ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : بهترین مکان خرید قطعات سیستم در تهران ؟

Doublex
29-04-2010, 17:13
با سلام خدمت دوستان گرام ...

من میخوام یک سیستم بگیرم با مشاوره از دوستان این فروم تقریبا سیستم ایده آل رو پیدا کردم ... چون قیمت سیستم بالاست تهران ظاهرا قیمتاش توفیق میکنه پس بخاطر همین میخوام بیام تهرون بگیرم ..

دوستان لطفا بهترین مغازه یا نمایندگی یا مرکز خریدی که میشه قطعات اصلی (غیر تقلبی) و بهترین قیمت خرید رو در تهران لطفا معرفی کنین تا هم من و هم سایرین استفاده کنند ...

با سپاس ...

امير موسر
29-04-2010, 17:23
پاساژ ایران - پایین تز از میدان ولی عصر !

Doublex
29-04-2010, 17:31
پاساژ ایران - پایین تز از میدان ولی عصر !

مرسی هم چنان منتظر دیگر آدرس ها >> ..؟

30vil
29-04-2010, 17:34
با سلام خدمت دوستان گرام ...

من میخوام یک سیستم بگیرم با مشاوره از دوستان این فروم تقریبا سیستم ایده آل رو پیدا کردم ... چون قیمت سیستم بالاست تهران ظاهرا قیمتاش توفیق میکنه پس بخاطر همین میخوام بیام تهرون بگیرم ..

دوستان لطفا بهترین مغازه یا نمایندگی یا مرکز خریدی که میشه قطعات اصلی (غیر تقلبی) و بهترین قیمت خرید رو در تهران لطفا معرفی کنین تا هم من و هم سایرین استفاده کنند ...

با سپاس ...

دوست عزیز اولا شما حتما باید قیمت به روز رو داشته باشین چون اگه قیمت دستتون نباشه این عزیزان پاساژ ها سر شما رو به راحتی کلاه میگذارند:31:

سعی کنید قیمتهای 2 پاساژ رو بگیرید

وقتی به مغازه مراجعه میکنی و میگه قیمت داری 2 3 تومان کمتر از قیمتی که داری رو بگو

اگه پرسید سیستم میخوایی بگو نه قطعه میخوام چون در این صورت قیمتها رو بالا پایین میکنه برات

هم ایران برو هم رضا بچه های ایران به دلیل اینکه توان مالی کمی دارن معمولا مثلا 50 تا مین گیگا میخره و با حساب 3% سود میفروشه اما رضا اینطوری نیست 300 تا مین میخره و نسبت قیمتی که خریده روش سود میگیره

مثلا امروز مین h55 تو پاساژ ایران 138 قیمت گرفتم
اما تو رضا تونستم 127 بخرم:5: 

pooriya_hp
29-04-2010, 18:31
پاساژ ایران ((قیمت های مناسب))
پاساژ پایتخت (( قطعات کمیاب و تک اما گرون))

Doublex
29-04-2010, 18:40
دوست عزیز اولا شما حتما باید قیمت به روز رو داشته باشین چون اگه قیمت دستتون نباشه این عزیزان پاساژ ها سر شما رو به راحتی کلاه میگذارند:31:

سعی کنید قیمتهای 2 پاساژ رو بگیرید

وقتی به مغازه مراجعه میکنی و میگه قیمت داری 2 3 تومان کمتر از قیمتی که داری رو بگو

اگه پرسید سیستم میخوایی بگو نه قطعه میخوام چون در این صورت قیمتها رو بالا پایین میکنه برات

هم ایران برو هم رضا بچه های ایران به دلیل اینکه توان مالی کمی دارن معمولا مثلا 50 تا مین گیگا میخره و با حساب 3% سود میفروشه اما رضا اینطوری نیست 300 تا مین میخره و نسبت قیمتی که خریده روش سود میگیره

مثلا امروز مین h55 تو پاساژ ایران 138 قیمت گرفتم
اما تو رضا تونستم 127 بخرم:5:

دلم نیومد زبانا تشکر نکنم ...بسیار ممنون

Doublex
29-04-2010, 18:46
دوستان آدرس پاساز پایتخت و رضا رو میدین ؟

B.J.U
29-04-2010, 20:02
بازار کامپیوتر رضا (پاساژ رضا)در اطراف میدان ولی عصر چون اونجا مغازه ها خیلی زیادند باید بگرید یه جای خوب پیدا کنی یعنی جایی که خیلی گرون نباشه و خیلی هم ارزون باشه موفق باشی

Doublex
29-04-2010, 20:42
جنس تقلبی و غیر اصل هم تو این بازارها هست ... جهت این میپرسم که یه وقت با قیمت خیلی پائین تو چاه نیوفتیموجنس تقلبی بخریم ...

SNOWLEOPARD
29-04-2010, 21:29
جنس تقلبی و غیر اصل هم تو این بازارها هست ... جهت این میپرسم که یه وقت با قیمت خیلی پائین تو چاه نیوفتیموجنس تقلبی بخریم ...

تنها راهش به نظر من گارانتی یعنی جنس باید بسته بندی پلمپ شده داشته باشه با گارانتی معتبر و از مغازهدار فاکتور هم حتما براش بگیر

30vil
29-04-2010, 21:56

بازار کامپیوتر رضا : 4راه ولیعصر
مرکز کامپیوتر ایران : خ ولیعصر بالاتر از طالقانی

جنسهای با گارانتی معمولا تقلبی ندارند
مثلا مین های گیگا رو آواژنگ گارانتی میکنه
هارد الماس و ...
cpu اینتل که گارانتی نداره
رم : در مورد رم دقت کنید با گارانتی بودن خیلی مهمه مثلا رم های kingstone رو سریر گارانتی میکنه و با گارانتی 2 گیگ رو 57 میتونی بگیری اما بدون گارانتی 50 تومان هم پیدا میشه