ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل در تبدیل فایل ts به mpeg

Mehr.Iman
30-04-2010, 11:36
سلام دوستان
کارت تی وی من برنامه هایی رو که از تلویزیون ضبط میکنه با پسوند ts ذخیره میکنه،وقتی مستقیما روی این فایلای ts دوبار کلیک میکنم تصویر درست نشون نمیده و باید حتما برم تو خود نرم افزار power cinema و بخش recorded tv و از اونجا این فایلو باز کنم؛حالا برای اینکه این فایلو رایت کنم رو سی دی طوری که بشه با ویدئو سی دی پخشش کرد ، باید اونو به mpeg تبدیل کنم ، من با استفاده از برنامه OJOsoft Total Video Converter اینکارو کردم ، بعد از اینکار وقتی مستقیما رو این فایل کلیک میکنم برنامرو درست پخش میکنه ولی صدا نداره!
حالا به نظر شما باید چجوری این فایل ts رو به mpeg تبدیل کنم(البته با صدا!)؟:11:

regedit021
03-05-2010, 20:42
منم همين مشكل رو دارم!
فكر كنم فرمت صداش رو ساپورت نمي كنه!

pcnondaily
03-05-2010, 23:47
سلام دوستان
کارت تی وی من برنامه هایی رو که از تلویزیون ضبط میکنه با پسوند ts ذخیره میکنه،وقتی مستقیما روی این فایلای ts دوبار کلیک میکنم تصویر درست نشون نمیده و باید حتما برم تو خود نرم افزار power cinema و بخش recorded tv و از اونجا این فایلو باز کنم؛حالا برای اینکه این فایلو رایت کنم رو سی دی طوری که بشه با ویدئو سی دی پخشش کرد ، باید اونو به mpeg تبدیل کنم ، من با استفاده از برنامه OJOsoft Total Video Converter اینکارو کردم ، بعد از اینکار وقتی مستقیما رو این فایل کلیک میکنم برنامرو درست پخش میکنه ولی صدا نداره!
حالا به نظر شما باید چجوری این فایل ts رو به mpeg تبدیل کنم(البته با صدا!)؟:11:

1. اگه فایل ها توی فلش و اینجور چیز ها هستن، حتما به هارد منتقلش کنین.
2. از Xilisoft HD Video Converter استفاده کنین. من باهاش قبلا امتحان کردم کار می کنه.
3. امیدوارم نتیجه بده!
4. :31: