مشاهده نسخه کامل
: Trojan.Win32.Delf.kup کمک کنید
Love milan
29-04-2010, 14:30
سلام به دوستان
سیستم من به ویروس Trojan.Win32.Delf.kup آلوده شده کار این ویروس اینه که روی عکس ها میشینه و هیچ عکسی رو اجرا نمیکنه و تا عکس را باز میکنم ارور های متوالی و پشت سر هم میاد که مجبور میشم سیستمو ریست کنم این عکس ها نه پاک میشن نه کپی و کات
اخرین اپدیت کسپر دارم و ویروسو میشناسه ولی قابلیت کیلین ویروس رو نداره فقط میتونه عکس ها رو دلیت کنه و نمیتونه ویروس رو از عکس ها جدا کنه
لطفا کمک کنید همه عکسا ضروریه نمیتونم پاکشون کنم
Dr Hannibal
29-04-2010, 22:22
سلام به دوستان
سیستم من به ویروس Trojan.Win32.Delf.kup آلوده شده کار این ویروس اینه که روی عکس ها میشینه و هیچ عکسی رو اجرا نمیکنه و تا عکس را باز میکنم ارور های متوالی و پشت سر هم میاد که مجبور میشم سیستمو ریست کنم این عکس ها نه پاک میشن نه کپی و کات
اخرین اپدیت کسپر دارم و ویروسو میشناسه ولی قابلیت کیلین ویروس رو نداره فقط میتونه عکس ها رو دلیت کنه و نمیتونه ویروس رو از عکس ها جدا کنه
لطفا کمک کنید همه عکسا ضروریه نمیتونم پاکشون کنم
مشخصه که در زمانی این ویروس اومده که انتی ویروس نبوده. و الان با عکس ها یکی شده.
بهترین کار اینه که سیستم رو ریستور کنی و به تاریخ قبل از ویروسی شدنت ببری. تو این چند روزه هم هرچی داشتی یه کپی بگیر تا ریستور شد این جدیدا از بین نرن.
کسپر اونی که پاک میکنه چیه ؟ برو توی گزارشاتش ببین عکسی که میگی پاک میکنه فرمتش چیه ؟!
اگه فرمت exe بوده متاسفانه دیگه این عکس نیست.
اما یک امید هست که ویروس خودش رو همنام به عکس ها کرده باشه و عکس های اصلی مخی کرده باشه. برو گزینه show hiden رو تیک بزن و تیک قسمت سیستم هاید پروتکت رو از فلدر آپشن بردار و برو ببین عکس ها مخفی شدن یا نه اگه بودن سریع یه کپی بگیر ازشون.
خبرش رو بده.
Love milan
30-04-2010, 01:42
آره درست بود همونی که شما گفتی عکس ها رو مخفی کرده بود سریع رفتمو کپی گرفتم از عکس های هاید ولی مشکل اینجاست که این عکسا از هیدن خارج نمیشه و گزینه هیدن غیر فعاله
اگه هم تیک گزینه قسمت سیستم هاید پروتکت رو بزنم عکسا باز مخفی میشن و از حالت هاید هم خارج نمیشن
چیکار کنم
تشکر از کمکتون
Dr Hannibal
30-04-2010, 05:38
آره درست بود همونی که شما گفتی عکس ها رو مخفی کرده بود سریع رفتمو کپی گرفتم از عکس های هاید ولی مشکل اینجاست که این عکسا از هیدن خارج نمیشه و گزینه هیدن غیر فعاله
اگه هم تیک گزینه قسمت سیستم هاید پروتکت رو بزنم عکسا باز مخفی میشن و از حالت هاید هم خارج نمیشن
چیکار کنم
تشکر از کمکتون
lمعمولا با کپی گرفتن ازشون و ریختن جای سالم درست میشه. اما اگه نشده این برنامه رو تست کن. متاسفانه باهاش کار نکردم و در مورد این برنامه اگه راهنمایی بخواهی نمیتونم کمکت کنم.
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خوش
Love milan
30-04-2010, 10:14
بابا ایول کارت خیلی بیسته
حال کردم حسابی واقعا ممنونم تمام عکسامو نجات دادی
برنامه هم که دادی جواب داد
Dr Hannibal
30-04-2010, 14:28
خوش باشی :46:
سلام من هم به همین درد مبتلا هستم اما قضیه من فرق داره من این عکس ها را از دوستم گرفتم که سیستم اون به این ویروس آلوده اما من چون آنتی ویروس داشتم آلوده نشدم یعنی الان کل سیستمم پاک هست اما من هم زرنگ بازی در آوردم و چون عکس ها برایم مهم بود اونها رو به فایل فشرده rar تبدیل کردم تا سیستمم ویروسی نشه و ویروسها در یک حالت قرنطینه مانند قرار بگیرند و بعد که فایل فشرده رو در winrar باز کردم دیدم آره از هر عکسی دو تا فایل وجود دارد یکی با فرمت jpg و دیگری با فرمت jpg.exe حالا گفتم اول یک کپی از فایل فشرده بگیرم و گرفتم و اون را در جایی دیگر گذاشتم تا اگر مشکلی پیش اومد خدای نکرده فایل ها از بین نره و اومدم به سراغ این فایل فشرده اونهایی که با فرمت jpg.exe بودن رو به راحتی از داخل نرم افزار winrar پاک کردم حالا اکسترکت کردم که دیدم فولدر به وجود اومد و حجم هم داره و انتی ویروس هم میگه ویروس نداره وقتی بازش کردم هیچ عکسی ندیدم و حتی فایلهای هیدن و فایل های سیستم رو تیکش رو زدم در فولدر آپشن اما چیزی نمیاد بعد گفتم که یک کلک خفن بزنم یک عکس دیگه از یک جا دیگه اوردم و در فولدر قرار دادم و با ویندوز پیکچر باز کردم و فلش عکس بعد را زدم تا شاید عکسهای بعدی بیایند اما هیچی نیومد اما الان خیالم راحته چون یک کپی از فایل فشرده اولیه دارم که عکس با دو فرمت وجود داره و هم یک فایل فشرده دیگه دارم که عکس ها با فرمت jpg وجود داره حالا از دوستان اگه کسی میتونه منو راهنمایی کنه که چه جوری فایلها رو ترمیم کنم و پاکشون کنم بدون حذف کردن یا اینکه چه جوری اون عکسها رو که در فولدر میاییند و فولدر دارای حجم میشه اما نه هیدن نه جزو فایلهای سیستمی هستند و نه اون کلکی که زدم اومدند را از حالت غیبی در بیاره و نشون بده ممنون میشم .
تو رو خدا عکس ها خیلی برام مهمه...
:40:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.