PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : عدم تولید فایل ویروس

جاسم کدخدایی بنت
30-04-2010, 01:33
آیا ممکن است که دزوست در مقصد مثلا درایو: D

امکان اجازه کپی هیچ نوع فایلی داده نشود (یا بعضی فایلها که ما اسم اونارو تعیین میکنیم)

دوستان در پوشه های که توی درایو دی هست منظورم نیست فقط در خود دایرکتوری دی

اگه کسی بلده کمک کنید

almata
30-04-2010, 06:34
یه راه خیلی ساده وجود داره اونم اینه که فضای خالی هاردت رو پر کنی اونوثت هیچ چیز دیگه ای توش کپی نمی شه.

جاسم کدخدایی بنت
03-05-2010, 00:07
البته اینم حرفی است ولی خوب حقیقتش من این طوری نمیخوام

kaka-hbk
05-05-2010, 09:12
کسی بلد نیست منم میخوام بدونم

hassanshaikhi
05-05-2010, 11:10
ابتدا در فولدرآپشن تیک گزینه use simple file sharing رو بردارید.
روی درایو d راست کلیک کنید و properties رو بزنید. وارد قسمت security بشید.همه ی یوزر هایی که اونجا هست رو حذف کنید add رو بزنید و advanced و سپس find now رو بزنید از توی لیستی که میاد نام یوزتون رو انتخاب کنید.
حالا در قسمت permissions جلوی wirte تیک deny رو بزنید. الان توی درایو :d و تمام پوشه هایی که داخلش هست نمیتونید هیچ فایلی کپی یا حذف کنید!!!
اگر بخواهی که اجازه کپی کردن به فولدر خاصی رو بدی فقط کافی هست توی properties اون پوشه قسمت security جلوی write تیک allow رو بزنی. اگه بخوای این کار رو برای تمام پوشه ها انجام بدی همه ی پوشه ها رو انتخاب کن و توی قسمت security جلوی write تیک allow رو بزن.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Dr Hannibal
05-05-2010, 12:48
البته تمام ویروس ها یک شاخه مخصوص ویندوز دارند که اگه بخواهی روی درایو ویندوزت هم این کار رو بکنی کلا سیستمت تعطیل میشه. درایو های دیگه هم فایده نداره.

جاسم کدخدایی بنت
06-05-2010, 01:45
نه مثل اینکه نگرفتین من منظورم اینه که فقط در دایرکتوری D

تجازه کپی توی پوشه های داخل d باشه ولی همون اول درایو نه آقا حسن توی access is denid خودم میدونم

توجه کنید فقط خود دایرکتوی و مقصد دی عدم کپی باشه نه پوشه های تو اون

kaka-hbk
08-05-2010, 12:04
خوب شما مبتونین فایلی که میخوای تولید نشه را بجاش یک فایل دیگه بزارین باهمون اسم طوری که REPLACE نشه

hassanshaikhi
08-05-2010, 18:30
ابتدا در فولدرآپشن تیک گزینه use simple file sharing رو بردارید.
روی درایو d راست کلیک کنید و properties رو بزنید. وارد قسمت security بشید.همه ی یوزر هایی که اونجا هست رو حذف کنید add رو بزنید و advanced و سپس find now رو بزنید از توی لیستی که میاد نام یوزتون رو انتخاب کنید.
حالا در قسمت permissions جلوی wirte تیک deny رو بزنید. الان توی درایو :d و تمام پوشه هایی که داخلش هست نمیتونید هیچ فایلی کپی یا حذف کنید!!!
اگر بخواهی که اجازه کپی کردن به فولدر خاصی رو بدی فقط کافی هست توی properties اون پوشه قسمت security جلوی write تیک allow رو بزنی. اگه بخوای این کار رو برای تمام پوشه ها انجام بدی همه ی پوشه ها رو انتخاب کن و توی قسمت security جلوی write تیک allow رو بزن.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

نه مثل اینکه نگرفتین من منظورم اینه که فقط در دایرکتوری D

تجازه کپی توی پوشه های داخل d باشه ولی همون اول درایو نه آقا حسن توی access is denid خودم میدونم

توجه کنید فقط خود دایرکتوی و مقصد دی عدم کپی باشه نه پوشه های تو اون

به اون قسمت که مشخص کردم نگاه کن جواب سوالت رو میگیری:46:

citybent
08-05-2010, 21:05
آقا حسن منظورش اینه که بشه توی درایو دی کپی کرد البته توی گوشه های که توی دی هستن

نه اول دی
تئجه کن اینجارو میگه کفی نشه
/:D

hassanshaikhi
10-05-2010, 16:03
آقا حسن منظورش اینه که بشه توی درایو دی کپی کرد البته توی گوشه های که توی دی هستن

نه اول دی
تئجه کن اینجارو میگه کفی نشه
/:D

آقای citybent عزیز این رو میدونم براش هم نوشتم مثل اینکه پست منو با دقت نخوندین
بعد از اینکه کل درایو امکان کپی شدن داخلش وجود نداشت توی اون درایو میری و تمام پوشه ها رو انتخاب میکنی و وقتی تیک allow write رو بزنی امکان کپی شدن فایل ها داخل پوشه ها فعال میشه
بعد از اینکار اجازه کپی شدن توی درایو :d نیست ولی میشه توی پوشه ها کپی کرد!!!:46: