ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : دانلود Adobe InDesign CS5 FINAL

iliadmoosavi
01-05-2010, 23:02
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Adobe InDesign CS5 FINAL | 718MB

Adobe® InDesign® CS5 software provides precise control over typography and built-in creative tools for designing, preflighting, and publishing documents for print, online, or to mobile devices. Include interactivity, animation, video, and sound in page layouts to fully engage readers. Adobe® InDesign® CS5 software introduces breakthrough productivity and collaboration features such as simplified object editing and selection, integration with Adobe CS Live online services,* and the ability to create rich interactive documents that attract and engage readers. CS Live services are complimentary for a limited time

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

saadi126
02-05-2010, 08:56
سلام ايلياد جان شما خودت لينكها رو دانلود و نصب كردي؟ از صحت عملكردشون مطمئني؟

iliadmoosavi
02-05-2010, 10:17
سلام ايلياد جان شما خودت لينكها رو دانلود و نصب كردي؟ از صحت عملكردشون مطمئني؟
سلام . من خودم فقط فتوشاپ رو از این مجموعه دانلود کردم و بقیه رو فعلا نگرفتم . ولی اونطور که در کامنت ها دیدم مردم بابت لینکها تشکر کردن و گفتن که همه سالم بودن :11:

musketeer
03-05-2010, 22:07
نسخه ME هم اومده؟ یا اگه نیومده میدونید کی میاد؟

iliadmoosavi
03-05-2010, 23:21
تو سایت Adobe که چیزی نزده . به احتمال زیاد هنوز نیومده . خود همین محصولات Cs5 هم که اومدن به صورت Pre-order هستن . یعنی بیرون نیست و مردم از سایت Adobe سفارش میدن و درخونه تحویل میگیرن . ماه بعد تو بازار عرضه میشن

saadi126
04-05-2010, 08:36
نسخه ME هم اومده؟ یا اگه نیومده میدونید کی میاد؟
نه نيومده. نسخه Me نرم افزارهاي ادوبي هميشه چند ماهي بعد از نسخه معمولي توليد و روانه بازار ميشند