ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کمک در مورد ارتقاء

saeidtmu
01-05-2010, 09:57
سلام می خواستم رم بگیرم. اینم اطلاعاتمه.تا چقدر جا داره زیاد کنم و قیمت ها چطورن؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

3jokes_x
01-05-2010, 11:47
البته بهتر بود در تاپیک لپتاپ سوال می کردید ولی در هر حال:
توی تصویر مشخص نشده که ویندوز شما 32 بیتی هست یا 64 بیتی. و همچنین نگفتید ویندوزتون اوریجینال هست یا کپی؟ (یعنی از اول ویندوز روی لپتاپ نصب بوده یا خودتون نصب کردید؟ هرچند با توجه به اینکه ورژن ultimate رو داری حدس می زنم کپی باشه.)

ویندوز های 32 بیتی بیشتر از 3 گیگابایت رم رو نمی شناسند. یعنی اگر 4 گیگ یا حتی 8 گیگ رم هم روی دستگاه بذاری، ویندوز فقط حدود 3.3 گیگابایت از رم شما رو به رسمیت می شناسه و فقط از همون مقدار استفاده می کنه. ولی اگر ویندوزت 64 بیتی باشه، چنین مشکلی نخواهی داشت.

حالا اگر ویندوزت 64 بیتیه، با خیال راحت رم رو به 4 گیگ ارتقا بده، ولی اگر 32 بیتی هست:
a- اگر ویندوز کپی هست، خوب می تونی پاکش کنی و به جاش یه نسخه 64 بیتی نصب کنی.
b- ولی اگر ویندوز اوریجینال هست، بهش دست نزن. (یعنی ارزش نداره که ویندوز اوریجینال رو حذف کنی و یه ویندوز کپی روی کامپیوتر بریزی بعد موقع آپدیت همش مشکل داشته باشی.) خود این ویندوز اوریجینال رو اگر بخوای بخری باید بالای 100هزار تومان پول بدی. البته می تونی از افراد با تجربه تر (مثلا در تاپیک لپتاپ ها) سوال کنی یا خودت بری توی سایت مایکروسافت بررسی کنی که آیا امکان داره ویندوز 32 بیتی رو (به طور قانونی) به 64 بیت ارتقا داد یا نه؟ البته خود ویندوز رو نمی شه ارتقا داد باید ورژن 64 بیتی رو از اول نصب کنی، منظور من از ارتقا، ارتقای لایسنس هست. یعنی از همین لایسنس قانونی خودت روی ویندوز 64 بیتی استفاده کنی.

نکته آخر: اصلا مطمئنی که به رم بیشتر از 2 گیگابایت نیاز داری؟ کاربردت چیه؟ مشکل فعلیت با سیستم چیه؟ منظورم اینه که 2 گیگ رم روی لپتاپ نسبتا کافیه و اگر سیستمت کنده یا مشکل سرعت داره شاید دلیلش کمبود رم نباشه اصلا (مثلا شاید به دلیل ضعیف بودن سی پی یو یا کارت گرافیک سیستم در بعضی نرم افزارها کند اجرا می شه.)

saeidtmu
01-05-2010, 15:40
سلام.لب تابم 32 هست.و ویندوزم هم کپیه.در مورد رم فکر کنم مطمئن باشم . در ضمن اگر 64 بیت کنم مشکل پیش نمیاد ؟چون بیسک 32 ویستا هست.

3jokes_x
01-05-2010, 17:49
سلام.لب تابم 32 هست.و ویندوزم هم کپیه.در مورد رم فکر کنم مطمئن باشم . در ضمن اگر 64 بیت کنم مشکل پیش نمیاد ؟چون بیسک 32 ویستا هست.

چون چی؟! مشکلی نیست. فقط باید درایور 64 بیتی سخت افزارهای کامپیوترت رو از سایت شرکت تولید کننده دانلود و نصب کنی. همچنین باید از یه آنتی ویروس 64 بیتی استفاده کنی. بقیه برنامه های 32 بیتی، روی ویندوز 64 بیتی هم کار می کنند.
توضیحات سایت مایکروسافت:

What is the difference between 32-bit and 64-bit versions of Windows?

The terms 32-bit and 64-bit refer to the way a computer's processor (also called a CPU), handles information. The 64-bit version of Windows handles large amounts of random access memory (RAM) more effectively than a 32-bit system.

Can I run 32-bit programs on a 64-bit computer?

Most programs designed for a computer running a 32-bit version of Windows will work on a computer running 64-bit versions of Windows. Notable exceptions are many antivirus programs, and some hardware drivers.

Drivers designed for 32-bit versions of Windows don't work on computers running a 64-bit version of Windows. If you're trying to install a printer or other device that only has 32-bit drivers available, it won't work correctly on a 64-bit version of Windows. For information about updating drivers and troubleshooting issues with device drivers for 64-bit versions of Windows, contact the manufacturer of the device or program

از توی Task Manager (که با زدن ctrl+alt+del میاد) می تونی به صورت RealTime ببینی در هر زمان چه مقدار از رم کامپیوترت داره استفاده می شه. همچنین مقدار CPU USAGE هم مشخصه. همزمان با اجرای نرم افزارهای مختلف (همون نرم افزارهایی که کند هستند) Task Manager رو باز کن ببین CPU USAGE روی چنده؟ همچنین ببین چه مقدار از PAGEFILE (که نمی دونم توی ویندوز 7 دقیقا به چه اسمی هست) استفاده شده؟ PageFile فضایی از هارد هست که وقتی رم کم میاد، کامپیوتر بخضی از اطلاعات داخل رم (که فعلا استفاده نمی شن) رو موقتا به اونجا منتقل می کنه. در مجموع نشانه اصلی کمبود رم اینه که مثلا 3 تا برنامه رو همزمان باز کردی... وقتی می خوای بین این برنامه ها switch کنی مدتی طول می کشه تا برنامه ای که توی Background بود آماده کار بشه (چون فایل های مربوط به اون برنامه رفتن توی PageFile و حالا باید دوباره بیان توی رم) ضمنا در منوهای بعضی برنامه ها مثل فتوشاپ می تونی میزان رمی که فتوشاپ مجاز به استفاده ازش هست رو تعیین کنی.

saeidtmu
01-05-2010, 19:38
سلام
این کار رو گفتید انجام دادم .چند تا برنامه رو از جمله فتو شاپ رو با هم باز کردم تقریباً رم نصفه استفاده میشد سی پی یو هم متغیر از 0 تا 50 در صد بود.اما وقتی یه بازی باز کردم واقعا رو تمام رم تاثیر گذاشت . چون یکی از دلایل افزایش سرعتم بازی هست فکر کنم رم خیلی مهم باشه.در مورد بیت ها هم چند تا مطلب خوندم دوزاریم افتاد.
الان نمی دونم اگر با 32 ارتقا بدم جواب بازی ها رو می ده یا باید 64 کنم و رم بیشتر بندازم؟ 

saeidtmu
04-05-2010, 04:25
چون چی؟! مشکلی نیست. فقط باید درایور 64 بیتی سخت افزارهای کامپیوترت رو از سایت شرکت تولید کننده دانلود و نصب کنی. همچنین باید از یه آنتی ویروس 64 بیتی استفاده کنی. بقیه برنامه های 32 بیتی، روی ویندوز 64 بیتی هم کار می کنند.
توضیحات سایت مایکروسافت:

What is the difference between 32-bit and 64-bit versions of Windows?

The terms 32-bit and 64-bit refer to the way a computer's processor (also called a CPU), handles information. The 64-bit version of Windows handles large amounts of random access memory (RAM) more effectively than a 32-bit system.

Can I run 32-bit programs on a 64-bit computer?

Most programs designed for a computer running a 32-bit version of Windows will work on a computer running 64-bit versions of Windows. Notable exceptions are many antivirus programs, and some hardware drivers.

Drivers designed for 32-bit versions of Windows don't work on computers running a 64-bit version of Windows. If you're trying to install a printer or other device that only has 32-bit drivers available, it won't work correctly on a 64-bit version of Windows. For information about updating drivers and troubleshooting issues with device drivers for 64-bit versions of Windows, contact the manufacturer of the device or program

از توی Task Manager (که با زدن ctrl+alt+del میاد) می تونی به صورت RealTime ببینی در هر زمان چه مقدار از رم کامپیوترت داره استفاده می شه. همچنین مقدار CPU USAGE هم مشخصه. همزمان با اجرای نرم افزارهای مختلف (همون نرم افزارهایی که کند هستند) Task Manager رو باز کن ببین CPU USAGE روی چنده؟ همچنین ببین چه مقدار از PAGEFILE (که نمی دونم توی ویندوز 7 دقیقا به چه اسمی هست) استفاده شده؟ PageFile فضایی از هارد هست که وقتی رم کم میاد، کامپیوتر بخضی از اطلاعات داخل رم (که فعلا استفاده نمی شن) رو موقتا به اونجا منتقل می کنه. در مجموع نشانه اصلی کمبود رم اینه که مثلا 3 تا برنامه رو همزمان باز کردی... وقتی می خوای بین این برنامه ها switch کنی مدتی طول می کشه تا برنامه ای که توی Background بود آماده کار بشه (چون فایل های مربوط به اون برنامه رفتن توی PageFile و حالا باید دوباره بیان توی رم) ضمنا در منوهای بعضی برنامه ها مثل فتوشاپ می تونی میزان رمی که فتوشاپ مجاز به استفاده ازش هست رو تعیین کنی.

آقا سلام
من ویندوزم رو 64 بیت کردم حالا باید چیکار کنم؟ در مورد رم اینا هست

3jokes_x
04-05-2010, 10:07
هیچی دیگه... باید بری رم بخری! (البته برای بازی ها رم بیشتر از 4 گیگ لازم نیست اصلا. یعنی 2 گیگ به رم فعلی اضافه کنی کافیه.)

ولی اینجا بخش مشاوره خرید قطعات کامپیتور شخصی PC هست نه لپتاپ. این که چه رمی بخری، کدوم مارکش بهتره، قیمتش چنده از کجا بخری رو من نمی دونم. اگر رم برای کامپیوتر خانگی خواستی بخری اینجا باید بپرسی... ولی الان برو توی تاپیک لپتاپ ها و اونجا سوال کن. یعنی برو تو یکی از این بخش ها:

بحث و تبادل نظر درباره لپ تاپ ها:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

سوالات و اشکال های سخت افزاری و نرم افزاری لپتاپ ها

نرم افزارها، درایور ها و مباحث فنی لپتاپ ها

مشاوره و راهنمایی برای خرید لپ تاپ