ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : صداي فن پاور silverstone st65zf

Mohsen-7
01-05-2010, 01:25
سلام عرض ميكنم به همه دوستان عزيز

غرض از مزاحمت تقاضاي راهنمايي از دوستان بود

من حدود يك سال قبل سيستمي تهيه كردم با كيس گرين مدل silent storm و پاور سيلوراستون مدل SST-ST65ZF

البته خودم پاور گرين رو انتخات كرده بودم اما از بدشانسي مدلي كه ميخواستم رو تمام كرده بودند و من به ناچار اين پاور رو تهيه كردم.

در حالي كه كيس، فن‌هاي كاملا بي صدايي داره اما فن پاور صداي نسبتا زيادي توليد ميكنه و شبها مخصوصا خيلي اذيت ميكنه.

فكر كردم شايد بشه فن پاور رو با يك فن كم صدا مثل noctua nf-r8عوض كرد البته اگه در بازار موجود باشه.

حالا ميخواستم نظرات شما دوستان عزيز رو بدونم كه آيا اين كار شدني هستو اصلا كار درستيه؟ به نظر شما كار بهتري ميتونم انجام بدم؟

چون ميترسم فن غير اورجينال گرما رو خوب تخليه نكنه و در نتيجه كل هارد مرخص بشه :wac:

به هر حال اگه من رو از نظرات خوبتون آگاه كنيد بسيار ممنون ميشم.

مشخصات پاور silver stone ST65ZF :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

مشخصات كامل فن اين پاور :

Frame Dimensions (mm): 80 X 80 X 25
Model Part Number: AD0812UB-A70GL
Bearing Type: BALL
Volts(V): 12
Current (A): 0.30
Power (W): 3.60
:18: Speed (RPM): 3400
Air Flow (CFM): 43.8
Pressure (Inches): 0.190
Noise (dB/A): 40.0:13:
Weight (g): 86
Safety Approvals: UL,CUL,TUV,CE
Units Per Box: 200
Box Wt. (lbs.): 35.20

همون طور كه ميبينيد سرعت گردش فن خيلي بالاست ( كافيه يه نفر كيس رو 90 درجه بچرخونه تا كل سيستم به پرواز دربياد)

همچنين مشخصات فن noctua nf-r8:

mohammadmatrix
11-08-2010, 09:30
ببين شما اگه بخاي فن پاورتو عوض كني يا به قول خودت اصلش گيرت نمياد يا دوباره همين مشكل برات پيش مياد فقط يه خرج اضافه كردي بهتره يه پاور گيرين بندازي روش كه خيالت راحت بشه:20:

seemps
12-08-2010, 11:01
اگه میخوای فن پاورتو عوض کنی بهتره به مشخصات فنش توجه کنی
فن کولرمستر یا نوکتوا بخر ولی حتما مشخصاتشون با فن پاورت یکی باشن مثل آمپر مصرفی فن و ...
ولی پاورای سیلواستون اگه تقلبی نباشن معمولن کم صداهستن:41:

Infernus
02-09-2010, 15:01
سلام عرض ميكنم به همه دوستان عزيز

غرض از مزاحمت تقاضاي راهنمايي از دوستان بود

من حدود يك سال قبل سيستمي تهيه كردم با كيس گرين مدل silent storm و پاور سيلوراستون مدل SST-ST65ZF

البته خودم پاور گرين رو انتخات كرده بودم اما از بدشانسي مدلي كه ميخواستم رو تمام كرده بودند و من به ناچار اين پاور رو تهيه كردم.

در حالي كه كيس، فن‌هاي كاملا بي صدايي داره اما فن پاور صداي نسبتا زيادي توليد ميكنه و شبها مخصوصا خيلي اذيت ميكنه.

فكر كردم شايد بشه فن پاور رو با يك فن كم صدا مثل noctua nf-r8عوض كرد البته اگه در بازار موجود باشه.

حالا ميخواستم نظرات شما دوستان عزيز رو بدونم كه آيا اين كار شدني هستو اصلا كار درستيه؟ به نظر شما كار بهتري ميتونم انجام بدم؟

چون ميترسم فن غير اورجينال گرما رو خوب تخليه نكنه و در نتيجه كل هارد مرخص بشه :wac:

به هر حال اگه من رو از نظرات خوبتون آگاه كنيد بسيار ممنون ميشم.

مشخصات پاور silver stone ST65ZF :

مشخصات كامل فن اين پاور :

Frame Dimensions (mm): 80 X 80 X 25
Model Part Number: AD0812UB-A70GL
Bearing Type: BALL
Volts(V): 12
Current (A): 0.30
Power (W): 3.60
:18: Speed (RPM): 3400
Air Flow (CFM): 43.8
Pressure (Inches): 0.190
Noise (dB/A): 40.0:13:
Weight (g): 86
Safety Approvals: UL,CUL,TUV,CE
Units Per Box: 200
Box Wt. (lbs.): 35.20

همون طور كه ميبينيد سرعت گردش فن خيلي بالاست ( كافيه يه نفر كيس رو 90 درجه بچرخونه تا كل سيستم به پرواز دربياد)

همچنين مشخصات فن noctua nf-r8:

ببينيد دوست عزيز به اين توجه داشته باشيد فقط در صورتي فن پاور را عوض كنيد كه گارانتي اون تموم شده باشه اگه گارانتي اون هست ببريد گارانتي چون ممكنه فنشو عوض كنيد بعد يه مشكل ديگه پيش بياد در اينصورت گارانتي به خاطر باز شدن در پاور اونا ازتون قبول نميكنه.
موفق باشيد.

sanaz_German
13-10-2010, 16:39
آقا من نیمیدونستم این سوالمو از کجا بپرسم :sad:
هر وقت pc روشن می کنم از تو کیس یه صداهای عجیب میاد انگار یکی داره توش بیسکوییت می خوره!!!
میره رو اعصاب! یعنی از چی میتونه باشه؟!!!

sirchicco
13-10-2010, 16:45
آقا من نیمیدونستم این سوالمو از کجا بپرسم :sad:
هر وقت pc روشن می کنم از تو کیس یه صداهای عجیب میاد انگار یکی داره توش بیسکوییت می خوره!!!
میره رو اعصاب! یعنی از چی میتونه باشه؟!!!

این جور صداها معمولا مربوط به هارد می شه

mohsen23blueboy
02-11-2010, 02:05
سلام.وقتی کامپیوترم رو روشن میکنم.فن کامپیوترم 3 الی5 دقیقه صدا میده.بعداز 5دقیقه صداش قطع میشه.از چی میتونه باشه؟باید چیکار کنم