مشاهده نسخه کامل
: پرسش و پاسخ درباره: نمکدون (مجموعهای از محبوبترین شکلکها)
متاسفانه همه ی شکلک ها قابلیت شفاف سازی زمینه رو ندارند[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بی معرفت نسخه جدید می دی یک خبر به من بده........[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من تا حالا داشتم نسخه قدیم رو استفاده می کردم.....این روش جدید خیلی بهتر از قبلی است و دردسر هم کمتر داره.
پ ن:
یادت باشه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
labkhand
02-08-2010, 23:52
چرا؟
الان اگه دقت کنی می بینی[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که این شکلک هایی که شفاف سازی کردی کمی در قسمت های متحرکش تاری ایجاد میشه...بخار دهن سرپیازی رو ببین بعدش هم همه ی شکلک ها سیستمشون مثل هم نیست
---------- Post added at 11:52 PM ---------- Previous post was at 11:49 PM ----------
بی معرفت نسخه جدید می دی یک خبر به من بده........[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من تا حالا داشتم نسخه قدیم رو استفاده می کردم.....این روش جدید خیلی بهتر از قبلی است و دردسر هم کمتر داره.
پ ن:
یادت باشه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خب بخش تبلیغات و بروزرسانی و مخصوصا اخبار رو یه دید بزن...اونجا دائما داره اعلام میشه شیطونک[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
labkhand
03-08-2010, 00:01
چیزی که توی هر خونه ای یافت میشه تی وی هست...مگه میشه در شهر نمکدون یافت نشه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای اطلاعات بیشتر به اخبار مراجعه کنید
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
labkhand
04-08-2010, 23:20
تدی نام بچه خرسی هست که معمولا به صورت عروسک توی دست بچه ها می بینید اما حالا اومده به شهر نمکدون[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در ضمن هم اکنون با فعال شدن این گروه بیش از 50 درصد نمکدون تکمیل گشته است و تنها 19 گروه دیگر باقی مانده است[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]این هفته خوب ترکوندما[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا نرم افزارتون فوق العادس [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تبریک میگم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
labkhand
07-08-2010, 01:13
کابران ثبت شده نمکدون از مرز 100 گذشت و هم اکنون 103 کاربر ثبت شده اند...منم مثل این بچه خوشحالم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما بگین104تا
میشه خودمون به شهرمون شکلک اضافه کنیم؟
labkhand
07-08-2010, 13:14
شما بگین104تا
میشه خودمون به شهرمون شکلک اضافه کنیم؟
فعلا نمیشه...ولی بعد از تکمیل ساخت تمام گروه ها روش فکر میکنم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کابران ثبت شده نمکدون از مرز 100 گذشت و هم اکنون 103 کاربر ثبت شده اند..
3,711 بار بازدید از تاپیک و 100 نفر؟؟؟؟
labkhand
07-08-2010, 21:34
3,711 بار بازدید از تاپیک و 100 نفر؟؟؟؟
منظورت چیه؟...یعنی خیلی ها بدون ثبت از نرم افزار استفاده می کنند؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میشه حجم شکلکها رو هم بزارید؟(برای دانلود)
با تشکر از زحمات شما[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
labkhand
08-08-2010, 13:52
با تشکر از زحمات شما[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در نرم افزار هنوز نمیشه گذاشت چون گروه ها تکمیل نیست ولی در سایت میشه اما باید روش کار کنم و ببینم چطور نمای بهتری پیدا میکنه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
labkhand
08-08-2010, 15:28
هم اکنون میتوانید در سایت با رفتن روی هر آیکون گروه شکلک پس از چند ثانیه نام گروه و حجم آن را مشاهده کنید[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فعلا همین جا هم میشه مثلا وقتی می نویسید فلان گروه آمادست اینم بهش اضافه کنید:با حجمxمگابایت
راستی اونایی که اینترنت دیال آپ دارن چه طوری باید گروه های پر حجمی مثل گروه زرد آلو رو دانلود کنن؟
با تشکر
labkhand
09-08-2010, 00:12
فعلا همین جا هم میشه مثلا وقتی می نویسید فلان گروه آمادست اینم بهش اضافه کنید:با حجمxمگابایت
راستی اونایی که اینترنت دیال آپ دارن چه طوری باید گروه های پر حجمی مثل گروه زرد آلو رو دانلود کنن؟
با تشکر
با استفاده از دانلود منیجر میتوانید هر دفعه مقداری رو دانلود کرده و بقیه اش رو برای دفعه ی بعد بگذارید...سرور ها قابلیت resume یا ادامه ی دانلود و دانلود با ارتباط چندگانه برای سرعت بیشتر رو دارند[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما میتوانید از IDM که یکی از بهترین دانلود منیجر ها هست و از زبان فارسی هم پشتیانی میکنه استفاده کنید[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
من قبلا هم یک دانلود منیجر داشتم اسمشمflash getبود ولی فکر کنم اصلا به درد نمی خوره یه بار باهاش70مگابایت دانلود کردم بعد از چند ساعت70درصدشو رفتت دیگه جلوتر نرفت چند روز پیشم باهاش پچpesرو دانلود کردم با حجم24 مگابایت توی یک ساعتو نیم تا99درصدشو رفت دیگه تا الآن جلوتر نرفته...فکر نمی کردم بتونه زردآلو رو دانلود کنه ولی دیروز بدون هیچ مشکلی دانلودش کرد الآنم دارم اون دانلود منیجری رو که شما گفتین دانلود می کنم تا انشاالله مشکلات قبلی هم برام پیش نیاد.
با تشکر
labkhand
09-08-2010, 12:59
سلام
من قبلا هم یک دانلود منیجر داشتم اسمشمflash getبود ولی فکر کنم اصلا به درد نمی خوره یه بار باهاش70مگابایت دانلود کردم بعد از چند ساعت70درصدشو رفتت دیگه جلوتر نرفت چند روز پیشم باهاش پچpesرو دانلود کردم با حجم24 مگابایت توی یک ساعتو نیم تا99درصدشو رفت دیگه تا الآن جلوتر نرفته...فکر نمی کردم بتونه زردآلو رو دانلود کنه ولی دیروز بدون هیچ مشکلی دانلودش کرد الآنم دارم اون دانلود منیجری رو که شما گفتین دانلود می کنم تا انشاالله مشکلات قبلی هم برام پیش نیاد.
با تشکر
من خیلی از دانلود منیجر ها رو تست کردم... هیچکدوم به پای IDM نمیرسه...میتونم با جرات بگم IDM بهترینه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
labkhand
09-08-2010, 14:28
یک پاندای توپول میخواد بیاد به شهرتون[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ولی مراقب باشید چون گهگاهی خرابکاری میکنه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
من همه ی شکلک هارو دانلود کردم
گروه های زرد آلو[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نی نی موشی[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نیمکره[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]و خانواده ژله ای[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]واقعا قشنگن البته همه گروه ها قشنگن ولی به نظر من این گروها از همه بهترن
labkhand
09-08-2010, 23:01
سلام
من همه ی شکلک هارو دانلود کردم
گروه های زرد آلو[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نی نی موشی[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نیمکره[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]و خانواده ژله ای[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]واقعا قشنگن البته همه گروه ها قشنگن ولی به نظر من این گروها از همه بهترن
با IDM دانلود کردید؟...آیا IDM بهتر از بقیه کار نمیکنه؟...تازه فارسی هم داره[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوشحالم که از نمکدون راضی هستید[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با IDM دانلود کردید؟
نه همه رو یه چند تایی رو قبالا دانلود کرده بودم از دیروز کهIDMرو دانلود کردم اونای دیگه با اون دانلود کردم.
...آیا IDM بهتر از بقیه کار نمیکنه؟...تازه فارسی هم داره[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آره از اون قبلی که بهتره وسرعتشم بالاتره ازتون متشکرم که بهم معرفیش کردین.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام لبخند عزیز [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به قول دوستان نمیشه این کادر سفید رنگ(پس زمینه) را از پشت شکلکها حذف کرد؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فکرکنم اینجوری قشنگتر بشه.البته ببخشیدا [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
labkhand
10-08-2010, 21:32
سلام لبخند عزیز [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به قول دوستان نمیشه این کادر سفید رنگ(پس زمینه) را از پشت شکلکها حذف کرد؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فکرکنم اینجوری قشنگتر بشه.البته ببخشیدا [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شدنش در بعضی گروه ها میشه ولی این عمل باید به صورت دقیق و حرفه ای انجام بشه تا در ظاهر شکلک خدشه ایجاد نشه و اینکار قطعا زمان بر هست و نیاز به کسی داریم که در کار با عکس ها تجربه و حرفه ی خوبی داشته باشه....شما کسی رو می شناسید؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شدنش در بعضی گروه ها میشه ولی این عمل باید به صورت دقیق و حرفه ای انجام بشه تا در ظاهر شکلک خدشه ایجاد نشه و اینکار قطعا زمان بر هست و نیاز به کسی داریم که در کار با عکس ها تجربه و حرفه ی خوبی داشته باشه....شما کسی رو می شناسید؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اره زمان زیادی به خودش میگیره.......
من یه چند نفری را میشناسم ولی فکر نکنم وقتشو داشته باشند. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
labkhand
11-08-2010, 00:23
امان از این روباه شیطون[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]با این دندوناش[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] لوگوی خودش رو هم گاز زده!!!
Booseh_ye_Irani
11-08-2010, 01:14
سلام :10:
به نظر من یکسری کار ایرانی هم بایگانی کنید
مثل آواتار من :46:
من گرفتم اصلا" لذت نبردم خیلی طول میکشه و پیچوندین . . . :31:
labkhand
11-08-2010, 12:57
سلام :10:
به نظر من یکسری کار ایرانی هم بایگانی کنید
مثل آواتار من :46:
پس از تکمیل گروه ها روش فکر خواهم کرد[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]آفرین برتو...از انسان هایی که غیرت ایرونی دارن خیلی خوشم میاد[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
labkhand
11-08-2010, 13:17
من گرفتم اصلا" لذت نبردم خیلی طول میکشه و پیچوندین . . . :31:
کدام قسمت باعث نارضایتی شما شده[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]بگید شاید راه حلی بتونم براتون ارائه بدم تا رضایت شما جلب بشه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]شما به پست های کمکی در پست اول این تاپیک مراجعه کنید امیدوارم مشکل شما برطرف بشه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
t.vanguard
11-08-2010, 23:29
سلام
من نميتونم دانلود كنم.ارور ميده:23:
dimah2005
12-08-2010, 00:10
من که نصب کردم
یکی از گروه ها رو هم نصب کردم ولی کار نکرد ؟
چه جوری باید فایل اج تی ام ال ساخت اخه من کرومم
در ضمن رو اکسپلورر هم کا نکرد
babak_eivazi
12-08-2010, 14:49
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کارت درسته واقعا عالین
labkhand
12-08-2010, 23:38
سلام
من نميتونم دانلود كنم.ارور ميده:23:
من که نصب کردم
یکی از گروه ها رو هم نصب کردم ولی کار نکرد ؟
چه جوری باید فایل اج تی ام ال ساخت اخه من کرومم
در ضمن رو اکسپلورر هم کا نکرد
شما برای دانلود دوباره تست کنید [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]احتمالا سرور اون موقع در دسترس نبوده
شما هم که براتون کار نکرده به پست های کمکی در پست اول مراجعه کنید انشاءالله مشکلتون برطرف میشه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
labkhand
13-08-2010, 20:38
در این سیستم میتوانید در جایگاه های خالی به رایگان تبلیغ نصب کنید ولی پس از نصب... افراد دیگر برای جایگزین کردن تبلیغ خودشون باید هزینه بپردازند که این هزینه از 1000 تومان شروع میشود....پس از جایگزینی ستاره ی تبلیغ موردنظر قرمز می شود یعنی تبلیغ با ارزش مالی[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یک مدل دیگر هم وجود دارد که ثبت تبلیغ به صورت ثابت می باشد که از یک ماه دارد تا یک سال.
صفحه ی تبلیغات رو یک نگاهی بیندازید
labkhand
15-08-2010, 23:27
آیا دوست دارید یک موجود عجیب و غریب با حرکات موزون در شهرتون داشته باشید[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]پس تیوزکی رو دعوت کنید[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
labkhand
16-08-2010, 22:51
یک کوچولوی بامزه که میخواد در گوشه ای از شهرتون قرار بگیره[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
labkhand
19-08-2010, 23:21
یک خانم کوچولوی بامزه با روسری سبزش میخواد نشاط رو به شهرتون بیاره[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]البته کمی خجالتی هم هست[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
رو سون 64 بیتی ظاهرا کار نمیکنه؟!!!!!
کسی اجرا کرده؟
labkhand
22-08-2010, 23:24
رو سون 64 بیتی ظاهرا کار نمیکنه؟!!!!!
کسی اجرا کرده؟
ویندوز من دقیقا همین مدل می باشد و کاملا درست کار می کند[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]این برنامه زیاد با ویندوز کاری نداره که بخواد سازگاری وجود داشته باشه...شما مشکلتون کجاست؟
پیشنهاد میکنم ابتدا به پست های کمکی در پست اول این تاپیک مراجعه کنید اگر مشکل برطرف نشد من در خدمتم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
labkhand
22-08-2010, 23:47
یک دختر شاد[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و احساسی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که میتونه زیبایی خاصی به شهرتون ببخشه!!!
برای اطلاعات بیشتر به اخبار مراجعه کنید:
panther99
23-08-2010, 00:32
این برای تست بود . ببینم کار میکنه ؟؟؟!! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بله کار میکنه ولی کار کردن باهاش یه کمی دردسر دره . همیشه نمیشه استفاده کرد . برای یاهو مسنجر ا این شکلکها نیست ؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
GAM3-OV3R
23-08-2010, 01:25
خوشمان آمد...جالب بود:31:
Dreamland
23-08-2010, 16:22
با تشکر از لبخند عزیز:11:
labkhand
23-08-2010, 23:03
این برای تست بود . ببینم کار میکنه ؟؟؟!! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بله کار میکنه ولی کار کردن باهاش یه کمی دردسر دره . همیشه نمیشه استفاده کرد . برای یاهو مسنجر ا این شکلکها نیست ؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما اگر ویندوز هفت داشته باشی خیلی بهتر میتونی باهاش کار کنی چون رزولیشن بالاتری رو میتونی انتخاب کنی...بهترین رزولیشن برای نمکدون 1280X1024 هست[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای یاهو مسنجر هم اگر بتونی در نوشته هات عکس قرار بدی میشه استفاده کرد!!!....کافیه لینک تصویر رو از بین تگ [img] برداری...( قسمت قرمز شده )
labkhand
23-08-2010, 23:10
میخواهید شهرتون بدون گل نمونه؟؟؟...پس آفتابگردون رو دعوت کنید[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
labkhand
23-08-2010, 23:32
کاربران ثبت شده نمکدون به مرز 150 نزدیک شده اند و از 39 گروه تنها 12 گروه دیگر باقی مانده است[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
صفحه خانگی من به روز نمیشه،گروه هایی مثل آفتاب گردون رو که دانلود کردم هنوز جلوشون قرمزه.
labkhand
24-08-2010, 20:37
سلام
صفحه خانگی من به روز نمیشه،گروه هایی مثل آفتاب گردون رو که دانلود کردم هنوز جلوشون قرمزه.
در مرورگر فایر فاکس این مشکل پیش میاد چون با این ترفند صفحات رو سریعتر لود میکنه....اگه یادتون باشه گفتم در مرورگر فایرفاکس برای مشاهده تغییرات باید صفحه ی خانگی را بازسازی یا refresh کنید...برای این کار روی فلش گردان در پنل بالایی فایرفاکس کلیک کنید[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
مرورگر من فایر فاکس نیست اینترنت اکسپلورره
اگه حذفش کنم دوباره نصبش کنم درست میشه؟
با تشکر
M . Sayid
25-08-2010, 14:05
روی گوگل کروم کار می کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
CTRL+F5
بچه هایی که مشکل اپدیت نشدن صفحه اصلی نمکدون بعد از نصب گروه هارو دارن این دو دکمه ترکیبی معمولا تو بیشتر مرورگر ها باعث لود شدن مجدد صفحه ها بدون توجه به هیستوری و کوکی ها و .... میشه و همه اجزا رو از جایی که ذخیره شدن مجدد دانلود می کنه.
استفاده کنین به احتمال زیاد مشکلتون حل میشه
N.I.M.A _ P30
26-08-2010, 11:01
دوستان میشه بگید چه جوری باید عکسها رو تو گفتگو قرار داد؟
برای استفاده از شکلک ها مگه نباید ایکونی که روی دسکتاپ ساخته شده رو بزنیم بعد وارد صفحه ی خانگی بشیم؟
شما با فایرفاکس امتحان کن ببین تو اون هم همین مشکل هست یا نه
متاسفانه نه!!
ولی یه راه حلی تو پست 169 برای کار کردنش هست ولی مشکلش اینه که یه کم پیچیدهاس
دوستان میشه بگید چه جوری باید عکسها رو تو گفتگو قرار داد؟
کافیه روی شکلک مورد نظر کلیک کنید تا آدرس عکس همراه با کد [img] کپی بشه
و حالا شما باید متن کپی شده رو اینجا Paste کنید.
برای استفاده از شکلک ها مگه نباید ایکونی که روی دسکتاپ ساخته شده رو بزنیم بعد وارد صفحه ی خانگی بشیم؟
بله باید همین کار رو بکنید.
N.I.M.A _ P30
26-08-2010, 14:04
کافیه روی شکلک مورد نظر کلیک کنید تا آدرس عکس همراه با کد [img] کپی بشه
و حالا شما باید متن کپی شده رو اینجا Paste کنید.
ممنون. من از اپرا استفاده میکنم که این کار اصلا نشد. ولی الان با فایرفاکس امتحان کردم شد.
راه حلی برا درست شدن تو اپرا ندارید؟
labkhand
26-08-2010, 18:32
مال من بازم درست نشد:41:
من الان همین روش CTRL+F5 رو روی فایرفاکس و اینترنت اکسپلورر امتحان کردم...کاملا درست عمل میکنه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
---------- Post added at 06:32 PM ---------- Previous post was at 06:29 PM ----------
ممنون. من از اپرا استفاده میکنم که این کار اصلا نشد. ولی الان با فایرفاکس امتحان کردم شد.
تنها راهی که اینجا بیان شده استفاده از پست 169 هست ولی شما اگر بتوانید افزونه ای برای اپرا بیابید که صفحات رو با سیستم IE بارگذاری کنه مشکلتون حل میشه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مال من بازم درست نشد:41:
سطح امنیتی مرورگر و تنظیمات ذخیره سازی هیستوری رو چجوری گذاشتی؟
راستی
نصبشون هم کردی؟( باسه محکم کاری می پرسم )
لبخند جا
نمکدون با اینترنت اکسپلورر و فایرفاکس سازگار میباشد ولی اگر از مرورگر دیگری استفاده می کنید این پست کمکتون میکنه
لطفا سی مانکی ( seamonkey ) رو هم اضافه کن به لیست سازگار ها:31:
من قبلا این راه حل رو پیدا کرده بودم ولی یادم رفت که اون رو اینجا بزارم
الان من خودم هم که اپرا دارم با استفاده از این روش از نمکدون استفاده می کنم.
اولا شما باید این فایل رو دانلود کنید و بزاریدش تو پوشه اصلی نمکدون:
حالا باید فایل html گروهی رو که می خوایید ازش استفاده کنید رو تو یه ویرایشگر متن مثل Notepad باز کنید و با استفاده از ...Find این گزینه رو پیدا کنید:
حالا باید کل متن رو از همین خط تا جایی یه آکولاد بسته هست با این یکی جایگزین کنید:
و فایل رو ذخیره کنید.
حالا می تونید از اون گروه تو مرورگر خودتون استفاده کنید.
سطح امنیتی مرورگر و تنظیمات ذخیره سازی هیستوری رو چجوری گذاشتی؟
راستی
نصبشون هم کردی؟( باسه محکم کاری می پرسم )
لبخند جا
سیاه سفید بودنشون درست شد من از همون اول گفتم مشکلم اینه که گروه هایی که باید جلوشون سبز باشه جلوشون قرمزه این مشکل یه چند وقتیه به وجود اومده و گروهایی که قبلا جلوشون سبز بوده الآنم جلوشون سبزه ولی گروه هایی که جدیدا سبر شدن برای من قرمزن مثل همین آفتاب گردون
با تشکر
labkhand
27-08-2010, 16:33
شهرتون یک آشپز کم داره که اونم حالا حاضره[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای دریافت اطلاعات بیشتر به اخبار مراجعه کنید
labkhand
27-08-2010, 16:39
لطفا سی مانکی ( seamonkey ) رو هم اضافه کن به لیست سازگار ها
بدون نصب افزونه کار میکنه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در ضمن تعداد شکلک های افزوده شده از مرز 3000 گذشت[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
N.I.M.A _ P30
27-08-2010, 17:05
آقا میگم قضیه ی این شکلک هایی که قرمزه کنارشون و نوشته ی دعوت نداره چیه؟ چرا نمیشه دانلودشون کرد؟ هنوز شکلکاشون کامل نشدن؟ کی درست میشن؟
labkhand
28-08-2010, 22:38
آقا میگم قضیه ی این شکلک هایی که قرمزه کنارشون و نوشته ی دعوت نداره چیه؟ چرا نمیشه دانلودشون کرد؟ هنوز شکلکاشون کامل نشدن؟ کی درست میشن؟
چون هنوز آماده نیستند[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
N.I.M.A _ P30
28-08-2010, 23:50
یه چیز دیگه. چه جوری میشه وقتی رو ایکونش رو دسکتاپ میزنیم به جای اپرا فایر فایکسو باز کنه؟
باید رو آیکن نمکدون تو دسکتاپ کلیک راست کنی و گزینه Propertires رو انتخاب کنی و حالا باید این کد رو جایگزین متن قسمت Traget
بکنی:
بدون نصب افزونه کار میکنه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در ضمن تعداد شکلک های افزوده شده از مرز 3000 گذشت[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اره [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مگه بده:31:
مورد دیگر من ویندوزم xp هست ولی اینجوری که پیشنیاز رو گذاشتی
سیستم عامل : ویندوز هفتهمه فکر می کنن که با ویندوز قدیمی ها کار نمی کنه......:13:
اینو پیشنهادم اینه اصلاح کنی
و رزولیشن نمایشگر من 1024X768 هست در حالی که زدی
رزولیشن نمایشگر : 1280X1024که این مورد هم شبه ایجاد می کنه.بهتر بود می زدی با رزولیشن های پایینتر احتیاج به اسکرول کردن ( درست گفتم؟)صفحه هست ولی از این سایز به بالا دیگر نیاز نیست.:46:
اینجوری بهتره.
پیشنهاد اخر:
در اینده یک لینوکسی کار پیدا کنین که تحت wine اینو نصب کنه ببینه می تونه استفاده کنه یا نه ( چون اینو بیشتر با مرورگر کار داره تا ویندوز...اگر استفاده کرد طریقه نصبش رو هم ازش بگیرین و بزارین باسه بقیه که لینوکسی کار ها هم خواستن استفاده کنن.
شما :
دستم بهت برسه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در اینده یک لینوکسی کار پیدا کنی
واسه چی پیدا کنیم اینجا پر از لینوکسی کار هست:31:
بهتره به یکی شون بگیم که یه فایل نصب تحت لینوکس برای برنامه بسازه تا لینوکسی ها هم بتونن راحت از برنامه استفاده کنن.
سلام
هیچ کدوم از این گروه های باقیمونده مثل گروه زردآلو بزرگ و پر حجم نیست؟
با تشکر
labkhand
30-08-2010, 20:30
سلام
هیچ کدوم از این گروه های باقیمونده مثل گروه زردآلو بزرگ و پر حجم نیست؟
با تشکر
نه دوست گلم...بزرگترین گروه همون زردآلو هست[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
labkhand
31-08-2010, 00:33
به اخبار بروید تا سیستم جدید پاسخ به سوالات رو مشاهده کنید[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در ضمن از کمک به نمکدون هم یادتون نره[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
labkhand
01-09-2010, 14:42
یک گله دختر کوچولوی رنگارنگ منتظر دعوت شما هستند[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لبخند عزیز کارت خیلی عالیه
امیدوارم همچنان ادامه بدی. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پیشنهاد اخر:
در اینده یک لینوکسی کار پیدا کنین که تحت wine اینو نصب کنه ببینه می تونه استفاده کنه یا نه ( چون اینو بیشتر با مرورگر کار داره تا ویندوز...اگر استفاده کرد طریقه نصبش رو هم ازش بگیرین و بزارین باسه بقیه که لینوکسی کار ها هم خواستن استفاده کنن.
من ازش توی لینوکس هم استفاده کردم ... فقط قبلش توی ویندوز نصب کردم و بعد توی لینوکس از فایل هاش استفاده کردم...
فقط باید اون برنامه installer ـش عوض بشه!
واسه چی پیدا کنیم اینجا پر از لینوکسی کار هست:31:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبهتره به یکی شون بگیم که یه فایل نصب تحت لینوکس برای برنامه بسازه تا لینوکسی ها هم بتونن راحت از برنامه استفاده کنن.
بهترین کار اینه که همه فایل هاش توی یه فایل با فرمت zip یا rar باشن... (توی همه سیستم عامل ها این فرمت ها شناسایی میشه : linux/windows/mac os )...
safoora55
01-09-2010, 21:18
گریهههههههههههههههه
من با maxthon کار میکنم نمی دونم شکلک ها رو چجوری بنصبم
اون پست که میگفت فایل html رو باز کنید.از کجا باز کنم من که هیچی نفهمیدم
وقتی هم نرم افزارو اجرا می کنم اینترنت اکسپلورر باز میشه و اون نوار زرد میاد من اجازه میدم که اجرا بشه ولی هیچ اتفاقی نمیفته.باید چی بشه بعدش(من از اینترنت اکسپلورر خوشم نمیاد)
باز هم گریههههههههههههههههه
---------- Post added at 10:18 PM ---------- Previous post was at 10:17 PM ----------
لطفا یه جوری راهنمایی کنید که ما زیردیپلمی ها هم بفهمیم
در ضمن لبخند عزیز کارت عالیههههههههههه بیسسسسسسسستتتتتتتتتهههههه هههههه
safoora55
01-09-2010, 22:16
اون هههههه آخری رو من ننوشتم.ازکجا اومد؟
labkhand
02-09-2010, 03:14
اون هههههه آخری رو من ننوشتم.ازکجا اومد؟
در این صفحه به پاسخ سوالات خودتون می رسید...اگر سوال دیگری هست بگید تا به سیستم اضافه کنم و همه بهره ببرند
---------- Post added at 03:14 AM ---------- Previous post was at 03:11 AM ----------
به دلیل اضافه شدن مشغله ی کاریم...سیستم جایزه حذف شد
labkhand
02-09-2010, 14:02
دو تا مهمون فضایی هم برای شهرتون دارید[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام.
مسعود جان خسته نباشی:20:
labkhand
03-09-2010, 15:56
4,294,967,295 کاربر از labkhand بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند
این چرا اینطوری شده[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
labkhand
03-09-2010, 16:05
سلام.
مسعود جان خسته نباشی:20:
ببخشید...شما اسم منو از کجا می شناسید؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
safoora55
04-09-2010, 12:54
سلام من وقتی اون فایل html رو باز می کنم و توی نوت پد اون کد هارو عوض می کنم هیچ اتفاقی نمیفته
اصلا چطوری باید اون رو به مرورگرم اضافه کنم؟
من مرورگرم maxthon هست
نمی خوام مرورگرم رو عوض کنم کککککککککککممممممکککککککک ککک
labkhand
04-09-2010, 14:27
سلام من وقتی اون فایل html رو باز می کنم و توی نوت پد اون کد هارو عوض می کنم هیچ اتفاقی نمیفته
اصلا چطوری باید اون رو به مرورگرم اضافه کنم؟
من مرورگرم maxthon هست
نمی خوام مرورگرم رو عوض کنم کککککککککککممممممکککککککک ککک
در این زمینه باید به MR Cracker مراجعه کنی...اون میتونه کمکت کنه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم آدرس پروفایلش
labkhand
05-09-2010, 15:42
شش یار همیشه رفیق منتظر دعوت شما هستند[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دو تا مهمون فضایی هم برای شهرتون دارید[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همه اسمایل ها ازت تشکر کردن:27:
جدی:
این باگ وی بولتینه بعضی مواقع رخ میده ....اگر می خوای درخواست بده که باست رفع کنن( گرچه مشکلی هم ایجاد نمی کنه.)
labkhand
07-09-2010, 15:17
یک خواهر و یک داداش...برای ورود به شهرتون آماده باش[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
black.assassin
08-09-2010, 14:22
file:///C:/Program%20Files/namakdoon%20city/images%5Cabn36.gif تست می کنیم . 1-2-3 الو الو الو . آقا خیلی باحال دم شما جیلیز ویلیز . ولی ای کاش رو اپرا و یاهو مسنجر هم میشد . یاهو خیلی واجبه . شما که نرم افزار میسازین یکی هم واسه ساهو بزنین این شکلی . دستتون درد نکنه . حتما به همه معرفی می کنم .
--------------------
ای بابا . نشد که . آقا یه توضیح ابتدایی بزارین واسه اینکارا . من فکر کردم فقط کپی پیسته .آخه تا حالا از این جور نرم افزارا استفاده نکردم .
--------------
دوباره تست می کنیم :
-------------------
ایول حل شد . از راهنمای سایت استفاده کردم . تو صفحه اول هم بگید چجوریه دیگه مردم گرخیجه نگیرن . آقا سایت یهو down نشه . ما بریم اینا رو استفاده کنیم بعد یهو سایتو هیلتر کنن :دی ( یهو دیدی گفتن از شکلک های غیر شرعی استفاده شده ) . تضمین می کنید دیگه ؟؟!!
-----------
همه بسته ها رو دانلود کردم . واقعا عالین . [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی حالا اونقدر زیاد شدن که نمیدونم کدومو استفاده کنم . [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در ضمن یه درخواست داشتم :
نمیشه نسخه هایی از این نرم افزار رو تو رزولوشن های پایین تر ارائه بدین . این اسکرول پایین خیلی رو مخه . [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
labkhand
08-09-2010, 21:43
این اسکرول پایین خیلی رو مخه
برای استفاده راحت تر میتونید از کلید های جهت دار صفحه کلید استفاده کنید
برای دریافت پاسخ سوالات به اینجا هم میتونید مراجعه کنید-بهتره پاسخ تمام سوالات رو مشاهده کنید تا بتوانید بهتر از نمکدون بهره ببرید[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
N.I.M.A _ P30
15-09-2010, 15:14
سلام. این نسخه ی جدید رو چه جوری باید جایگزین کنم؟ چه فرقی با قبلی داره؟
labkhand
16-09-2010, 00:35
سلام. این نسخه ی جدید رو چه جوری باید جایگزین کنم؟ چه فرقی با قبلی داره؟
به این صفحه مراجعه کنید تا جواب سوالات خود را بیابید
روی ( براي دريافت پاسخ سوالات خود کليک کنيد ) کلیک کنید تا سیستم سوالات متداول را مشاهده کنید[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
labkhand
19-09-2010, 13:47
متاسفانه نمی دونم چرا فایل های روی هاست به هم ریخته و نصفه نیمه پاک شده...تا اطلاع بعدی ممکنه نمکدون با مشکل مواجه باشه!!!
labkhand
19-09-2010, 21:36
مشکل هاست برطرف شد[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در هر صورت اگر کسی مشکلی در عملکرد نمکدون مشاهده کرد حتما منو مطلع کنه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در راهنمای نمکدون قسمت ارتباط با سازنده سه ایمیل معرفی شده که میتوانید با من در ارتباط باشید
ایمیل مخصوص نمکدون
labkhand
19-09-2010, 21:43
دو تا خرگوش دندون خراب که مشتاق حضور در شهر شما هستند[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
labkhand
22-09-2010, 23:19
یک خرگوش کوچولو که اگه بخواهید به شهر شما مهاجرت میکنه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
labkhand
22-09-2010, 23:31
آمار وضعیت نمکدون تاکنون[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تعداد کاربران ثبت شده : 183 نفر
میزان تکامل شهر نمکدون : 87.5 درصد
یک خرگوش کوچولو که اگه بخواهید به شهر شما مهاجرت میکنه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
من که راهش نمیدم !!![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خسته نباشید
labkhand
23-09-2010, 00:14
سلام
من که راهش نمیدم !!![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خسته نباشید
حالا که برات گل آورده چی؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا که برات گل آورده چی؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مگ از حجمم پرید ...
اما هیچی نیمکره نمیشه واقعا عالین [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دستتون درد نکنه
labkhand
28-09-2010, 22:47
دو تا خوک عاشق با یه عالمه شکلک آماده ی دعوت شما هستند[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Dreamland
02-10-2010, 00:44
سلام.
مسعود جان کم کم نمکدون داره کامل میشه ... به فکر یه مجموعه کامل از برنامه برای دانلود باش ...
فکر کنم هاست دچار مشکل شده چون عکس ها هیچکدوم رو من نمی بینم در پست ها.:13:
یک بررسی بکن
labkhand
03-10-2010, 15:07
فکر کنم هاست دچار مشکل شده چون عکس ها هیچکدوم رو من نمی بینم در پست ها.:13:
یک بررسی بکن
بله...ولی بزودی حل میشه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
labkhand
03-10-2010, 23:00
یک پاندای بامزه که هرجور میخواد جلب توجه کنه موفق نمیشه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و یک خروس کتک خور[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که گاهی جاخالی های خوبی میده[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هر دو آماده ی دعوت شما هستند[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
labkhand
05-10-2010, 23:58
یک مکعب نارنجی که وقتی جوگیر میشه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته گهگاهی[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این مکعب شیطون منتظر دعوت شماست[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
labkhand
08-10-2010, 23:51
یک پاندای شیطون و بلا که دنبال راهی برای ورود به شهر شما می گرده[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با آماده شدن پاندا بلا آمار شکلک های نمکدون از مرز 4000 گذشت!!![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
زمان تکامل شهر نمکدون بسیار نزدیک است!!![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
labkhand
10-10-2010, 22:53
اینم آخرین عضو شهر نمکدون که هم اکنون آماده ی دعوت شماست[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پس از هفت ماه تلاش شهر نمکدون تکمیل شد!!!
تکمیل شهر نمکدون رو به تمامی کاربران نمکدون و همکارانی که من رو در ساخت این برنامه یاری کردند تبریک میگم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم آخرین عضو شهر نمکدون که هم اکنون آماده ی دعوت شماست[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پس از هفت ماه تلاش شهر نمکدون تکمیل شد!!!
تکمیل شهر نمکدون رو به تمامی کاربران نمکدون و همکارانی که من رو در ساخت این برنامه یاری کردند تبریک میگم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
من هم به شما و همکاراتون خسته نباشید میگم ،خیلی عالی بود [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
labkhand
10-10-2010, 23:16
سلام
من هم به شما و همکاراتون خسته نباشید میگم ،خیلی عالی بود [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای تو هم که عاشق نیمکره هستی یک آپدیت خوب در نظر گرفتم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای تو هم که عاشق نیمکره هستی یک آپدیت خوب در نظر گرفتم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خداییشم خیلی کم هستن !
اصلا آدم نمیتونه تمام حسش رو باهاشون منتقل کنه
پس من منتظر آپدیت هستم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
labkhand
10-10-2010, 23:28
خداییشم خیلی کم هستن !
اصلا آدم نمیتونه تمام حسش رو باهاشون منتقل کنه
پس من منتظر آپدیت هستم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه چیز بگم ناراحت نشی ها[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]این آپدیت فقط سایز بزرگتر رو بهش اضافه میکنه...شکلک جدید اضافه نمیشه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه چیز بگم ناراحت نشی ها[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]این آپدیت فقط سایز بزرگتر رو بهش اضافه میکنه...شکلک جدید اضافه نمیشه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عیب نداره
با زردآلو هم میشه کنار اومد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بازم ممنون
labkhand
11-10-2010, 22:59
گروه نیمکره به نسخه ی 3.0 ارتقا یافت[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با تشکر از dreamland دوست گلم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
asemunedeleman
03-11-2010, 16:09
سلام خوبین ممنون
ولی این شکلکار و اصلا نمیشه استفاده کرد عزیز هیج جایی نشون نمیده :41:
asemunedeleman
03-11-2010, 16:15
دوستان گلم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در مرورگر IE نوار زردی بالای مرورگر ظاهر میشود که باید روی آن کلیک کرده و allow blocked contents را زده و yes رابزنید تا سیستم کپی کننده کد فعال شود...این نکته در راهنمای نمکدون ( سطر آخر ) وجود داره[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من دانلود کردم برنامه رو شکلکام هم دانلود کردم شهرم وارد کردم ولی این مرور گر ie چی هست ک اینجا گفتی باید یس بزنیم؟
فدات شم من رو عکس کلیک میکنم بعدم C+vرو هم میزنم ولی فقط ادرس عکس میاد خود عکس نشون نمیده:41:
labkhand
04-11-2010, 22:36
من دانلود کردم برنامه رو شکلکام هم دانلود کردم شهرم وارد کردم ولی این مرور گر ie چی هست ک اینجا گفتی باید یس بزنیم؟
فدات شم من رو عکس کلیک میکنم بعدم C+vرو هم میزنم ولی فقط ادرس عکس میاد خود عکس نشون نمیده:41:
به این صفحه مراجعه کنید و سپس به بخش پاسخ سوالات مراجعه کرده و سوال خود را از بین سوالات متداول انتخاب و روی پاسخ کلیک کنید
اگر باز هم موفق نشدید من در خدمتم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منظورم از yes برای پیغامی هست که ظاهر میشود
mehdi_vsgh
17-11-2010, 09:29
labkhand
19-11-2010, 23:27
آمار کاربران ثبت شده از مرز 200 نفر گذشت[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پرسپوليس
23-11-2010, 23:53
عزيزم بايد بري تو سايتش دانلود كني
جايه بسي خوشحاليست كه رو دست بعضي ها تو همين فرم زديد با اون نرم افزار هاي عجوج مجوجش
Dr.FANOOS
24-11-2010, 01:54
سلام.
وقتی می خوام نصب کنم همچین پیغامی برام میاد...چی کار کنم؟؟؟:13:
سیستم عامل 7 دارم!!!
labkhand
25-11-2010, 23:31
سلام.
وقتی می خوام نصب کنم همچین پیغامی برام میاد...چی کار کنم؟؟؟:13:
سیستم عامل 7 دارم!!!
این پیغام از ناسازگاری نصب کننده با سیستم شما سخن میگه ولی من تنظیمات نصب کننده رو طوری تنظیم کردم که روی تمام سیستم عامل ها و سیستم ها همینطور ویندوز 7 ( که خودم هم دارم ) نصب بشه اما نمیدونم چرا برای شما چنین خطایی میده[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]اولین بار هست که نصب می کنید؟...شهر نمکدون رو نصب می کنید یا گروه ها رو؟...اگر نتوانستید مشکل را حل کنید به من گروه هایی را که میخواهید بگویید تا برایتان یک نسخه ی پرتابل درست کنم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Dr.FANOOS
25-11-2010, 23:36
این پیغام از ناسازگاری نصب کننده با سیستم شما سخن میگه ولی من تنظیمات نصب کننده رو طوری تنظیم کردم که روی تمام سیستم عامل ها و سیستم ها همینطور ویندوز 7 ( که خودم هم دارم ) نصب بشه اما نمیدونم چرا برای شما چنین خطایی میده[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]اولین بار هست که نصب می کنید؟...شهر نمکدون رو نصب می کنید یا گروه ها رو؟...اگر نتوانستید مشکل را حل کنید به من گروه هایی را که میخواهید بگویید تا برایتان یک نسخه ی پرتابل درست کنم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مشکل حل شد.:10:
هر کسی هم مثل من همچین مشکلی پیدا کرد به این تاپیک سر بزنه مشکلش حل می شه:
ممنون.:46:
labkhand
25-11-2010, 23:41
مشکل حل شد.:10:
هر کسی هم مثل من همچین مشکلی پیدا کرد به این تاپیک سر بزنه مشکلش حل می شه:
ممنون.:46:
پس مشکل admin نبودن بوده ولی من تنظیم کردم برای همه ی کاربران...چطوری اینطوری شده؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خب...خوبه که درست شد...ممنون از اینکه تاپیک رو معرفی کردید[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بزودی به بخش سوالات متداول اضافه خواهد شد
labkhand
26-11-2010, 01:45
بخش سوالات متداول در سایت بروزرسانی شد[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در این صفحه روی ( براي دريافت پاسخ سوالات خود کليک کنيد ) کلیک کنید!!!
labkhand
27-11-2010, 00:00
هم اکنون میتوانید نسخه ی کامل شهر نمکدون را خریداری کنید[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به سایت مراجعه کنید
black.assassin
27-11-2010, 00:15
دوستان با خريد شهر نمكدون حمايتشون كنيد . :46:
labkhand
27-11-2010, 00:26
دوستان با خريد شهر نمكدون حمايتشون كنيد . :46:
خیلی ممنون دوست گلم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]این امضات خیلی خنده دار بود[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
labkhand
21-12-2010, 00:11
به مناسبت ازدواج من و همسرم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نسخه ی کامل به صورت رایگان ارائه می شود[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]فقط از حمایت نمکدون فراموش نکنید[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای دریافت نسخه ی کامل به این صفحه مراجعه کنید و روی آیکون بزرگ (N) که رنگ شده می باشد کلیک کنید و پس از ثبت نام نسخه ی کامل را دریافت کنید[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Tenacious
07-01-2011, 14:20
به مناسبت ازدواج من و همسرم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نسخه ی کامل به صورت رایگان ارائه می شود[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]فقط از حمایت نمکدون فراموش نکنید[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مبارک باشه.
هنوزم رایگانه؟ :46:;)
labkhand
28-01-2011, 17:56
مبارک باشه.
هنوزم رایگانه؟ :46:;)
بله که رایگانه عزیز دلم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
amirkalak6
28-01-2011, 22:21
دوست عزیز این رایگانشو پس ما از کجا بگیریم؟؟؟؟
در ضمن تبریک میگم بهتون
---------- Post added at 10:21 PM ---------- Previous post was at 10:19 PM ----------
دوست عزیز ما رایگانشو از کجا بگیریم؟؟؟؟؟؟
درضمن بهتون تبریک میگم
دوست عزیز این رایگانشو پس ما از کجا بگیریم؟؟؟؟
در ضمن تبریک میگم بهتون
بچه ها شما این شکلک رو چطوری می بینین؟
من تو مجموعه ام این سمت چپ به رنگ زرد هست که چپ چپ با عصبانیت نگاه می کنه شما همین رو می بینین یا تغییر کرده؟
labkhand
30-01-2011, 13:51
من تو مجموعه ام این سمت چپ به رنگ زرد هست که چپ چپ با عصبانیت نگاه می کنه شما همین رو می بینین یا تغییر کرده؟
تغییر نکرده....همینجوری که میگی می بینم
میخوای منم بذارم...تو ببین:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
saber777
30-01-2011, 20:27
با سلام
من یه نرم افزار می خواستم که در چت شکلکهای زیادی داشته باشم
Mehran-King
31-01-2011, 20:37
دوست عزیز هیچ تصویری اینجا نمیبینم !!؟!:41:
labkhand
07-02-2011, 06:58
دوست عزیز هیچ تصویری اینجا نمیبینم !!؟!:41:
دوست عزیزم اگر گهگاهی برای لحظاتی تصاویر نمکدون دیده نمیشوند...مربوط به سرور نمکدون هست و که گاهی پاسخدهی نمیکنه ولی همیشه بزودی مشکل حل میشه...همین طور که الان حل شده و من تصویر رو می بینم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
---------- Post added at 06:58 AM ---------- Previous post was at 06:54 AM ----------
با سلام
در مورد این موضوع تحقیق میکنم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
labkhand
08-02-2011, 06:46
در بخش دانلود سایت تغییراتی صورت گرفته است که امیدوارم مورد قبول واقع بشه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کاربران نمکدون نیز از مرز 250 نفر عبور کرد...با تشکر از دوستانی که نام خود را ثبت کردند[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
labkhand
08-02-2011, 15:05
با سلام
در مورد این موضوع تحقیق کردم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نرم افزارهایی هست که برای مرورگر نوار ابزار قرار میده و برای مسنجر گزینه ی مربوطه ولی احتمال میدم برای استفاده در مسنجر باید شخص مقابل هم این نرم افزار رو داشته باشه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من شخصا به نرم افزارهای شکلکی که دارای نوار ابزار هستند اطمینان کامل ندارم و ممکنه شما رو به adware یا تبلیغ افزار دچار کنند[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در ضمن این نرم افزارها شکلک ها را از اینترنت بارگذاری میکنند و قطعا سرعت نمکدون را ندارند[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
labkhand
12-03-2011, 15:23
به خاطر مشکل encoding که در صفحات ثبت نام به وجود اومده بود عذرخواهی میکنم....مشکلات برطرف شد و هم اکنون صفحات ثبت نام در سلامت کامل به سر می برند[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرور ها دان شدن و از لبخند هم خبری نیست هنوز.....
کجایی:19:؟
و اینگونه نمکدون به پایان عمرش رسید.:41:
روحش شاد.
labkhand
09-04-2011, 22:06
سرور ها دان شدن و از لبخند هم خبری نیست هنوز.....
کجایی:19:؟
اووووومدم.....این چه وضعشه:13:...چرا هر دفعه برای سرور مشکل ایجاد میشه:13:....باید سرویس دهنده حتما جوابگو باشه...بررسی میکنم:angry:
واقعا از همگی عذر میخوام:45:
اووووومدم.....این چه وضعشه:13:...چرا هر دفعه برای سرور مشکل ایجاد میشه:13:....باید سرویس دهنده حتما جوابگو باشه...بررسی میکنم:angry:
واقعا از همگی عذر میخوام:45:
(پست اسمایل دارد -درستش کن ببین:31:)
تست می کنیم اسمایل می یاد؟نمی یاد؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کجایی که سرور ها یک 20 روزی هست دچار مشکل شده.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بهتره دونبال یک بک اپ باشی که این مواقع اگر مشکل باست پیش امد و نمکدون اینجوری شد بتونه مشکل رو رسیدگی کنه.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
labkhand
19-04-2011, 13:24
و اینگونه نمکدون به پایان عمرش رسید.:41:
روحش شاد.
خدا نکنه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نمکدون دوباره راه اندازی شد و آماده ی استفاده است[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Address Not Found
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید could not be found. Please check the name and try again.
این فقط باسه منه یا بقیه هم همین ارور رو می گیرن؟:13:
Address Not Found
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید could not be found. Please check the name and try again.
برای من هم لود نمیشه !
labkhand
21-04-2011, 11:06
Address Not Found
من دوباره الان تست کردم...کاملا سالمه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
labkhand
10-05-2011, 13:38
در فایرفاکس 4 نمکدون کند میشود که من برای سازندگان فایرفاکس این مشکل رو بیان کردم...انشاءالله زودتر برطرفش کنند[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خیلی عالی خیلی ممنون دوست عزیز
labkhand
01-06-2011, 13:55
خیلی عالی خیلی ممنون دوست عزیز
با تشکر از شما دوست گلم....امیدوارم این نرم افزار بتونه لبخند رو روی لبان شما بنشونه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Address Not Found
ای بابا باز این سایت کجا باز غیبش زد.....:18:
ظاهرا سایت هنوز بالا می یاد ولی سمت ایران نشون نمی ده.
الان كه امتحان كردم درست بود
الان كه امتحان كردم درست بود
اره منم دومین رو چک می کنم می گه سایت سالم است و در حال کار است ...ظاهرا هاست یک دستکاری کرده باعث شده برای من غیر قابل دسترس بشه بطور کامل.....
پ ن:
نامردا زورشون به من رسیده :grrr:
ظاهرا درست شده ....امیدوارم در خونه کسی این بلا نشینه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
labkhand
19-07-2011, 22:00
در فایرفاکس 4 نمکدون کند میشود که من برای سازندگان فایرفاکس این مشکل رو بیان کردم...انشاءالله زودتر برطرفش کنند[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با تشکر از سازندگان فایرفاکس که مشکل کندی انیمیشن ها رو در فایر فاکس 5 تا حدی برطرف کردند[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نمکدون رو در فایرفاکس 5 میتوانید با سرعت بهتری ( البته هنوز به سرعت فایرفاکس 3 نیست[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) اجرا کنید
labkhand
19-07-2011, 22:05
ظاهرا درست شده ....امیدوارم در خونه کسی این بلا نشینه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در مورد مشکلی که گفتی بهشون پیام دادم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]خب ...خدا رو شکر که درستش کردند[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]انشاءالله دیگه خراب نشه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
labkhand
24-08-2011, 18:38
کاربران نمکدون از مرز 300 نفر گذشت و هم اکنون 310 نفر ثبت نام کرده اند[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کاربران نمکدون از مرز 300 نفر گذشت و هم اکنون 310 نفر ثبت نام کرده اند[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
خسته نباشید
من خیلی وقته دیگه از نمکدون استفاده نمیکنم!
یه مدت بود که مدام مشکل پیش میومد و هر دفعه که جایی عکس رو میذاشتم مشکل داشت و عکس نشون نمیداد! یعنی یه روز میومد و فرداش نه!
مشکل رفع شده!؟
ممنون
وقت بخير
بدليل كثرت سوال و جواب در اين تاپيك و مغايرت با قوانين انجمن معرفي نرم افزار اين تاپيك به قسمت انجمن بحثهاي نرم افزاري منتقل ميشه و تنها پست اول تاپيك در اين انجمن ميمونه
درصورت داشتن سوال ، زننده تاپيك ميتونه به بنده پ خ ارسال كنه
آدرس تاپيك جديد كه فقط بايد معرفي ورژنهاي جديد در اون صورت بگيره به شرح ذيل هست
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدموفق باشين دوستان
labkhand
05-09-2011, 22:01
سلام
خسته نباشید
من خیلی وقته دیگه از نمکدون استفاده نمیکنم!
یه مدت بود که مدام مشکل پیش میومد و هر دفعه که جایی عکس رو میذاشتم مشکل داشت و عکس نشون نمیداد! یعنی یه روز میومد و فرداش نه!
مشکل رفع شده!؟
ممنون
این مشکلات مربوط به سرور هست و بزودی رفع میشه...الان که نمکدون به لطف خدا ردیفه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فکر کنم به مشکل اصلی برخورد کرد سایت
نمکدون برگشته ولی از لبخند خبری نیست [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ظاهرا حسابی سرت شلوغه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
labkhand
20-02-2012, 15:06
از تمام دوستان گلم عذرخواهی میکنم ولی بدلیل به وجود آمدن مشکلاتی قادر به رسیدگی به نمکدون نیستم و این عدم رسیدگی باعث ناراحتی شما میشه...برای همین پایان سال 90 رو پایان عمر نمکدون اعلام میکنم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اما اگر کسی از دوستان بخواد میتونه از منابع نمکدون استفاده کرده و دوباره گروه های آواره شده نمکدون رو نجات بده و در شهری جدید قرار بده[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
باز هم عذر میخوام...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چرا شکلکهای نمکدون رو به یه سرویس رایگان و مطمئن مثل پرشینگیگ انتقال نمی دی؟ در این صورت دیگه پشتیبانی هم نمی خواد. البته شاید تو پرشینگیگ بشه آدرس رو به دامنه انتقال داد یعنی عکسها از سرور پرشینگیگ لود بشه ولی آدرسش از همون [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] باشه.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.