مشاهده نسخه کامل
: 1/2 و 2/2 pending یعنی چی؟
Golbarg01
01-05-2010, 03:17
سلام
بعضی وقتا اس ام اس که میدم در دلیوری ریپورت نوشته pending 2/2 یا 2/2 این چه معنایی میده؟
یعنی در کل دو تا اس ام اس که داره ارسال می کنه. 1/2 یعنی یک مسیج ارسال شده و 2/2 یعنی مسیج کامل داره ارسال مس شه. این بخاطر طولانی بودن متن اس ام اسه.
Golbarg01
01-05-2010, 15:05
یعنی در کل دو تا اس ام اس که داره ارسال می کنه. 1/2 یعنی یک مسیج ارسال شده و 2/2 یعنی مسیج کامل داره ارسال مس شه. این بخاطر طولانی بودن متن اس ام اسه.
یعنی منظورت اینه که اس ام اس نصف میشه و دوبار فرستاده میشه؟
Hadi King
01-05-2010, 21:17
یعنی منظورت اینه که اس ام اس نصف میشه و دوبار فرستاده میشه؟
سلام دوست عزيز يعني شما دو مسج دارين ارسال ميكنيد كه اس ام اس اول كامل ارسال شد بايد منتظر باشيد 2/2 بشه و Delivered و كامل به دست طرف برسه اگه اس ام اس رو 1/2 موند يعني اس ام اس شكسته به دست طرف مقابل رسيــد !:20:
موفق باشيد!:40:
Golbarg01
01-05-2010, 23:12
سلام دوست عزيز يعني شما دو مسج دارين ارسال ميكنيد كه اس ام اس اول كامل ارسال شد بايد منتظر باشيد 2/2 بشه و Delivered و كامل به دست طرف برسه اگه اس ام اس رو 1/2 موند يعني اس ام اس شكسته به دست طرف مقابل رسيــد !:20:
موفق باشيد!:40:
اس ام اس شکسته میرسه یعنی چی؟
یعنی اس ام اس نصفش میرسه به طرف!!کامل نمیرسه...
شما باید دوباره بفرستی...
هر sms یک حجمی داره مثلا 60 کاراکتر فارسی یا 150 کاراکتر انگلیسی (دقیق یادم نیست ولی همین حدوداست)
وقتی متن پیام شما بیشتر از این تعداد بشه یک sms شما در قالب 2 تا sms ارسال میشه و بالطبع هزینه 2 تا sms هم داره.
اون pending هم نشون میده که قسمت اول یا دوم به طرف رسیده.
اینم بگم اینطور نیست که طرف متوجه بشه.در گوشی طرف وقتی قسمت اول پیام میرسه منتظر میمونه تا قسمتهای بعدی هم برسه و با هم ادغام بشند و بعد صدای گوشی در میاد که sms اومده مگر اینکه شبکه شبوغ باشه یا با مشکل مواجه بشه که sms نصفه به اونطرف میرسه
هر sms یک حجمی داره مثلا 60 کاراکتر فارسی یا 150 کاراکتر انگلیسی (دقیق یادم نیست ولی همین حدوداست)
دقیقش 80 کاراکتر فارسی و 160 کاراکتر انگلیسی
Kasra 91
02-05-2010, 12:37
از دائمی به ایرانسل که این SMS های 2 تایی اصلا نمیرسه کاریش نمیشه کرد ؟
Golbarg01
02-05-2010, 17:45
برای همه اپراتورها همون 80 تا فارسی و 160 تا انگلیسی هست؟
یا مثلا برای همراه اول و ایرانسل و ... فرق می کنه محدودیت کاراکترها؟
نه
برای هر دو یکسانه....
فرقی نداره
ولی قیمت هر یک دونه sms تفاوت داره بین این دو اپراتور...
فکر کنم همراه اول ارزون تر باشه...
از دائمی به ایرانسل که این SMS های 2 تایی اصلا نمیرسه کاریش نمیشه کرد ؟
من با یه کلک ساده میفرستم...
شما یه اس ام اس 10 پارتی خاصی بفرست :31:
بعد از 10 دقیقه یه اس ام اس خالی به همون خط ایرانسل بفرست...
اون اس ام اس چند پارتیه میرسه دست طرف!!!!
من هم یه مدت همچین مشکل هایی داشتم!!از بس sms بازی کردم این روش های عجیب و غریب خود به خود اومده دستم...
:27:
شما هم امتحان کن ببین رو شما جواب میده یا نه...من الان 2 ساله راحت شدم با این روش...
راستی
از ایرانسل به همراه اول این روش جواب نمیده!چون ایرانسل نداشتم روش کار اون دستم نیومده...:31:
Golbarg01
02-05-2010, 18:22
وقتی در حالت 1/2 هست یعنی نصفش رفته یا وقتی که در حالت 2/2 هست؟
بعد از این که کامل رفت پیغام دلیورد میاد یا روی همون 2/2 می مونه؟
بستگی داره...
اگه بعد از یه مدت طولانی رو 1/2 موند یعنی نصفه رسیده
ولی معولا باید بلافاصله از 2/2 به 1/2 تبدیل شه و بعد هم بعد هم دلیور میاد...
رو 2/2 باشه یعنی هیچی نرسیده دستش...
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.