مشاهده نسخه کامل
: مشکل در راه اندازی سایت
javadti68
30-04-2010, 11:29
سلام
من یه سایت با front page طراحی کردم چطور باید اونو تو سایت هایی که فضای رایگان میدن uplode کنم
ali zi zeperto
30-04-2010, 22:20
خوب وارد پنل سایته شو و فایلت رو در مسیری که می خوای روی سرورش آپلود کن دیگه.چه سوالیه؟امتحان کردی و مشکل داری یا اصلا امتحان نکردی؟
eimanpaladin
02-05-2010, 22:37
سلام
من یه سایت با front page طراحی کردم چطور باید اونو تو سایت هایی که فضای رایگان میدن uplode کنم
خوب دوست عزیز هاست رو بگیر وارد مدیریت هاست شو .
به فایل منیجر برو برو تو قسمت htdocs
سایت خودت رو zip کن و در شاخه htdocs - upload رو بزن فایل zip رو از تو کامپیوترت انتخاب و
اونو آپلود کن و بعدش unzip .
masoud.p30
05-06-2010, 11:35
سلام من تازه اومدم تو p30.world یه سوال دارم اگه میشه منو راهنمایی کنید
من قبلا یکی از این هاست های رایگان داشتم که ویستا پنل داشت و یه سایت با برنامه web page maker درست کرده بودم (HTML) و آپلود میکردم (به طور آزمایشی و برای یادگیری) و هیچ مشکلی باهاش نداشتم .
حالا از شرکت honnover it یه هاست خریدم که cpanel داره .
مشکل اینجاست که من هر وقت میخوام سایتم رو به روز کنم ، همون صفحات قبلی نمایش داده میشن
تا اینکه امروز متوجه شدم اگه آدرس سایت رو همراه با www وارد کنم این اتفاق می افته . یعنی اگر به صورت
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید همون صفحات قبلی که آپلود کرده بودم نمایش داده میشن
اما وقتی آدرس سایت رو بدون www وارد می کنم (
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید) فایل هایی که تازه آپلود کردم نمایش داده میشن.
اگه کسی می دونه مشکل از کجاست لطفا راهنمایی کنه:41:
mdgh2010
12-06-2010, 12:27
من قبلا یکی از این هاست های رایگان داشتم که ویستا پنل داشت و یه سایت با برنامه web page maker درست کرده بودم (HTML) و آپلود میکردم (به طور آزمایشی و برای یادگیری) و هیچ مشکلی باهاش نداشتم .
مشکل اینجاست که من هر وقت میخوام سایتم رو به روز کنم ، همون صفحات قبلی نمایش داده میشن
تا اینکه امروز متوجه شدم اگه آدرس سایت رو همراه با www وارد کنم این اتفاق می افته . یعنی اگر به صورت
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید همون صفحات قبلی که آپلود کرده بودم نمایش داده میشن
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید) فایل هایی که تازه آپلود کردم نمایش داده میشن.
احتمالا مربوط به این می شه که مرورگرتون سایت قبلی را در کامپیوترتون ذخیره کرده (حافظه کش) و صفحه را از server نمی گیره. همچنین ممکنه که ISP این صفحه را ذخیره کرده باشه ( برای دسترسی سریع تر به سایت)
mortezagt1
13-06-2010, 11:08
سلام
منم همين مشكل رو دارم اگه ميشه راهنمايي كنيد
mortezagt1
13-06-2010, 11:10
منم اين مشكلو دارم اگه ميشه راهنماي كنيد
miladkiaei
23-06-2010, 20:17
خوب این چه کاریه! آدرس سایتتون رو بدون www وارد کنید مشکل حله دیگه:27:
miladkiaei
24-06-2010, 17:50
راستی یادم رفت؛ برای اینکه بدون اشکال وارد سایتت بشی، باید خلوص نیت داشته باشی:31:
سلام دوستان من همین سوال رو در مورد پابلیشر دارم . یه صفحه با پابلیشر درست کردم اما نمدونم باید چه طوری آپلود بکنمش . مراحل کار من اینه که وارد پابلیشر میشم تو قسمت website یه صفحه درست میکنم اونو مثلا" با اسم index.php سیو میکنم بعد میرم تو سایتم آپلودش میکنم .اما چیزی نشون نمیده همش یه سری شکلای عجیب و غریب نشون میده . کسی اشکال کار منو میدونه ؟
تازه خلوص نیتم دارم :20:
emadianali
05-09-2010, 00:31
سلام
منم همين مشكل رو دارم اگه ميشه راهنمايي كنيد
سلام ....
من هم از Cpanel استفاده می کنم اما این مشکل رو ندارم ... شاید راه حل من کمک کنه .... اولن که از تو دومینتون می تونین دومین قبلی رو پاک کنین و دوباره یه دومین با همون اسم بسازید ... این باعث می شه که تمام صفحات قبلی و اطلاعات قبلی پاک بشه و صفحه ای که از اول داشته نشون داده بشه .... بعد شما می تونین تو file manager صفحاتتون رو وارد کنید .
دومن ممکنه که شما تنظیمات جدید رو آپلود می کنید ولی تنظیمات قبلی رو پاک نمی کنید .... یعنی تو قسمت file manager در تب root در فولدر www فایلی به نام index هنوز دارین و یه index دیگه یه جای دیگه وارد کردین و این هاست بنده خدا قاط زده ... به هر حال فکر کنم راه اول مفید تر باشه .
اگه نشد .... ما رو حلال کنین ... همین در وسعمون بود .:40:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.