مشاهده نسخه کامل
: راهنمایی سریع برای خرید نت بوک
king.james
01-05-2010, 15:15
با سلام به دوستان صاحب نظر،
راستش من بین این دو تا نت بوک موندم:
Lenovo ideaspad S12
12" Led
Atom N270 1.6Mhz
2GB
250Gb
Nvidia ION 256
6Cell
Win7
1.5Kg
540.000
Asus Packard bell Dot m
AMD Athlon L110 1200Mhz
11.6 HD LED
2Gb
320GB
ATI X1270 256
6Cell
Vista
1.3 kg
480.000
اول از همه این که گرافیک کدوم یکی بهتره؟ و آیا میشه گیم و کارهای گرافیکی باهاش کرد؟
دوم CPU کدوم قوی تره با توجه به این که مال دومی AMD هستش؟
کیبورد هم برام مهمه، اگه ممکنه راهنمایی کنید!
پیشاپیش ممنون
سلام
مدل ای سوز رو تا حالا نشنیده بودم ولی مشخصات جالبی داره
اما در مورد لنوو:
کارت گرافیکش که Nvidia ION هست، درواقع GF 9400M هست که تازگیها توسط شرکت انویدیا برا مینی لپتاپها عرضه شده و فکر کنم نسبت به کارت گرافیکهای مینی لپتاپها یه سرو گردن بالا تر باشه اما در مورد مانیتور از نوع ال ای دی بک لایت هست و شنیدم کیفیت بسیار خوبی داره. شنیدم صفحه کلیدشم نرم هست و چون فضای خوبی داشته، صفحه کلیدش از نوع کامل است. خودم از نزدیک این می نی لپتاپ رو دیدم، قیافه زیبائی هم داره.
امید وارم تونسته باشم راهنمائی کنم
در ضمن از کجا قیمت گرفتی؟ چون خودم شاید بخرمش.
king.james
01-05-2010, 22:21
از فروشگاه آریا نت پایتخت:
88788097
ولی من امشب نظرم رو Packard bell برگشت ولی شمارتو تو pm بده شاید رفتیم با هم 2تا از همین S12 خریدیم تخفیفی هم گرفتیم
اول از همه این که گرافیک کدوم یکی بهتره؟ و آیا میشه گیم و کارهای گرافیکی باهاش کرد؟
من شنیدم در زمینه کارهای گرافیک سه بعدی و بازی های سه بعدی زیاد نباید از مینی لپتاپها انتظار داشت. ولی تا حدی کار های گرافیک دو بعدی رو میشه انجام داد فکر کنم بتونی کار با عکس رو در فتوشاپ و ... انجام بدی.
البته دیدم افرادی بازیهای سه بعدی قدیمی رو در می نی لپتاپها نصب و اجراء کردند اما در کل انتظار زیادی نباید داشته باشی.
خیلی دوست داشتم با هم بریم اینو بخریم، می تونستیم همونجا با هم مشورت هم بکیم:10:
اما من شهرستان هستم:31:
دوستانی دارم که می تونند برام از تهران بخرند. برای همین ازت آدرس گرفتم.
اگه خریدی، اولا پیشا پیش مبارکت باشه و دوما هر مدلی که خریدی یه توضیحی در مورد کیفیت و کارائیش بده تا ما هم استفاده کنیم.
راستی می تونی به تاپی کی که راجع به می نی لپتاپها ایجاد کردم هم سری بزنی در صفحه آخر هم توضیحاتی در مورد S12 دادم شاید بدردت بخوره.
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
king.james
02-05-2010, 00:53
خیلی مفید بود و استفاده کردم، چشم قول میدم هر مدلی که گرفتم تست کنم آمارشو بدم، بازم ممنون دوست من
king.james
02-05-2010, 01:02
راستی این Hp mini 311 تو ایران اومده؟ اگه آره قیمتش چنده و کجا دارش؟!
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.