PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : درخواست کمک نسبت به یک مشکل مسخره

fateme_3979
29-04-2010, 12:16
سلام دوستان من یک مشکل تمسخر آمیز دارم
من ویژوال 2008 روی سیستمم نصب هست اما مشکل من این هست که وقتی دارم یک پروژه رو مینویسم
اگه تا یجایی نوشتم و میخوام اجراش کنم ببینم کار میده یا نه خوب تا اینجا مشکلی نیست اما وقتی دوباره به برنامه نویسی ادامه میدم و میخوام دوباره اجراش کنم اجرا میشه اما تا جایی اجرا میشه که قبلا اجرا شده بود یعنی اگه امکانات جدیدتری بهش اضافه کنم اون امکانات داخل اجرای دوباره نمایش داده نمیشه و در ورد ذخیره هم همین حالت رو داره یعنی اگه یک بار ذخیرش کردم و بعدا خواستم دوباره برنامه نمیسی رو ادامه بدم امکانات جدیدی رو که بهش اضافه کردم ذخیره نمیکنه
لطفا اگه نقص کار من رو میدونه من رو راهنمایی کنه
ممنون میشم
:41::41::41::41::41:

aryasoft2872
29-04-2010, 12:31
بعضی وقت ها من دیدم اگه کدت ایرادی داشته باشه (Bug) که توی لیست پایینی نشون می ده بجای اینکه برنامه فعلی رو نشون بده نسخه درست کامپایل شده قبلی رو نشون می ده...

Kalanon
29-04-2010, 16:14
فکر کنم این یه باگ در اون نسخه VB6 شماست . بهتره شما از یه نسخه معتبر استفاده کنید .

Dark.Lord
29-04-2010, 20:57
خیر این مربوط به زدن تیکی است که در اولین اجرا زده اید!
دقیقا این مشکل برای من هم رخ داده است!
در بار اول که ویژوال استدیو را اجرا کردید و برنامه خود را تست کردید از شما سوالی پرسیده شد که شما به آن جواب مثبت دادید!
به خاطر همین برنامه های شما تا جایی که باگ نداشته باشد اجرا می شود،
من نتونستم این مشکل را در تنظیمات حل کنم،
ناچار شدم ویندوز عوض کنم،
امیدوارم توضیحاتم کمکی کرده باشد،
موفق باشید.

fateme_3979
30-04-2010, 00:10
خیر این مربوط به زدن تیکی است که در اولین اجرا زده اید!
دقیقا این مشکل برای من هم رخ داده است!
در بار اول که ویژوال استدیو را اجرا کردید و برنامه خود را تست کردید از شما سوالی پرسیده شد که شما به آن جواب مثبت دادید!
به خاطر همین برنامه های شما تا جایی که باگ نداشته باشد اجرا می شود،
من نتونستم این مشکل را در تنظیمات حل کنم،
ناچار شدم ویندوز عوض کنم،
امیدوارم توضیحاتم کمکی کرده باشد،
موفق باشید.

سلام
دوست عزیز dark.lord میشه دقیقا بگید اون تیک چی هست یعنی چی نوشته چون من یادم نیست
با تشکر

Dark.Lord
30-04-2010, 18:34
من هم دقیقا متنی که توی اون پیغام نمایش داده می شود رو یادم نیست، اما ممنظورش این است:
آیا می خواهید در هر باز آزمایش کردن برنامه های خود خطا ها مشخص گردند یا برنامه به صورتی که در آخرین بار صحیح اجرا شده است اجرا گردد؟
اون تیک هم اگه بزنید دیگه این پیغام نمایش داده نمی شود (که شما هم دقیقا همین کار رو کردید اما گذینه مناسب رو انتخاب نکردید)
شاید اگر در تنظیمات ویژوال استدیو بگردید بتوانید این مشکل رو حل کنید (من نتونستم)
اگر به غیر از نصب دوباره ویندوز راه حلی دیگری پیدا کردید به ما هم بگویید.
موفق باشید.

mehdimp3
04-05-2010, 00:53
من هم دقیقا متنی که توی اون پیغام نمایش داده می شود رو یادم نیست، اما ممنظورش این است:
آیا می خواهید در هر باز آزمایش کردن برنامه های خود خطا ها مشخص گردند یا برنامه به صورتی که در آخرین بار صحیح اجرا شده است اجرا گردد؟
اون تیک هم اگه بزنید دیگه این پیغام نمایش داده نمی شود (که شما هم دقیقا همین کار رو کردید اما گذینه مناسب رو انتخاب نکردید)
شاید اگر در تنظیمات ویژوال استدیو بگردید بتوانید این مشکل رو حل کنید (من نتونستم)
اگر به غیر از نصب دوباره ویندوز راه حلی دیگری پیدا کردید به ما هم بگویید.
موفق باشید.

تو تنظیمات complier یا debug یادم نیست ولی هست اگه نتونستی بگو دقیق بگم..

fateme_3979
04-05-2010, 13:41
تو تنظیمات complier یا debug یادم نیست ولی هست اگه نتونستی بگو دقیق بگم..
آقا لطف کردی اگه میشه بیشتر توضیح بده
L u K e !
07-05-2010, 12:54
اولا جوای سوالتون تو قسمت .netframework ه
دوما هیچ ربطی به تنظیمات نداره
احتمالن یا برنامت خطا داره و نمی تونه اجرای جدید بهت بده و همون اجرای قدیمی رو بهت می ده
یه مشکل دیگه هستش بعضی وقت خیلی کم پیش می یاد که برنامه قاطی می کنه
شما برو توی پوشه Obj و Bin و محتویاتشو پاک کن
واسه من بعضی وقتها اینجوری می شد وقتی این کارو می کردم درست می شد

Dark.Lord
07-05-2010, 19:15
اولا جوای سوالتون تو قسمت .netframework ه
دوما هیچ ربطی به تنظیمات نداره
احتمالن یا برنامت خطا داره و نمی تونه اجرای جدید بهت بده و همون اجرای قدیمی رو بهت می ده
یه مشکل دیگه هستش بعضی وقت خیلی کم پیش می یاد که برنامه قاطی می کنه
شما برو توی پوشه Obj و Bin و محتویاتشو پاک کن
واسه من بعضی وقتها اینجوری می شد وقتی این کارو می کردم درست می شد

با کمال احترام اما من بعید می دونم مشکل اینطوری حل بشود چون دقیقا همین مشکل برای بنده هم پیش آمده،
فقط مسئله ای که هست نمی دونم کجا باید تنظیماتش رو عوض کرد،
ناچار شدم ویندوز عوض کنم تا تنظیمات ریست بشود.

fateme_3979
08-05-2010, 12:03
دوستان دقیقا من هم فکر میکنم مشکل اینجوری بر طرف نشه
چون من چند بار ویندوز عوض کردم بازم مشکل حل نشد
و روی چند پروژه هم تمرین کردم نه فقط روی یکی همه سورسا و الگوریتمهایی رو هم که تایپ میکنم صحیح بوده با این وجود مشکل برطرف نشد
بازم تشکر