ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل بسیار عجیب در کپی کردن و کات کردن فایلها در ایکس پی

telsat
01-05-2010, 20:18
دوستان من وقتی که می خوام از یه درایو چندتا فایل mp3 رو کات کنم و یا کپی کنم به یه درایو دیگه این error رو میدهdata error(cyclic) redundancy check

mmiladd
01-05-2010, 20:26
دوست من معمولا این ارور برای کپی و رایت کردن برای سی دی با دی ویدی رخ میده..

شما از از کی تا حالا این مشکلو داری..؟

جدیداً برنامه جدیدی تو هاردت کپی نکردی..؟

saeed774
01-05-2010, 20:36
اخيرا برنامه هاي کمکي کپي مثه Tera copy نصب نکردي ؟ اگه نصب کردي پاکش کن .

telsat
01-05-2010, 20:47
نه والا نضب نکردم چند روزه که اینجوری ششده چراغ هارد چند دقیقه روشن میمونه و بعد ارور میده حتی وقتی که می خوام فایل mp3 رو گوش کنم صدا تکه تکه میشه اما فال کاملا سالمه نکنه مشکل سخت افزاری هارد باشه؟

Dew Drop
01-05-2010, 21:43
سلام
شما يه بار از راه cmd امنحان كنيد ببينيد ميشه,برين تو run بنويسيد cmd و ok رو بزنيد اين دستور رو تايپ كنيد

xcopy d:\source_folder e:\destination_folder /e /i /h
ببينيد به جاي d اسم درايوي كه فايلها توش قرار داره رو بنويسيد وبه جاي e اسم درايوي كه ميخوايد فايل رو توش كپي كنيد.source_folder هم كه اسم فايلتون هست.اگه بازم نشد يا درايوتون مشكل داره يا فايلهاتون معيوبه.

xeNociDe
01-05-2010, 21:46
سلام
شما يه بار از راه cmd امنحان كنيد ببينيد ميشه,برين تو run بنويسيد cmd و ok رو بزنيد اين دستور رو تايپ كنيد

xcopy d:\source_folder e:\destination_folder /e /i /h
ببينيد به جاي d اسم درايوي كه فايلها توش قرار داره رو بنويسيد وبه جاي e اسم درايوي كه ميخوايد فايل رو توش كپي كنيد.source_folder هم كه اسم فايلتون هست.اگه بازم نشد يا درايوتون مشكل داره يا فايلهاتون معيوبه.
اینی که شما گفتی دستور عمل داس در کپی کردن هست چرا شلوغش میکنی تنها راه حل مشکل چک کردن کابل هاستچ

telsat
01-05-2010, 21:52
دوستان مشکل چیه پس؟

ask_bl
01-05-2010, 23:28
دوستان من وقتی که می خوام از یه درایو چندتا فایل mp3 رو کات کنم و یا کپی کنم به یه درایو دیگه این error رو میدهdata error(cyclic) redundancy check
کاری که _sharifdorsa گفت رو انجام دادی ؟
- - - - - -
از منوی Start در قسمت Run بنویسین cmd و اینتر .
توی command prompt دستور chkdsk /f رو بنویسین .
اگر پیغام زیر اومد :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدY رو بزنین و اینتر کنین و کامپیوتر رو Restart کنین .
اگر مشکل حل نشد بگین.

اینی که شما گفتی دستور عمل داس در کپی کردن هست چرا شلوغش میکنی تنها راه حل مشکل چک کردن کابل هاستچ
خوب اتفاقا اون هم خوب فکری بود ،چون پیغام موقع کپی کردن بود ،احتمال داشت با دستور cmd کپی انجام بشه !