کردن که در حقیقت قطع ساقه مو از روی پوست می باشد.بوسیله تیغ یا ژیلت
2. Depilation که در حقیقت کندن موها می باشد که راه های مختلفی دارد مثل استفاده از دستگاه اپی لیدی استفاده از موم سرد یا کندن موها بصورت تک تک یا بوسیله بند انداختن .
3. مواد شیمیایی که در حقیقت بافت مو ها را تجزیه کرده و حل می کنند . مثل کرم های موبر و واجبی .
4. از بین بردن ریشه زایا مو که معمولا با دستگاه لیزر انجام می شه و بوسیله آن در محدوده خاصی بوسیله اشعه لیزر ریشه مو کاملا تخریب می شود.
سه روش اول موقت هستند و موها بعد از مدتی مجددا سبز می شوند ولی در روش اخر موهای تخریب شده مجددا رشد نمی کنندو دائمی می باشد.

MehranVB
03-05-2010, 22:00
واسه اپی لیدی توضیحی دارین؟
اپی لیدی بهترین مدلی که توی ایران هست Braun هستش که چند مدل مختلف داره که به نام یه سر، دو سر، سه سر، چهار سر، شناخته میشن و منظور از سر هم تیغه هاییه که برای جاهای مختلف بدن مثل دست و پا و زیر بغل و جاهای دیگه استفاده میشه. مثلاً در مدل چهار سر برای هر کدوم از این قسمتا یه تیغه مخصوص تعبیه شده و حتی برای صورت هم قابل استفاده هست (که این کار پیشنهاد نمیشه!)
همینطور امکانات دیگه ای مثل نور لیزر برای دیدن موهای زائد روی پوست، یا کیسه یخ آمونیاک هم دارن که برای بی حس کردن پوست استفاده میشه و باعث میشه دردی احساس نشه (چون دخترا خیلی از کار شاکین! :دی)

تیغ هم بهترین مارک Gillette ونوس صورتی هست که کاملاً پوست رو سفید میکنه و از اپی لیدی بهتره ولی پدر پوست رو درمیاره! و من خودم یه بار استفاده کردم و تا یه مدت زیادی در نیومد! :دی

موم و ژل هم هست که مارک veet بیشتر تولید میکنه و اکثراً ازش راضین، اما ژل مو رو از ته نمیزنه، و موم هم دردش یه کم زیاده. ولی معمولاً برای استفاده از موم اگه سالن اپیلاسیون برین خیلی تمیزتر این کارو انجام میده و تا مدت زیادی هم در نمیاد (مثلاً برای مهمونی و این جور جاها خوبه!)

بهترین ها به ترتیب اینکه مو رو دیرتر در بیارن و به پوست هم صدمه کمتری بزنن:
1-اپی لیدی
2- تیغ
3- مام
4- ژل

---------- Post added at 10:00 PM ---------- Previous post was at 09:58 PM ----------

آره این که بهترینه اما خرجش یه کم بالاس! البته خیلی از دکترا میگن عوارض داره که باید خودتون تحقیق کنید!

Old_Chater
03-05-2010, 22:16
مام

اين چيه ميشه بيشتر توضيح بدين

caca_caca888
03-05-2010, 23:06
میدونید لابد یه دلیلی هست که مو رشد میکنه دیگه . نه؟
ممکنه بدونه علت بشه.
راستی موهای صورت رو با اپی لیدی بزنیم ضرر داره . مگه نه؟
اصلا میشه؟ فکر کنم ریشه های ریش و سیبیل محکم باشند و اپی لیدی نتونه بکندشون.
من که با ژیلت میزنم.

مام یه ماده ای چسبنده هست که میندازنش تو آب جوش داغ میشه و بعد میمالنش به پارچه و پارچه رو روی پوست پهن میکنن و بعد یهوویی میکنن که موهام به صورت وحشتناکی کنده میشن.(موم عسل نشنیدی؟؟ فکر کنم منظورشون از مام همون مومه)

راستی این مام و اپی لیدی برای زناست.
فکر کنید برید استخر پاتون مو نداشته باشه:دی خیلی ضایست:دی

MehranVB
03-05-2010, 23:12
حالا من این همه تایپ کردم، ده بار گفتم موم یه بارش اشتیاهی شد مام! شما هم گیر میدین به چه چیزایی! :دی

caca_caca888
03-05-2010, 23:17
حالا من این همه تایپ کردم، ده بار گفتم موم یه بارش اشتیاهی شد مام! شما هم گیر میدین به چه چیزایی! :دی

آخه مام کجا موم کجا؟؟!!:دی
مامو میزنن زیر بغل خوشبو شه:دی(یا بد بو نشه:دی)

راستی افتر شیو خوب چیه؟

MehranVB
04-05-2010, 14:24
راستی افتر شیو خوب چیه؟
افتر شیو هم ژیلت جدیداً Fusion میزنه که خیلی عالیه و من ازش راضیم، چون تا قبل از این هر چی استفاده میکردم بعدش جوش یا التهاب داشتم اما این مدل دیگه این مشکلا رو نداره!
اگه هم که بیشتر بخواین خرج کنین مارکای معروفتر مثل davidoff که Hugo Boss و Dior و ... هستن که اکثر ادکلن فروشا دارن و معمولاً تو یه پک همراه با ادکلن فروخته میشن، اما بعضیا تکی هم میفروشن، و خیلی هم با افترشیوای معمولی فرق دارن، میشه گفت به نسبت 10 به یک بهترن! هم از نظر بو و هم کارایی...

Arpanet
04-05-2010, 19:47
اسمش چیه؟
عکسی چیزی ازش ندارید؟
قیمتش چنده؟
قيمت اون رو دقيق نميدونم يك چيزي هست شبيه ريش تراش كه مثل ماشينهاي موزر در سلمانيها مورو از ساقه قطع ميكنه و ضرري هم نداره روش هم نوشتهPHILIPS Body Groom
كلا براي كساني كه فكر ميكنن موهاي بدنشون زياده وبايد زود به زود اصلاح بشه مناسبه .البته خيلي از خانمها دوست دارن بدن مردها مودار باشه نه صاف مثل زنان . موي درشت وضخيم بدن در هر دو جنس جزء صفات ثانويه جن+ سي هست و بودنش طبيعي هست

dsa dsa
04-05-2010, 20:03
افرین !! دیگه چند روز دیگه تشخیص زن از مرد سخت میشه !! مرد ارایش می کنند و مو رنگ می کنند و موی ... می زنند و زن ها مو کوتاه می کنند و 30 بیل می زارن..:31:

kiarash3500
04-05-2010, 20:08
واسه لیزر سوال کردم تمام بدن حدود دو تومن در میاد ولی به نظرم اگه بخوام یه عمر رو حساب کنم بازم با صرفه تر از 60 سال خرید موم یا ژیلته!!!!

Old_Chater
04-05-2010, 20:31
واسه لیزر سوال کردم تمام بدن حدود دو تومن در میاد ولی به نظرم اگه بخوام یه عمر رو حساب کنم بازم با صرفه تر از 60 سال خرید موم یا ژیلته!!!!

البته سرطان زا بودنش هم بايد حساب كني عزيزم

caca_caca888
04-05-2010, 23:30
افتر شیو هم ژیلت جدیداً Fusion میزنه که خیلی عالیه و من ازش راضیم، چون تا قبل از این هر چی استفاده میکردم بعدش جوش یا التهاب داشتم اما این مدل دیگه این مشکلا رو نداره!
اگه هم که بیشتر بخواین خرج کنین مارکای معروفتر مثل davidoff که Hugo Boss و Dior و ... هستن که اکثر ادکلن فروشا دارن و معمولاً تو یه پک همراه با ادکلن فروخته میشن، اما بعضیا تکی هم میفروشن، و خیلی هم با افترشیوای معمولی فرق دارن، میشه گفت به نسبت 10 به یک بهترن! هم از نظر بو و هم کارایی...

خوب اگه بخوایم خرج کنیم.چه قدر میشه؟
راستی یه جوری تلفظ اینارو به من بگو رفتم تو مغازه سوتی ندم:دی
تا حالا فقط اسم هوگو باس به گوشم خورده:دی!!!!!!!!

اینا فقط افتر شیوند؟یعنی فقط بعد از اصلاح میتونیم بزنیم یا اگه اصلاحم نکنیم بزنیم خوبه؟؟(برای بو ، به جای کرم و ...)

MehranVB
06-05-2010, 10:15
خوب اگه بخوایم خرج کنیم.چه قدر میشه؟
راستی یه جوری تلفظ اینارو به من بگو رفتم تو مغازه سوتی ندم:دی
تا حالا فقط اسم هوگو باس به گوشم خورده:دی!!!!!!!!

اینا فقط افتر شیوند؟یعنی فقط بعد از اصلاح میتونیم بزنیم یا اگه اصلاحم نکنیم بزنیم خوبه؟؟(برای بو ، به جای کرم و ...)

اینا در اصل مارک ادکلن هستن، و معمولاً خیلی از ادکلانها اگه دیده باشین توی یه دونه پک بزرگ فروخته میشن که داخل اون یه ادکلن و یک یا چند چیز دیگه به عنوان اشانتیون هست مثل افترشیو (برای آقایون) یا ژل بدن (برای خانومها) و ...
حالا توی ایران زرنگی میکنن و میان این اشانتیونا رو جدا میکنن و با قیمت خیلی بیشتر میفروشن!
فرقی که این افترشیو ها با افترشیوهای معمولی دارن اینه که درصد خیلی زیادی خشبو کننده داخلشون هست و ضمناً با کیفیت خیلی بالاتری ساخته میشن (محصولات بهداشتی و آرایشی فرانسه و ایتالیا توی دنیا اوله!)
اما در مورد مارک هم زیاد مهم نیست چه مارکی باشه، فقط یکی از مارکای معروف ادکلن باشه قابل قبوله، مثل همین دیویدوف که گفتم! البته اینو بگم که من خودم افترشیو Hugo Buss و Versace (ورساچه یا درست ترش ورساچی) و Mont Blanc (مون بلان) رو دیدم که به تنهایی بفروشن!

caca_caca888
06-05-2010, 18:13
منظورم این بود که قیمتشون چنده؟!

MehranVB
06-05-2010, 22:17
منظورم این بود که قیمتشون چنده؟!
مثلاً هوگو باس شیشه ای مایع (فکر کنم 80 میل بود) قیمتش پارسال 19 تومن بود!

سرهنگ معمر قذافی
04-02-2016, 17:49
بهترین نوع ژیلت برای مصرف روزانه چیه دوستان؟!

فیوژن خوبه ولی حس خوبی به تیغ های چندبار مصرف ندارم!

Captain_America
04-02-2016, 18:28

جدیدترین مدلش که فیوژن پاورگلید هستش با سر لغزنده ولی از من میشنوی اینا رو بیخیال شو حرفه ای و مردونه اصلاح کن.
یه خودتراش بگیر مرکور آلمانی و فیدر ژاپنی عالی هستند مارک های خوبی هستن. با یه خمیر ریش گیلیسیرین دار بعلاوه یه برس کوچک که حتما دقت کن موهاش پلاستیکی نباشه.
هر روز صبح صورتت رو با آب داغ اول آماده کن بعدش خمیر ریش رو با برس اونقدر بزن که کف کنه بزار رو صورت بعدش با خودتراش اصلاح کن. آخر هم صورتت رو با آب خنک بشور و خشک کن.
این روش اولش شاید یکم از ژیلت سخت تر باشه ولی وقتی عادت کنی خیلی بهتر میزنه ، حرفه ای ها اینجوری اصلاح میکنن.

hamid2day
21-08-2016, 21:48
من مچ تری استفاده می کنم
ولی تیغ هاش خیلی گرون هست واسه ژیلت

shabnam1986
21-08-2016, 23:04
افرین !! دیگه چند روز دیگه تشخیص زن از مرد سخت میشه !! مرد ارایش می کنند و مو رنگ می کنند و موی ... می زنند و زن ها مو کوتاه می کنند و 30 بیل می زارن..:31:

شما غصه نخور:n02:

من مچ تری استفاده می کنم
ولی تیغ هاش خیلی گرون هست واسه ژیلت

از زیر تاریخ تاپیک رو کشیدی بیرون؟
خوب ی تاپیک جدید میزدی