PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : با سلام تا 700000

majidmdf
01-05-2010, 15:57
سلام یه سیستم میخوام برای بازی و اینترنت پر سرعت تا سقف 700000
cpu mother board vga ram power فقط همیناو میخوام به هم دیگه مچ باشه چون دیگه خودتون می دونید چقدر مهمه مچ بودن .فکر کنید واسه خودتونه من یه کاربر جدیدم یه هدیه توپ به من بدید مرسی

sasan816
01-05-2010, 17:50
CPU: Intel Core i5 - 2.66GHz - 218000
ASUS - P7P55 LX:210000
RAM: Goil-DDR3 1333MHz-4GB Dual Channel kit 110000
PSU: Silverstone-SST-ST50 50000
CLUB - NVIDIA GeForce GT240 - 512MB / DDR 120,000
708000

H.A.M.E.D
01-05-2010, 18:41
سلام
برای بازی:

CPU:AMD ATHLON II X4 620=95
M.B:GIGABYTE 770T-USB3=110
VGA:ATI SAPPHIRE HD5850 VAPOR-X 1GB GDDR5=310
RAM:KINGMAX 4GB(2.2GB) DDR3 1333 CL8=100
PSU:GREEN 585B=80
ALL=695

کیستون چیه؟

iceweek
01-05-2010, 19:17
CPU: Intel Core i5 - 2.66GHz - 218000
708000

برای گیم مناسب نیست

---------- Post added at 08:17 PM ---------- Previous post was at 08:14 PM ----------

سلام
برای بازی:

CPU:AMD ATHLON II X4 620=95
VGA:ATI SAPPHIRE HD5850 VAPOR-X 1GB GDDR5=310
RAM:KINGMAX 4GB(2.2GB) DDR3 1333 CL8=100
PSU:GREEN 585B=80
ALL=695

کیستون چیه؟

فقط یه چیزی درباره این سیستم بگم.شما میتونید حالا2گیگ رم بگیرید و بعدا 2گیگ دیگه اضافه کنید ولی بجاش Phenom II X4 945 cpuبگیرید که دیگه عالی میشه.

TREASURES
01-05-2010, 19:23
[QUOTE=sasan816;4903671]CPU: Intel Core i5 - 2.66GHz - 218000
708000

سلام گرافیک پیشنهادی شما به هیچ وجه برای گیم مناسب نیست ایشون میگن برای بازی میخوام AMD بردارن صد در صد کارایی بهتری میگیرن :31:

aron110
05-05-2010, 18:13
[QUOTE=sasan816;4903671]

سلام گرافیک پیشنهادی شما به هیچ وجه برای گیم مناسب نیست ایشون میگن برای بازی میخوام AMD بردارن صد در صد کارایی بهتری میگیرن :31:
دوست عزیز برای کانورت کردن فیلم به نظرتون سیستم AMD بهتره یا اینتل و اینکه کدوم قطعش بالاتر باشه تاثیر بیشتری داره

kinglife
05-05-2010, 19:03
CPU:AMD Phenom II X4 945 =160
VGA:SAPPHIRE HD5770 =210
RAM:KINGMAX 2.2GB DDR3 1600 CL8=130
PSU:Memonex 600w Game Mod=80
TOTAL=690

باید بین پردازنده و گرافیک تناسب باشه ، دوستان یک پردازنده نسل اولی از چهار هسته ای پیشنهاد میدن با یک گرافیک کاملا حرفه ای ، الته مشکلی ایجاد نمیشه اما زمانی که بخواهیم از توان حداکثری گرافیک استفاده کنیم باید با پردازنده ی با حداکثر توان بهره برد

nikaan
05-05-2010, 19:23
CPU:AMD Phenom II X4 945 =160
VGA:SAPPHIRE HD5770 =210
RAM:KINGMAX 2.2GB DDR3 1600 CL8=130
PSU:Memonex 600w Game Mod=80
TOTAL=690

باید بین پردازنده و گرافیک تناسب باشه ، دوستان یک پردازنده نسل اولی از چهار هسته ای پیشنهاد میدن با یک گرافیک کاملا حرفه ای ، الته مشکلی ایجاد نمیشه اما زمانی که بخواهیم از توان حداکثری گرافیک استفاده کنیم باید با پردازنده ی با حداکثر توان بهره برد

من هم قبول می کنم که از حداکثر توان نمی تونه استفاده کنه و این تفاوت هم متوسط 4 فریم هست که یعنی می تونه حداکثر به 8 ال 10 فریم در یک بازی برسه

اما میگم بیایم یه بررسی جالب کنیم

فرض کنیم شما گرافیک 5770 رو با پردازنده ی 945 بگیرید و می تونید از حداکثر توان گرافیک استفاده کنید و فریم مثلا 30 رو در یک رزولیشن بدست بیارید اما من پردازنده ی 620 رو مثلا انتخاب میکنم با کارت 5850 و در همین بازی باید با این گرافیک فریم 50 رو بیاریم اما بدلیل پردازنده ی پایین در بدترین حالت حداکثر 10 فریم از قدرت گرافیکم کم میشه و فریم 40 رو بدست میارم باز هم می بینیم که من فریم بالاتری رو نسبت به شما آوردم و یعنی بازی رو بهتر تونستم اجرا کنم(در همون رنج قیمت)

بله اگر بتونن هم گرافیک 5850 رو بردارن و هم پردازنده ی 945 ، مسلما خیلی بهتره ولی وقتی این انتخاب مطرح میشه مسلما گرافیک بالاتر تاثیر بیشتری رو در فریم ها میزاره تا پردازنده ی بالاتر(البته در رزولیشن بالا)

در مورد همه ی اینها در لینک زیر با سند در موردشون صحبت کردم و نتیجه اینه که در رزو لیشن بالا هزینه روی گرافیک معقول تره تا پردازنده

جالبه که در لینک زیر خواهید دی که پردازنده ای مثل فنوم 550 همراه با گرافیک قدرتمند 295 تنها متوسط 4 فریم تفاوت با پردازنده ی 955 و همراه با همین گرافیک یعنی 295داره و در واقع برای این گرافیک متوسط 4 فریم ایجاد محدودیت کرده

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیددر واقع اگر پردازنده رو فنوم 550 انتخاب کنند و اون رو اور کلاک کنند و گرافیک 5850 رو بردارند خیلی نتیجه ی بهتری نسبت به پردازنده ی 945 همراه با گرافیک 5770 می گیرند و در واقع با اورکلاک 945 هم فریم بالاتر نمی ره و فقط این اورکلاک برای 550 بدرد بخور هست تا این ایجاد محدودیت متوسط 4 فریمی رفع بشه

البته لینکش رو بعدا پیدا می کنم و اینجا قرار میدم(در مورد تاثیر کم اورکلاک در بازی ها و پردازنده های 4 هسته ای)

اینم لینک در مورد چگونگی خرید پردازنده و گرافیک برای بازی:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدIf you’re a gamer, save the money you’d spend on a six-core CPU, buy your favorite overclockable processor, and spend the difference on graphics or an SSD to cut level load times
.

که این برای هر پلتفورمی صادق هست و شما یه پردازنده با قابلیت اور خوب بگیرید این مقدار فریم از دست رفته رو هم جبران می کنید

kinglife
05-05-2010, 19:44
من هم قبول می کنم که از حداکثر توان نمی تونه استفاده کنه و این تفاوت هم متوسط 4 فریم هست که یعنی می تونه حداکثر به 8 ال 10 فریم در یک بازی برسه

اما میگم بیایم یه بررسی جالب کنیم

فرض کنیم شما گرافیک 5770 رو با پردازنده ی 945 بگیرید و می تونید از حداکثر توان گرافیک استفاده کنید و فریم مثلا 30 رو در یک رزولیشن بدست بیارید اما من پردازنده ی 620 رو مثلا انتخاب میکنم با کارت 5850 و در همین بازی باید با این گرافیک فریم 50 رو بیاریم اما بدلیل پردازنده ی پایین در بدترین حالت حداکثر 10 فریم از قدرت گرافیکم کم میشه و فریم 40 رو بدست میارم باز هم می بینیم که من فریم بالاتری رو نسبت به شما آوردم و یعنی بازی رو بهتر تونستم اجرا کنم(در همون رنج قیمت)

بله اگر بتونن هم گرافیک 5850 رو بردارن و هم پردازنده ی 945 ، مسلما خیلی بهتره ولی وقتی این انتخاب مطرح میشه مسلما گرافیک بالاتر تاثیر بیشتری رو در فریم ها میزاره تا پردازنده ی بالاتر(البته در رزولیشن بالا)

در مورد همه ی اینها در لینک زیر با سند در موردشون صحبت کردم و نتیجه اینه که در رزو لیشن بالا هزینه روی گرافیک معقول تره تا پردازنده

جالبه که در لینک زیر خواهید دی که پردازنده ای مثل فنوم 550 همراه با گرافیک قدرتمند 295 تنها متوسط 4 فریم تفاوت با پردازنده ی 955 و همراه با همین گرافیک یعنی 295داره و در واقع برای این گرافیک متوسط 4 فریم ایجاد محدودیت کرده

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیددر واقع اگر پردازنده رو فنوم 550 انتخاب کنند و اون رو اور کلاک کنند و گرافیک 5850 رو بردارند خیلی نتیجه ی بهتری نسبت به پردازنده ی 945 همراه با گرافیک 5770 می گیرند

طبق لینک زیر:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدIf you’re a gamer, save the money you’d spend on a six-core CPU, buy your favorite overclockable processor, and spend the difference on graphics or an SSD to cut level load times
.

که این برای هر پلتفورمی صادق هست و شما یه پردازنده با قابلیت اور خوب بگیرید این مقدار فریم از دست رفته رو هم جبران می کنید

نیکان جان نوع بازیت با کلمات واقعا جو رو عوض میکنه

بدرد روانشناسی تیم ملی می خوردی تا صعود می کردیم :46:( شوخی)

مهمترین نکته در انتخاب پردازنده برای بازی فرکانس و کش هست

بازی های روز هم فعلا از دو هسته بهره میبرن

حالا شما 955 رو با فرکانس 3.2 و کش 8 با 550 با فرکانس 3.2 و کش 7 مقایسه کردی و تفاوت پنج فریم هم بر میگرده به همون 1 مگ کش

فراموش نکنید که در بازی 620 به مراتب ضعیف تر از 550 هست ، حتی 550 قوی تر از 945 هست البته در اجرای بازی

مشکل اصلی بر میگرده به این که بین 5770 و 5850 خلا زیادی وجود داره ، من می خواستم 4890 پیشنهاد بدم ولی به علت مصرف برقش و ساپورت نکردن دایرکت ایکس 11 از خیرش گذشتم

وقتی بازی ها بهینه شدن به چهار هسته ای ، که دارن میشن ، اون موقع هست که ضعیف ترین پردازنده برای بازی q8200 و Q8300 وx4 620 هست

اون وقت یک گرافیک کاملا حرفه ای تبدیل میشه به یک کارت معمولی چون توان استفاده از حداکثر پردازشش رو از دست میده

در ضمن فراموش نکنید بهینه شدن بازی ها به 1 یا 2 سال آینده بر نمیگرده حداکثر تا 6 ماه دیگه

nikaan
05-05-2010, 20:08
البته من چیزی رو که می دونم میگم :20:

تازه من مثل بعضی از شخصیت های عوضی مملکتمون لومپن ، عوام فریب و زبون باز نیستم:31:(میشناسیدش که!!!!:31:)

فکر کنم لینکی که در مورد همین قضیه بود و توش توضیح داده بودم رو درست نگاه نکردید:31: چون لینک زیر توی همونجا هست و ببینید تفاوت کارایی 620 رو با 550

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدجالبه که متوسط فریم 620 از 550 بالاتره !!!!!!

و فقط در مینیمم فریم 10% نسبت به 550 کم آورده

بازی ها هم برخی به کش برخی به فرکانس و برخی به تعداد هسته حساسند برای همین میاینگین بازیها از اهمیت برخورداره (این رو هم گفته بودم در همون لینک):46:

اما این تفاوت 4 فریم از میانگین گرفتن 28 حالت متفاوت بدست اومده و جالبه که وقتی تامز بنچمارک میگیره میگه که مثلا فلان
بازی به کش حساسه و بنابراین این پردازنده فریم بالاتر رو آورده و یا این بازی به فرکانس حساس بوده در نتیجه این پردازنده
ضعیف تر عمل کرده

البته در لینکه ایی که در همون تاپیک قرار دادم بارها ذکر شده که پردازنده در بازیهای جدید بی اهمیت و بی تاثیره در نتیجه می تونیم بگیم که بازی ها به این سمت پیش میرن که از پردازنده کمترین استفاده رو ببرن(اما تکرار میکنم همهی اینها در رزولیشن بالا صادق هست و نه در رزولیشن پایین)

بازم حرفای اون تاپیک رو تکرار کردم خوب کامل بخونیدش دیگه:31: (شوخی کردم)

البته این رو هم فراموش نکنیم که بازبا 550یا620 همراه با 5850 فریم بالاتری رو نسبت به 945 با 4890 میاره بخاطر تفاوت کم در فریمی که پردازنده ها با هم دارند(در همون تاپیک لینکش هست)

جالبه در همون تاپیک در آخرین لینکش 435 رو بررسی کردم که حتی با 3 هسته و کش پایین تر کارایی در گیم برابر با 720 با اون همه کش آورده وحتی کمی بالاتر!!!!(تازه این پردازنده هم از 620 ارزونتره هم 100 مگا هرتز فرکانس بالاتر برخورداره وهم قابلیت تبدیل شدن به 4 هسته ای یا همون آنلاک شدن رو برخورداره) وباز جالبه که همین 435 در بازی از 550 هم بهتر عمل کرده(در اینجا هم تفاوت کم 550 با 620 رو می بینید) پس نتیجه ی اخلاقی:31: اینکه 435 بخرن و آنلاکشم کنن به 4 هسته ای یا کلا630 اتلون رو بخرن که به قیمت 105 تومن رسیده و 100 مگاهرتز هم از 435 قویتره

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیددر ضمن با اورکلاک همین 435 10 درصد تفاوت کارایی ایجاد شده که نشون دهنده ی رفع همون ایجاد محدودیت گرافیک هست وتازه تاثیر تفاوت فرکانس نسبت به کش هم معلومه که از پردازنده ی 720 با اون همه کش!!!! بالاتر زد وقتی که اور شد

در ضمن در لینک زیر که از همون بنچمارک بالایی هست می بینید که دقیقا همو 10 درصد تفاوت کارایی بیشتر 435 اور شده نسبت به 720 متوسط همون 4 فریم هست که حالا 435 4 فریم بیشتر از 720 داره

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

اینم لینک در مورد تاثیر کش در گیم:

متاسفانه در رزو لیشن پایین هست و قطعا پردازنده تاثیر بالایی رو داره (رزولیشن 1024*1280 هم رزولیشن پایین محسوب میشه دیگه چه برسه به این رزولیشن) با این حال فقط در چارت اخر کم آورده و در نمودار ی که زیرش اینو نوشته Frame rates increase by 8% on Far Cry with medium settings if you exchange the entry-level Athlon II X4 quad-core to a Phenom II X4 at the same clock speed. اگر جزئیات رو از روی مدیوم به HIGH ارتقا بدیم این دو با هم برابر میشن) در نتیجه کم تاثیر بودن کش هم در این لینک مشخصه

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدنتیجه ی نهایی:

افرادی که این پردازنده ها رو می گیرن حتما اورشون کنن تا از قدرت کامل گرافیکشون بهره مند بشن تا همون متوسط 4 فریم رو هم جبران کنند(البته وقتی کارت گرافیک قدرتمند بر میدارن)

kinglife
06-05-2010, 00:01
البته من چیزی رو که می دونم میگم :20:

تازه من مثل بعضی از شخصیت های عوضی مملکتمون لومپن ، عوام فریب و زبون باز نیستم:31:(میشناسیدش که!!!!:31:)

فکر کنم لینکی که در مورد همین قضیه بود و توش توضیح داده بودم رو درست نگاه نکردید:31: چون لینک زیر توی همونجا هست و ببینید تفاوت کارایی 620 رو با 550

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدجالبه که متوسط فریم 620 از 550 بالاتره !!!!!!

و فقط در مینیمم فریم 10% نسبت به 550 کم آورده

بازی ها هم برخی به کش برخی به فرکانس و برخی به تعداد هسته حساسند برای همین میاینگین بازیها از اهمیت برخورداره (این رو هم گفته بودم در همون لینک):46:

اما این تفاوت 4 فریم از میانگین گرفتن 28 حالت متفاوت بدست اومده و جالبه که وقتی تامز بنچمارک میگیره میگه که مثلا فلان
بازی به کش حساسه و بنابراین این پردازنده فریم بالاتر رو آورده و یا این بازی به فرکانس حساس بوده در نتیجه این پردازنده
ضعیف تر عمل کرده

البته در لینکه ایی که در همون تاپیک قرار دادم بارها ذکر شده که پردازنده در بازیهای جدید بی اهمیت و بی تاثیره در نتیجه می تونیم بگیم که بازی ها به این سمت پیش میرن که از پردازنده کمترین استفاده رو ببرن(اما تکرار میکنم همهی اینها در رزولیشن بالا صادق هست و نه در رزولیشن پایین)

بازم حرفای اون تاپیک رو تکرار کردم خوب کامل بخونیدش دیگه:31: (شوخی کردم)

البته این رو هم فراموش نکنیم که بازبا 550یا620 همراه با 5850 فریم بالاتری رو نسبت به 945 با 4890 میاره بخاطر تفاوت کم در فریمی که پردازنده ها با هم دارند(در همون تاپیک لینکش هست)

جالبه در همون تاپیک در آخرین لینکش 435 رو بررسی کردم که حتی با 3 هسته و کش پایین تر کارایی در گیم برابر با 720 با اون همه کش آورده وحتی کمی بالاتر!!!!(تازه این پردازنده هم از 620 ارزونتره هم 100 مگا هرتز فرکانس بالاتر برخورداره وهم قابلیت تبدیل شدن به 4 هسته ای یا همون آنلاک شدن رو برخورداره) وباز جالبه که همین 435 در بازی از 550 هم بهتر عمل کرده(در اینجا هم تفاوت کم 550 با 620 رو می بینید) پس نتیجه ی اخلاقی:31: اینکه 435 بخرن و آنلاکشم کنن به 4 هسته ای یا کلا630 اتلون رو بخرن که به قیمت 105 تومن رسیده و 100 مگاهرتز هم از 435 قویتره

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیددر ضمن با اورکلاک همین 435 10 درصد تفاوت کارایی ایجاد شده که نشون دهنده ی رفع همون ایجاد محدودیت گرافیک هست وتازه تاثیر تفاوت فرکانس نسبت به کش هم معلومه که از پردازنده ی 720 با اون همه کش!!!! بالاتر زد وقتی که اور شد

در ضمن در لینک زیر که از همون بنچمارک بالایی هست می بینید که دقیقا همو 10 درصد تفاوت کارایی بیشتر 435 اور شده نسبت به 720 متوسط همون 4 فریم هست که حالا 435 4 فریم بیشتر از 720 داره

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

اینم لینک در مورد تاثیر کش در گیم:

متاسفانه در رزو لیشن پایین هست و قطعا پردازنده تاثیر بالایی رو داره (رزولیشن 1024*1280 هم رزولیشن پایین محسوب میشه دیگه چه برسه به این رزولیشن) با این حال فقط در چارت اخر کم آورده و در نمودار ی که زیرش اینو نوشته Frame rates increase by 8% on Far Cry with medium settings if you exchange the entry-level Athlon II X4 quad-core to a Phenom II X4 at the same clock speed. اگر جزئیات رو از روی مدیوم به HIGH ارتقا بدیم این دو با هم برابر میشن) در نتیجه کم تاثیر بودن کش هم در این لینک مشخصه

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدنتیجه ی نهایی:

افرادی که این پردازنده ها رو می گیرن حتما اورشون کنن تا از قدرت کامل گرافیکشون بهره مند بشن تا همون متوسط 4 فریم رو هم جبران کنند(البته وقتی کارت گرافیک قدرتمند بر میدارن)

با تشکر از نیکان جان مطالب مفیدی در اختیار گذاشتی

من به شخصه متوجه این تناسب تا حدودی شدم

در مورد بودجه و سیستم این دوستمون هم همانطور که قبلا گفتم نبودن مدلی در بین 5850 و 5770 و تفاوت قدرت فاحش این دو موجب شده که نشه در بستن سیستم تناسب رو با این بودجه رعایت کرد

در غیر این صورت بهترین پیشنهاد یک پردازنده با فرکانس حداقل 3.0 گیگا هرتز و گرافیک 5850 هست که در غیر این صورت فکر کنم برای بازی با توان بودجه پایین تر اولویت گرافیک ، تکرار می کنم برای بازی

البته این مطلب نیکان عزیز برام قابل درک نیست که چگونه بازی ها در اینده نیاز کمتری به پردازنده دارن ، چون رشته خودم برنامه نویسی بوده و تا اونجا که می دونم یک فایل اول باید واکشی بشه توسط رم و بعد توسط پردازنده کد گذاری و پردازش بشه و در اخر گرافیک اونو تبدیل به محیط قابل خواندن و نمایش بکنه

پس طبق قانون ساختمان داده نرم افزار که بازی هم جزوی از خانواده نرم افزار هست باید در اینده با گرافیکی شدن و طبیعی تر شدن بازی ها عوامل زیر رشد کنه
1- افزایش نیاز به رم
2- افزایش نیاز به حجم و فضا
3- افزایش قدرت پردازنده
4- افزایش قدرت موتور گرافیکی

خوب من فکر کنم منظور از مطلب نیکان این بوده در اینده نیاز به پردازنده نصب به الان کمتر نمیشه بلکه رشد کمتری داره
یعنی اگر امسال بازی ها با 5750 اجرا میشه سال اینده با 5750 تا حدودی مشکل خواهیم داشت ولی در مورد cpu این روند انقدر رو به رشد نباشه

این برداشتی بود که من داشتم و البته از دوستان عذر می خوام که تایپیک رو از مطلب اصلی منحرف کردم

nikaan
06-05-2010, 17:02
با تشکر از نیکان جان مطالب مفیدی در اختیار گذاشتی

من به شخصه متوجه این تناسب تا حدودی شدم

در مورد بودجه و سیستم این دوستمون هم همانطور که قبلا گفتم نبودن مدلی در بین 5850 و 5770 و تفاوت قدرت فاحش این دو موجب شده که نشه در بستن سیستم تناسب رو با این بودجه رعایت کرد

در غیر این صورت بهترین پیشنهاد یک پردازنده با فرکانس حداقل 3.0 گیگا هرتز و گرافیک 5850 هست که در غیر این صورت فکر کنم برای بازی با توان بودجه پایین تر اولویت گرافیک ، تکرار می کنم برای بازی

البته این مطلب نیکان عزیز برام قابل درک نیست که چگونه بازی ها در اینده نیاز کمتری به پردازنده دارن ، چون رشته خودم برنامه نویسی بوده و تا اونجا که می دونم یک فایل اول باید واکشی بشه توسط رم و بعد توسط پردازنده کد گذاری و پردازش بشه و در اخر گرافیک اونو تبدیل به محیط قابل خواندن و نمایش بکنه

پس طبق قانون ساختمان داده نرم افزار که بازی هم جزوی از خانواده نرم افزار هست باید در اینده با گرافیکی شدن و طبیعی تر شدن بازی ها عوامل زیر رشد کنه
1- افزایش نیاز به رم
2- افزایش نیاز به حجم و فضا
3- افزایش قدرت پردازنده
4- افزایش قدرت موتور گرافیکی

خوب من فکر کنم منظور از مطلب نیکان این بوده در اینده نیاز به پردازنده نصب به الان کمتر نمیشه بلکه رشد کمتری داره
یعنی اگر امسال بازی ها با 5750 اجرا میشه سال اینده با 5750 تا حدودی مشکل خواهیم داشت ولی در مورد cpu این روند انقدر رو به رشد نباشه

این برداشتی بود که من داشتم و البته از دوستان عذر می خوام که تایپیک رو از مطلب اصلی منحرف کردم

سلام

از حرف من اشتباه استنباط نکنید

بله هراتفاقی که در کامپیوتر می افته باید از پردازنده استفاده بشه

مثل این میمونه که برنامه ای بنویسیسد در حد 200 خط و این برنامه به گونه ای هست که از حافظه استفاده ی چندانی نمی بره ولی از پردازنده استفاده ی زیادی می بره پس من بگم که این برنامه از حافظه استفاده نکرده!!! و فقط پردازنده مهمه و نتیجه اینکه برای یک چنین برنامه ای رم رو کلا از روی سیستم برداریم:31:

اما این صحبت نشون دهنده ی اینه که نمیشه گفت اصلا پردازنده دیگه برای سیستم لازم نیست و به هر حال برای اجرای گیم پیج فایل ها از هارد به رم و از رم به پردازنده و از اونجا به حافظه ی کارت گرافیک برده میشه اما در مرحله پردازنده همونطور که گفتید پردازش سنگینی روی فایلها صورت نمی گیره و اصل این کار رو GPU به عهده می گیره

مثال خوب در این زمینه فناوری جدید GPGPU هست که بوسیله این فناوری میخواهند برخی از پردازش ها رو مثل دی کد کردن فایل های ویدئویی رو به GPU واگذار کنند و گرافیک عمل پردازش رو به عهده بگیره اما این صحبت به معنی حذف پردازنده نیست و در واقع فایل برای آماده شدن برای پردازش توسط GPU ابتدا به پردازنده ی مرکزی برده میشه و بعد پردازنده ی گرافیکی:20:

به عبارت دیگه این عمل ساده در گیم رو بسیاری از پردازنده های امروزی به راحتی انجام میدن و در نتیجه این پردازنده ها تفاوت آنچنانی در بازده ی گرافیک ایجاد نمی کنند