مشاهده نسخه کامل
: کمک : ویروس Win32/Virut.nbp virus
MohsenStar
30-04-2010, 15:14
سلام ...
بنده از آنتی ویروس 4.2.22.0 nod32 V استفاده میکنم ولی متاسفانه امروز سیستم دچار ویروسی بنام Win32/Virut.nbp virus شده که این آنتی ویروس فقط تونسته شناسائیش کنه و الان داره تمام فایل های exe نرم افزارهای نصب شده سیستم رو نابود میکنه .
ممنون میشم راهنمایی کنید چطور میتونم این ویروس رو از بین ببرم ؟
Dr Hannibal
30-04-2010, 16:52
سلام ...
بنده از آنتی ویروس 4.2.22.0 nod32 V استفاده میکنم ولی متاسفانه امروز سیستم دچار ویروسی بنام Win32/Virut.nbp virus شده که این آنتی ویروس فقط تونسته شناسائیش کنه و الان داره تمام فایل های exe نرم افزارهای نصب شده سیستم رو نابود میکنه .
ممنون میشم راهنمایی کنید چطور میتونم این ویروس رو از بین ببرم ؟
نود32 رو پاک کن آنتی ویروس دیگه بریز.
پیشنهاد بهت میکنم با کسپرسکی 2010 نصب کنی و کامل تا امروز آپدیت کنی.بعد یه اسکن. وقتی دانلود کردی اون جایی که دانلود شده خواستی بری کسپر رو باز کنی به هیچ وجه دبل کلیک نکن. اصلا از این به بعد که اینو خوندی جایی دبل کلیک نکن.
فقط کلیک راست بعد open . ( خیلی مهمه )
بعد میری کسپر رو نصب میکنی و اپدیت میکنی بعدشم اسکن. مشکلت حل میشه. وقتی حل شد میتونی کسپر رو پاک کنی و هرچی خواستی نصب کنی ولی الان بهترین کار کسپر خیلی خوب میتونه فایل ها روبازیابی کنه.
خبرش رو بده.
تاپیک ضعف نود32 :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدخوش
من هم همين مشكل رو بيىا كرىم
اين نو32 فايل هاي exe رو ىاغون كرى
الان من وينىوؤم بالا نمياى ىارمم با slax كار ميكنم كه ميبينيى حروف قاءي باتي شىن به خاءر اينه كه كيبورىش أىمي ؤاىي نيست
بعيى ميىونم kasper هم بتونه كاري كنه
اون هم احتمالا فق باك ميكنه و نميتونه ترميم كنه
أقاي MohsenStar ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) جي شد ؟ شما جه كردي ؟
Dr Hannibal
21-05-2010, 15:29
من هم همين مشكل رو بيىا كرىم
اين نو32 فايل هاي exe رو ىاغون كرى
الان من وينىوؤم بالا نمياى ىارمم با slax كار ميكنم كه ميبينيى حروف قاءي باتي شىن به خاءر اينه كه كيبورىش أىمي ؤاىي نيست
بعيى ميىونم kasper هم بتونه كاري كنه
اون هم احتمالا فق باك ميكنه و نميتونه ترميم كنه
أقاي MohsenStar ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) جي شد ؟ شما جه كردي ؟
ویندوز رو عوض کن. انتی ویروس دیگه نصب کن و اپدیت کن. یا توی همین انتی ویروس دیگه رو تست کن.
راه اول بهتره.
آویرا / کسپرسکی / نورتون / جی دیتا خوبند.
دارم KAV رو میگیرم نصب کنم.
یک برنامه با نام VirutKiller
که تو این تاپیک معرفی شده رو گرفتم اما هنوز اجراش نکردم چون مطمئن نیستم چی کار میکنه.
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
شما نمیدونی ؟ اون تاپیک هم پرسیدم.
Dr Hannibal
21-05-2010, 18:07
دارم KAV رو میگیرم نصب کنم.
یک برنامه با نام VirutKiller
که تو این تاپیک معرفی شده رو گرفتم اما هنوز اجراش نکردم چون مطمئن نیستم چی کار میکنه.
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدشما نمیدونی ؟ اون تاپیک هم پرسیدم.
بجای اون شما قبل از نصب انتی ویروس نت رو قطع کن و همه ی برنامه رو ببند بدون اینکه اسمش رو عوض کنی این رو دانلود کن و اجرا کن سپس بذا کارش رو انجام بده و هرچی گفت تایید کن بعد انتی ویروس اصلی رو نصب کن و اپدیت کن.
بجای اون شما قبل از نصب انتی ویروس نت رو قطع کن و همه ی برنامه رو ببند بدون اینکه اسمش رو عوض کنی این رو دانلود کن و اجرا کن سپس بذا کارش رو انجام بده و هرچی گفت تایید کن بعد انتی ویروس اصلی رو نصب کن و اپدیت کن.
الان من فقط وین7 بتا دارم که بالا میاد، باقی بالا نمیان.
این هم که فقط رو xp و 2000 کار میکنه و الان ارور میده.
تو نت دیدم که یک نفر با dr.web cureit جواب گرفته و این ویروس رو از بین ببره.
من هم دانلود کردم، اما تو این وین 7 بتا وقتی اچراش میکنم crash میکنه و سیستم ریست میشه.
حالا میخوام dr.web livecd اش رو بگیرم و ببینم میتونه پاک کنه.
خود وین7 هم که موقع نصب وقتی میخوای upgrade کنی میگه حتما باید از تو ویندوز که نصب هست اجرا بشه و از رو دیسک نمیشه upgrade کرد !
خوب وقتی ویندوز بالا نمیاد آدم چه کار کنه !؟ از دست این مایکروسافت.
amd>intel
21-05-2010, 19:21
Dr.Web CureIt!
اين هم عاليه به شدت كار من راه اينداخت
Dr Hannibal
21-05-2010, 19:44
خوب وقتی ویندوز بالا نمیاد آدم چه کار کنه !؟ از دست این مایکروسافت.
ویندوز بالا نمیاد ====> دیسک نجات
راهنمایی تاپیک زیر در موردش حرف زدم یکم بخونی دستت میاد.
من Kasper رو گرفتم آخرین ورژن مخصوص وین 7
اما این هم فایل های ویروسی رو که شناسایی میکنه و disinfect میکنتشون، بعدش دیگه فایل غیر قابل اجراست و موقع اجرا ارور میده.
application failed to initialize properly
البته database رو آپدیت نکردم. چون بعید میدونم تاثیری داشته باشه.
چون تا اونجایی که من میدونم فقط تعریفات رو داره و شیوه مقابله رو عوض نمیکنه.
الان دارم دیسک نجات DrWeb رو میگیرم...
picher_s
22-05-2010, 08:34
درود
عزیزان این ویروس بیشتر مواقع اجازه نصب آنتی ویروس رو نمیده!!!
توجه نمایید سالیتی و ویروت را باید با برنامه هایی که کسپر انتشار داده حل نمایید.
کسپر بعد از 2 سال از انتشار این ویروس راه حا آن را ارایه نمود.
ابتدا آنتی ویروس خود را حذف نمایید.
پیروز باشید.
من Avira رو هم نصب کردم تو وین7 بتایی که دارم و میاد بالا، اما این هم فقط گزینه پاک کردن فایل های exe رو داره و گزینه ترمیم در اختیار نمیذاره.
درود
عزیزان این ویروس بیشتر مواقع اجازه نصب آنتی ویروس رو نمیده!!!
توجه نمایید سالیتی و ویروت را باید با برنامه هایی که کسپر انتشار داده حل نمایید.
کسپر بعد از 2 سال از انتشار این ویروس راه حا آن را ارایه نمود.
ابتدا آنتی ویروس خود را حذف نمایید.
پیروز باشید.
این رو هم اجرا کردم اما از بس که فایل های روی سیستمم زیاده نیم ساعت گذشت و هنوز درایو C رو تموم نکرده بود...من هم بستم...
این حالا چی کار میکنه ؟
فایل های exe آلوده رو پاک میکنه ؟ یا ترمیم میکنه ؟!
Dr Hannibal
22-05-2010, 11:17
من Kasper رو گرفتم آخرین ورژن مخصوص وین 7
اما این هم فایل های ویروسی رو که شناسایی میکنه و disinfect میکنتشون، بعدش دیگه فایل غیر قابل اجراست و موقع اجرا ارور میده.
application failed to initialize properly
البته database رو آپدیت نکردم. چون بعید میدونم تاثیری داشته باشه.
چون تا اونجایی که من میدونم فقط تعریفات رو داره و شیوه مقابله رو عوض نمیکنه.
الان دارم دیسک نجات DrWeb رو میگیرم...
بدون آپدیت اصلا نتیجه ای خوبی رو نمیشه گرفت.اما حالا که میگید ویروس رو تشخیص میده بازم خوبه و اپدیت هم بشه نمی تونه پاک سازی کنه. کسپرسکی یکی از بهترین هاست توی پاک سازی ویروس وقتی هم نشه فایل exe رو تمیز کنه دیگه آنتی ویروس های دیگه خیلی بعید هست.البته رتبه اول پاک سازی ویروس از یک فایل ویروسی شده انتی ویروسی e-scan داره.
راه حلی که دوست عزیزم picher_s داده فکر کنم برای رفع مشکل نصب نشدن آنتی ویروس هاست نه پاکسازی exe آلوده شده.
بدون آپدیت اصلا نتیجه ای خوبی رو نمیشه گرفت.اما حالا که میگید ویروس رو تشخیص میده بازم خوبه و اپدیت هم بشه نمی تونه پاک سازی کنه. کسپرسکی یکی از بهترین هاست توی پاک سازی ویروس وقتی هم نشه فایل exe رو تمیز کنه دیگه آنتی ویروس های دیگه خیلی بعید هست.البته رتبه اول پاک سازی ویروس از یک فایل ویروسی شده انتی ویروسی e-scan داره.
راه حلی که دوست عزیزم picher_s داده فکر کنم برای رفع مشکل نصب نشدن آنتی ویروس هاست نه پاکسازی exe آلوده شده.
من این escan رو هم گرفتم.
نسخه 10
بدون آپدیت که شناسایی نمیکنه،
آپدیت هم که نمیشه ! نمیدونم چرا، یک بار فایل های آپدیت رو گرفت و تموم که شد برنامه بسته شد. بعد هم که دوباره باز کردم، هنوز آپدیت نشده بود الان هم که آپدیت رو میزنم نمیشه ...
جاسم کدخدایی بنت
23-05-2010, 01:58
picher_s
23-05-2010, 07:03
دوستان این سریعترین روش Cure کردن فایلهای مبتلا به این ویروسه!!!
برای آنتی ویروس نسخه جدید می نویسن ، چون ویروسها هم جدید میشن!!! چون دنیا داره پیشرفت میکنه اونا هم الگوریتم هاشون رو عوض میکنن.
انتظار نداشته باشید کسپر 7 بتونه ویروسی رو که راه حلش رو 1 ساله ارایه کرده رو Cure کنه.
این رو هم اجرا کردم اما از بس که فایل های روی سیستمم زیاده نیم ساعت گذشت و هنوز درایو C رو تموم نکرده بود...من هم بستم...
این حالا چی کار میکنه ؟
فایل های exe آلوده رو پاک میکنه ؟ یا ترمیم میکنه ؟!
این فایلهای مبتلای شما را Cure میکنه. نه ترمیم میکنه! خودش که میکنه Repair میکنه! یعنی ویروس را از Exe جدا میکنه.
پیروز باشید.
Dr Hannibal
23-05-2010, 09:32
دوستان این سریعترین روش Cure کردن فایلهای مبتلا به این ویروسه!!!
برای آنتی ویروس نسخه جدید می نویسن ، چون ویروسها هم جدید میشن!!! چون دنیا داره پیشرفت میکنه اونا هم الگوریتم هاشون رو عوض میکنن.
انتظار نداشته باشید کسپر 7 بتونه ویروسی رو که راه حلش رو 1 ساله ارایه کرده رو Cure کنه.
این فایلهای مبتلای شما را Cure میکنه. نه ترمیم میکنه! خودش که میکنه Repair میکنه! یعنی ویروس را از Exe جدا میکنه.
پیروز باشید.
picher_s جان چرا انقدر عصبانی هستی. اصلا نفهمیدم چی گفتی.
انتظار نداشته باشید کسپر 7 بتونه ویروسی رو که راه حلش رو 1 ساله ارایه کرده رو Cure کنه. کسپر 7 کجا بوده ؟ گفتن نسخه برای وین 7 دقت کن یعنی کسپر 9.0.0.736 نصب شده. فکر نمیکنم از این بهتر برای Disinfection وجود داشته باشه شما دیدی از این بهتر معرفی کن !
بازم میگم اگه خود 736 نتونه فایل رو Disinfection کنه این برنامه هم نمیتونه با ساخت ورژن جدید تمام شیوه های جدید removal tools رو روی ورژن سوار میکنند.( Disinfection گفتم چون فقط همین اصطلاح رو داریم ).
3 تا کلمه این بالا بود این رو من فهمیدم:
repair ===> یعنی ویروس را از Exe جدا میکنه
ولی اینا باقی موند:
Cure===> ؟
ترمیم ===> ؟
درضمن شما انقدر به روز هستی ورژنی که گذاشتی 1.0.3.0 هست. ورژن جدید 1.0.4.4 هست.
یک سوال هم از خود LordMMD دارم شما گفتی وین 7 بتا دارید . مطمئنید این برنامه ها توی وین 7 بتا کار میکنند؟ یه بار توی xp باز کن. حالا سیستم خودت هم نشد فرقی نداره جای دیگه تست بگیر.
ممنون از دوستان
من يك win7 نهايي نصب كردم كه اين virutkiller رو روش تست ميكنم ببينم چي ميشه.
بعدش هم اين برنامه روي سايت kasper صفحه اي داره ؟ اگه ميشه لينكش رو بديد.
پ.ن:
من الان KAV نصب كردم و آپديت كردم.
به نظرم از NOD32 بهتره، لا اقل تو تجربه اي كه من داشتم.
اين ESS، رو تقريبا 15 روز بود كه آپديت كرده بودم و به روز بود. اما باز تا دوباره آپديتش كردم اون ويروس virut رو نشناخت. اما KAV رو كه نصب كردم با اين كه ديتابيسش براي آخر 2009 بود ، اما اون ويروس رو شناسايي ميكرد....يك ضعف براي ESS در اين مورد !
راستي AVIRA هم براي من خيلي جالب بود، فقط توي اين سايت ديدم كه يك مقاله تخصصي در باره اين ويروس گذاشته بود.
final fantasy vers
23-05-2010, 14:05
من از این آنتی ویروس استفاده میکنم.CloudAntivirus
همه ویروسارو نمیتونه بکشه.مخصوصا که سیستمم warm هم داره چیکار کنم.:41:
FarshiD200721
24-05-2010, 01:15
سلام خدمت دوستان
سیستم من هم چند ماهه این ویروس رو گرفته اول از همه نود اون رو اصلا نشناخت،کاسپر هم فقط اونا رو میشناسه ،اویرا رو هم امتحان کردم اونم فقط فایلهای الوده exe رو پاک میکنه
virutkiller هم کاری نکرد ،اگه دوستان نتیجه گرفتن ما رو هم بی خبر نذارید
من آخرش هم یک ویندوز دیگر نصب کردم،
تمام راه ها رو امتحان کردم...
حتی با لینوکس بالا اومدم و فایل های exe این ویندوز جدید رو روی اون ویندوز آلوده overwrite کردم، اما باز هم درست نشد.
این ویروس (لعنتی!) خیلی فراتر عمل میکنه و کلی vbs های مخرب هم پیدا کردم و احتمالا راه حل دیگری داشته باشه...
در هر حال اگر کسی راه دیگری هم بلده بگه اینجا استفاده میکنیم.
ONLYFARZAD
01-11-2010, 23:26
فقط یه راه داره منم به همین ویروس دجار شدم
6 روز باهاش ور رفتم
تنها راهش اینه اگه میخوای از شر این ویروس خلاص بشی ترمیم نمیشه کرد باید قیدشو بزنی چاره ای دیگه ای نیست
اولین قدم اینه ویندوزتو عوض میکنی یه سون میریزی بعد از نصب تو هیچ کدوم از درایوات نمیری
اهان قبل از نصب ویندوز تو ویندوز قیبلیت یه ویروس کش avg2011 ورزن 10 میگیری فایل های اپدیتشم قبل از نصب ویندوز میگیری فایل های اپدیت همراه فایل ستاپ avg میریزی رو فلش یا سیدی
جهت پیدا کردن محل فایل های اپدیت شده avg تو ویندوز 7( C:\ProgramData\AVG10 )
در ضمن دقت کنن دابل کلیک نکن راست کلیک گزینه اپن رو میزنی هر جا خواستی وارد بشی
بعد از نصب ویندوز میری تو فلش یا سیدی (تو هیچ کدوم دیگه از درایوات نمیری ) قبل از هر چیز avg رو نصب میکنی
وقتی کامل نصب شد میری تو درایو ویندوزت (دابل کلیک نکن راست کلیک گزینه اپن رو میزنی هر جا خواستی وارد بشی) جایی که avg نصب شده اگه ویندوز 7 داری از این راه برو ( C:\ProgramData\AVG10 ) تو اینجا فایل اپدیتی که قبلا گرفتی رو منتقل میکنی اینجا تا انتی ویروست اپدیت بشه
تو تمام این مراحلی که گفتم اینترنت رو قطع کن بعد از انتقال فایل های اپدیت شده avg رو اجرا کن و حالا شروع کن به اسکن کردن تمام هاردت رو
avg همه ویروس ها رو میگری و پاک میکنه بهد انجام اسکن کامل سیستم
دیگه مشکلت حل میشه و ویروس از بین میره
حالا کل مراحل رو دونه دونه میذارم تا اگه نفهمیدی متوجه بشید
1- دانلود انتی ویروی avg 2011
به این دلیل میگم avg بگیرید چون نرم افزار مجانی هست و نیاز به ایدی / پسورد اینا نیست نسخه free رو از سایت avg.com بگیرید
2- اپیدت کردن انتی ویروس به طور کامل
3- ریختن فایل ستاپ نرم افزار avg و فایل های اپدیت از پوشه تو ویندوز 7( C:\ProgramData\AVG10 ) بروی سیدی یا فلش چون بعدا بهش بهش نیاز داریم هم فایل ستاپ و هم اپدیت ها
4- نصب دوباره ویندوز
5-اجرا ستاپ avg بعد از پایان نصب انقال فایل های اپدیت شده به (تو ویندوز 7( C:\ProgramData\AVG10 ) )
6-اسکن کامل هارد دیسک و نابود سازی ویزوس توسط avg
نکته = تو تمامی مراحل به اینترنت متصل نشید به جز موردی که میخواید avg رو دانلود و اپدیت کنید و بعد از نصب ویندوز (دابل کلیک نکن راست کلیک گزینه اپن رو میزنی هر جا خواستی وارد بشی)
موفق باشید
این VirutKiller واسه کاسپره درسته؟
فایل های آلوده رو می نویسه cured یعنی چی؟ داغونشون نکنه!
چی میشه اگه همین فایل های آلوده رو اجرا کنیم و باشون کار کنیم؟!!
aliupdate
06-11-2010, 18:22
درسته واسه کسپر هست
VirutKiller تقریبا کل فایل های EXE رو الوده میکنه که باید پاک بشن:
aliupdate
06-11-2010, 19:18
یعنی اون فایل ها پاک شدند
یعنی اون فایل ها پاک شدند
دوست عزیز
یعنی چی که پاک شدند
اونجوری مینوشت deleted
cured یعنی (در لغت معالجه) در اینجا یعنی کلین کردن و یا جدا کردن ویروس از فایل
من خودم با این فایل ویروس رو روی بیشتر از 10 سیستم پاک کردم هیچ فایلی پاک نشده
موفق باشید
aliupdate
06-11-2010, 19:36
دوست عزیز
یعنی چی که پاک شدند
اونجوری مینوشت deleted
cured یعنی (در لغت معالجه) در اینجا یعنی کلین کردن و یا جدا کردن ویروس از فایل
موفق باشید
منظورم همین بود خب کلین یعنی پاک کردن دیگه یا پاکسازی منظورم این بود که از ویروس پاک شدند.
ممنون
منظورم همین بود خب کلین یعنی پاک کردن دیگه یا پاکسازی منظورم این بود که از ویروس پاک شدند.
ممنون
ببخشید اگه لحن تندی داشتم علی جان:40:
دوستان برنامه ی زیر هم برای پاک کردن این ویروس هست که حجمش 70 مگ هست
ولی برای همه ی ویروس ها هست:
دوستان من از روی تجربه میگم که آره کاسپر cure میکنه ولی بعدش اگر تونستید اون فایل exe رو اجرا کنید یه جایزه پیش من داره این کاسپر، !
پس بهتره از الان به فکر ویندوز جدید و دوباره نصب کرده برنامه ها باشید!
پشتیبان گیری یادتون نره D:
دوست عزیز
موفق باشید
خب بعدش فایلهان داغون نشدن؟
من از دیروز حدود 12-13بار با همین برنامهVirutKiller.exe کل درایوام رو چک کردم و الان دیگه فایل آلوده پیدا نمیکنه، البته نود بعضی فایلا رو آلوده تشخیص داد(به همینBNP) کهVirutKiller.exe نشناختشون
مطمئن باشم که سیستمم پاک سازی شده؟
خب بعدش فایلهان داغون نشدن؟
من از دیروز حدود 12-13بار با همین برنامهVirutKiller.exe کل درایوام رو چک کردم و الان دیگه فایل آلوده پیدا نمیکنه، البته نود بعضی فایلا رو آلوده تشخیص داد(به همینBNP) کهVirutKiller.exe نشناختشون
مطمئن باشم که سیستمم پاک سازی شده؟
دوست عزیز
من دروغ که نمیگم
رو سستم هایی که من با این فایل تعمیر کردم فایل ها بعدش اجرا شدن
نمیگم همه ولی بیشترشون حدود 80% شون اجرا میشدن
دوست عزیز
من دروغ که نمیگم
رو سستم هایی که من با این فایل تعمیر کردم فایل ها بعدش اجرا شدن
نمیگم همه ولی بیشترشون حدود 80% شون اجرا میشدن
نگفتم که 2روغ میگی!
فقط خواستم مطمن باشم از پاکی سیستم
به هر حال ممنون...
تو رو خدا یکی کمک کنه من الان یک ماهه این مشکل رو دارم
ویندوزم وقتی شروع به کار میکنه شروع میکنه به ساخت task های الکی rundll و هر آنتی ویروسیم تست کردم جواب نداد.... هر 5 دقیقه یکدونه میسازه
ویندوزم seven x64 هست
در جلوی task اینو نوشته rundll32.exe mkqum.gnk و یه اسم تصادفی در ادامه ..
توضیحات کامل در عکس :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.