ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : اورژانس

duji
01-05-2010, 22:01
با سلام به همه دوستان
سیستم عامل کامپیوترم XP SP2 هست و من به تازگی هر وقت که می خوام به اینترنت کانکت بشم هیچ صفحه ای روباز نمی کنه و مجبورم تند تند USER جدید بسازم تا مشکلم برای دو سه روز برطرف بشه و بازم روز ار نو روزی از نو،
آنتی ویروسمم nod32ورژن 4 هست که به صورت لایسنس هست.
از دوستان اهل فن تقاضا دارم این حقیر رو راهنمایی کنند تا از شر این user ساختن ها خلاص بشم

Dr Hannibal
01-05-2010, 22:25
با سلام به همه دوستان
سیستم عامل کامپیوترم XP SP2 هست و من به تازگی هر وقت که می خوام به اینترنت کانکت بشم هیچ صفحه ای روباز نمی کنه و مجبورم تند تند USER جدید بسازم تا مشکلم برای دو سه روز برطرف بشه و بازم روز ار نو روزی از نو،
آنتی ویروسمم nod32ورژن 4 هست که به صورت لایسنس هست.
از دوستان اهل فن تقاضا دارم این حقیر رو راهنمایی کنند تا از شر این user ساختن ها خلاص بشم

سلام

2حالت داره

1_ ناشی باگ در سرویس پک 2 باشه. با این وصله از ماکروسافت مشکلتون حل میشه.

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

2_ ناشی از ویروس باشه.

آنتی ویروس رو عوض کنید و بهترین گزینه در حال حاظر آویرا یا کسپرسکی هست. تا امروز اپدیت کنید سپس اسکن.

خوش باشید.

almata
01-05-2010, 22:30
بهتره یه ویندوز جدید نصب کنی. اینطوری دردسرت کمتره

Dr Hannibal
02-05-2010, 06:46
بهتره یه ویندوز جدید نصب کنی. اینطوری دردسرت کمتره

دوست خوب اگه ناشی از باگ معروف سرویس پک 2 باشه 100 بار ویندوز هم عوض کنید تفاوت نمیکنه.
مگر اینکه اصلاحیه که بالا گذاشتم رو نصب بشه.

اگر هم ناشی از ویروس باشه باید کل هارد رو فرمت کنه که بازم کار موقتی هست.

خوش باشی

duji
22-05-2010, 11:02
من ویندوز رو هم عوض کردم اما هیچ فرقی نکرد
آنتی ویروس رو هم عوض کردم بازم تاثیر نذاشت
تنها راه همون اصلاحیه است که ببینم موثر هست یا نه
ممنون از راهنمایی شما دوستان عزیز

Dr Hannibal
22-05-2010, 11:26
من ویندوز رو هم عوض کردم اما هیچ فرقی نکرد
آنتی ویروس رو هم عوض کردم بازم تاثیر نذاشت
تنها راه همون اصلاحیه است که ببینم موثر هست یا نه
ممنون از راهنمایی شما دوستان عزیز

این اصلاحیه برای xp سرویس پک 2 هست. اگه این ویندوز رو ندارید نباید تست کنید.

آنتی ویروس هم مهمه چی چک کردید پیشنهاد آویرا کسپرسکی جی دیتا و حتما آپدیت اون. وگرنه بی فایده ست.

t2download
23-05-2010, 21:43
دوست عزیز با سلام من 2 هفته ای هست سیستم به زور میاد بالا و آنتی ویروس و آنتی -- رو سیستم بود و اسکن کردم و ویروسی نیست و بالا میاد 2 دقیقه طول میکشه که فرمانی رو اجرا کنه و تو اینترنت وقتی هستم با adsl یک دفعه هیچ سایتی را باز نمی کنه و روی ایکون پایین صفحه روی مانیتورهای نشان دهنده وصل بودن به نت کلیک کنی حالت پرشی داره و و با سرعت زیاد پرش داره که دیده نمیشه و کامپیوتر باز هیچ فرمانی رو نمیگیره حتی مدیا پلیر تا 3///4 دقیقه من چی کنم و در ضمن 4 ویندوز عوض کردم و هیچ برنامه رو سیستم نیست باز مشکل پیش اومد .:11: