مشاهده نسخه کامل
: لب تاب latitude با سی پی یو Corei7 یا Core2Duo
Rapidbaz
29-04-2010, 18:39
دوستان من قصد خرید لب تاب دل مدل latitude رو دارم حالا با سی پی یو Core i7 بهتره یا Core2 Duo و آیا Corei7 مشکلی با نرم افزارهای گرافیکی و عمرانی داره یا نه ؟
saman3230
29-04-2010, 18:47
%100 core i7
جواب سئوال دو م
نه اصلا
Rapidbaz
30-04-2010, 19:30
%100 core i7
جواب سئوال دو م
نه اصلا
ممنون از جوابتون ولی اگه ممکنه دلیل 100% بودنش رو با دلیل توضیح بدین
saman3230
30-04-2010, 22:57
CORE i 4 هسته اي هست و FSBبالاتري نسبت به CORE2DUO داره
core i از تكنولوژي turbo boost پشتيباني مي كنه
core i كشش l3هست اما core 2duo نهايتا l2
و ....
می گفتن سی پی یوی جدید core i7 با ویندوز ایکس پی مشکل داره و سرعتش کمتره یعنی حتما باید از سون یا ویستا استفاده کنی
اگه نرم افزار خاصی داری که روی سون نصب نمی شه حواست به این چیزها هم باشه(البته تو سون ultimate می شه از خاصیت ایکس پی مد استفاده کرد)
saman3230
01-05-2010, 02:15
می گفتن سی پی یوی جدید core i7 با ویندوز ایکس پی مشکل داره و سرعتش کمتره یعنی حتما باید از سون یا ویستا استفاده کنی
اگه نرم افزار خاصی داری که روی سون نصب نمی شه حواست به این چیزها هم باشه(البته تو سون ultimate می شه از خاصیت ایکس پی مد استفاده کرد)
دوست من ويندوز 7 با همه چيز سازگاري داره
سلام دوست عزیز من لپتاپم سونی هست و سی پیو corei3 هست و به خوبی اکس پی رو ساپورت میکنه.
Rapidbaz
01-05-2010, 17:55
از نظر سرعت فکر نکنم که سرعتش کمتر باشه ولی در مورد اکس پی منم یه چیزایی شنیدم که زیاد مهم نیست چون عمر اکس پی رو به پایانه
از همه ممنون
منظور من این بود که بعضی از نرم افزارهای قفل شکسته ممکنه با سون یا ویستا کار نکنند ولی با ایکس پی کار کنند
از همه ممنون
منظور من این بود که بعضی از نرم افزارهای قفل شکسته ممکنه با سون یا ویستا کار نکنند ولی با ایکس پی کار کنند
مگه نرم افزار اورجینال هم وجود داره...:31:
دوست من الان بالای 99 درصد نرم افزار ها با ویندوز سون سازگاری کامل دارند...
شاید ویستا به دلایلی با شکست مواجه شد ولی از سون خیالت راحت باشه...
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.