مشاهده نسخه کامل
: هنگ کردن سیستم! فوری
سلام!
سیستم من زیاد هنگ میکنه، صفحه فریز میشه و هیچی کار نمیکنه. دماها رو چک کردم، قطعات هم سالمن. فکر میکنم مشکل از رم باشه، ممنون میشم راهنماییم کنید!
core i7 860
GTX 275
cruise 4GB 1600 cl7
power 685B green
MB : P7P55D-E
MAGIDIYUM
30-04-2010, 15:04
دماي سي پي يو تو IDLE و FULL چقدره؟
شما بايد با PRIME 95 تست بگيريد و همزمان دماي سي پي يو رو با CPUID HW MONITOR چک کنيد.
بعد از این ميتونيد با برنامه ي Memtest86 ورژن 1.7 رم رو در بوت ویندوز خود تست کنید تا چیپست رم به طور کامل چک بشه.
دماي سي پي يو تو IDLE و FULL چقدره؟
شما بايد با PRIME 95 تست بگيريد و همزمان دماي سي پي يو رو با CPUID HW MONITOR چک کنيد.
بعد از این ميتونيد با برنامه ي Memtest86 ورژن 1.7 رم رو در بوت ویندوز خود تست کنید تا چیپست رم به طور کامل چک بشه.
دما بین 37 و 51 هستش
MAGIDIYUM
30-04-2010, 16:18
دما خوبه
شما از چه هاردی استفاده میکنید؟منظورم برند و مدل و ظرفیت است.
لطفا یه شات از تب SPD و MEMORY بزارید.
با برنامه ي Memtest86 هم رم ها رو تست کنید.
این سایت چرا نمیذاره عکس از پی سی، آپ کنم؟!
با Memtest86 تست کردم، ارور نداره
sasan816
30-04-2010, 16:58
این سایت چرا نمیذاره عکس از پی سی، آپ کنم؟!
با Memtest86 تست کردم، ارور نداره
اصلا مشکل از رم نیست
به احتمال خیلی بالا از گرافیک هست چون صفحه هم فریز میشه دمای گرافیک رو در زیر فشار بگیر ببین چقدره
HDD : Seagate-SATA 2 - 1 TeraByte / 32mb buffer
مشکل از گرافیک نیست، چون دماش از 48 بالاتر نمیره
MAGIDIYUM
30-04-2010, 17:21
عکس ها رو میتونی از این سایت آپ کنی:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
MAGIDIYUM
30-04-2010, 17:35
آیا رم ها رو به صورت تکی تست کردی ببینی مشکل ایجاد میشه یا نه؟
بعد از اون یه پاور دیگه ردیف کن و تست بگیر یا اگه در دسترس نبود یه گرافیک دیگه رو روی سیستمت تست کن.
---------- Post added at 06:37 PM ---------- Previous post was at 06:35 PM ----------
آیا رم ها رو به صورت تکی تست کردی ببینی مشکل ایجاد میشه یا نه؟
بعد از اون یه پاور دیگه ردیف کن و تست بگیر یا اگه در دسترس نبود یه گرافیک دیگه رو روی سیستمت تست کن.
باشه، ممنون!
alborz_k
30-04-2010, 18:02
سلام!
سیستم من زیاد هنگ میکنه، صفحه فریز میشه و هیچی کار نمیکنه. دماها رو چک کردم، قطعات هم سالمن. فکر میکنم مشکل از رم باشه، ممنون میشم راهنماییم کنید!
core i7 860
GTX 275
cruise 4GB 1600 cl7
power 685B green
MB : P7P55D-E
سلام. اگه می شه یک شات از cpu-z بزارین (به خصوص صفحات رم )
سلام. اگه می شه یک شات از cpu-z بزارین (به خصوص صفحات رم )
صفحه قبل گذاشتم
MAGIDIYUM
30-04-2010, 18:24
از روی CPU-Z مشکلی در رم ها مشاهده نمیشه.
از روی CPU-Z مشکلی در رم ها مشاهده نمیشه.
بله! ولی یه دفعه کل صفحه فریز میشه :18:
البته الان 5-4 ساعته که بدون مشکل داره کار میکنه، ولی هیچ اعتمادی بهش نیست!
با win7 64 خیلی مشکل داشت، ولی با 32 کمتر مشکل داره
TREASURES
01-05-2010, 07:07
سلام بایوست آپدیته ؟ هاردتون هم چک کنید شاید بد سکتور داره (خدایا چرا سیستمای I7 اینقدر مشگل داره :13:) میشه یه شات هم از صفحه ی اول CPU-Z بگذارید؟
wichidika
01-05-2010, 12:19
کیفیت مادربوردهای asus به شدت افت پیدا کرده علی رقم قیمت بالاتر نسبت به سایر مدلها وکارایی کمتر.
رم من SLI هست و مین بورد، کراس فایر. ربطی به این نداره؟
---------- Post added at 06:34 PM ---------- Previous post was at 06:34 PM ----------
بایوس رو هم آپدیت کردم، ولی بدتر شد!
TREASURES
02-05-2010, 10:38
رم من SLI هست و مین بورد، کراس فایر. ربطی به این نداره؟
---------- Post added at 06:34 PM ---------- Previous post was at 06:34 PM ----------
بایوس رو هم آپدیت کردم، ولی بدتر شد!
یعنی چی رم SLI هست ؟؟؟؟؟:18: بعد اون عکس رو با یه سایت دیگه آپلود کنید اون سایت رو یه آدم ...... فیلتر کرده :13:
ess_1362
02-05-2010, 11:26
شما لطفا دو تا شات صفحه قبلی را در لینک زیر آپلود کنید چون ظاهرا بدست برادران محترم .... فیلتر شده
به احتمال خیلی زیاد مشکل از سیستم عامل هست چون این حالت برای من هم تا به حال 7-8 دفعه اتفاق افتاده که با نصب مجدد سیستم عامل مشکل حل شده
ضمنا حتما درایور های مادربرد را هم نصب کنید
شما لطفا دو تا شات صفحه قبلی را در لینک زیر آپلود کنید چون ظاهرا بدست برادران محترم .... فیلتر شده
به احتمال خیلی زیاد مشکل از سیستم عامل هست چون این حالت برای من هم تا به حال 7-8 دفعه اتفاق افتاده که با نصب مجدد سیستم عامل مشکل حل شده
ضمنا حتما درایور های مادربرد را هم نصب کنید
من سه بار ویندوز عوض کردم، هم 64 و هم 32! درایورها هم نصبه!
---------- Post added at 01:22 PM ---------- Previous post was at 01:21 PM ----------
یعنی چی رم SLI هست ؟؟؟؟؟:18: بعد اون عکس رو با یه سایت دیگه آپلود کنید اون سایت رو یه آدم ...... فیلتر کرده :13:
یعنی رم من، مخصوص SLI هست! چون کروز دو مدل رم داره، یکی برای SLI و یکی برای کراس فایر
---------- Post added at 01:26 PM ---------- Previous post was at 01:22 PM ----------
این هم عکسها:
TREASURES
02-05-2010, 14:48
چرا سی پی یو تو هم قاط زده داره 1200 کار میکنه چند نفر دیگه هم همین مشگل رو دارن این دیگه چه جورشه؟؟؟؟؟:18: CPU CLOCK RATIO رو بگذار رو 21 دوست عزیز :31: الان 9 هست :13:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چرا سی پی یو تو هم قاط زده داره 1200 کار میکنه چند نفر دیگه هم همین مشگل رو دارن این دیگه چه جورشه؟؟؟؟؟:18: CPU CLOCK RATIO رو بگذار رو 21 دوست عزیز :31: الان 9 هست :13:
باشه، یعنی مشکلش همینه؟ چون من روی 21 هم که گذاشته بودم، مشکل داشت ها!
ولی با XP مشکل نداره. فکر کنم تا ابد باید گیر همین xp بمونم!
ess_1362
02-05-2010, 19:04
فرکانس پردازنده شما بخاطر فعال بودن گزینه TURBO BOOST پایین آمده یعنی اگر تحت فشار قرار بگیره خودبه خود میره بالا
ولی شما برای اطمینان بیشتر می تونی این گزینه را در قسمت تنظیمات پردازنده در بایاس غیر فعال کنی یا مالتی پلایر پردازنده را دستی بذاری روی 21X ولی من بعید می دونم مشکل شما اینطوری حل بشه چون بیشتر یکجور مشکل نرم افزاری میاد
رمها هم داره در فرکانس 1600 با تایمینگ CL9 به خوبی کار می کنند
فرکانس پردازنده شما بخاطر فعال بودن گزینه TURBO BOOST پایین آمده یعنی اگر تحت فشار قرار بگیره خودبه خود میره بالا
ولی شما برای اطمینان بیشتر می تونی این گزینه را در قسمت تنظیمات پردازنده در بایاس غیر فعال کنی یا مالتی پلایر پردازنده را دستی بذاری روی 21X ولی من بعید می دونم مشکل شما اینطوری حل بشه چون بیشتر یکجور مشکل نرم افزاری میاد
رمها هم داره در فرکانس 1600 با تایمینگ CL9 به خوبی کار می کنند
قبلا روی 21 گذاشته م، ولی فرقی نکرد:41:
راستی منظور از مشکل نرم افزاری چیه؟
ess_1362
02-05-2010, 19:45
قبلا روی 21 گذاشته م، ولی فرقی نکرد:41:
راستی منظور از مشکل نرم افزاری چیه؟
مثلا می تونه از سیستم عامل باشه چون تمام سیستم عامل های بازار ایران کرک شده هستند پس بعید نیست که پر باشه از باگ
بعدش هم از نرم افزارهای بدون استفاده که کاربران بی دلیل فقط نسب می کنند و حتی نمی دونند به چه دردی می خوره که باعث افزایش رم استفاده شده در سیستم یا اصطلاحا کند شدن سیستم میشه
از آنتی ویروس هم می تونه باشه چون من مثلا در این 10-12 سالی که سیستم دارم اصلا از آنتی ویروس استفاده نمی کنم و تا بحال هم مشکلی از بابت ویروس نداشتم چون آنتی ویروسهای بازار ایران تماما کرک شده هستند که یعنی انواع باگها را دارند
مثلا می تونه از سیستم عامل باشه چون تمام سیستم عامل های بازار ایران کرک شده هستند پس بعید نیست که پر باشه از باگ
بعدش هم از نرم افزارهای بدون استفاده که کاربران بی دلیل فقط نسب می کنند و حتی نمی دونند به چه دردی می خوره که باعث افزایش رم استفاده شده در سیستم یا اصطلاحا کند شدن سیستم میشه
از آنتی ویروس هم می تونه باشه چون من مثلا در این 10-12 سالی که سیستم دارم اصلا از آنتی ویروس استفاده نمی کنم و تا بحال هم مشکلی از بابت ویروس نداشتم چون آنتی ویروسهای بازار ایران تماما کرک شده هستند که یعنی انواع باگها را دارند
احسان جان من نه آنتی ویروس نصب میکنم، نه برنامه اضافی! شک من به OS هست، ولی فعلا دسترسی به اورجینالش ندارم تا بتونم چکش کنم!! شاید به همین خاطره که توی xp کمتر از 7 مشکل داره
TREASURES
02-05-2010, 20:32
مادر بردت اینه دیگه
تو قسمت مادربرد CPU-Z نگاه کن چرا LINK WIDTH گرافیک رو 8X میزنه؟؟؟؟ گرافیک رو تو کدوم اسلات زدی؟؟؟
cruise 4GB 1600 cl7
تایمینگ رم شما 9 هستا
بعدشم شما زمانی که روی 21x گزاشتی بهتره بزاری Turbo Boost فعال بمونه و مشگلی ایجاد نمیکنه
تو قسمت مادربرد CPU-Z نگاه کن چرا LINK WIDTH گرافیک رو 8X میزنه؟؟؟؟ گرافیک رو تو کدوم اسلات زدی؟؟؟
آره همینه، من توی اسلات آبیه (که اصلیه) زدم. دفترچه ش هم همینو میگه و باید سرعتش 8 باشه، نمیدونم چرا 16 میشه!
---------- Post added at 10:40 PM ---------- Previous post was at 10:38 PM ----------
تایمینگ رم شما 9 هستا
بله! اشتباه تایپی بود
---------- Post added at 10:41 PM ---------- Previous post was at 10:40 PM ----------
بعدشم شما زمانی که روی 21x گزاشتی بهتره بزاری Turbo Boost فعال بمونه و مشگلی ایجاد نمیکنه
من هر چند حالت ممکن رو امتحان کردم، فرقی نمیکنه
تنها تفاوت توی ویندوز هست. یعنی توی xp کار میکنه، ولی توی 7 زیاد هنگ میکنه
MAGIDIYUM
02-05-2010, 21:46
تونستی از گرافیک یا پاورت تست بگیری؟
مخصوصا گرافیکت
TREASURES
03-05-2010, 11:01
آره همینه، من توی اسلات آبیه (که اصلیه) زدم. دفترچه ش هم همینو میگه و باید سرعتش 8 باشه، نمیدونم چرا 16 میشه!
M ----------
منظور منو متوجه نشدی یه قسمت داره MAX SUPPORT و یه قسمت دیگه داره LINK WIDTH مال تو الان روی 8X هست در صورتی که باید بشه 16X (یعنی قسمت LINK WIDTH باید بشه 16X) :46: وقتی از دو گرافیک استفاده میکنی باید بشه 8X :31:
منظور منو متوجه نشدی یه قسمت داره MAX SUPPORT و یه قسمت دیگه داره LINK WIDTH مال تو الان روی 8X هست در صورتی که باید بشه 16X (یعنی قسمت LINK WIDTH باید بشه 16X) :46: وقتی از دو گرافیک استفاده میکنی باید بشه 8X :31:
اون تست برای ویندوز 7 هست، الان که روی XP هستم، هر دو تاش 16 هستن!
---------- Post added at 12:16 PM ---------- Previous post was at 12:14 PM ----------
تونستی از گرافیک یا پاورت تست بگیری؟
مخصوصا گرافیکت
بله، توی xp هیچ مشکلی نداره، ولی توی 7 قبل از اینکه تست کامل بشه، هنگ میکنه یا ریست میشه!
TREASURES
03-05-2010, 13:59
پس باید بیخیال WINDOWS 7 بشی :31:
arman665
03-05-2010, 14:54
اگه ميخواهي از شر xp خلاص بشي برو سراغ vista ، يه تست با ويستا بزن ببين باز هم همين مشكل رو داري ؟
پس باید بیخیال WINDOWS 7 بشی
راستش خودم هم همینکارو کردم! ولی هنوز نمیدونم مشکل با 7 چیه؟ به خاطر باگهاشه یا ...؟
اگه ميخواهي از شر xp خلاص بشي برو سراغ vista ، يه تست با ويستا بزن ببين باز هم همين مشكل رو داري ؟
ویستا از 7 بهتره، ولی هنوز مثل xp کار نمیکنه! :41:
TREASURES
03-05-2010, 21:46
نه اشتباه نکن خیلی از نرم افزار ها با ویستا مشکل دارن همون 7 بهتره که متاسفانه......:31: مشکل ویندوز های ویستا کرکشونه الان اگه بری یه اصلیشو بخری 100 سال مشکل نداری :20:
نه اشتباه نکن خیلی از نرم افزار ها با ویستا مشکل دارن همون 7 بهتره که متاسفانه......:31: مشکل ویندوز های ویستا کرکشونه الان اگه بری یه اصلیشو بخری 100 سال مشکل نداری :20:
عزیز من هم نگفتم که ویستا ویندوز خوبیه!! میگم برای من ویستا بهتره!! وگرنه همه میدونن که 7 خیلی بهتره!!
چون 7 همه ش هنگ میکنه! روی سیستم قبلیم هم 7 بود، هیچوقت هم مشکل نداشت! ولی گویا با این یکی نمیسازه!
MAGIDIYUM
03-05-2010, 23:50
از کدوم نسخه ی سون استفاده کردی؟
32 یا 64؟
کدوم ورژن:ultimate یاprofesional یا home permium یا starter.
به نظر من نمیتونه بخاطر باگ باشه.
پس این همه دارن استفاده میکنن و گرافیکشون مثل تو هست که مسلما باید مشکل داشته باشن......که ندارند.به احتمال زیاد نسخیه اورجینال نخریدی.
تاریخ انتشار ویندوز 7 ت کی هستش؟
آخه غیر ممکنه که بخاطر 7 البته نسخه ی اصلی و 2010 مشکل کانفلینک به وجود بیاد اونم چی....با قطعاتی که در رده ی خوب محسوب میشن و به هیچ عنوان در منطق نمیگنجه کانفلینک وجود داشته باشه.
حالا شانس یا غیر شانس اگه 7 قسمتت نشد میتونی از یک ویندوز xp سرویس پک 3 32بیت که تاریخ انتشارش 2009 به بالا باشه و دارای تم 7 باشه هم استفاده کنی.آخه یه نمونش هست که تو پروپرتیس به عنوان 7 میشناسه و میتونی نرم افزار های روز رو روش نصب کنی.
هم 32 و هم 64 رو نصب کردم، ultimate ! و معلومه که اورجینال نخریدم!! چند نفر هستن که اورجینال خریده باشن؟!!
راستی همون ویندوزها روی سیستم قبلیم عالی عمل میکرد! و گرافیک سیستم قبلیم، همین 275 بود!! فکر نمیکنم مشکل از این باشه :41:
بالاخره راه حلشو پیدا کردم!! بعد از نصب هر برنامه، حتی winrar باید یه بار ریستارت کنی!
یه کم عجیبه، ولی کار کرد!!
TREASURES
04-05-2010, 14:50
این جوریشو دیگه ندیده بودیم :18:
این جوریشو دیگه ندیده بودیم :18:
باور کن خودم هم ندیده بودم!! :31:
ایراد مسخره، راه حل مسخره هم میخواد دیگه!!
ess_1362
04-05-2010, 17:30
چه مسخره:31::31:
مطمئن بودم که ایراد نرم افزاری هست ولی به عقلم هم نمی رسید یک چنین ایرادی باشه:31:
چه مسخره:31::31:
مطمئن بودم که ایراد نرم افزاری هست ولی به عقلم هم نمی رسید یک چنین ایرادی باشه:31:
بله! راستی یه چیز دیگه هم هست:
اولین بار که log in میکنی، باید چند ثانیه IE رو باز کنی!! من همچنان در کف راه حل خودم هستم!! :8::8::8:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.