مشاهده نسخه کامل
: بوق های خطای مادربرد گیگابایت
ariajoker
01-05-2010, 09:02
سلام دوستان من تاپیکی در این مورد مشاهده نکردم .
مادر برد من درموارد خیلی معدودی هنگام بوت شدن 3 تا بوق ممتد پشت سر هم میزنه و دوباره ریست میشه و دوباره این عمل تکرار میشه و دوباره ریست میشه. و تنها راه حل این مشکل هم اینه که سیستم رو از برق جدا کنم و دوباره به برق بزنم بعد از این مشکل حل میشه و سیستم کامل بوت میشه.
حالا سوال من اینه که این بوق خطا چه معنایی میتونه داشته باشه ؟ چون نه توی دفترچه ی مادربرد ونه توی سایت محصول من راهنمایی پیدا نکردم ممنون میشم اگر دوستان کمک کنن و معنی این بوق هارو بگن.
symbian-freak
01-05-2010, 11:50
میتونه از کیبورد باشه. میتونه از اتصال مادربورد به سینی هم باشه...
ess_1362
01-05-2010, 12:22
ارور سه بوق ممتد متوالی و بعد هم ریست شدن تا جایی که من می دونم اشکال حاد در بایاس هست و بصورت سخت افزاری.
شما اول سعی کن بایاس را آپدیت کنی و اگر هم جواب نداد مشکلش سخت افزاری هست و اگر برای شما ارزش داره باید ببری به سرویس نمایندگی تا نسبت به رفع مشکل بایاس بصورت سخت افزاری برای شما اقدام کنند. کلا رفع این مشکل اگر با آپدیت بایاس مرتفع نشه کار شما نیست.
ariajoker
01-05-2010, 12:27
ارور سه بوق ممتد متوالی و بعد هم ریست شدن تا جایی که من می دونم اشکال حاد در بایاس هست و بصورت سخت افزاری.
شما اول سعی کن بایاس را آپدیت کنی و اگر هم جواب نداد مشکلش سخت افزاری هست و اگر برای شما ارزش داره باید ببری به سرویس نمایندگی تا نسبت به رفع مشکل بایاس بصورت سخت افزاری برای شما اقدام کنند. کلا رفع این مشکل اگر با آپدیت بایاس مرتفع نشه کار شما نیست.
من این مادربرد رو شش ماه هست که گرفتم. و شاید تا الان 4-5 بار این اتفاق افتاده باشه.
اخرین بار هم تا جایی که یادمه این مشکل بعد از یک system restore ناموفق رخ داد که اونم حدوده یک ماه پیش بود.
بعد از اون هم مشکلی نداشتم حالا فکر میکنین مشکل خیلی حاد هست؟
ess_1362
02-05-2010, 09:20
تقریبا بله
باز هم میگم شما بایاس را در ابتدا یک آپدیت کنید
بعدش هم کارتهای اضافی PCI را از مادربرد جدا کنید و تست بگیرید
اگر همچنان مشکل بصورت فوق برای شما وجود داشت باید بره برای گارانتی و احتمال خیلی زیاد تعویض برد
ariajoker
02-05-2010, 09:29
تقریبا بله
اگر همچنان مشکل بصورت فوق برای شما وجود داشت باید بره برای گارانتی و احتمال خیلی زیاد تعویض برد
تا جایی که من متوجه شدم فلش کردن مادربرد همچین هم بی دردسر نیست و احتمال ریسک بالایی داره.
بهتر نیست ببرم به خود شرکت بدم ببینم چی میگن؟
و تعویض برد رو رایگان انجام میدن؟
ariajoker
02-05-2010, 09:35
تقریبا بله
تا جایی که من شنیدم فلش کردن بایوس کم خطر هم نیست . بهتر نیست ببرم به شرکت بدم خودشون ببین مشکل چی هست ؟
یا اینکه اول به نظرتون بوسیله ی فلاپی فلش کنم بایوس رو؟
مدل مادربرد من M61PME-S2P هست و بایوس هم F2 و به نظرم الا بهترین بایوس F6 هست. و اینکه اگر فلش ناموفق بود گارانتی باطل میشه؟
فقط سوالی که دارم اینه که اگر بایوس رو فلش کنم بعد از فلش کردن میتونم تنظیمات الان Cmos رو برگردونم؟
سوال دیگه یی که درمورد این مادربرد دارم اینه که کلا نظرتون دربارش چیه؟
ess_1362
02-05-2010, 11:38
تا جایی که من شنیدم فلش کردن بایوس کم خطر هم نیست . بهتر نیست ببرم به شرکت بدم خودشون ببین مشکل چی هست ؟
یا اینکه اول به نظرتون بوسیله ی فلاپی فلش کنم بایوس رو؟
مدل مادربرد من M61PME-S2P هست و بایوس هم F2 و به نظرم الا بهترین بایوس F6 هست. و اینکه اگر فلش ناموفق بود گارانتی باطل میشه؟
فقط سوالی که دارم اینه که اگر بایوس رو فلش کنم بعد از فلش کردن میتونم تنظیمات الان Cmos رو برگردونم؟
سوال دیگه یی که درمورد این مادربرد دارم اینه که کلا نظرتون دربارش چیه؟
شما اگر دقت کنید من اسمی از فلش کردن نیاوردم
من گفتم بایاس را آپدیت کنید
یعنی برید به سایت گیگابایت مدل مادربرد را وارد کنید و بعدش به شما آخرین آپدیت بایاس و همچنین طریقه نصبش را به شما میگه که چیزی حدود 30 ثانیه تا دو دقیقه بایاس آپدیت میشه
من تا حالا به یاد ندارم که بخاطر آپدیت بایاس مادربردی از کار افتاده باشه
بله شما اگر خواستی تنظیمات را به حالت اول برگردونی میشه ضمنا هر نسخه ای از بایاس را که بخای می تونی دوباره آپدیت کنی
کلا من اصلا نظر مساعدی به چیپست های انویدیا اون هم مدلهای ارزون قیمتش ندارم چون یک چنین ایراداتی که شما با اون روبرو شدین به شکل بدتری هم دوستان با این چیپ داشتن
ariajoker
02-05-2010, 11:41
شما اگر دقت کنید من اسمی از فلش کردن نیاوردم
من گفتم بایاس را آپدیت کنید
یعنی برید به سایت گیگابایت مدل مادربرد را وارد کنید و بعدش به شما آخرین آپدیت بایاس و همچنین طریقه نصبش را به شما میگه که چیزی حدود 30 ثانیه تا دو دقیقه بایاس آپدیت میشه
من تا حالا به یاد ندارم که بخاطر آپدیت بایاس مادربردی از کار افتاده باشه
بله شما اگر خواستی تنظیمات را به حالت اول برگردونی میشه ضمنا هر نسخه ای از بایاس را که بخای می تونی دوباره آپدیت کنی
کلا من اصلا نظر مساعدی به چیپست های انویدیا اون هم مدلهای ارزون قیمتش ندارم چون یک چنین ایراداتی که شما با اون روبرو شدین به شکل بدتری هم دوستان با این چیپ داشتن
میبخشید من زیاد وارد نیستم در این زمینه .
پس چرا توی سایت گیگا نوشته این عمل ریسکی هست؟ اصلا تفاوت فلش کردن با اپدیت کردن چیه؟
منظورم اینه که اگر اپدیت کنم تنظیماتی که الان Cmos داره به همین حالت میمونه؟
از طریق خود ویندوز میتونم اپدیت کنم یا حتما باید از طریق Qflash اینکارو بکنم؟
amir hesam-s
02-05-2010, 12:16
میبخشید من زیاد وارد نیستم در این زمینه .
پس چرا توی سایت گیگا نوشته این عمل ریسکی هست؟ اصلا تفاوت فلش کردن با اپدیت کردن چیه؟
منظورم اینه که اگر اپدیت کنم تنظیماتی که الان Cmos داره به همین حالت میمونه؟
از طریق خود ویندوز میتونم اپدیت کنم یا حتما باید از طریق Qflash اینکارو بکنم؟
سلام دوست عزیز داخل سی دی مادربورد شما نرم افزار آپدیت وجود داره که خودش بصورت اتوماتیک از اینترنت آپدیت کنه ، اگر چنین چیزی رو داشته باشی نیاز به فلاپی هم نداری خودش اتومات آپدیت میشه بدون هیچ نگرانی .
ess_1362
02-05-2010, 12:23
من به شخصه واژه فلش کردن را فقط برای گوشی های همراه شنیدم و بس...
اما در مورد آپدیت بایاس شما چند گزینه داری که در سایت گیگابایت هم به شما توضیح داده
اول از همه همون برنامه EZ-FLASH هست که راحتترین راه هست و با یک کول دیسک به راحتی بایاس آپدیت میشه
مورد بعدی یک فایل ISO به شما میده که با رایت کردنش می تونید بایاس را آپدیت کنید
گزینه آخر هم از طریق DOS هست که فایل را روی فلاپی میریزی و آپدیت می کنی
ضمنا برنامه داخل CD مادربرد هم تاجایی که من اطلاع دارم فقط درایور ها را آپدیت می کنه و به بایاس کاری نداره
amir hesam-s
02-05-2010, 12:40
من به شخصه واژه فلش کردن را فقط برای گوشی های همراه شنیدم و بس...
اما در مورد آپدیت بایاس شما چند گزینه داری که در سایت گیگابایت هم به شما توضیح داده
اول از همه همون برنامه EZ-FLASH هست که راحتترین راه هست و با یک کول دیسک به راحتی بایاس آپدیت میشه
مورد بعدی یک فایل ISO به شما میده که با رایت کردنش می تونید بایاس را آپدیت کنید
گزینه آخر هم از طریق DOS هست که فایل را روی فلاپی میریزی و آپدیت می کنی
ضمنا برنامه داخل CD مادربرد هم تاجایی که من اطلاع دارم فقط درایور ها را آپدیت می کنه و به بایاس کاری نداره
در مورد من که این طور نیست داخل cd مادربورد من نرم افزار آپدیت داره که وقتی اکتیو شه بصورت اتوماتیک بایواس رو از سایت مربوطه آپدیت می کنه (آخرین ورژن).. تقریبا مثل آپدیت یه آنتی ویروس اما نه بروز ..
ariajoker
02-05-2010, 12:53
سپاس از دوستان ولی ظاهرا با برنامه ی داخل DVD بایاس اپدیت شد.
قبلا نسخه ی F2 بود الان شده F5 .فقط تعجب میکنم که چرا به نسخه ی F6 که اخرین نسخه ی پایدار بایاس هست اپدیت نکرد. و اینکار رو خود برنامه اتوماتیک کرد و نپرسید کدوم نسخه رو برای اپدیت کردن میخوام.
درباره ی فلش کردن هم گیگابایت اینطوری گفته:
Because BIOS flashing is potentially risky, if you do not encounter problems using the current version of BIOS, it is recommended that you not flash the BIOS. To flash the BIOS, do it with caution. Inadequate BIOS flashing may result in system malfunction.
درمورد مشکلی هم که داشتم الان نمیشه متوجه شد که اون مشکل برطرف شده یا نه چون همونطور که گفتم اون مشکل درموارد خیلی کمی رخ داده و اخرین بار حدود یکماه پیش بوده. حالا فکر میکنین مشکل برطرف شده یا نه؟
سوال دیگه یی که دارم اینه که من الان یک ram kingmax 2Gb دارم و میتونم یک رم دیگه با همین مشخصات اضافه کنم؟ مشکلی در عملکرد پیش نمیاد؟
پردازندم athlon 2 x II 240 هست و کارت گرافیک هم همون گرافیکه انبورد هست.
و منظور از Dual Channel Memory Config چی هست؟ چه مزیتی داره؟
ممنون میشم اگر راهنمایی کنین.
amir hesam-s
02-05-2010, 13:34
قبلا نسخه ی F2 بود الان شده F5 .فقط تعجب میکنم که چرا به نسخه ی F6 که اخرین نسخه ی پایدار بایاس هست اپدیت نکرد. و اینکار رو خود برنامه اتوماتیک کرد و نپرسید کدوم نسخه رو برای اپدیت کردن میخوام.
Because BIOS flashing is potentially risky, if you do not encounter problems using the current version of BIOS, it is recommended that you not flash the BIOS. To flash the BIOS, do it with caution. Inadequate BIOS flashing may result in system malfunction.
درمورد مشکلی هم که داشتم الان نمیشه متوجه شد که اون مشکل برطرف شده یا نه چون همونطور که گفتم اون مشکل درموارد خیلی کمی رخ داده و اخرین بار حدود یکماه پیش بوده. حالا فکر میکنین مشکل برطرف شده یا نه؟
سوال دیگه یی که دارم اینه که من الان یک ram kingmax 2Gb دارم و میتونم یک رم دیگه با همین مشخصات اضافه کنم؟ مشکلی در عملکرد پیش نمیاد؟
می خواستم بدونم این مشکل بوق ها با آپدیت بایواس حل شده یا باز هم هست ؟
به نظر من اگر این مشکل حل شد که هیچ اگه نشد برای اطمینان رم رو از روی مادربورد جدا کن و پایه مسی اون تمیز کن و مطمئن شو جای رم ها هم عاری از گرد و غبار باشه و بعد رم رو جا بزن می تونی جای رم هم عوض کنی این کارو برای گرافیک هم انجام بده ، با یو اس هم دی فالت کن ببین مشکلت حل می شه ..
ariajoker
02-05-2010, 13:38
می خواستم بدونم این مشکل بوق ها با آپدیت بایواس حل شده یا باز هم هست ؟
به نظر من اگر این مشکل حل شد که هیچ اگه نشد برای اطمینان رم رو از روی مادربورد جدا کن و پایه مسی اون تمیز کن و مطمئن شو جای رم ها هم عاری از گرد و غبار باشه و بعد رم رو جا بزن می تونی جای رم هم عوض کنی این کارو برای گرافیک هم انجام بده ، با یو اس هم دی فالت کن ببین مشکلت حل می شه ..
دوست عزیز من این مشکلو همینطور هم که قبلا گفتم الان نداشتم اخرین بار حدود 1 ماه پیش بود که این اتفاق افتاد اونم بعد از یک system restore ناموفق بود . خیلی وقته که این مشکل رو ندارم حتی نمیدونم دلیلش چی بود و مشکل از کجا بود.
الان هم نمیدونم اون مشکل هنوز هست یا نه.
با سیستم هم مشکلی ندارم تا حالا حتی یک بار هنگ هم نکرده در صورتی که روزی تقریبا 16 ساعت روشن هست.
ariajoker
03-05-2010, 08:04
کسی از دوستان اطلاعی نداشت؟
ess_1362
03-05-2010, 10:47
خوب در مورد CD مادربرد قبلا هم گفتم که بهتره مستقیم از سایت دانلود کنید
در مورد رمها هم بهتر هست از همون مارک با همون فرکانس و همون تایمینگ و همون مدل بگیرید تا به راحتی بتونید از DUAL CHANEL استفاده کنید
ضمنا دوال چنل قابلیتی هست که مسیر رمها با پردازنده را از یک مسیر 128 بیتی به دو مسیر 64 بیتی تبدیل میشه که موجب افزایش کارایی و سرعت سیستم میشه
ariajoker
03-05-2010, 10:50
خوب در مورد CD مادربرد قبلا هم گفتم که بهتره مستقیم از سایت دانلود کنید
در مورد رمها هم بهتر هست از همون مارک با همون فرکانس و همون تایمینگ و همون مدل بگیرید تا به راحتی بتونید از DUAL CHANEL استفاده کنید
ضمنا دوال چنل قابلیتی هست که مسیر رمها با پردازنده را از یک مسیر 128 بیتی به دو مسیر 64 بیتی تبدیل میشه که موجب افزایش کارایی و سرعت سیستم میشه
پس با مشخصاتی که سیستمم داره اضافه کردن یک ram ddr 800 2gb مشکلی پیش نمیاره؟
amd>intel
03-05-2010, 11:32
راحت ترین برنامه برای اپ دیت بایوس مادربردهای گیگا @BIOS میباشد
hassan_hbf
28-07-2011, 21:18
سلام دوستان
من 1سیستم قدیمی اومده دستم پنتیوم3 واسه زمان قلاب سنگه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خلاصه دوستان من وقتی سیستموروشن میکنم شروع میکنه یه دم بوق بزنه،بوق بوق بوق بوق بوق تافردا شبم میزته
موندم چیکار کنم همه قطعاتم دونه دونه بازکردم کردم اما فایده نشد.
دوستان باتجربه نظربدن
ممنون از همتون
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.