ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : بایرن مونیخ 0 - اینتر 2 / قهرمانی اینتر در لیگ قهرمانان اروپا 2010

صفحه ها : 1 [2]

B L A S T E R
22-05-2010, 15:26
من کلاً ایمان دارم :40:

pcforlife
22-05-2010, 15:50
من فکر کنم هممون به اسپم ایمان داشته باشیم! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

mmiladd
22-05-2010, 15:56
اینجا فعلن اسپم بازیه...

بعد بازی امشب فک کنم تا جایی پیش بره که تاپیم بسه شه..!!!

اما در مورد عادل فردوسی پور..!

مشخصا فوتبال ایتالیا رو ترجیح میده تا آلمان..

soha is the beSt
22-05-2010, 16:06
من چون بارسایی هستم بایرنو به اینتر ترجیح میدم

sina1415
22-05-2010, 16:56
فقط چند ساعت تا نابودی اینتر

nw_nk
22-05-2010, 17:21
گفت‌وگو با حميدرضا صدر قبل از فينال: شايد فينال ملال‌آوري پيش روي ما باشد

اينتر بيش از 40 سال است كه اين جام را نبرده و اين نكته بسيار مهمي است. آنها به شدت زير فشار پيروزي هستند و اين مي‌تواند روي عملكرد اين تيم موثر باشد.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

سايت گل - حميدرضا صدر مي‌تواند جز جذابيت‌هاي امشب باشد. شبي كه تكليف قهرمان اروپا در آن روشن خواهد شد. دكتر صدر،‌ در هفته گذشته چند دي‌وي‌دي از آرشيو غني خود را در اختيار بچه‌هاي شبكه سه گذاشته تا تصاويري از تيم‌هاي تاريخ‌ساز اينتر و بايرن براي بينندگان تلويزيوني به نمايش دربيايد. قصد او اين است كه طرفداران فوتبال را با چيزهايي كه كمي از مسائل هيجاني روز دور است آشنا كند.

با او در حالي صحبت كرديم كه خودش را آماده حضور در برنامه امشب مي‌كرد، برنامه‌اي كه براي به قيمت يك هفته مطالعه روي دو تيم تمام شده است.

* آقاي صدر مي‌خواستيم درباره بازي امشب بيشتر حرف بزنيد.

خب، مسابقه امشب يك بازي خاص و فوق‌العاده است و به نظر من يكي از تاكتيكي‌ترين بازي‌هاي اين چند وقت را در زمين به تماشا خواهيم نشست. نكته خيلي مهم همانطور كه قبلا هم گفته شده، حضور دو مربي تراز اول و بزرگ روي نيمكت‌هاست. مورينيو و فان خال در اين يكي، دو هفته همه توجهات را به خودشان معطوف كردند و بازي امشب هم تحت تأثير آنها خواهد بود. البته من تعجب نمي‌كنم كه مسابقه امشب ملال‌آور بشود و به ضربات پنالتي بكشد.

* شانس كدام تيم بيشتر است؟

اينتر بيش از 40 سال است كه اين جام را نبرده و اين نكته بسيار مهمي است. آنها به شدت زير فشار پيروزي هستند و اين مي‌تواند روي عملكرد اين تيم موثر باشد.

* به نظر شما چه كسي مرد كليدي اين بازي خواهد بود؟

جايي كه روبن بازي مي‌كند، نقطه ضعف تيم اينتر هم هست. آنها كريستين چيوو و زانتي را مقابل روبن قرار خواهند داد. آن طرف هم مايكون و اتوئو با بادشتوبر مي‌جنگند كه به مراتب تجربه كمتري دارند و از اين لحاظ كفه اينتر سنگين‌تر است. در عين حال بايرن فرانك ريبري مهره كليدي خود را به همراه ندارد و اين در شرايطي است كه تياگو موتا هم به عنوان يك مهره كليدي در بازي امروز غايب است كه من فكر مي‌كنم، نبودش لطمه شديدي به اينتر بزند چرا كه او رابط فوق‌العاده‌اي در خط مياني بود و استانكوويچ نمي‌تواند جاي خالي موتا را پر كند.

* آيا آلتين تاپ در قواره‌هاي ريبري هست؟

بدون شك او در سه بازي گذشته بايرن در ليگ قهرمانان واقعا خوب بازي كرد و من فكر مي‌كنم هم امشب نمايش خوبي داشته باشد.

* آيا مي‌شود درباره نتيجه بازي پيش‌بيني كنيد؟

به هيچ وجه، با اتفاقاتي كه در مسابقات قبل افتاد و با قضاوت‌هايي كه ديديم، پيش‌بيني درست نيست چون ممكن است اتفاقات عجيب و غريبي در بازي رخ دهد كه پيش‌بيني‌ها به هم بخورد.

* درباره هاوارد وب داور بازي چه نظري داريد؟

او من را ياد كولينا مي‌اندازد. او با سر تراشيده‌اش حتماً‌ نگاه‌هاي زيادي را به خود جلب خواهد كرد. او از آن دسته داوراني است كه خودشان ستاره‌اند و به نظر در زمين كم از چهره‌هاي ميليون دلاري دو تيم نخواهد داشت. نكته ديگري كه درباره او وجود دارد اين است كه وب جاي خالي انگليسي‌ها را در فينال‌هاي اروپايي پر كرد تا باز هم فينال ليگ قهرمانان بدون عنصر انگليسي برگزار نشود.

* شما طرفدار كداميك از اين دو تيم هستيد؟

خوشبختانه هيچكدام ... تيم‌هاي مورد علاقه من ولفسبورگ و بشيكتاش بودند كه موفق به صعود نشدند.

* و سوال آخر درباره بخش پاياني حرف‌هاي شماست، آيا قرار است درباره موضوع خاصي حرف بزنيد؟

بسته به اتفاقي كه در بازي مي‌افتد، سوژه‌ها تغيير مي‌كنند. اما من دوست دارم نكاتي را درباره روح فوتبال و هفته چمپيونزليگ و برنامه‌هاي يوفا براي اين بازي يادآوري كنم. اين‌ها نكاتي درباره عشق به فوتبال است. چيزي كه من دوست دارم ساعت‌ها درباره‌اش حرف بزنم.

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

2010/5/22

مورینیو بازیکنان اینتر را در هتل حبس کرد

مورینیو به بازیکنانش اجازه نداد در ساعات باقی مانده تا دیدار فینال از هتل بیرون بروند.

سایت گل - در حالی که تنها چند ساعت تا آغاز دیدار فینال لیگ قهرمانان اروپا باقی است، بازیکنان اینتر در هتل محل اقامت شان در مادرید، به شدت تحت نظر هستند و تا دو ساعت پیش از آغاز بازی اجازه ندارند از هتل خارج شوند.

روزنامه لارپوبلیکا گزارش داد تیم اینتر حتی جلسه تمرینی امروزش را نیز در داخل هتل انجام می دهد زیرا مورینیو قصد دارد تیمش را از هرگونه حاشیه احتمالی دور نگه دارد. آنها پس از صرف صبحانه یک تمرین سبک را انجام دادند و مسائل تاکتیکی را بار دیگر مرور کردند. ضمن اینکه برخلاف دیدارهای اینتر در مقابل چلسی و زسکا در لندن و مسکو، میلانی ها هیچ کنفرانس مطبوعاتی پیش از این دیدار نخواهند داشت.

گفته می شود اینتری ها با اسکورت پلیس هتل را ترک خواهند کرد و برای انجام دیدار حساس امشب راهی سانتیاگو برنابئو خواهند شد.

2010/5/22

nw_nk
22-05-2010, 17:23
اختصاصی از مادرید: کفشهای مسی و پیراهن رونالدو در موزه چمپیونز

شنبه شب دیدار فینال رقابتهای لیگ قهرمانان اروپا در ورزشگاه سانتیاگو برنابئوی شهر مادرید برگزار می شود و شور و هیجان هواداران دو تیم فینالیست شهر را فرا گرفته است.

غزال زیاری - مادرید

سایت گل - از روز پانزدهم ماه می، مسئولان شهر مادرید دربهای پارک رتیرو و فن زون مخصوص این منطقه را به روی هواداران فوتبال باز کرده اند.

پارک رتیرو پارکی بزرگ است که درنزدیکی میدان سول، میدان مرکزی شهر مادرید قرار دارد. این فن زون حدود 15 دقیقه تا نزدیکترین ایستگاه مترو فاصله داردو با سردر بزرگی پذیرای هواداران فوتبال است.

در کنار درب ورودی این فن زون، فروشگاه رسمی وسایل دیدار فینال، از جمله تی شرتها، پیراهنهای بازیکنان دو تیم و شالها و پیراهنهایی مخصوص فینال 2010 مادرید را به فروش می رساند.

در ابتدای ورودی محوطه فن زون، علاوه بر بخش اطلاعات، غرفه دیگری نیز قرار داده شده که توپهای فینالهای مختلف را با امضاهای بازیکنان تیمها برروی آن در قرار دارد.

موزه چمپیونز لیگ

پس از آن به موزه بزرگی می رسیم که در داخل بر روی هر یک از دیوارهای هر بخش، اطلاعاتی در مورد پرافتخارترین تیمهای رقابتهای اروپایی ثبت شده و به علاوه، وسایلی از جمله پیراهنها، کفشها و یا توپهایی که در این دیدارهای مهم مورد استفاده قرار گرفته نیز قرار داده شده است.

در قسمتهای دیگری از دیوار این موزه، اطلاعاتی از بازیکنان پر افتخار این رقابتها از جمله زین الدین زیدان و مالدینی و رائول قرار داده شده و در راهرویی که به سمت درب خروجی می رود، پیراهن بازیکنان بزرگ با امضاهای آنها دیده می شود و علاوه بر آن پیراهنهای تمام تیمهایی که از ابتدا در رقابتهای این فصل چمپیونز لیگ حاضر بودند نیز به چشم می خورد. کفشهای لیونل مسی، پیراهن (منچستریونایتد) دیوید بکام و پیراهن (منچستریونایتد) کریس رونالدو نیز اندکی جلوتر قرارداده شده و در بخش انتهایی موزه ،پیراهن زانتی و فان بومل، کاپبتان دو تیم حاضر در فینال را می بینیم که بیش از هر چیز دیگری نظر هواداران را به خود جلب می کند.

بخشهای دیگر فن زون

پس از خروج از موزه بخشهای دیگری دیده می شود، محوطه ای برای بازی فوتبال دستی، زمین های کوچکی که افراد در سنین مختلف به بازی فوتبال می پردازند. بخش اطلاعات برای هواداران بایرن مونیخ و بخشی مشابه برای هواداران اینتر، محوطه ای که کاپی مشابه با جام قهرمانی قرار دارد و می توان با در دست گرفتن کاپ با آن عکسی به یادگار گرفت؛ بخشی که دو نفر به انجام حرکات نمایشی با توپ می پردازند.

اینها از جاذبه های فن زون در نظر گرفته شده برای دیدار فینال بود و در اینجا هواداران زیادی برای بازدید از این فن زون حضور داشتند.

2010/5/22

xerxes again
22-05-2010, 18:08
من به ضعف جفتشون ایمان دارم.:31:
هر کی زد مبارک هوادارانش.:11:

بی باک بی بال
22-05-2010, 18:19
فکر کنم اینو ادف هیتلر گفته البته بعد گفت من یه چیز ...... شما چرا جدی گرفتی

Peji2010
22-05-2010, 18:44
سريع ترين گل زده در ليگ قهرمانان اروپا را روي ماکاي در دقيقه 10 بازي به ثمر رسانده است.

منظورتون سریعترین گل در تاریخ لیگ قهرمانان اروپاست؟؟؟

mmiladd
22-05-2010, 18:45
این دکتر صدر جالب ِ ؛ تیم های مورد علاقش چیا هستن...!

بی باک بی بال
22-05-2010, 18:54
نه فکر این دور

Mohammad_666
22-05-2010, 19:21
سریعترین رو طی دوره های گذشته فکر کنم ماکای از بایرن به رئال زد هیچ وقت یادم نمیره اما ماله همین 10 یا 20 سال پیشه شاید بازم زده باشن!

B L A S T E R
22-05-2010, 19:47
سریعترین رو طی دوره های گذشته فکر کنم ماکای از بایرن به رئال زد هیچ وقت یادم نمیره اما ماله همین 10 یا 20 سال پیشه شاید بازم زده باشن!
درسته این گل تو ثانیه 8 فک میکنم به ثمر رسید!
بازی رفت رو رئال تو برنابئو 3-2 برده بود بازی بازی برگشت تو ارنامونیخ 2-1 زد سال 2007 بود. رو اشتباه کارلوس! گل دیگشونم لوسیو رو ارسال کرنر زد.
گند زد تو حالمون در کل!
ببخشید منحرف شد کمی!

OSEN
22-05-2010, 20:14
خدا رو شکر گزارشگرم که عادل شد و صدرم که هست . 50 درصدش حله . 50 درصد دیگشم به عهده ی فن گال که ایشالا بایرن رو قهرمان کنه .

mdmehry
22-05-2010, 20:28
:26:بایرن قهرمان:26:

Mohammad_666
22-05-2010, 21:03
کانال سه از کی شروع میکنه؟

Peji2010
22-05-2010, 21:34
ساعت 22:45 برنامه ویژه فینال لیگ قهرمانان اروپا شروع میشه.بازی هم ساعت 23:15 هست.

A.N.A.P
22-05-2010, 21:34
کانال سه از کی شروع میکنه؟
اگه بخواد طبق روال مزخرفش پخش کنه از دقیقه 2 شروع میکنه تا سوت پایان !!!:31: بی شوخی تو این چند وقته

از شبکه 3 به خاطر این مسخره بازی هاش خیلی بدم اومده مخصوصا بازی بارسا - وایادولید که تا داور سوت رو زد

گلا رو نشون دادن و خداحافظ !!!

حالا جواب سوالتون فکر کنم از 11

sina1415
22-05-2010, 21:35
فقط 30 دقیقه تا شروع نابودی اینتر

===================

به امید قهرمانی بایرن

steps
22-05-2010, 21:43
28 دقیقه تا قهرمانی بایرن بعد از9 سال مونده.
یاد بازی با والنسیا 9 سال پیش افتادم که تا ساعت 3 صبح بیدار موندم.
امسال هم تا صبح بیدارم فردا امتحان فیزیک دارم می خوام بعد از فوتبال با روحیه درس بخونم

sina1415
22-05-2010, 21:47
امسال هم تا صبح بیدارم فردا امتحان فیزیک دارم می خوام بعد از فوتبال با روحیه درس بخونم

شک نکن .. امشب روحیه می گیری..

றД ĵ ĭ Đ
22-05-2010, 22:36
کسی نمیدونه از چه شبکه ای توی ماهواره میشه دید بازی رو ؟ واسه موقع دادن جام میگم

King_90
22-05-2010, 22:50
گل.گل .گل .اینتر گل زد.هورا.

King_90
22-05-2010, 23:04
نیمه اول تموم شد.
راستی یادم فته بود شما 4 تا به یوونتوس زده بودید.
فیورنتینا رو حذف کرده بودید.(چی کار کردید .البته یادمون نره از قانون گل زده استفاده کردید )
منچستر رو جذف کردید.(می دونم می دونم شما راست می گید شما شایسته بردن بودید.)
لیون رو بردید.

fery joon
22-05-2010, 23:06
اینتر چیکارش کرده :21:

SAMAN-JEEZY
22-05-2010, 23:14
این اشنایدر عجب بازیکنیه ها!ایشالا تو هلندم همینجوری بازی کنه.

MoJtaBa.R
22-05-2010, 23:16

فوتبال همیشه هست : درس مهمتره نبین نیمه دوم رو

اعصاب داریا

---------- Post added at 11:16 PM ---------- Previous post was at 11:15 PM ----------

این اشنایدر عجب بازیکنیه ها!ایشالا تو هلندم همینجوری بازی کنه.

دو ساله هلند زیبا بازی میکنه : اگه سرمربیش نخواد بشه یار دوازدهم حریف بشه !

Vamp!r3
22-05-2010, 23:44
GOALLLLLLLL

اینتر...میلیتو.........

Amin_0913
22-05-2010, 23:59
تبریک به اینتری ها

scali
23-05-2010, 00:03
اه اه اه اه اه اه

بی باک بی بال
23-05-2010, 00:03

برو. درستو بخون:31:

Mohammad_666
23-05-2010, 00:05
به اینتری ها تبریک میگم!

pcforlife
23-05-2010, 00:06
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :40::26:تبریک! ماشالا اینتر!:26::40:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

alireza fatemi
23-05-2010, 00:08
به اینتری ها تبریک میگم
در کل بازیه جذابی بود

vroom
23-05-2010, 00:10
چند نکته:
1- دلمون نیومد بعد از 45 سال دست خالی برگردین خونه:دی
2- خوشحالم طرفدار تیمی هستم که حداقل چند بازیکن بومی هم تو زمین داشت
3- تبریک میگم به طرفداران واقعی اینتر که این فصل تیم خوب و شایسته ای داشتن:46:
4-تبریک میگم به طرفداران منچستر امیدوارم اون باخت به بایرن را تونسته باشن فراموش کنن

pcforlife
23-05-2010, 00:11
جاودانی آتیش گرفته!:27::46:

بی باک بی بال
23-05-2010, 00:11
اینا به جایی جشن فقط گل رونشون میدند:11:

றД ĵ ĭ Đ
23-05-2010, 00:13
بابا هیچ کانالی نیست نشون بده ؟

Mr.Crow
23-05-2010, 00:14
تبریک به اینتری ها با اینکه به نظرم بازی تیم ما هم خیلی خوب بود !

MoJtaBa.R
23-05-2010, 00:15
به عنوان یه منچستری بارسایی ! : تبریک میگم بعد اینهمه مشقت تونستن جواب زحماتشون رو بگیرم ( اونهم با بازی منطقی )

واقعا تبریک باید گفت به اینتریها !

vroom
23-05-2010, 00:16
جاودانی(در حال خندیدن) : متاسفانه تصاویر هی قطع و وصل میشه:دی

King_90
23-05-2010, 00:17
اول از همه : من طرفدار اینتر نیستم.
این بازی که تموم شد انگار ده سال جوان شدم.از وقتی روبن اون گل رو به منچستر زد اصلا قلبم گرفته بود.بیشتر 20 سن ندارم فکر کنم اگه حدود 60 اینا سنم بود تا الان زنده نمونده بودم اونشب ولی اه من رو خدا حقش رو از شما بایرنیا گرفت :دی
منم الان مثل همه شما می تونم برگردم بگم نمی دونم بایرن خوب بازی نکرد و حقش بود اینا.(همون کاری که شما با منچستر کردید ) اما راستش تو مرام ما این حرفها نیست.
قهرمانی رو به اینتریا تبریک می گموبه بایرنیا هم میگم که خوب بازی کردن.حقشون نبود 2 تا بخورن ولی چون تا حالا بیشتر از یک پهارم توی این 9 سال نیومده بودم یادشون رفته چطوری باید بازی کنند.
در هر صورت امیدوارم همه موفق باشند.

pcforlife
23-05-2010, 00:23
چند نکته:
1- دلمون نیومد بعد از 45 سال دست خالی برگردین خونه:دی
بروووو.... تیممو تیممو تیممو تیمت، این بود تیمت! :46: (شوخی کردم! نریزید سرم:31:)

2- خوشحالم طرفدار تیمی هستم که حداقل چند بازیکن بومی هم تو زمین داشت

ما هم خوشحالیم که طرفدار تیمی هستیم که یه تیم بین المللیه!:20:

4-تبریک میگم به طرفداران منچستر امیدوارم اون باخت به بایرن را تونسته باشن فراموش کنن
برادر ما در مجموع مساوی شدیم! حساب اون بازی جداست! دعا کنین سال بعد به من یو نخورید!:21:
ولی حالا خارج از شوخی، بایرن به این خاطر قهرمان نشد که بازی فینال رفت و برگشت نبود و البته داوری و کمک داور کیفیت خوبی داشتند!:31: ضمنا خیلی از طرفدارای من یو طرف بایرن بودن... مثل مجید...:20:
در مجموع باز تبریک میگم! امیدوارم دوستان بایرنی شوخی های منو به دل نگیرن! فوتبال دیگه... :46:
یاعلی:11:

*M!L4D*
23-05-2010, 00:23
تبريك واسه قهرماني :40:

mehryazdan
23-05-2010, 00:24
گفته بودم 100 اینتر

MoJtaBa.R
23-05-2010, 00:27
تو روحشون

بر باعث این قطعی ها

بارسا رو که به دلایل چرند پخش نکردن : این رو هم که زارت و زورت دارن قطع میکنن

حالا خوبه همه چیشون رو دزدی کردن و زحمتی نکشیدن واسه پخش

تو استودیو هم که ....

..دن با اینکاراشون !

piroooz
23-05-2010, 00:29
خاک تو سرشون با این نشون دادن مراسم...
حداقل لحظه ی اهدای جام را درست نشون میدادید...
البته خنده فردوسی پور هم لحظه ای که موقع جام گل ها را نشون داد هم خیلی جالب بود

pcforlife
23-05-2010, 00:30
تو روحشون

بر باعث این قطعی ها

بارسا رو که به دلایل چرند پخش نکردن : این رو هم که زارت و زورت دارن قطع میکنن

حالا خوبه همه چیشون رو دزدی کردن و زحمتی نکشیدن واسه پخش

تو استودیو هم که ....

..دن با اینکاراشون !

جوش نزن دادا!:46:
فردا همه لینکای گل و قهرمانی رو میزارم تو همین تاپیک!:40::20:

mmiladd
23-05-2010, 00:31
به همه هوادارن اینتر تبریک می گم...!

تو این مدت کل کل زیاد داشتیم ؛ اگه باعث دلخوری کسی و یا دوستانی شد معذرت منو پذیرا باشین..!

صدر راست می گفت الان به اندازه فینال 99 ناراحت نیستم..! خیلی دلم می خواست اشک ها و لبخند ها رو

ببینم ؛ ولی طبق معمول شبکه 3 داشت گلای بازی رو نشون میداد..!

بیشتر از همه دلم واسه ون بومل سوخت و دمچلیس و بوت...

و تو اینتر هم بیشتر از همه برای زانتی و کامبیاسو خوشحالم...

به هر حال به همه اینتر یا تبریک می گم باز ؛ وبازم معذرت می خوام اگه......

شب خوش..

King_90
23-05-2010, 00:32
بابا کجا رفتید بایرنیاهای عزیز.من کارتون داشتم.برگدید بابا کاریتون نداریم :دی

titanium_zarin
سلام...
تبريك ميگم به همه اينتريها...

و همينطور اميدوارم كسايي كه اين بازي رو پخش كردن با اين همه سا نسور و مسخره بازي ...ارزوي ديدن هر چي خوب به دلشون بمونه ...
بر پدر و مادرشون لعنت...

ببخشيد كه اينجور ميگم...ولي حرسم گرفته....يه روز به اخر عمرم مونده باشه از اين رسيورهاي كه همه رو باز ميكنه ميخرم...

---------- Post added at 12:32 AM ---------- Previous post was at 12:32 AM ----------

سلام...
تبريك ميگم به همه اينتريها...

و همينطور اميدوارم كسايي كه اين بازي رو پخش كردن با اين همه سا نسور و مسخره بازي ...ارزوي ديدن هر چي خوب به دلشون بمونه ...
بر پدر و مادرشون لعنت...

ببخشيد كه اينجور ميگم...ولي حرسم گرفته....يه روز به اخر عمرم مونده باشه از اين رسيورهاي كه همه رو باز ميكنه ميخرم...

vroom
بروووو.... تیممو تیممو تیممو تیمت، این بود تیمت! :46: (شوخی کردم! نریزید سرم:31:)

ما هم خوشحالیم که طرفدار تیمی هستیم که یه تیم بین المللیه!:20:

برادر ما در مجموع مساوی شدیم! حساب اون بازی جداست! دعا کنین سال بعد به من یو نخورید!:21:
ولی حالا خارج از شوخی، بایرن به این خاطر قهرمان نشد که بازی فینال رفت و برگشت نبود و البته داوری و کمک داور کیفیت خوبی داشتند!:31: ضمنا خیلی از طرفدارای من یو طرف بایرن بودن... مثل مجید...:20:
در مجموع باز تبریک میگم! امیدوارم دوستان بایرنی شوخی های منو به دل نگیرن! فوتبال دیگه... :46:

میدونم که شوخی میکنی:دی یعنی اگه چیز جدی برای گفتن داشتی بعد از بازی بایرن منچستر میگفتی:دی(شوخی میکنما به دل نگیری:21:)

نمیدونم طرفدار چند تیم بودن چه حالی داره ولی خب حتما خوبه دیگه که 1 عده طرفدار چند تیم هستن

////////////////
تو استودیو اینا چیکار میکنن؟:دی صدای بمب و ترقه میاد:دی
فردوستی پور از خنده ترکید:دی

MoJtaBa.R
23-05-2010, 00:34
جوش نزن دادا!:46:
فردا همه لینکای گل و قهرمانی رو میزارم تو همین تاپیک!:40::20:
عزیز جان : مزه جام به همین حالاشه

موقعی که بارسا قهرمان شد : خیلی زود تموم کردن ! کلیپ چه به درد میخوره ؟

--------------

واسه جام جهانی دل به تی وی خوش نکنین و بهتره برین کارت بخرین : حداقل میدونین یک متر پایین تصویر ر وداریم و چیزی زائد نمیبینین

King_90
23-05-2010, 00:34
به همه هوادارن اینتر تبریک می گم...!

تو این مدت کل کل زیاد داشتیم ؛ اگه باعث دلخوری کسی و یا دوستانی شد معذرت منو پذیرا باشین..!

صدر راست می گفت الان به اندازه فینال 99 ناراحت نیستم..! خیلی دلم می خواست اشک ها و لبخند ها رو

ببینم ؛ ولی طبق معمول شبکه 3 داشت گلای بازی رو نشون میداد..!

بیشتر از همه دلم واسه ون بومل سوخت و دمچلیس و بوت...

و تو اینتر هم بیشتر از همه برای زانتی و کامبیاسو خوشحالم...

به هر حال به همه اینتر یا تبریک می گم باز ؛ وبازم معذرت می خوام اگه......

شب خوش..

اخی یعنی الانم بعد از این شکست بعد 11 سال همچنان دارین واسه اون یکی باخت ننگ اور به منچستر گریه می کنید :دی :27:

اینا همش شوخیها :دی

vroom
23-05-2010, 00:35
بابا کجا رفتید بایرنیاهای عزیز.من کارتون داشتم.برگدید بابا کاریتون نداریم :دی

تو اون پست که به طرفداران منچستر تبریک گفتم دیگه چی میخوای؟:دی

الان طرفداران لیون هم سر و کله شون پیدا میشه و خوشحالی میکنن:31:

MoJtaBa.R
23-05-2010, 00:35

40 تومن بده کارت بخر : 8 ماه کار میکنه واست ! راحت

vahidgame
23-05-2010, 00:36
به طرفداران اینتر تبریک میگم.
واقعا با قطع کردن تصاویر همه ما به راه راست هدایت شدیم:27:

SAMAN-JEEZY
23-05-2010, 00:40
جاودانی(در حال خندیدن) : متاسفانه تصاویر هی قطع و وصل میشه:دی
امضاتو عوض کن بابا.فردا یکی میبینه زشته

---------- Post added at 01:40 AM ---------- Previous post was at 01:37 AM ----------

میگم من رسیورم سوپر مکسه چیکار کنم؟:31:

King_90
23-05-2010, 00:40
40 تومن بده کارت بخر : 8 ماه کار میکنه واست ! راحت

از کجا می تونم بخرم دوست عزیز؟
واسم پ.خ کنی بهتره :دی

......................................

راستی اون کی بود می گفت که مورینو در مقابل بارسا از گاس هدینگ و صدر و نمی دونم اینا تقلید کرده ؟
جلو بایرن می خواد چیکار کنه؟

خواهشا خودش خودش رو معرفی کنه:21:
البته من طرفدار مورینو نیستما.اینم بگم.:11:

sina1415
23-05-2010, 00:54
من که بایرنی بودم و خواهم بود ....

به اینتری ها تبریک می گم ....حالم گرفت نزدیک بود اشکام دربیاد

pcforlife
23-05-2010, 00:55
(شوخی میکنما به دل نگیری:21:)

نه دادا! به دل گرفتن چی؟!:31: تیمم قهرمان شده دارم کیف میکنم!:31: البته شما که قطعا باید شوخی کنی...:27: چون تیم شما شوخی شوخی رسید به فینال، اینتر هم باهاتون یه خورده شوخی کرد... :31: خوب بالتبع الان نوبت شماست که یه خورده شوخی کنی...:27: حالا از این همه شوخی یه وقت ناراحت نشی!:27::46:

نمیدونم طرفدار چند تیم بودن چه حالی داره ولی خب حتما خوبه دیگه که 1 عده طرفدار چند تیم هستن
باز خوبه متقاعد شدی که بنده مثل خیلی از بچه های دیگه‏ی ای فروم طرفدار دو تیم هستم و ضمنا خوشجالم دومین تیم مورد علاقم قهرمان شده!:20::31:
ضمنا طبق روندی که از سال 2005 شکل گرفته، سال بعد یه تیم انگلیسی (ایشالا منچستر) قهرمانه!:40:

fery joon
23-05-2010, 00:55
منم تبریک میگم :8:

این فصل برای ما اینتری ها خیلی رویایی بید :40:

pcforlife
23-05-2010, 00:57
راستی باریکلا به اون 123 یوزر که تیم قهرمان رو انتخاب کردند!:20:

LeBron
23-05-2010, 01:01
اول تبریک به اینتری ها
از موفقیت مورینیو خیلی خوشحالم بعد از اینکه چلسی رو شکست داد مطمئن بودم قهرمان میشه.
----
و صد البته خاک بر سر پخش کنندگان این بازی که لحظه بالا بردن جام رو سانسور کردن...
خدا به دادمون برسه

night lord
23-05-2010, 01:09
خوب این صحنه بالا بردم کاپ ممکنه شمارو ت ح ر ی ک کنه :31: . باید س ان س و ر بشه وگرنه فوتبالیست میشی
من اینتری بودم ولی خدایی حق بایرن بود . خیلی خوب بازی کرد .

farshidshd
23-05-2010, 01:19
حقش نبود قهرمان بشه

nw_nk
23-05-2010, 01:34
اینتر 2 - بایرن 0 / نرآتزوری قهرمان اروپا شد

اینتر در یک نمایش حسابگرانه با دو گل میلیتو بایرن را با دو گل شکست داد و سومین جام فصل را فتح کرد.

دقیقه صفر - دو تيم با اين تركيب به ميدان خواهند رفت
بايرن: ‌بوت، لام، فن بويتن، باداشتوبر، فن بومل، شوآن اشتايگر، آلتين توپ، مولر، اوليچ
اينتر: سزار، مايكون، لوسيو، ساموئل، زانتي، چيوو، كامبياسو، اشنايدر، اتوئو، مليتو، پاندف

دقیقه صفر - فان خال با تخته بزرگی که روی آن یادداشت می نویسد وارد زمین می شود و مورد تشویق قرار می گیرد. او کت وشلوار مشکی و پیراهن سفیدی پوشیده که آن را با کراوات قرمزی زینت داده است. تیپ مورینیو هم مثل این چند وقت است. کت تیره ، پیراهن آبی و کراوات.

دقيقه صفر : اينتر زودتر از بايرن مونيخ وارد زمين شد.
ورزشگاه به صورت پنجاه، پنجاه بين هواداران دو تيم تقسيم شده است و حرارت فوق‌العاده در ورزشگاه حاكم شده است. احساسي‌هاي دو تيم به شدت تيمشان را تشويق مي‌كنند.

دقيقه صفر: پرچم بزرگي در حمايت از خاوير زانتي به چشم مي‌خورد. زانتي هفتادمين بازي خود را براي اينتر انجام مي‌دهد، روي اين تابلو نوشته شده است، هفتصد مثل يك كاپيتان واقعي است.

دقيقه صفر: لوييس فان خال به خبرنگار سپ يك اصلا مهم نيست كه اينتر در مسابقه امروز چيوو و زانتي را مأمور روبن كرده است. ما از اين مسأله اطلاع داشتيم.

دقيقه صفر: لوتر ماتئوس در همان سپ يك: امشب بازي دو تيمي است كه در قلب من جاي دارند. اين براي من خيلي سخت است كه يكي را انتخاب كنم،‌ اما بدون شك 12 سال با بايرن فراموشي‌نشدني‌تر است.

ورزشگاه جو هيجان‌انگيزي دارد و بعضي از هواداران آلماني فرياد مي‌زنند: اينتر ديوانه.

دقيقه صفر: مهدي مهدوي‌كيا كاپيتان سابق تيم ملي ايران در گفت‌وگو با خبرنگاران اينتر را به عنونان برنده بازي پيش‌بيني مي‌كند.

دقيقه صفر: سوال جالب تلويزيون آلمان: مربي بايرن كيست؟
الف ـ ونگال
ب ـ ونگوك
لابد همه مي‌دانيد كه ونگوك يك نقاش بزرگ هلندي است، كسي كه سبك امپريونيسم را پايگذاري كرد. اما داستان ونگال داستان متفاوتي است.

دقيقه يك: بازي با سوت هاوارد وب داور انگليسي آغاز مي‌شود.

دقيقه 4: اولين خطر نسبتاً جدي روي دروازه بايرن پيش مي‌آيد، حركت ميليتو و پاس او به اشنايدر را بازيكن بايرن سراسيمه دفع مي‌كنند.

دقيقه 5 :در گوشه‌اي از ورزشگاه هواداران اينتر ماكتي از جام را در دست گرفته و روي آن نوشته‌اند، رويايي كه به حقيقت پيوست.

دقيقه 7 :بايرن روي دروازه اينتر آفتابي مي‌شود.لوسيو محكم توپ اوليچ را مي‌زند

دقيقه 8 : اولين برخورد روبن و اشنايدر در ميانه ميدان، اشنايدر توپ روبن را مي‌زند

دقيقه9: اولين حركت تكنيكي روبن، او با گذر از چيوو وارد محوطه جريمه بايرن شده و توپ را براي اوليچ مي‌فرستد.اما دروازه اينتر تهديد نمي‌شود

دقيقه 10: شوت مايكون از كنار دروازه با فاصله زياد به اوت رفت، با اين شوت‌ها هيچ اتفاقي رخ نخواهد داد.

دقيقه12: خطاي شديد اشنايدر روي شوآن اشنايگر با واكنش تند هواداران بايرن روبرو مي‌شود.بازي نسبتاً آرام شده است. اين‌بار اشنايدر ساق پاي روبن را مي‌زند

دقیقه 15: بایرنی ها اعتقاد به پنالتی دارند.مایکون در یک نبرد هوایی توپ را با دست می زند...

دقیقه 18 : اولین خطر جدی بازی روی شوت اشنایدر به وجود می آید اما بوت این ضربه از راه دور را دفع کرد.

دقيقه20: اين اولين‌بار در ليگ قهرمانان است كه يك تيم در فينال بدون حتي يك بازيكن به بومي به ميدان مي‌رود. اينتر 11 بازيكن خارجي در تيم خود دارد

دقيقه 23: يك تكل بلند از چيوو روي توپ روبن مقابل چشمان مورينيو، مربي از كار شاگردش راضي است.
گزارشگر هلندي سايت گل، مي‌گويد نگران درگيري چند دقيقه پيش روبن واشنايدر نباشيد، آنها قرار است با هم هلند را قهرمان جهان كنند.

دقيقه24: اولين اخطار بازي را دميكليس مي‌گيرد، او روي هموطن ميليتو خطا كرد.

دقيقه 25:يك شوت سنگين ديگر از اينتر، بوت ضربه پاندف را به راحتي مهار مي‌كند.

دقیقه 29:چیوو با خطا روی روبن اولین اخطار اینتر را می گیرد.

دقیقه 35: میلییییییتو!او گل اول بازی را به ثمر می رساند.
میلیتو گلش را با سبک همیشگی به ثمر رساند. فرار از قلب دفاع حریف و مکث و البته ضربه غافلگیر کننده. پاس این گل را برند اشنایدر داد و مدافعان بایرن قصور زیادی روی این صحنه داشتند.

دقيقه 37: بايرن هنوز در شوك گل خورده است، اينتر ضدحمله‌اي با 4 بازيكن را در تدارك مي‌بيند، اما اتوو فرصت را با يك كنترل بد توپ از دست مي‌دهد.

دقيقه 38: روي گل خورده بايرن چه كسي بيشتر مقصر بود؟ به نظر دميكليس بيش از بقيه روي اين گل تقصير داشت..او بايد خيلي موثرتر ميليتو را كنترل مي‌كرد. آيا بايرن مي‌تواند گل خورده را جبران كند؟

دقیقه 40:تصاوير تلويزيوني لحظه شادي گل ميليتو را يكبار ديگر نشان مي‌دهد.او از خود بي‌خود شده و با دستاني باز به سمتي مي‌رود كه حتي يك طرفدار اينتر حضور ندارد. استانكوويچ هيجان‌زده از روي نيمكت خود را به او مي‌رساند و به اتفاق ميليتو به سمت هواداران اينتر مي‌رود. اين سومين مسابقه‌اي است كه ميليتو در مسابقه فينال اينتر براي اين تيم گل مي‌زند.

دقيقه46: آخرين بخت بايرن در نيمه اول روی شوت ضعیف فن بومل به هدر مي‌رود.
اولين تبليغ تلويزيون ايران بعد از سوت پايان نيمه اول تبليغ ماءالشعير است اين را نوشتيم تا بدانيد كه نيمه اول تمام شده!

در نيمه اول همه چيز طبق نقشه مورينيو پيش رفت و حالا همه منتظرند تا ببينند مغر فان خال در نيمه دوم چه خواهد كرد.

بین دونیمه: يك هوادار بارسلونا با زبان ايتاليايي شعاري را عليه رئالي‌ها روي يك پرچم برافراشته است. اين بانوي شجاع با استفاده از لفظ كهكشاني‌ها و تأكيد آن با يك كلمه بي‌ادبانه ايتاليايي توجه همه را به خود جلب کرده است.

دقیقه 46: اینتر مثل همیشه دیرتر از حریف به میدان می آید. این تاکتیک همیشگی مورینیوست.

دقيقه 46: بلافاصله با آغاز نيمه دوم بايرن طوفاني آغاز مي‌كند.اما اين فرصت تك به تك توسط سزار دفع شد. مولر ضربه ضعیفی به توپ زد.به نظر نمی رسد دفاع اینتر این اشتباه را دوباره تکرار کند.

دقیقه 47: فرار میلیتو و پاس او به پاندف...درخشش بوت مانع از فروریختن دروازه بایرن می شود.

دقیقه 53: شوت آلتینتاپ از درون محوطه جریمه ا فاصله بیرون رفت.

دقیقه 58:تلویزیون ایران در حالی بازی را پخش می کند که باز از صدای زمینه خبری نیست!

دقیقه 60:در بایرن همه نقشه های تهاجمی به روبن ختم می شود. اما مدافعان اینتر راه را بسته اند و روبن از سر اجبار گاهی به وسط میاید. بایرن در این لحظات بازی را در دست گرفته است.

دقیقه 61: یکی از تماشایی ترین صحنه های بازی با دریبل روبن به دست می آید. او با خطای چیوو سرنگون می شود.
این خطا منجر به یک ضربه ایستگاهی برای بایرن می شود که ضربه مولر را کامبیاسو از روی خط بیرون می کشد.

دقیقه 62: اولین تعویض بازی...کلوزه به جای آلتینتاپ.

دقیقه 65: ضربه فوق العاده روبن و واکنش استثتایی سزار.هنوز از گل خبری نیست.

دقیقه 66: اینتر در ضد حملات خطرناک است.

دقیقه 67: استانکوویچ به جای چیوو که تحت تاثیر روبن بود به زمین می آید.

دقیقه 70: یک گل میلیتویی دیگر. مهاجم اینتر با نفوذ از گوشه راست محوطه جریمه بایرن و دریبل فن بویتن از داخل محوطه جریمه گل دوم را زد. حرکت او فوق العاده بود.

دقیقه 73: گومز به جای اولیچ .بایرن هنوز موفق به بازکردن قفل دروازه اینتر نشده است.

دقیقه 76: فشار بایرن لحظه به لحظه بیشتر می شود.

دقیقه 78:فن بومل به دلیل خطا روی میلیتو اخطار می گیرد.

دقیقه 79: سولی مونتاری به جای پاندف.

دقیقه 83: اینتر در دفاع بی نقص است. بایرن آشکارا قادر به خلق موقعیت نیست اگرچه توپ را در دست دارد.

دقیقه 85: پاس بادشتوبر به روبن و یک موقعیت دیگر برای بایرن ؛ اما امشب شب روبن نیست.

دقیقه 89:اگر اینتر به پیروزی برسد ، اتوئو رکورد خارق العاده ای به دست می آورد. دوسه گانه پشت سرهم با بارسا و اینتر.

دقیقه 90:وقت قانونی تمام است.

دقیقه 90+ 1:میلیتو ستاره بازی بیرون می رود و متراتزی به زمین می اید.

دقیقه 90+3:بایرن از نفس افتاده و تلاشی نمی کند. باید روبان قرمز را از روی جام کند.

تمام: اینتر 2- بایرن صفر... اقای خاص قهرمان سال 2010 اروپا.

2010/5/22

A.N.A.P
23-05-2010, 01:38
نقل قول از جاودانی و فردوسی پور :
تصاویر از مرکز قطع و وصل میشه !!!
یه فوتبال نگاه کردنو کوفت و زهر مار میکنن با این مسخره بازی ها !!! گل دوم میلیتو رو 1001 بار نشون دادن ... اون تماشاگره

دستش جام دستساز بود رو 500 بار نشون دادن ... به نظر من سانسور ها بیشتر از فوتبال بود :31::41::2:

اون روابط عمومی که نصف صفحه رو میگیره و با رنگ سبز نوشته شده ... !!!

خدا به داد موقع جام جهانی برسه !!!:18:
خدا به داد آینده برسه !!!:18:

mortezaon
23-05-2010, 01:56
تبريك به تمام اينتري ها

.

Inter
23-05-2010, 01:58
خب از اسم کاربری ما هم معلومه که کشته مرده ی کدوم تیم بودیم و هستیم و خواهیم بود

خداییش یه 7-8-10 سالی هست منتظر روزهای اوج اینترم که خدا رو شکر مثل اینکه وقتشه

چه زجرهایی از هکتور کوپر و کریستین ویری، میلان تو لیگ قهرمانان و یوونتوس تو سری آ که نکشیدم من

خدایا شکرت

زانتتی حیف بود بدون چمپیونز لیگ از فوتبال خداحافظی کنه

تبریـــــــــــــــــــــ ــــک :11:

nw_nk
23-05-2010, 02:00
یادداشت ویژه: آقای خاص و رنسانس فوتبال دفاعی

فوتبال در چند سال گذشته جذاب و تماشایی شده بود، اما آیا قهرمانی اینتر در لیگ قهرمانان امسال به معنای پایان دوران فعلی فوتبال زیبا است؟

سایت گل - اوایل قرن بیست و یکم بود که فوتبال در دنیا شکل متفاوتی به خود گرفت. در سال‌های دهه 90، فوتبال کم و بیش هجومی و جذاب و پرگل دنبال می‌شد که اوج آن را می‌شد در فینال پرگل جام جهانی 98 و فینال به‌یادماندنی لیگ قهرمانان 99 دید. اما در همان هنگام، ایده جدیدی داشت شکل می‌گرفت؛ والنسیا با ارائه فوتبالی به شدت دفاعی توانست دو دوره متوالی به فینال لیگ قهرمانان برسد و هر چند دست این تیم از جام کوتاه ماند، اما هکتور کوپر مربی آنها نشان داد که می‌توان با تقویت دفاع مقابل بزرگان ایستاد.

فوتبال جذاب دهه 90 همچنان جریان داشت، اما تیم‌ها پی برده بودند که دفاع خوب، بخشی مهم از بازی فوتبال است که باید به آن اهمیت ویژه‌ای داد. اوایل دهه جدید همچنین با افول بارسلونا و منچستر یونایتد، دو سردمدار فوتبال تهاجمی همراه شده بود. هر دو تیم آشکارا از ضعف‌های دفاعی رنج می‌بردند و ناکامی‌های آنها باعث شد فوتبال دفاعی بیش از پیش مورد توجه تیم‌ها قرار بگیرد، چرا که هجومی بازی کردن مترادف با شکست شده بود. رئال مادرید، دیگر تیم جذاب هم به مرور در فوتبال اروپا قدرت خود را از دست می‌داد.

فوتبال دفاعی در فینال فصل 03-2002 لیگ قهرمانان بیشتر نمود پیدا کرد، جایی که دو تیم میلان و یوونتوس خسته‌کننده‌ترین و ملالت‌بارترین فینال اخیر این رقابت‌ها را به نمایش گذاشتند و بازی را با تساوی بدون گل به پایان بردند؛ در حالی که پیش از این حتی دیدارهای بدون گل هم جذابیت خاص خود را داشت.

اوج این تفکر در سال 2004 بود، زمانی که پورتو با ژوزه مورینیوی گمنام به قهرمانی اروپا رسید و نشان داد با اتخاذ روش‌های صحیح دفاعی، می‌توان تیم‌های بزرگ را به راحتی از پیش رو برداشت. یونان هم در این سال با اتکا به دفاع قدرتمند و ضدحملات کم‌تعداد به شکل شگفت‌انگیزی قهرمان اروپا شد. فوتبال دفاعی در این سال‌ها تبدیل به گفتمان غالب شده و همگان را تحت تاثیر قرار داده بود.

اما این روند ادامه پیدا نکرد و تیم‌ها به دنبال راهی برای شکستن زنجیره دفاعی تیم‌ها گشتند و راه حل‌های مدرنی برای این کار پیدا کردند تا بر دفاع آهنین رقیبان غلبه کنند، آنچه که می‌شد در رسیدن آرسنال و بارسلونا به فینال فصل 06-2005 لیگ قهرمانان به وضوح دید. در جام جهانی 2006 نیز بازی‌های جذابی رقم خورد.

قهرمانی‌های بارسلونا و منچستر یونایتد در اروپا نشان می‌داد که دیگر بازی دفاعی طرفداری ندارد، و به ویژه قهرمانی فصل گذشته بارسا که با شکوه بسیار به دست آمد تاثیر فراوانی روی فوتبال دنیا گذاشت. بسیاری از باشگاه‌ها سبک کاتالان‌ها را ستودند و به دنبال آن رفتند که به آنها شباهت پیدا کنند؛ برخی حتی موفقیت بارسا را در جوان بودن پپ گواردیولا و آشنا بودن او به جو باشگاه دانستند و به این ترتیب بود که موجی از مربیان جوان هدایت تیم‌ها را به عهده گرفتند. مسئولان باشگاهی مانند یوونتوس ابایی از این نداشتند که بارها چیرو فرارا را با گواردیولا مقایسه کنند و بگویند به دنبال فوتبال تهاجمی به سبک بارسلونا هستند.

در چند سال گذشته قهرمانی تماشایی و جذاب اسپانیا در یورو 2008 هم همگان را به فوتبال تهاجمی فرامی‌خواند، در حالی که در همان رقابت‌ها یونان سعی کرد سبک چهار سال پیش خود را تکرار کند و به شکل مضحکی ناکام ماند.

با این حال، امسال اینتر با ژوزه مورینیو با نمایش دفاعی بسیار قدرتمند توانست قهرمان اروپا شود. برتری آنها مقابل تیم‌های تهاجمی چلسی، بارسلونا و بایرن مونیخ مشهود بود و مشخص بود که این تیم‌ها از پس تاکتیک‌های جدید مورینیو برنمی‌آیند. آقای خاص توجه ویژه به دفاع را در دنیا احیا کرد. آیا قهرمانی اینتر، به معنای رنسانس فوتبال دفاعی و وداع حداقل چندساله با فوتبال تهاجمی است؟ جام جهانی پیش رو خیلی چیزها را ثابت خواهد کرد.

2010/5/23

حمیدرضا کشاورز

نگاهي به فينال ليگ قهرمانان اروپا: تاجگذاري آقاي خاص

بسياري از بازيكنان و هواداران اينتر در پايان مسابقه اشك ريختند. اين پايان 45 سال صبر براي فتح جامي بود كه بالاخره به اينتر رسيد. ماسيمو موراتي پدر خانواده اينتر در ميان تشويق بازيكنان اولين نفري بود كه از پله‌هاي ورزشگاه بالا رفت و مدال را به گردن آويخت.

سايت گل - عجيب‌ترين صحنه مسابقه، زماني بود كه ژوزه مورينيو در يك قاب عجيب و غريب به تصوير كشيده شد. او مثل سلطان دست به كمر زده و سكوهاي مملو از تماشاچي سانتياگو برنابئو را ورانداز را مي‌كرد. در اين لحظه خاوير زانتي كاپيتان شايسته اينتر و يكي از بهترين‌هاي زمين خود را به او رساند و وي را در آغوش گرفت. حرف‌هاي كاپيتان در گوش مورينيو هر دو را منقلب كرد و مورينيوي مغرور با بغضي آشكار از زانتي جدا شد. شايد اين آخرين هم آغوشي كشي اين دو مرد بزرگ در اين فصل از فوتبال اروپا بود. مورينيو با جدايي از اينتر پاي به معبدي خواهد گذاشت كه بي‌صبرانه مشتاق اوست، يك مربي هميشه برنده كه امروز هم تيمش را براي برد به ميدان فرستاد و مأموريتش را در ايتاليا تمام كرد.

ميليتو ستاره بازي

ميليتو مهاجم آرژانتيني اينتر ميلان هر دو گل بازي را در نمايشي فردي و تيمي به ثمر رساند. او در صحنه گل اول دميكليس را مغلوب كرد و با مكثي خارق‌العاده بوت را فريب داد و توپ را از بالاي سر وي به تور دوخت. روي صحنه گل دوم هم حركت گام به گام وي و دريبل ناگهاني فن بويتن، موقعيت گلزني را براي او فراهم كرد و ميليتو مثل دو بازي سرنوشت‌ساز قبلي مقابل رم و سيه‌نا اينتر را به پيروزي رساند. او بهترين مهاجم اروپا در فصل گذشته بود كه اگر در جام جهاني نيز بدرخشد، حتي شايسته عنوان مرد سال فوتبال اروپاست.

روبن نتوانست

آرين روبن همچنان مهره اصلي بايرن در آخرين بازي فصل بود. اما او با وجود تلاش بسيارش و پس از آنكه مورينيو را مجبور به تعويض چيوو كرد، باز هم موفق به گشودن دروازه اينتر نشد. او يكبار تا آستانه گلزني پيش رفت اما سزار با شيرجه‌اي كامل توپ را به كرنل فرستاد.

مورينيو استاد پيروزي

همه كساني كه اميدوار به درخشش بايرن با تفكرات لوييس فان خال بودند، از تماشاي نمايش تهاجمي بايرن به وجد آمدند. اما اينتر تيمي است كه وقتي از حريف پيش مي‌افتد به ندرت ممكن است گلي دريافت كند. آنها اين خصيصه را در بازي‌هايي مثل بارسلونا و داربي ميلان هم نشان داده‌اند. اين‌بار هم اينتر با وجودي كه توپ را در اختيار داشت، اجازه نداد اين تيم به گل برسد. گرچه در اين بين موقعيت‌هاي خوبي نيز براي تيم فانخال به دست آمد. اما درنهايت تقدير بر برد مورينيو بود. مورينيو در پايان مسابقه لحظه‌اي در جشن بازيكنان شركت كرد و با چهره‌اي غمگين به همراه بازيكن بايرن وارد تونل ورزشگاه شد.

اولين قهرماني بعد از 45 سال

بسياري از بازيكنان و هواداران اينتر در پايان مسابقه اشك ريختند. اين پايان 45 سال صبر براي فتح جامي بود كه بالاخره به اينتر رسيد. ماسيمو موراتي پدر خانواده اينتر در ميان تشويق بازيكنان اولين نفري بود كه از پله‌هاي ورزشگاه بالا رفت و مدال را به گردن آويخت،‌اين در حالي بود كه بازيكنان اينتر مثل مليتيو(با پسرش لئوناردو)، تياگو(با دخترش سوفيا) و لوسيو(با سه فرزندش) در اين جشن حضور داشتند و بارها طعمه دوربين‌هاي تلويزيوني شدند.

تشويق بايرن توسط اينتر

يك حركت زيبا در پايان مسابقه مربوط به زماني بود كه بايرني‌ها براي دريافت مدال از پله‌ها بالا مي‌رفتند. در اين لحظه بازيكنان اينتر تونلي تشكيل دادند و به تشويق حريف پرداختند. بايرن در اين مسابقه 67 درصد توپ را در دست داشت و نمايش زيباتري ارائه كرد، اما اينتر هوشمند و حسابگر و جام را به دست آورد. در بايرن شوآين اشتايگر، با 87 پاس صحيح بهترين آمار را داشت.

2010/5/23

shabkard
23-05-2010, 02:01
من طرف دار بایر مویخ:40: هستم به اینتر یها:21: تبریک میکم:11:

xeNociDe
23-05-2010, 06:06
من طرف دار بایر مویخ هستم به اینتر یها تبریک میکم
بیشتر سانسور دیدم تا فوتبال
واقعاً که هواداار ها وقتی میبازن چقدر بی جنبه میشن حالا اگر خودشون برده بودند که بازی کاملاً مردانه بود و داور هم خوب زحمت کشید ولی حالا چپ و راست به داور فحش میدن!

xerxes again
23-05-2010, 06:08
من برام فرقی نمی کرد کی قهرمان بشه.
تبریک به هواداران اینتر.
این میلیتو چقدر دقیق شوت میزنه. اگه تو آرژانتین هم همین طوری بازی کنه که عالیه.

steps
23-05-2010, 08:41
من طرفدار بایرن هستم و به طرفدرای اینتر تبریک می گم خوب بازی کرد و بایرن رو مهار کرد .
موقع اهدای جام کسی فهمید چی شد که تصوی رفت!!!!!!!!!!!!!!

sAeEd_kHaAn
23-05-2010, 08:42
بعد از سالها انتظار تیم محبوبم بر قله اروپا قرار گرفت و بالاتر از تیم هایی که خیلی ادعا داشتند و یک شب فراموش نشدنی رو تو زندگیم رقم زد دیوانوار عاشق اینتر خواهم ماند حتی اگه مثل الان تو اوج نباشه

HAPPY CHAMPION INTER

matarsaak
23-05-2010, 08:59
تبریک به همه اینتری های عزیزم
حالا ما روی قله اروپا قرار داریم

حرف دوستمون shabkard کاملا تایید میشه
همش سانسور بود تا پخش فوتبال
آخرش فردوسی پور هم یه متلک زد

Alireza_SA
23-05-2010, 09:00
منم تبریک میگم :8:

این فصل برای ما اینتری ها خیلی رویایی بید :40:

واقعا فوق العاده است
ما سه جام گرفتیم تو یه فصل
با شایستگی و اقتدار
طوری که یه هوادار اینتر قبل بازی اطمینان داشت که تیمش برنده خارج میشه
واقعا خوشحالم
من یکی از خردسالی اینتری بودم

matarsaak
23-05-2010, 09:02

Ezel
23-05-2010, 09:03
بدون شک بیشترین تحسینها شایسته آقای خاص هست ( هرچند ازش چندان خوشم نمیاد ) در شب قتل توتال فوتبال لویی فان خال ؛ مورینیویی که قاتل قتلهای زنجیره ای توتال فوتباله . ( دو بازی با بارسا و یک بازی با بایرن)

میلیتو هم نشون داد به معنای واقعی کلمه مرد بازیهای بزرگه ، نه مثل برخی که فقط عیار گلزنی خودشون رو در برابر تیمهای نه چندان با کیفیت نشون میدن .

و چه کسی میتونه از سیو های فوق العاده سزار ستایش نکنه ؟

Ezel
23-05-2010, 09:13
موراتي: به همه تبريك مي‌گويم.

سايت گل ـ ماسيمو موراتي افتخار پدرش آنجلو را تكرار كرد. او كه شانه به شانه بازيكنان در جشن‌ آنها شركت كرد، اولين حرف‌هايش را درباره مورينيو به زبان آورد.

او گفت:«مورينيو امشب بسيار گريه كرد، او خيلي خوشحال بود و من هم بسيار خوشحالم. بازيكنان مستحق اين جام بودند. آنها فوق‌العاده كار كردند،‌ ما تورنمت فوق‌العاده‌اي را پشت سر گذاشتيم و مستحق اين جشن هستيم.»

موراتي درباره حضورش در بين بازيكنان در زمان اهداي مدال‌ها مي‌گويد:«من با وجودي كه برايم مدالي كنار گذاشته نشده بود، خيلي طبيعي رفتار كردم و يك مدال از آنها گرفتم، اين مدالي است كه هرگز به آنها پس نخواهم داد!»

تی شرت عجیب و غریب ماتراتزی علیه یووه!

سایت گل -مارکو ماتراتزی مدافع اینتر بعد از حرکت شگفت انگیزش در پایان داربی میلان که با ماسک برلوسکنی شادی کرد در بازی فینال لیگ قهرمانان ، یک آس تازه رو کرد.

ماتریکس در هنگام توزیع جوایز تی شرت سفدی پوشید که روی آن نقشی از خودش به همراه جام اروپا قرار داشت و زیر ان درشت نوشته شده بود:

"Rivolete anche questa?"

معنی این عبارت دقیقا این جمله است: اینم می خوای؟!

ظاهرا ماتراتزی با انتخاب این جمله خواسته به یوونتوسی ها واکنش نشان بدهد که در دادخواستی از داگاه خواسته اند جام سال 2006 را به این باشگاه پس بدهند...به هرحال ماتریکس است دیگر!

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید ميليتو: اينتر شايسته پيروزي بود.

سايت گل ـ ديه‌گو ميليتو مهاجم فوق‌العاده اينتر جام را براي تيمش به ارمغان آورد. او اولين بازيكني بود كه بعد از جشن قهرماني مورد سوال خبرنگاران قرار گرفت.

ميليتو با تمجيد از نمايش تيمش گفت كه اينتر شايسته اين برد بوده است. ميليتو كه در يازده بازي ليگ قهرمانان 6 گل به ثمر رساند، در اين‌باره گفت:«اين لذت بزرگي براي من بود، من هرگز قبل از اين چنين چيزي را تجربه نكرده بودم. رئيس موراتي استحقاق اين جام را داشت و من براي همه خوشحالم،‌ ما سخت تلاش كرديم و حداكثر را به دست آورديم. ما مستحق اين جام بوديم. تيم و باشگاه، رئيس و هواداران. من مي‌خواهم از اينتر تشكر كنم.»

اما جمله عجيب ميليتو در پاسخ به سوال آخر بود كه هواداران اينتر را نگران كرد، او درباره جدايي از تيمش چنين گفت:«من پيشنهادات خيلي خوبي دارم و هنوز تصميمي در اين مورد نگرفته‌ام.»

Ultra_Black
23-05-2010, 09:24
تیریک....!تبریک....!:26:
تبریک به اینتری ها....:7:
و تبریک به آقای خاص!:33:

nw_nk
23-05-2010, 09:32
اعداد فینال ليگ قهرمانان

تعداد جامهای مورینیو در دو فصل حضور در اینتر به 5 رسید.

سايت گل - بايرن مونيخ فينال را در برنابئو باخت اما شايد اگر ديه‌گو ميليتو در نوك حمله اين تيم نبود. نتيجه‌ ديگري به دست مي‌آمد. به اعداد كليدي اين بازي توجه كنيد.

21: تعداد شوت‌هايي كه بايرن به دروازه اينتر شليك كرد.
11: تعداد حملاتي اينتر روي دروازه بايرن.
55: درصد پاس‌هاي درست آرين روبن.
4187: مساحتي كه توسط باستين شوآين اشتايگر پوشش داده شد.
2: تعداد شوت‌ها و گل‌هاي ديه‌گو ميليتو.
3: تعداد كارت زردهاي بازي.
5: تعداد جام‌هايي كه ژوزه مورينيو در دو فصل حضور در اينتر بالاي سر برد.

2010/5/23

خبرفوری - الجزیره : تن کاته جانشین مورینیو

سایت گل - شبکه خبری الجزیره در بخش ورزشی خود خبر داد که هنک تن کاته دستیار سابق فرانک ریکارد در بارسلونا و سرمربی سابق آژاکس جانشین مورینیو خواهد بود.

تن کاته که امسال در لیگ امارات مربیگری می کرد به دلایل نتایج ضعیف از الاهلی استعفا داد و به لیگ قطر و باشگاه ام صلال پیوست. اگر خبر الجزیره که ظاهرا منبع خبری موثقی هم داشته درست باشد یک انتخاب عجیب در اینتر شکل گرفته است چرا که تن کاته با وجود قوت در تئوری شخصیت یک مربی برنده را از خود نشان نداده است. خبرنگار سایت گل در قطر عقیده دارد این یک خبر تبلیغاتی است.

2010/5/23

Peji2010
23-05-2010, 09:47
به اینتریها تبریک میگم.
ولی واقعا بایرن حقش نبود 2_0 ببازه...

pcforlife
23-05-2010, 09:50
دوستان میتونن گل های بازی رو از اینجا دانلود کنن... توضیحات تکمیلی راجع به مراسم قهرمانی و... رو تو همون پست دادم.

masoudtr
23-05-2010, 09:55
لطفا یکی لینک دانلود جشن قهرمانی را بدون سانسور بده

masud-000000
23-05-2010, 10:12
من هم به تمام طرفدارای اینتر تبریک می گم. خوب همیشه تیمی که بهتر بازی میکنه برنده بازی هست و به نظر من قهرمانی حق اینتر بود؛ هر چند ... بگذریم!
امیدوارم 45 سال دیگه همین موقع دوباره جام رو بالای سر ببرید(شوخی کردم!:31:)

بازی خوب بایرنی ها هم نباید نادیده گرفت .انصافا با اینکه دو گل عقب بودن تا دقائق پایانی بازی تمام تلاششون رو کردن و دست نکشیدن از بازی؛

(بازی دیشب رو بیش از 150 شبکه تلویزیونی به صورت زنده پخش کردن)

من بازی رو از شبکه Rai Due ایتالیا دیدم جشن و مشن(تو ورزشگاه) و این حرفا هم تا 2 ادامه داشت. خیابونای میلان و مادرید هم که غوغا بود تقریبا اکثر شبکه های خبری(به جز ایران!) دیشب بعد بازی حدود 10-15 دقیقه برنامه های عادیشونو قطع کردن و جشن و پایکوبی اینتری ها رو نشون می دادن اونم به عنوان خبر فوری!:18:

تصویر شبکه 3 رو هم به صورت pip رو تلویزیون داشتم تقریبا 30% بازی رو(تماشگرا و تیکه هایی از بازی ...) اصلا نشون نداد و همچنین 50% جشن قهرمانی رو :13:

Ezel
23-05-2010, 10:34
سایت گل - امیر حسن جلالی

نویسنده محترمی گفته بودند که می خواهیم درباره فوتبال حرف بزنیم. اما درباره فوتبال هم مثل تمام مقولات چندوجهی(مثلا و به خصوص سینما) باید درباره سطح سلیقه و پسند و دانش نظردهنده سخت گیر بود. اما بیایید درباره فوتبال حرف بزنیم:

یک: لوئی فان خال هلندی بدون تردید جدی ترین رقیب مورینیو در این فصل چمپیونز بود. او نسخه بدلی فوتبالی را که در بارسا به پختگی رسانده بود در بایرن پیاده می کرد، بدلی به این مفهوم که بایرن ابزارهایش نسبت به بارسا سطح پایین ترند. ژاوی و اینیستا و دنی آلوز و پدرو و در این فصل خصوصا پیکه و در راس تمامشان لیونل مسی بزرگ ابزارهای بسیار توانمندتری نسبت به بداشتوبر و فن بومل و شواین اشتایگر و حتی خود روبن هستند.

بایرن در این فصل بعد از بارسا بیشترین تعداد پاس را داده و به درستی منتقدین اروپایی این تیم را برادر کوچکتر بلوگرانا لقب داده اند.

پلان A فن خال برای بازی فینال بر اساس این تصور طراحی شده بود که اینتر در مقابل برادر کوچکتر هم مثل بازی با برادر بزرگتر عمل می کند. تجمع خط سه نفره ای شامل اوتوئو و پاندف به اضافه کامبیاسو جلوی دفاع خطی و آزاد گذاشتن اشنایدر و میلیتو. اما مورینیو برای این بازی طراحی کاملا متفاوتی داشت.

او زانتی را در هافبک گذاشته بود و خط میانی اش را یک خط جلو کشیده بود. در عوض از سمت چپ دفاعی بایرن(با بازیکن ضعیفی چون بداشتوبر) چشم پوشی کرده بود و مایکون بیشتر در زمین خودی دیده می شد.(نقطه ای که در مئاتزا هرسه گل اینتر را پایه ریزی کرده بود) عمق دفاع بایرن آن قدر آسیب پذیر بود که مورینیو تمرکزش را روی آن قرار دهد. به این ترتیب اینتری که سرآمد تیمها در حرکت از عمق بود(تا پیش از فینال اینتری ها 56بار در آفساید قرار گرفته بودند، بیشتر از هر تیم دیگری در این فصل) دو باراز عمق به بایرن گل زد و حداقل دو گل مسلم دیگر را هم نزد. البته بازی بدون اعتماد به نفس چیوو کمی مورینیو را دچار مشکل کرد.

آن دو موقعیتی که روبن روی دروازه پدید آورد هم حاصل همین بازی زیراستاندارد چیوو بود. پلان B فن خال هم با به وسط آوردن روبن و وارد بازی کردن دو نوک سرزن(مولر و کلوزه) در مقابل برگشت زانتی به دفاع چپ و ورود استانکویچ به میانه میدان خنثی شد. استانکویچ کامبیاسو را آزاد کرد تا کاملا به مدل بازی نیوکمپ مقابل بارسا برگردد و بین ساموئل و لوسیو را به صورت طولی پوشش دهد.

دو: از فوتبال حرف می زنیم و نمی توانیم بازی حیرت انگیز والتر ساموئل در پنج مسابقه با چلسی، بارسا و بایرن را نبینیم و گیج نشویم. مدافعی که در پنج مسابقه با قهرمانهای سه لیگ برتر اروپا و مقابل شاه ماهی هایی چون دروگبا، مسی و روبن فقط یک اخطار گرفت و حتی یک اشتباه هم نکرد.

برای کسی که واقعا به فوتبال علاقه دارد فرم بازی ساموئل در این پنج مسابقه می تواند منبع لذت، جذابیت و الهام باشد. آیا چنین عملکردی نیاز به مهارتی نبوغ آمیز ندارد؟ یک بار دیگر صحنه گل دوم اینتر را مرور کنید:

روبن پشت محوطه اینتر صاحب بهترین موقعیت شوت زنی است و ما در نمای باز ساموئل را می بینیم که با یک تکل سریع در برابر شوت روبن قرار می گیرد و همان توپ به اشنایدر، اتوئو و سرانجام میلیتو می رسد و بریلیان آرژانتینی نراتزوری به زیباترین شیوه ممکن فن بویتن را هم مثل جان تری در مئاتزا پیاده می کند و گل دومش را هم می زند.

باز هم می گویم؛ برای یک عاشق فوتبال مهارت خیره کننده ساموئل هم به اندازه شاهکارهای تکنیکی مسی دیدنی است. از این دست حرفهای تبلیغاتی که کار حمله از دفاع سخت تر است هم فقط به درد میان مایه ها می خورد و نه عاشقان فوتبال.

سه: مورینیو جایی گفته بود که شخصیت من طوری است که هیچگاه در برابر هیچ کس کلام اول را نمی گویم، می گذارم او حرف بزند و من جوابش را بدهم. این شیوه مبتنی بر عکس العمل اتفاقا خیلی بیشتر به نبوغ و مهارت نیاز دارد. او صبر می کند تا حریف مشتش را باز کند و بعد به سراغ برگهای خودش می رود.

مقایسه فوتبال مورینیویی(که شک ندارم بهترین عرصه ظهورش برای همیشه همین تیم اینتر بوده و خواهد بود، چون شکل بازی و فلسفه باشگاهداری هیچ تیم دیگری این همه به شخصیت مورینیو نزدیک نیست) با دیگر شیوه های فوتبال با انگهای روحوضی ای مثل ضدفوتبال بیراهه رفتن است. او به فوتبال شیوه ای را پیشنهاد می کند که مدرن ترین شیوه برای نه تنها فوتبال که خود زندگی است. نقطه مرکزی این شیوه محوریت "خود" است.

وقتی کسی بیش از همگان شیفته خودش باشد برای دیگران هم بیشتر و بهتر از مدعیان تعلق به مردم موفقیت و خوشی خلق می کند. مرد جدی ادعای بازی برای رضایت تماشاگران را نکرده و نمی کند، اما بیشتر از هرکس دیگری در این چند سال هواداران تیمهای به حاشیه رانده شده ای چون پورتو، چلسی و اینتر را راضی کرده است. نکته کلیدی روحی که مورینیو به فوتبال تزریق کرده همین مرکزیت خود و منافع خود است و این نسخه ایده آل یک رهبر و مدیر است. مرد پرتغالی اسم پسری که روی دوشش در برنابئو می چرخاند را هم گذاشته ژوزه، ژوزه جونیور. می بینید؟ «روح والا بیش از همه به خویشتن احترام می گذارد.»

چهار: فان خال خودش هم بهتر می دانست شانسی برای غلبه بر اینتر ندارد. از یازده سردبیر اروپایی سایت گل هشت تایشان(از جمله سردبیر گل آلمانی) پیروزی اینتر را پیش بینی کرده بودند و هرکسی که می شود او را یک فرد مطلع از فوتبال دانست از تفوق نراتزوری بر ژرمن ها باخبر بود. این وسط البته برای خود من نقش دیه گو میلیتو فراتر از حد پیش بینی ها بود.

این آرژانتینی دوست داشتنی که یادآور گلزنانی چون کانی جیا، فن باستن، باتیستوتا و نیستلروی دوران اوج است حقش بود که مرد تعیین کننده هر سه فینال این فصل اینتر باشد: در برابر رم در المپیکو، مقابل سیه نا در استادیو فرانکی و جلوی بایرن در سانتیاگو برنابئو.

پنج: از فوتبال حرف زدیم و حالا شاید بد نباشد که به صبر سختی که به عنوان یک طرفدار اینتر از سال 90 تا امسال کرده بودم اشاره ای کوچک بکنم. بیست سالی که بیشترش زیر سایه حکومت آنیلی ها و یوونتوسشان گذشت تا اینکه دو سال پیش صاحب مربی ای شدیم که در باخت مرحله گروهی فصل قبلش مقابل برمن گفت: "روح پیروزی در اینتر اروپایی مرده است، آنها در ایتالیا و اروپا دو تیم متفاوت هستند."

مربی روح پیروزی را در تیمش زنده کرد و آمد و بعد از چهل و چند سال تیم به شکست عادت داده شده ما را آقای فوتبال اروپا کرد و حالا دارد می رود. مورینیو برای هواداران اینتر ابدی شد، چنانکه در آخرین بازی خانگی تیم پلاکاردی دست تیفوسی ها بود که عکس مربی رویش بود و زیرش نوشته شده بود:"In Mou we trust."

او می خواهد از ایتالیا برود و مربی رئال شود و از همین حالا معلوم است که رئال را دوباره بزرگ فوتبال اروپا خواهد کرد. طرفداران اینتر هرگز مرد پرتغالی را، آن چشمهای شکارچی اش، آن طعنه ها و کنایه هایش به هرکه غیر از خودش و البته آن لحظات باشکوهی را که بعد از دهها سال برایشان آفرید فراموش نخواهند کرد. برای ما که فوتبال تنها داراییمان از دنیای دور وبرمان شده خوشبختی ای بزرگتر از تعقیب و جستجوی مرد مرموز روی نیمکت و کارهایی که او با تیم جدیدش می کند وجود ندارد.

بگذارید این طور بگویم: از فصل دیگر هواداران اینتر هم مثل طرفداران پورتو و چلسی دو تیم دارند: تیم خودشان و تیم مربی شان؛ مربی ای که با پیروزی به یادش می آورند و با قهرمانی.

nw_nk
23-05-2010, 11:00
فان خال: همانطور باختیم که فکر می کردیم

براي من جريان بازي چيزي عجيب و غيرعادي نبود. نكته شگفتي‌آور فقط همين بود كه بازي را باختيم. اين اتفاق ناخوشايند در حالي رخ داد كه مي‌دانستيم آنها به همين شكل بازي مي‌كنند. حتي آگاه بوديم كه ميليتو و اسنايدر جريان بازي را مي‌توانند تغيير دهند.

سایت گل - لوييس فان خال عقیده دارد بایرن برای فتح جام به اندازه کافی خوب نبود. او که بايرن را پيش از اين به دو عنوان قهرماني در مسابقات بوندس ليگا و جام حذفي آلمان رسانده بود، افزود: توانايي هاي خود را نشان نداديم، اما مي توانستيم بازي را ببريم.

وي گفت: اينتر فقط واکنش نشان مي داد، زمان به ثمر رسيدن گل ها تعيين کننده بودند، زيرا بازيکنان حالا فهميدند که مسائل جزئي چقدر اهميت دارند.

فان خال اظهار داشت: ما حمله کرديم و اينتر دفاع کرد، اما براي شکست آنها بايد بيشتر از اين ها تلاش مي کرديم.

وي گفت: با وجود اين فلسفه تهاجمي خود را تغيير نخواهم داد، اگر چه غيبت "فرانک ريبري" ضربه بدي به تيم بود، اما نبايد فراموش کنيم که با شيوه بسيار متفاوتي از بازي مواجه بوديم.

وي با اعلام افتخار نسبت به بازیکنانش تاکيد کرد: بازي با اينتر دشوار است، فکر مي کنم فوتبال جذابي براي هوادارانمان به نمايش گذاشتيم، اما احتمال شکست هميشه وجود دارد.

فان خال با اشاره به اين که وقتي "خوزه مورينيو" را ديده تحت تاثير وي قرار گرفته است، گفت: هرگز فکر نمي کردم، او روزي به چنين مربي موفقي تبديل شود.

وي تصديق کرد: اولين بار در جلسه اي که با "نونس" رييس آن وقت باشگاه بارسلونا و "بابي رابسون" داشتم، مورينيو را ديدم. فکر مي کردم آنها مي خواهند پيشنهاد مربيگري تيم جوانان را به من بدهند، اما سرمربيگري را پيشنهاد کردند.

سرمربي بايرن در مورد اين ملاقات که در سال 1997 اتفاق افتاد، گفت: مورينيو واقعا عصباني بود. او از همان ابتدا آقاي خاص بود. شايد به همين دليل او را به خدمت گرفتم. اين فلسفه من است. اما فکر نمي کردم يک روز اينقدر مهم شود.

وي در زمان مربيگري بارسلونا با دادن اختيارات اضافي، مورينيو را براي ماندن در اين تيم آزاد گذاشت و حتي به وي اجازه داد مربيگري تيم را در برخي مسابقات که اهميت کمتري داشتند، بر عهده بگيرد.

فان خال خاطر نشان کرد: او مي توانست برود، اما تصميم گرفت در کنار من بماند. او مربي بسيار خوبي بود. در واقع کارهايي کردم که هرگز انجام نداده بودم. به او اجازه دادم در برخي از مسابقات مربيگري کند.

البته مورينيو نيز فان گال را عامل مهمي در پيشرفت خود به عنوان يک مربي مي داند.

وي در مورد فان خال گفت: او مربي بزرگي است و چيزهاي زيادي به من ياد داد. ما سه سال با هم کار کرديم. به دليل فاصله 50 متري خانه من با او، تقريبا 24 ساعته با هم کار مي کرديم. رابطه خاصي بين ما بر قرار بود. يکي از چيزهايي که از او ياد گرفتم اين بود که براي موفقيت بايد خيلي سخت تلاش کرد. خاطرات بسيار خوبي از آن زمان دارم که فراموش نخواهم کرد.

2010/5/23

مورینیو: تنها رئال است که مرا می خواهد

مورينيو با "ماسيمو موراتي" رييس باشگاه اينترميلان به توافق رسيده بود که در صورت قهرماني اين تيم بتواند قراردادش را فسخ کند با وجود اين اگر موراتي زير قولش بزند، باشگاه رئال مادريد بايد حدود هفت ميليون يورو بابت آقاي خاص بپردازد.

سایت گل - ژوزه مورینیو مربی اینتر پس از کسب سه‌گانه تاریخی با اینتر و فتح لیگ قهرمانان در مادرید اعلام کرد که این باشگاه را ترک خواهد کرد.

او پس از بازی گفت: «کار من این جا تمام شده است. من با اینتر تاریخ‌ساز شدم و قصد دارم در باشگاه بزرگ دیگری انگیزه‌های خود را بیابم.» از او پرسیده شد نظرش را راجع به بازی مقابل بارسلونا در اسپانیا بگوید و او پاسخ داد: «این چالش بسیار بزرگی می‌شود.»

مورینیو همچنین به کالچو تاخته است: «در اینتر بسیار خوشحال بودم، اما از حضور دنیای فوتبال ایتالیایی رضایت چندانی نداشتم چون همه حرف‌های رییس‌ها، مربیان و روزنامه‌ها را دوست نداشتم. البته همیشه اینتر را دوست خواهم داشت. می‌خواهم از فوتبال ایتالیا تشکر کنم که در آن مربی بهتری شدم. اکنون زمان آن است که یکی دو روز به چالشی جدید در کشوری دیگر بیندیشم. من برای اینتر هر کاری کرده‌ام و احساس می‌کنم برای تصمیم درباره آینده آزاد هستم. می‌خواهم اولین مربی‌ای شوم که لیگ قهرمانان را با سه باشگاه مختلف فتح کرده است. تنها رئال مادرید به من علاقه دارد اما من که هنوز با آنها قراردادی امضا نکرده‌ام.»

البته اوضاع روشن‌تر از این نمی‌شود، چرا که مورینیو پس از بازی فینال برای هواداران نراتزوری دست تکان داد، در حالی که اشک چشمانش را فراگرفته بود. وقتی از او پرسیدند آیا به رئال مادرید خواهد پیوست یا نه، او پاسخ داد: «بله.»

وي گفت:‌ اينتر هم مثل چلسي خانه من است، رفتنم از اينتر، همانند رفتنم از چلسي سخت خواهد بود، اما زندگي و فوتبال همين است. مورينيو افزود: بعد از ترک چلسي فکر مي کردم غير ممکن است بتوانم همان رابطه را با هواداران يک تيم ديگر پيدا کنم، اما اتفاقي که در چلسي افتاد دقيقا در اينتر تکرار شد و به همين دليل اکنون هم استمفوردبريج و هم سن سيرو خانه من هستند و احتمالا خانه سوم من سنتياگو برنابئو خواهد بود.

او به سوال ديگري در مورد اين که چرا مي خواهد به مادريد برود، پاسخ داد: چون تنها باشگاهي است که مرا مي خواهد! گزينه ديگري جز اين تيم ندارم. مورينيو با اشاره به علاقه اي که به فوتبال انگليس دارد، تاکيد کرد: همه از شدت علاقه من به فوتبال انگليس خبر دارند، بالاخره يک روز به انگليس بر مي گردم، اما يک بازيکن بزرگ يا يک مربي بزرگ اگر حضور در رئال مادريد را تجربه نکرده باشد همواره در طول دوران حرفه اي خود احساس خلاء خواهد کرد.

سرمربي اينتر ادامه داد: قبل از رفتنم به انگليس مي خواهم با سه باشگاه مختلف به سه قهرماني در ليگ قهرمانان اروپا برسم.

2010/5/23

nw_nk
23-05-2010, 11:02
Champions League Comment: Referee Howard Webb's Inter-Bayern Decisions Revisited

بازدید تصمیمات هاوارد وب داور فینال قهرمانان اینتر-بایرن

بیشتر تصمیم‌ها صحیح بودن اما سه لحظه کلیدی:

Decision 1: Wesley Sneijder on Bastian Schweinsteiger

خطای وسلی اسنایدر روی باستین شوینشتایگر در اوایل بازی

* کارت زرد داشت.

(شاید داور مشتاق نبود کارت زودهنگام بده.)

Decision 2: Maicon's Possible Handball

هند احتمالی مایکون در محوطه جریمه اینتر

* پنالی بود. هند حساب شده نبود اما دست قطعا در وضعیتی غیرعادی قرار داشت.

(دید داور احتمالا مسدود شده بود و صحنه رو ندید.)

Decision 3: Goran Pandev's Dive

شیرجه پاندف پشت محوطه جریمه بایرن

* برخورد وجود داشت و درست بود.

(داور بخوبی تماس رو دید و خطا گرفت. هواداران بایرن پشت دروازه اعتقاد داشتن بیشترش تمارض پاندف بود اما اگرم بود حق داشت اینکارو کنه.)

By Ewan Macdonald

May 22, 2010

در نهایت بقول آلمانی ها: جای گله ای نیست شانس رو باید ایجاد کرد.

vroom
23-05-2010, 11:40
تیمم قهرمان شده دارم کیف میکنم!:31:

خيلي خوشحالم که شما حداقل تيم زاپاست قهرمان شد چون تيم اولتون که بعد از حذف شدن ديگه رفت تو قوطي و آرزو به دل موند , دريغ از حتي 1 جام:31:

ببنده مثل خیلی از بچه های دیگه‏ی ای فروم طرفدار دو تیم هستم

خيلي؟!!!
کدوم بچه هاي فروم؟ حالا شايد 2-3 نفري باشن که طرفدار 2 تيم هستن
کلا طرفدار بيشتر از 1 تيم بودن از پايه اشتباهه :46:

پ.ن: مجددا به طرفداران واقعي اينتر تبريک ميگم

B L A S T E R
23-05-2010, 11:43
سلام . منم تبریک میگم و اینا.

کلا طرفدار بيشتر از 1 تيم بودن از پايه اشتباهه
تایید میشه شدیداً!
ویرایش : به طرفدارای بارسا هم تسلیت میگم!:دی

mehryazdan
23-05-2010, 11:51
من تو کانال همسایه دیدم با کیفیت فوق العاده بالا با تمام مخلفات بابا کانال ایران فقط فردوسی پورش خوبه و گرنه کیفیت تصویر اونور کجا کیفیت این رسانه ملی کجا ؟

steps
23-05-2010, 11:52

تایید میشه شدیداً!

اینو خوب اومدی

Masoud King
23-05-2010, 11:56
سلام

تبریک به همه اینتری ها

ولی چیزی که معلوم بود بایرن به خط دفاعیش باخت نه حریفی به اسم اینتر

AhmadReza.
23-05-2010, 12:03
اینتر قهرمان شد..:33::15::26::26::26::26:
تبریک به تمام اینتری ها و خودم...:40:
به تمام بایرنی های عزیز توصیه میکنم حتما از پماد سوختگی استفاده بکنند...:39::16:

fire159
23-05-2010, 12:10
بایرن مونیخ خیلی برتراز اینتر بازی کرد

اینتر ضد فوتبال بازی میکنه و این اصلا" جالب نیست / البته حالا بعد از 45 سااااااااااال قهرمان ارو÷ا شدن . اشکال نداره خوش باشین
اما حالا حالا ها مونده به اندازه بایرن بشن /

VBYOFSKI
23-05-2010, 12:16
منم به دوستان اينتري تبريك ميگم.
من تو چند بازي عاشق زانتي شدم‏. هرچي فكر ميكنم نميفهمم چجوري مارادونا دعوتش نكرده.

Ezel
23-05-2010, 12:34
من تو چند بازي عاشق زانتي شدم‏. هرچي فكر ميكنم نميفهمم چجوري مارادونا دعوتش نكرده.

احتمالا خود دن دیگو ی کبیر هم متوجه نیست چکار کرده ، دعوت نکردن این زانتی و این کامبیاسو و به جای اینها دعوت اون ماسچرانو که اغلب این فصل در دفاع راست بازی کرد مطمئنا فقط از مارادونا بر میاد .

ضمن اینکه چه ایرادی داره در هرلیگ طرفدار یک تیم باشیم ؟؟؟:5:

H a m e e d
23-05-2010, 12:35
خيلي خوشحالم که شما حداقل تيم زاپاست قهرمان شد چون تيم اولتون که بعد از حذف شدن ديگه رفت تو قوطي و آرزو به دل موند , دريغ از حتي 1 جام:31:

خيلي؟!!!
کدوم بچه هاي فروم؟ حالا شايد 2-3 نفري باشن که طرفدار 2 تيم هستن

درستشم همینه، این تایپیک به یه همچین پستی مثل پست شما احتیاج داشت
بنظرم بچگانه ترین چیز این بود که یه طرفدار یونایتد بخواد از اینتر حمایت کنه فقط چون بایرن منچسترو حذف کرده و اینکه کلا به لطف گلهای زده در خانه حریف صعود کرده، اتفاقا من دلم میخواست بایرن قهرمان بشه:40: تو این تایپیکم به بایرن رای دادم. کلا از مورینیو بدم میاد.

pcforlife
23-05-2010, 12:40
بنده هم خوشحالم تیم زاپاسم تیم شما رو لوله کرد!:31: حالا میگم کاش فینال رفت و برگشت بود، داور هم یه چیزی تو مایه های تام هنینگ بود، شما اینقدر افسرده نبودی!:31: تازه خوبه اینتر اومد بالا، واسه خودتون کلی شانس قهرمانی در نظر گرفته بودید!:biggrin: راستی بالاخره فهمیدید که پدیده ای به نام زمان همه چی رو ثابت می کنه...؟!:31:

نظرت محترمه! ولی به نظر من کلا طرفداره بایرن بودن از پایه اشتباهه!:46:

تبریکت رو پذیرفتیم! چند بار تبریک میگی!:31:
ولی میگم ستاره های بالای لوگوی تیمت رو هم تو گل 4 ضربه ای اینتر شمردم!:biggrin: خوش باشید با ستاره هاتون و هر موقع یه فصل تونستید تریبل کنید، ما رو هم خبر کنید!:31:

به تمام بایرنی های عزیز توصیه میکنم حتما از پماد سوختگی استفاده بکنند...:39::16:
امیدوارم از این پیشنهاد استقبال کنن!:16:

Mohammad_666
23-05-2010, 12:49
بچه ها من کلا طرفدار لیگ آلمان اسپانیا ایتالیا فرانسه و تمام لیگ های موجود هستم و دید تیمم همتونو لول کرد هههههههههههه!
خجالتم نمیکشه تا دیروز منچستر حالا امروز امضاشم عوض کرده !سنگ پای قزوین همینه جالبه من تا حالا ازت نشنیده بودکم که بگی اینتری هستی همش از حموم منچستر حرف میزدی من توی این تاپیک هیچ وقت از قهرمانی بایرن حرف نزدم و به اینتری ها هم توهین نکردم و بهشونم تبریک میگم ولی تو خیلی با مزه ای کلی باهات خندیدم میدونم باز الان میای جواب میدی پدیده ی زمان ولی زمان نشون میده بایرن هر وقت به منچستر میخوره میزنتش حالا با داور بی داور با رافائل بی رافائل با گل زده بیشتر بی گل زده در همه حال !
راستی من طرفدار بایرن بارسلونا لیون منچستر لیورپول اینتر یووه آث میلان رئال مادرید بوردو فیورنتینا و هر تیمی که هر سال حضور داشته باشه هستم و همه تیم ها رو لول میکنیم هر سالم جام مال یکی از تیم های منه که طرفدارشم دیدید امسالم ما قهرمان شدیم راستی چلسی یادم رفت !:27:
در مورد پمادم من تجربه نکردم میشه تو بگی سر بازی منچستر استفاده کردی جواب داد یا نه ؟

mmiladd
23-05-2010, 12:52
متاسفم برای بعضی از افراد پی سی ورد که پیام خصوصی میذارن و شعور خودشون رو به رخ می کشن...!

من اینقدر شهامت داشتم که دیشب بعد از بازی بیام و به همه اینتریا تبریک بگم..

اما.........

خدا همه ما رو به راه ِ راست هدایت کنه ؛ اگه نشد راه ِ کجو راست کنه....

موفق باشین.. میلاد

nw_nk
23-05-2010, 13:10
مسی بهترین گلزن لیگ قهرمانان

مسي كه فصل پيش با 9 گل به اين عنوان دست يافته بود، در جدول برترين گلزنان بالاتر از ايويكا اوليچ از بايرن مونيخ و كريستيانو رونالدو از رئال مادريد ايستاد.

سایت گل - مهاجم آرژانتيني آبي-اناري‌ها با 8 گلي كه در يازده بازي اين فصل در رقابت‌هاي اروپايي به ثمر رساند، همانند فصل پيش آقاي گل رقابت‌هاي ليگ قهرمانان اروپا شناخته شد.

مسي كه فصل پيش با 9 گل به اين عنوان دست يافته بود، در جدول برترين گلزنان بالاتر از ايويكا اوليچ از بايرن مونيخ و كريستيانو رونالدو از رئال مادريد ايستاد. هر دوي اين مهاجمان در اين فصل از رقابت‌هاي اروپايي هفت بار براي تيم‌هايشان موفق به گلزني شده بودند. ديگو ميليتو، ستاره بازي پاياني از تيم اينتر با 6 گل در مكان چهارم برترين گلزنانان ايستاد. نيكلاس بندتنر (آرسنال)، وين روني (منچستر يونايتد) و مارونه چاماخ (بوردو) با 5 گل در مكان‌هاي بعدي ايستاده‌اند.

ركورد بيشترين تعداد گلزني در ليگ قهرمانان اروپا (و جام باشگاه‌هاي اروپا) با 14 گل زده همچنان از آن ژوزه آلتافيني (ميلان 1963-1962) و رودفان نيستلروي (منچستر يونايتد 2003-2002) است.

رائول گونسالس از رئال مادريد با 66 گل زده موفق‌ترين گلزن تاريخ ليگ قهرمانان اروپا به شمار مي‌آيد. در اين جدول نيستلروي با 6 گل زده كمتر در مكان دوم و آندري شوچنكو با 57 گل زده در مكان سوم ايستاده‌اند.

2010/5/23

تایید میشه شدیداً!

دید شما شاید فقط کینه و بدخواهی باشه اما برد اینتر در فینال چه از نظر افتخارات و چه مقایسه فنی به نفع بارسلونا شد. اگر اشتباه نکنم بارسا تنها تیمی بود که قهرمان امسال رو (اونم دو بار) شکست داد. اینتر با این قهرمانی 3 پله صعود کرد و در پرافتخارترین های لیگ قهرمانان اروپا بالاتر از منچستر یونایتد و یوونتوس قرار گرفت.

Champions League
Team - First - Second
...
Bayern Munich 4 4
Ajax 4 2
Barcelona 3 3
Internazionale 3 2
Manchester United 3 1
Juventus 2 5
...

تایید اون موضوع با استفاده شما از همچین تاپیک هایی به عنوان یک رئالی تناقض نداره؟

ارمغان جنون
23-05-2010, 13:16
تبریک میگم به اینتریها

ولی قهرمانی به هر قیمتی ارزش نداره!
امیدوارم پلاتینی دیشب راحت خوابیده باشه و عذاب وجدان نداشته باشه

محرومیت ناحق ریبری آخر کار دست بایرن داد
داور هم که یه پنالتی رو برای بایرن نگرفت
داوران انگلیسی به درد نخورن
می خواستن این تیم مفلوک رو که در خود میلان هم طرفدار نداره بعد از 45 سال قهرمان کنن

بایرن با تقویت تیم و با فنگال سال دیگه هم در فینال حضور خواهد داشت
ولی اینتر رفت تا شاید 40-50 ساله دیگه برسه به فینال [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

MORINIO
23-05-2010, 13:21
تبریک به اینتریها .. با اینکه از اینتر خوشم نمیاد ولی از موفقیت مورینیو خیلی خوشحالم :20:...

ضمنا طبق روندی که از سال 2005 شکل گرفته، سال بعد یه تیم انگلیسی (ایشالا منچستر) قهرمانه!:40:

نه دیگه نوبتی هم باشه نوبت چلسیه!:20:

راستی سال دیگه فینال تو کدوم استادیوم برگزار میشه؟

pcforlife
23-05-2010, 13:31
نه دیگه نوبتی هم باشه نوبت چلسیه!:20:

راستی سال دیگه فینال تو کدوم استادیوم برگزار میشه؟
ومبلی شهر لندن! فعلا ورزشگاه که ماله چلسی و آرسنال و تاتنهامه!:31: ولی جدا عجیبه که این چند ساله، قهرمانی ها نوبتی شده ها!:20:

---------- Post added at 02:31 PM ---------- Previous post was at 02:29 PM ----------

فصل بعدش هم تو آلیناس آرنای شهر مونیخ فینال برگزار میشه...:20:

MORINIO
23-05-2010, 13:39
خبرفوری- الجزیره : تن کاته جانشین مورینیو

سایت گل - شبکه خبری الجزیره در بخش ورزشی خود خبر داد که هنک تن کاته دستیار سابق فرانک ریکارد در بارسلونا و سرمربی سابق آژاکس جانشین مورینیو خواهد بود.
تن کاته کهامسال در لیگ امارات مربیگری می کرد به دلایل نتایج ضعیف از الاهلی استعفا داد و به لیگ قطر و باشگاه ام صلال پیوست. اگر خبر الجزیره که ظاهرا منبع خبری موثقی هم داشته درست باشد یک انتخاب عجیب در اینتر شکل گرفته است چرا که تن کاته با وجود قوت در تئوری شخصیت یک مربی برنده را از خود نشان نداده است.خبرنگار سایت گل در قطر عقیده دارد این یک خبر تبلیغاتی است.

در انتظار خبر بزرگ ـ ميليتو در ميلان

اينتر با جدايي مورينيو با شوك جديد مواجه شده و جدايي برخي بازيكنان اولين تأثير اين شوك است.

سايت گل ـ‌ ديه‌گو ميليتو مرد اول مسابقه فينال ليگ قهرمانان اروپا در پايان مسابقه دقايقي طولاني در جمع هواداران اينتر باقي ماند و با آنها عكس يادگاري گرفت.

اين گلزن آرژانتيني كه هر سه جام اين فصل اينتر، مديون گلزني‌هاي اوست، در پايان مسابقه به خبرنگاران گفت كه پيشنهادهاي خوبي دارد و بايد روي آنها فكر كند.

ميليتو كه به عنوان بازيكن جانشين زلاتان ابراهيم اوويچ نمايش بسيار بهتري از اين ستاره سوئدي داشت و جاي خود را در دل اينتري‌ها باز كرد ممكن است به تيم ميلان منتقل شود. اين خبري است بهت‌آور كه يكي از منابع نزديك او آن را در اختيار بخش ايتاليايي سايت گل گذاشته است.

اينتر با جدايي مورينيو با شوك جديد مواجه شده و جدايي برخي بازيكنان اولين تأثير اين شوك است. ميليتو ديشب پاسخ روشني به سوالات نداد و تنها به گفتن اين جمله بسنده كرد كه پيشنهادهاي خوبي دارد.

------

پ.ن : هردو شایعه است . جدی نگیرید ...

---------- Post added at 01:39 PM ---------- Previous post was at 01:35 PM ----------

ومبلی شهر لندن! فعلا ورزشگاه که ماله چلسی و آرسنال و تاتنهامه!:31: ولی جدا عجیبه که این چند ساله، قهرمانی ها نوبتی شده ها!:20:[COLOR="Silver"]

[/COLOR:

خوبه .. فقط امیدوارم این چمنشو تا سال دیگه درست کنن!

ارمغان جنون
23-05-2010, 13:39
واقعا خیلی ضایست یه نفر هم طرفدار منچستر باشه و هم اینتر چون اینا هیچ ربطی به هم ندارن
پراهنشون که کاملا متضاده همه یعنی قرمز و آبی
مثل اینه که هم پرسپولیسی باشی هم استقلالی
سبک بازی و فلسفه فوتبالشونم که کاملا متفاوته یکی دفاعی یکی هجومی

خوب شد بالاخره بعضی از این منچستریهای اینتری هم خوشحال شدن !! :27:

amir_70
23-05-2010, 13:41
خدایی نوبیتی هم که بود نوبت اینتر بود ایندفعه

بابا خدایی حقش بود

چلسی رو به هلاکت رسوند و بارسلونا رو هم علی رغم میل باطنیم لوله کرد و رفت
حقش بود

بایرن هیچ تیمی نیست

هیچی نیست

بایرن هیچی نیست

فقط عشق است میلان (حیف که الان اوضاش بیریخته :41:)

و بعد از میلان هم عشق است بارسلونا

و اینتر هم به خاطر نابود کردن بایرن عشق است

و بایرنی های عزیز حالا که قهرمان نشدید بزار شهامت داشته باشید و این حرفای الکی که اگه ریبری بود بایرن قهرمان بود و از این حرفا رو نزنید

حتی اگگه این حرفتون درست هم باشه باید بگم تیمی که روی 1 نفر بچرخه تیم نیست

عشق است کاپیتان زانتی که دیشب چه حالی از روبن گرفت

دهنشو سرویس کرد

دمش گرم

ایشالا سال دیگه میلان بیاد بالا !!!!:18:

اگه نه بارسلونا

و بازم اگه نه ایشالا اینتر

و بازم اگه نه ایشالا هر تیمی جز منچستر و بایرن

MORINIO
23-05-2010, 13:47
چلسی رو به هلاکت رسوند

درسته قهرمانی حق اینتر بود ولی داور رفت اینتر-چلسی هم خوب باهاتون راه اومد !

amir_70
23-05-2010, 13:53
درسته قهرمانی حق اینتر بود ولی داور رفت اینتر-چلسی هم خوب باهاتون راه اومد !

خوب دوست من اشتباهات داوری هست

ولی فقط این اشتباهات واسه اینتر بوده؟؟؟

والا من اینتری نیستم ولی زد بایرنی هستم

کلآ اگه پرسپولیس هم با بایرن بازی کنه من دوست دارم پرسپولیس ببره(حالا دیگه خودت حساب کن:40:)

ولی خدایی قبول باید کرد که حقش بود

MORINIO
23-05-2010, 14:00
خوب دوست من اشتباهات داوری هست

ولی فقط این اشتباهات واسه اینتر بوده؟؟؟

والا من اینتری نیستم ولی زد بایرنی هستم

کلآ اگه پرسپولیس هم با بایرن بازی کنه من دوست دارم پرسپولیس ببره(حالا دیگه خودت حساب کن:40:)

ولی خدایی قبول باید کرد که حقش بود

مگه من گفتم حقش نبود؟؟؟

من میگم یه تیم واسه قهرمانی تو اروپا علاوه بر کیفیت فنی بعضا به اشتباهات داوری به نفعش نیاز داره تا قهرمان بشه! بارسای پارسال نمونه بارزش!

MORINIO
23-05-2010, 14:05
این به اصطلاح کارشناسان و مربیان هم ظاهرا ذره ای عقل ندارن که همشون قبل از اینکه سوال خبرنگار تموم بشه (بهترین بازیکن CL این فصل) فقط میگن مسی! اگه قدری فکر و تمرکز میکردن میفهمیدن بهترین بازیکن جام مسی نبود اگه بود پس چرا بارسا به فینال نرسید؟

باز دمش گرم صدر که بار دیگر درایتشو ثابت کرد و بهترین جواب رو داد ...

amir_70
23-05-2010, 14:09
من میگم یه تیم واسه قهرمانی تو اروپا علاوه بر کیفیت فنی بعضا به اشتباهات داوری به نفعش نیاز داره تا قهرمان بشه! بارسای پارسال نمونه بارزش!

بر منکرش لعنت

LeBron
23-05-2010, 14:09
این به اصطلاح کارشناسان و مربیان هم ظاهرا ذره ای عقل ندارن که همشون قبل از اینکه سوال خبرنگار تموم بشه (بهترین بازیکن CL این فصل) فقط میگن مسی! اگه قدری فکر و تمرکز میکردن میفهمیدن بهترین بازیکن جام مسی نبود اگه بود پس چرا بارسا به فینال نرسید؟

دقیقا !
انگار داشتن از چند تا بچه دبستانی میپرسیدن

shahshahani
23-05-2010, 14:36
حالم از جاودانی و برنامه گزارش ورزشی بهم خورد.
عقده شده بود براشون حتما باید اسمی از بارسلونا :2: میاوردن.
با اون نظرسنجی مسخرشون :2:
ولی خدایی دم میرزاپور گرم. همه پیش بینی هاش درست از آب دراومد. هم قهرمانی اینتر و هم تاثیرگزار ترین بازیکن یعنی میلیتو

قطع و وصل تصاویر هم صد در صد عمدی بوده. داشتن از زور حرص میمردن. لحظه بالا بردن جام رو خراب کردن که دلشون خنک شه :2:

xerxes again
23-05-2010, 15:12
اولاَ چه ربطی داره
دوماَ حداقل بارسا رو تیمی حذف کرد که قهرمان شد. حالا کاری نداریم چه جوری. شما رو که با اون همه ادعا لیونی حذف کرد که بایرن تو فرانسه 3 تا بهش زد.

charlize
23-05-2010, 15:23
تبریک میگم به هوادارا اینتر...
دیشب سایت برا ما ترکید، نشد تبریک بگیم...
چه لذتی بردم از اون نگاه مورینیو به تماشاچیا! کلی حرف میزد جدا! عادل هم سریع گفت..
نکته دیگه اینکه قطع کردن تصاویر هم سانسور بود! اون خانوم ها کنار جام بودن و اون اولد لیدی هم کنار جام با بازیکنا دست میداد و انگار با بازیکنا اینتر یخورده بیشتر!!: دی
جاودانی فک کنم واقعا سطح فکرش اینه که تصاویر قطع میشن اما عادل اون تیکه آخر و لحظه گرفتن جام هم خیلی قشتگ با خنده گفت" و خب جام رو گرفت دیگه!!"..
این زانتی واقعا حرفه ایه...من تعجب کردم که چرا از همون اول سمت چپ نبود...از وقتی رفت اونور، روبن فقط یه بار تونست حرکت کنه که اونم بخاطر سرعت بالاترش بود....
سال دیگه هم ما لذت میبریم از مورینیو تو تیم...
+
اگه رئالی ها هم چیزی میگن، بخاطر اینه که بازی تو زمین ما بوده و ما حق آب و گل داریم!: دی(شوخی)

vahidgame
23-05-2010, 15:26
قطع و وصل تصاویر هم صد در صد عمدی بوده. داشتن از زور حرص میمردن. لحظه بالا بردن جام رو خراب کردن که دلشون خنک شه
فکر کنم بیشتر به خاطر هنر سانسور بالاشون بوده. احتمالا گوشه تصویر یه چیز نا مناسبی از نظر اونا امده:31:

vroom
23-05-2010, 16:39
من دیگه دلیلی نمیبینم که از پست های این دوستمون! نقل قول بگیرم(چون پستهاشون سرشار از منطق هست و عاری از هرگونه تعصب!!) ایشالا تو دنیای خودش خوش باشه

دوستان خودشون قضاوت میکنن که ایا همزمان طرفدار چند تیم بودن درست هست یا نه؟؟

و فکر میکنم که طرفداران منچستر هم ناراحت باشن که کسی از تیمشون طرفداری میکنه که طرفدار تیم دیگه ای هست:46:

Mr.Crow
23-05-2010, 16:44
خوشبختانه یا متآسفانه توی ایران رسمه که وقتی یه تیمی قهرمان میشه , یه شبه تعداد طرفداراش چند برابر میشن ! الآن از دیشب تا حالا چند هزار تا طرفدار جدید اینتر توی ایران متولد شده که البته همگی هم (طبق ادعای خودشون) از 45 سال پیش طرفدار تیم بودن !!
یه جورایی مثل چلسی که تا 5 سال پیش توی ایران کسی این تیم رو تحویل نمیگرفت ولی الآن تعداد طرفداراش از اکثر تیم های شناخته شده بیشتره ! lol
توی رکوردهای گینس قسمت "حذف باد" رو اگه ببینیم احتمالآ ایران بهترین مقام رو داره !

D3vil_A
23-05-2010, 16:44
سلام دوستان....
بازی دیشب واقعا عالی بود و واقعا اینتر ثابت کرد هم در حمله و هم درر دفاع مقابل همه تیم ها حرف برای گفتن داره از بارسلونا بگیرید...تا چلسی ...وبایرن.....:دی شاید میشه گفت بهترین دفاع حال حاضر دنیا رو اینتر داره..!

این تلویزیون ایران هم که وقعا میتونم بگم مزخرفه! نزدیک به 100 تا از صحنه هایی که نشون میداد تکراری بود :دی لحظه ای هم که جام رو بالا برد ..معلوم نشد چی شد رفتند گل ها بازی رو نشون دادند..... :دی

مورینیو هم که کلا خیلی باحال بود...سال دیگه هم تو این ورزشگاه با رئال به امید خدا جشن قهرمانی میگیره :دی

ینتر ضد فوتبال بازی میکنه و این اصلا" جالب نیست / البته حالا بعد از 45 سااااااااااال قهرمان ارو÷ا شدن . اشکال نداره خوش باشین
اما حالا حالا ها مونده به اندازه بایرن بشن / دقیقا به همین حرف صدر گفت که اینتر ضد فوتبال بازی نمیکنه! به تیمی میگن ضد فوتبال که فقط دفاع کنه ولی اینتر فقط دفاع کرد؟! زد حمله و حمله هایی که میکرد هر خط دفاعی رو لوله میکرد :دی و تیم اینتر هم حمله میکنه هم دفاع...!
در ضمن این رو هم بگم که من طرفدار اینتر یا بایرن نبودم و نخواهم بود ..........

به طرفدار ها اینتر هم تبریک میگم.....و وقعا تیمشون خوب بازی کرد....

در ضمن اینهایی هم که میگند بایرن خوب بازی کرد..مگه فوتبال فقط حمله کردنه؟! درسته بایرن واقعا عالی حمله کرد ولی خدا وکییلی یک توپ از 18 قدم رد شد.؟ یا فقط بایرن یا سانتر میکرد یا شوت میزد یا پشت 18 داشند پاس کاری میکردند؟!

Ezel
23-05-2010, 16:59
بچه ها من کلا طرفدار لیگ آلمان اسپانیا ایتالیا فرانسه و تمام لیگ های موجود هستم و دید تیمم همتونو لول کرد هههههههههههه!

خجالتم نمیکشه تا دیروز منچستر حالا امروز امضاشم عوض کرده !سنگ پای قزوین همینه جالبه من تا حالا ازت نشنیده بودکم که بگی اینتری هستی همش از حموم منچستر حرف میزدی .

من دیگه دلیلی نمیبینم که از پست های این دوستمون! نقل قول بگیرم(چون پستهاشون سرشار از منطق هست و عاری از هرگونه تعصب!!) ایشالا تو دنیای خودش خوش باشه

و فکر میکنم که طرفداران منچستر هم ناراحت باشن که کسی از تیمشون طرفداری میکنه که طرفدار تیم دیگه ای هست:46:

خوشبختانه یا متآسفانه توی ایران رسمه که وقتی یه تیمی قهرمان میشه , یه شبه تعداد طرفداراش چند برابر میشن ! الآن از دیشب تا حالا چند هزار تا طرفدار جدید اینتر توی ایران متولد شده که البته همگی هم (طبق ادعای خودشون) از 45 سال پیش طرفدار تیم بودن !!
!

البته من نماینده کسی نیستم و از طرف کسی وکالت ندارم اما بهتره در رابطه با اینکه چه کسی طرفدار چه تیم ( یا تیمهایی) هست یا نیست اول تحقیق کنیم و بعد تهمت و افترا بزنیم و تشویش اذهان کنیم :دی ، پس صفحات زیر رو لطفا مرور کنید که تماما قبل از بازی فینال هستش و مربوط به دوست خوبم حسین یا همون pcforlife

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدضمن اینکه صرف بر اینکه کسی چیزی رو ندیده یا نشنیده باشه دلیل بر نفی و عدم اون چیز نمیتونه باشه ،

در مورد طرفدار چند تیم بودن هم من واقعا نمیدونم چه اشکالی داره ؟ کما اینکه من با اینکه منچستری هستم اما زمانی که گاس هیدینک مربی چلسی بود دوست داشتم چلسی هم موفق بشه .
:5:

sinath
23-05-2010, 17:01
تبریک به اینتریها دو تا ضد حمله کردن دو تا گل زدن اونم رو اشتباه مدافعین و گرنه برتری مطلق توپ و میدان با بایرن بود
اینتر خوب دفاع می کرد مثل بازی با بارسلونا بود

ولی از یه چیزی خیلی خوشم اومد اینکه تماشاچی های بایرن با اینکه بایرن باخته بود اصلا گریه نمی کردن و مثل کوه وایساده بودن و تیمو تشویق می کردن ونگال و بازیکنا هم داخل زمین با هم می چرخیدن و دست می زدن برعکس خیلی از فینالا که تیم بازنده اخر بازی همه بازیکناش ولو شدن یه گوشه زمین
و بر عکس این تماشاچی های اینتر بودن که خیلی هاشون گریه می کردن اونم گریه شوق به خاطر قهرمانی بعد از 45 سال که اکثر اونها در اخرین قهرمانی اینتر هنوز حتی به دنیا هم نیومده بودن

Ezel
23-05-2010, 17:10
تبريك ليپي به اينتري ها

سايت گل- مارچلو ليپي، سرمربي تيم ملي ايتاليا، پس از قهرماني اينتر در ليگ قهرمانان اروپا، به باشگاه سابقش تبريك گفت.

نرآتزوري شب گذشته در سانتياگو برنابئو موفق شد 2-0 بايرن مونيخ را شكست داد و براي اولين بار پس از سال 1965 قهرماني در اين رقابت ها را جشن گرفت.

ليپي در مصاحبه با خبرگزاري آنسا گفت:" پيروزي باشكوهي بود. اين پيروزي حاصل ثبات و اعتماد به نفس بود. ديگر نوبت قهرماني ايتاليايي رسيده بود."

28 بازيكن فعلي تيم ملي ايتاليا در حال حاضر در قصر وناريا در نزديكي تورين اقامت دارند و از فردا به كمپ سسترير خواهند رفت تا خود را براي رقابت هاي جام جهاني آفريقاي جنوبي آماده كنند. هدف اصلي ليپي دفاع از عنوان قهرماني تيمش در سال 2006 است.

وسلي اشنايدر: در اينتر مي‌مانم

سايت گل ـ وسلي اشنايدر بازي‌ساز هلندي اينتر به هواداران اين تيم اطمينان داد براي فصل آينده در اين باشگاه خواهد ماند و جدايي احتمالي مورينيو بر روي تصميم او تأثيري نخواهد داشت.

اشنايدر در مصاحبه با خبرنگاران گفت:«فصل فوق‌العاده‌اي بود. در اينجا خواهم ماند، ما سه جام به دست آورديم، اين فصل يكي از بهترين فصولي بود كه در زندگي‌ام داشتم و اكنون زمان جشن گرفتن است. وقتي به باشگاه اينتر آمدم هرگز فكر نمي‌كردم كه به اين زودي اين همه جام به دست بياورم، ما با قدرت در مسابقات به پيروزي رسيديم و شايستگي اين قهرماني‌ها را داشتيم. من مي‌خواهم از همه طرفداران به خاطر حمايت‌هايشان تشكر كنم.»

اشنايدر همچنين از مورينيو كه او را از رئال به خدمت گرفت و به او اعتماد كرد تشكر كرد.

«مورينيو بزرگترين مربي‌اي است كه تا كنون داشتم، او بهترين است.

B L A S T E R
23-05-2010, 17:13
مسی بهترین گلزن لیگ قهرمانان

مسي كه فصل پيش با 9 گل به اين عنوان دست يافته بود، در جدول برترين گلزنان بالاتر از ايويكا اوليچ از بايرن مونيخ و كريستيانو رونالدو از رئال مادريد ايستاد.

سایت گل - مهاجم آرژانتيني آبي-اناري‌ها با 8 گلي كه در يازده بازي اين فصل در رقابت‌هاي اروپايي به ثمر رساند، همانند فصل پيش آقاي گل رقابت‌هاي ليگ قهرمانان اروپا شناخته شد.

مسي كه فصل پيش با 9 گل به اين عنوان دست يافته بود، در جدول برترين گلزنان بالاتر از ايويكا اوليچ از بايرن مونيخ و كريستيانو رونالدو از رئال مادريد ايستاد. هر دوي اين مهاجمان در اين فصل از رقابت‌هاي اروپايي هفت بار براي تيم‌هايشان موفق به گلزني شده بودند. ديگو ميليتو، ستاره بازي پاياني از تيم اينتر با 6 گل در مكان چهارم برترين گلزنانان ايستاد. نيكلاس بندتنر (آرسنال)، وين روني (منچستر يونايتد) و مارونه چاماخ (بوردو) با 5 گل در مكان‌هاي بعدي ايستاده‌اند.

ركورد بيشترين تعداد گلزني در ليگ قهرمانان اروپا (و جام باشگاه‌هاي اروپا) با 14 گل زده همچنان از آن ژوزه آلتافيني (ميلان 1963-1962) و رودفان نيستلروي (منچستر يونايتد 2003-2002) است.

رائول گونسالس از رئال مادريد با 66 گل زده موفق‌ترين گلزن تاريخ ليگ قهرمانان اروپا به شمار مي‌آيد. در اين جدول نيستلروي با 6 گل زده كمتر در مكان دوم و آندري شوچنكو با 57 گل زده در مكان سوم ايستاده‌اند.

2010/5/23

دید شما شاید فقط کینه و بدخواهی باشه اما برد اینتر در فینال چه از نظر افتخارات و چه مقایسه فنی به نفع بارسلونا شد. اگر اشتباه نکنم بارسا تنها تیمی بود که قهرمان امسال رو (اونم دو بار) شکست داد. اینتر با این قهرمانی 3 پله صعود کرد و در پرافتخارترین های لیگ قهرمانان اروپا بالاتر از منچستر یونایتد و یوونتوس قرار گرفت.

Champions League
Team - First - Second
...
Bayern Munich 4 4
Ajax 4 2
Barcelona 3 3
Internazionale 3 2
Manchester United 3 1
Juventus 2 5
...

تایید اون موضوع با استفاده شما از همچین تاپیک هایی به عنوان یک رئالی تناقض نداره؟
خوب همکار جان من شوخی کردم و واقعا یه شوخی انقد ارزش توضیح نداشت! نمخوام دیگه بحثو کش بدم . موجب نارحتی میشه.
چقد ترجمه کردن جمله هات سخته :دی کمی زیر دیپلم تر بنویس :دی ولی بازم میگم ادم فقط باید طرفدار یه تیم باشه :)

اولاَ چه ربطی داره
دوماَ حداقل بارسا رو تیمی حذف کرد که قهرمان شد. حالا کاری نداریم چه جوری. شما رو که با اون همه ادعا لیونی حذف کرد که بایرن تو فرانسه 3 تا بهش زد.
گفتم که . شوخی کردم . عذر میخوام:11:

Mr.Crow
23-05-2010, 17:14
البته من نماینده کسی نیستم و از طرف کسی وکالت ندارم اما بهتره در رابطه با اینکه چه کسی طرفدار چه تیم ( یا تیمهایی) هست یا نیست اول تحقیق کنیم و بعد تهمت و افترا بزنیم و تشویش اذهان کنیم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، پس صفحات زیر رو لطفا مرور کنید که تماما قبل از بازی فینال هستش و مربوط به دوست خوبم حسین یا همون pcforlife
دوست عزیز من اینجا رو منظورم نبود ! کلآ از 38 صفحه این تاپیک شاید روی هم 4 صفحه رو کامل دیده باشم و به هیچ وجه نمیتونم در مورد اینجا اظهار نظر کنم. منظورم کلی بود ! شرمنده اگه سوءتفاهمی شده.

amir_70
23-05-2010, 17:40
من این حرفا حالیم نیست

عشق است میلان:31:

*M!L4D*
23-05-2010, 17:51
خجالتم نمیکشه تا دیروز منچستر حالا امروز امضاشم عوض کرده !سنگ پای قزوین همینه جالبه من تا حالا ازت نشنیده بودکم که بگی اینتری هستی همش از حموم منچستر حرف میزدی من توی این تاپیک هیچ وقت از قهرمانی بایرن حرف نزدم و به اینتری ها هم توهین نکردم و بهشونم تبریک میگم ولی تو خیلی با مزه ای کلی باهات خندیدم میدونم باز الان میای جواب میدی پدیده ی زمان ولی زمان نشون میده بایرن هر وقت به منچستر میخوره میزنتش حالا با داور بی داور با رافائل بی رافائل با گل زده بیشتر بی گل زده در همه حال !
راستی من طرفدار بایرن بارسلونا لیون منچستر لیورپول اینتر یووه آث میلان رئال مادرید بوردو فیورنتینا و هر تیمی که هر سال حضور داشته باشه هستم و همه تیم ها رو لول میکنیم هر سالم جام مال یکی از تیم های منه که طرفدارشم دیدید امسالم ما قهرمان شدیم راستی چلسی یادم رفت !:27:
در مورد پمادم من تجربه نکردم میشه تو بگی سر بازی منچستر استفاده کردی جواب داد یا نه ؟
دوستان مگه به کسی ربطی داره بعضیا دوست دارن طرفدار چندتا تیم باشن .مثل خودم. شما هم می تونید از این پماد جدیدا استفاده کنید:دی

H a m e e d
23-05-2010, 18:10
البته من نماینده کسی نیستم و از طرف کسی وکالت ندارم اما بهتره در رابطه با اینکه چه کسی طرفدار چه تیم ( یا تیمهایی) هست یا نیست اول تحقیق کنیم و بعد تهمت و افترا بزنیم و تشویش اذهان کنیم :دی ، پس صفحات زیر رو لطفا مرور کنید که تماما قبل از بازی فینال هستش و مربوط به دوست خوبم حسین یا همون pcforlife

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدضمن اینکه صرف بر اینکه کسی چیزی رو ندیده یا نشنیده باشه دلیل بر نفی و عدم اون چیز نمیتونه باشه ،

در مورد طرفدار چند تیم بودن هم من واقعا نمیدونم چه اشکالی داره ؟ کما اینکه من با اینکه منچستری هستم اما زمانی که گاس هیدینک مربی چلسی بود دوست داشتم چلسی هم موفق بشه .
:5:

اولا از اون آدرسایی که شما گذاشتین ایشون از همه تیما تعریف میکردن و انگار همه تیما رو دوست داشتن:دی
بعدشم همه اون پستهای ایشون مال بعد از حذف منچستر در CL هست، شما باید میگشتی ببینی قبل از حذف اون پستی در حمایت از اینتر داشته یا نه.
ضمنا دوست داشتن چند تیم خیلی طبیعیه و احتمالا اون عزیزی که اشاره به طرفداری از یک تیم کرد منظورش اولویت بود، بعدش هم هواداری ها باید موازی باشه، نه این که یه تیم حذف شد بریم سراغ اون یکی.
اون موردی که درباره خودتون گفتین فکر کنم با مورد دوستتون به همون دلایلی که گفتم فرق میکنه.
اگر هم دقت کرده باشین همیشه آدما بین تیمای مورد علاقشون میتونن تفاوت قائل بشن و بگن که کدومو از همه بیشتر دوست دارن، مثلا اکثر هوادارای بارسا که طرفداری تیمای دیگه ای هم هستن، اولویتشون بارساست.

sinath
23-05-2010, 18:20
دوستان بایرنی لطفا حرفایی نزنید که یه مشت از خدا بی خبر بیان به بایرن مقدس ما توهین کنن
هر کی حق داره هر چند تا تیم که دلش میخواد دوست داشته باشه...بیخیال

SAMAN-JEEZY
23-05-2010, 19:48
یه جورایی مثل چلسی که تا 5 سال پیش توی ایران کسی این تیم رو تحویل نمیگرفت ولی الآن تعداد طرفداراش از اکثر تیم های شناخته شده بیشتره ! lol
توی رکوردهای گینس قسمت "حذف باد" رو اگه ببینیم احتمالآ ایران بهترین مقام رو داره !
فکر کنم منظورت حزب باده.نه؟

Mr.Crow
23-05-2010, 20:16
فکر کنم منظورت حزب باده.نه؟
:دی ببین چقدر از این حزب متنفرم که این طوری نوشتم !

pcforlife
23-05-2010, 20:52
چه مصیبتی شده این علاقه ما به اینتر! :18:
والا من نمیدونم، به دوستان طرفدار بایرن چه ارتباطی داره که من (یا هر کس دیگه) طرفدار چه تیم یا تیم هایی هست! جالبه... این موضوع پس از حذف یونایتد و خصوصا بعد از مشخص شدن فینالیست های امسال به صورت غیر مستقیم چندین بار مطرح شد... چند روز پیش به صورت جدی از جناب vroom عزیز مطرح شد و بنده هم با دلیل توی همین تاپیک پاسخشون رو دادم (ادرس پستم رو پایینتر قرار دادم) که بنده یهویی و به خاطر حذف من یو طرفدار اینتر نشدم و از قبل طرفدارش بودم. حالا ایشون میان میگن که آیا طرفدار چند تیم بودن درسته؟! خوب نظر شما اینه که نادرسته... به نظر خیلی ها هم این درسته... خوب حالا این وسط چی ثابت شد؟! واقعا چی ثابت شد؟!:20:

در کمال ناباوری دارم میبینم، دوباره یه سری میان میگن که فلانی به خاطر حذف من یو، رفته طرفدار اینتر شده... از این دوستان عزیز که دو دسته هستند (دسته اول کسایی که مدت زیادی نیست تو انجمن خبر ورزشی پست میدن، دسته دوم کسایی هستند که آلزایمر دارند!) می خواهم که برن تو همین بخش خبری، یه سرچی بزنن و پستای منو پیدا کنن... طبیعتا با دیدن پستای من باید بفهمند که من علاوه بر یونایتد طرفدار اینتر هم بودم (آن هم قبل از حذف یونایتد):8:
اگه میدونستم واسه طرفداری کردن از یه تیمی باید کلی پست طرفداری زد، قبلنا هر جا که اسم از یونایتد می بردم، از دومین تیم مورده علاقم یعنی اینتر هم اسم می بردم یا مثل بعضی ها هر 3 دقیقه یه بار سلام می کردم و یه پست با نام تیمم تو فروم میفرستادم.... :31:

واقعا بهش فکر میکنم خندم میگیره!:27: چون من یو حذف شد pcforlife طرفدار اینتر شد! از اینتر تیم قوی تر نبود که برم طرفدارش بشم؟ خوشبین ترین طرفدار اینتر هم شب بازی اینتر بارسا تو نیو کمپ، احتمال صعود اینتر رو اگه کمتر از بارسا نمیدونست، بیشتر هم نمیدونست... بالتبع بارسا یا حتی لیونی که رئال رو حذف کرده بود، گزینه ای (نگیم بهتر) برابر با اینتر برای طرفداری بودند... حالا اگه بایرن قهرمان میشد، تمام این دوستان میرفتند آمار پست های طرفداری من از اینتر رو در می آوردند که بگن ایشون نه تنها طرفداره اینتره، بلکه طرفدار لیون، فیورنتینا، یوونتوس، اون تیم اسرائیلیه و تمام تیم های بازنده در مقابل بایرن هستش...!!!:27::18:
همچنین بسیار خوشحالم که اگه طرفدار هر تیمی باشم، میام بدون رودروایسی و مقتدرانه!:31: اعلام طرفداری خودم رو از تیمم به هم عضوی هام تو فروم میگم نه مثل بعضی از طرفدارای.... بماند... اونایی که باید بفهمن فهمیدن...:20:

ضمنا آقایونی که میان منو به تعصب و بی منطقی متهم میکنن، و خیلی زیبا قیافه حق به جانب میگیرن و خودشون رو محق چیزی میدونن که وجود نداره، برن به دو سه ماه پیش و به خاطر بیارن حرفایی رو که تو پستاشون زدن و اون پستا حذف شدن و عامل قفل شدن همین تاپیک پی سی و نسخه های قبلی بودند.:13: والا خوبه ما نیومدیم عکس العمل کارای غلط اونا رو انجام بدیم... :20:
این دو تا لینک رو هم دوستان (خصوصا حمید عزیز) ببینن:

واقعا خیلی ضایست یه نفر هم طرفدار منچستر باشه و هم اینتر چون اینا هیچ ربطی به هم ندارن
پراهنشون که کاملا متضاده همه یعنی قرمز و آبی
مثل اینه که هم پرسپولیسی باشی هم استقلالی
سبک بازی و فلسفه فوتبالشونم که کاملا متفاوته یکی دفاعی یکی هجومی

اگه من طرفدار یه تیمی شدم، اصلا به خاطر رنگ تیم نبوده... و الا منچستر تا چند سال پیش لباس دومش آبی بود یا اینتر تو پیراهن سومش صلیب قرمز رو پیراهنشه که اصلا ربطی به اینتر آبی نداره! بعد قرار نیست سبک بازی هر تیمی شبیه به هم باشه! اگه یه نفر با حوصله بازی کردن آلمان ها رو دوست داشته باشه، اما سبک هجومی برزیلی ها رو بپسنده، چیز عجیبیه؟! شایدم جرم مرتکب شده...:27:

خوب شد بالاخره بعضی از این منچستریهای اینتری هم خوشحال شدن !! :27:
پس چی!:biggrin: معلومه خوشحال شدم! اگه بایرن قهرمان می شد، شما خوشحال نبودی؟!:31:
خلاصه دوستان!:20: اگه من حرفی زدم (تو تمام تاپیک های انجمن خبر ورزشی این فصل اخیر) که باعث رنجشش شدم، همین جا ازش عذر میخوام.:11:
تو این پستم هم اگه پرحرفی کردم و باعث شدم چشاتون خسته بشه!:31: شرمندم... دیگه هم این بحث و ادامه نمیدم... از حمایت سروش و میلاد هم بی نهایت ممنونم! (قربون رفیق بی کلک!:31::46:)
قربون همتون:40:

H a m e e d
23-05-2010, 21:06
این دو تا لینک رو هم دوستان ببینن:خب منم به اون آقا گفتم نشونه بهتری بیاره، حالا که اون نیاورد و شما آوردی چه بهتر
ضمنا یه خرده جملاتت راجع به طرفداری از تیمها شبهه ایجاد میکنن: گرچه هر دو رو دوست دارم (اولویت ها در طرفداری)، اونم تیم خوبیه، لازم نیست تیمی رو که دوست نداری ازش تعریف کنی حتی اگه در حد بارسا باشه:46:
البته دیگه برام ثابت شد منچستر و اینترو با هم دوست داری.

vroom
23-05-2010, 21:33
علی رقم اینکه توی 1 پست مشخصا ازم اسم برده شد ولی بازم نقل قول نمیگیرم و جوابی نمیدم

بازم میگم : طرفداری از چند تیم, همزمان اصلا معنی نداره و از پایه اشتباهه چون اگر کسی واقعا طرفدار 1 تیم باشه نمیتونه تیم دیگه را دوست داشته باشه(طرفدار بودن را با دنبال کردن بازی های 1 تیم و علاقه جزئی اشتباه نگیرید) منم بخاطر حظور بالاک تو چلسی بازی های این تیم را دنبال میکنم و شاید حتی دوست داشته باشم چلسی برنده بشه ولی به هیچ وجه طرفدار چلسی نیستم و اگر حتی چلسی قهرمان اروپا هم میشد نمیامدم اینجا کر کری بخونم که چلسی همه ی تیم ها را سوراخ کرد و .....

مجددا هم قضاوت را به عهده ی دوستان میذارم:46:

پ.ن: چیزایی که تو این پست گفتم مسلما نظرات شخصیم بوده و برای هیچ کس هم تعیین تکلیف نکردم و نمیکنم که طرفدار 1تیم باش یا 2تا تیم یا n تا.......هر کس آزاده هر عقیده ای که میخواد داشته باشه
کماکان به کسی که طرفدار چند تیم هست خرده میگیرم چون نظرم اینه اما اصلا هدفم این نیست که نظرم را به کسی تحمیل کنم:46:

Peji2010
23-05-2010, 21:35
اشکالی نداره بابا بذارید هرکی طرفدار هرچند تا تیم که خاست باشه.آخه بیچاره ها هر تیمی رو انتخاب میکنن میبینن گند میزنه مجبورن همزمان طرفدار 10 تا تیم باشن تا حداقل یکیشون قهرمان شه دیگه :27:

Mr.Crow
23-05-2010, 21:45
علی رقم اینکه توی 1 پست مشخصا ازم اسم برده شد ولی بازم نقل قول نمیگیرم و جوابی نمیدم

بازم میگم : طرفداری از چند تیم, همزمان اصلا معنی نداره و از پایه اشتباهه چون اگر کسی واقعا طرفدار 1 تیم باشه نمیتونه تیم دیگه را دوست داشته باشه(طرفدار بودن را با دنبال کردن بازی های 1 تیم و علاقه جزئی اشتباه نگیرید) منم بخاطر حظور بالاک تو چلسی بازی های این تیم را دنبال میکنم و شاید حتی دوست داشته باشم چلسی برنده بشه ولی به هیچ وجه طرفدار چلسی نیستم و اگر حتی چلسی قهرمان اروپا هم میشد نمیامدم اینجا کر کری بخونم که چلسی همه ی تیم ها را سوراخ کرد و .....

مجددا هم قضاوت را به عهده ی دوستان میذارم:46:

پ.ن: چیزایی که تو این پست گفتم مسلما نظرات شخصیم بوده و برای هیچ کس هم تعیین تکلیف نکردم و نمیکنم که طرفدار 1تیم باش یا 2تا تیم یا n تا.......هر کس آزاده هر عقیده ای که میخواد داشته باشه
کماکان به کسی که طرفدار چند تیم هست خرده میگیرم چون نظرم اینه اما اصلا هدفم این نیست که نظرم را به کسی تحمیل کنم:46:

منم باهاتون هم عقیده هستم. کلآ هیجان و جذابیت فوتبال به اینه که آدم طرفدار یک تیم باشه و وقتی اون تیم برد یا باخت , شاد یا ناراحت بشه. کل کل و این جور چیزا هم به خاطر همین هست دیگه ! ولی اینکه من طرفدار 60 تا تیم باشم و با حذف هرکدوم , برم سراغ یکی دیگه , به نظر منم زیاد جالب نیست !

masud-000000
23-05-2010, 21:56
من هم با نصف عقاید vroom و نصف عقاید pcforlife موافقم ...

در مورد طرفدار چند تیم بودن باید بگم...
اگه قرار باشه یه بازیکن یا مربی هر فصل از این تیم به اون تیم بره و شما هم به این دلیل که اون شخص رو دوست دارید طرفدار اون تیم بشید به نظر من هم کار اشتباهیه و هم خنده دار(خنده دار از این لحاظ که شاید این بابا سر 10 سال 10 تا تیم رفت اونوقت شما میمونید و 10 تا تیم که طرفدارشون شدید و قرار باشه یه روز ین تیم ها با هم بازی کنن...واقعا خنده دار نیست؟ :دی ) پس بهتره یه تیم رو به عنوان تیم اصلی خودتون معرفی کنید.

ولی صرفاً چند تیم داشتن هم فکر نکنم اشتباه باشه البته همونطور که دوستان اشاره کردن با اولویت(یا به قولی موازی)...

خوب دیگه بالاخره باید یه انگیزه ای هم باشه که لیگ های معتبر رو دنبال کرد یا نه؟ چه چیزی بهتر از (به قول vroom :طرفدار جزئی بودن!یا همون دوست داشتن!)

من تو 3 لیگ:
1- اسپانیا====>بارسا
2- انگلیس===>لیورپول
3- ایتالیا====>یوونتوس
تیم های مورد علاقه ام هستن. اما تیمی رو که واقعا طرفدارش هستم و بازی هاش رو دنبال می کنم و پیگیر مسائلش هستم بارساست. و دو تیم بعدی رو به نسبت خیلی کمتر دوست دارم و تنها دلیلم برای طرفداری(که نمیشه طرفداری اسمشو گذاشت...بهتره بگیم دوست داشتن...) او دو تیم بعدی پیگیر بودن لیگ های انگلیس و ایتالیاست.

S0R3N4
23-05-2010, 22:27
درود بر خوزه مورینهو...
قبلا هم گفتم.کسی حریف تفکرات ناب خوزه مورینهو نمیشه...
امیدورام فصل بعد رئال رو به کلی افتخاری که تو این فصل از دس داد برسونه...

Ezel
23-05-2010, 22:37
البته من چندان به توهم توطئه دچار نیستم اما :
به نظر من برخی دوستان ، فیروز کریمی وار فرافکنی کردند تا موضوع اصلی ( قهرمانی اینتر و شکست بایرن ) به
دست فراموشی سپرده بشه و نگاهها رو معطوف به یک بحث دیگری ساختند (که البته بحث خیلی جالبی هست ؛
چیستی و چرایی طرفداری از یک تیم یا بیش از یک تیم ؛ ) و کاملا هم در این زمینه موفق عمل کردند و میبینیم که تاپیک بطور کلی از موضوع اصلی خودش منحرف شده و کم کم مسائل داره جنبه شخصی پیدا میکنه .

MoJtaBa.R
23-05-2010, 22:40

زدن 8 گل در 11 بازي آمار خوبیه : دلیلی نداره یک بازیکن تیمش رو ببره فینال !!! ایشون معجزه نمیتونست بکنه که یه نفره تیم رو ببره فینال !

یکمی تو ادله هاتون محکم تر پست بدین ! :11:

---------- Post added at 10:40 PM ---------- Previous post was at 10:37 PM ----------

البته من چندان به توهم توطئه دچار نیستم اما :
به نظر من برخی دوستان ، فیروز کریمی وار فرافکنی کردند تا موضوع اصلی ( قهرمانی اینتر و شکست بایرن ) به
دست فراموشی سپرده بشه و نگاهها رو معطوف به یک بحث دیگری ساختند (که البته بحث خیلی جالبی هست ؛
چیستی و چرایی طرفداری از یک تیم یا بیش از یک تیم ؛ ) و کاملا هم در این زمینه موفق عمل کردند و میبینیم که تاپیک بطور کلی از موضوع اصلی خودش منحرف شده و کم کم مسائل داره جنبه شخصی پیدا میکنه .

وقتی تعداد پستا بره بالا و صفحه زیاد بشه باید هم تاپیک با شوخی و مزاح به بیراهه بره : هر کی که تبریک هواست بگه و نظر منطقی بده همون ساعتای اولیه داده و باقی تاپیک رو نخونی چیزی از دس نمیدی . به همین بحث منطقی !!!!!!!1 چرا طرفدار چن تیمین میرسی که دوزار هم نمی ارزه !

اینم از مزیتهای جدید اینجاست که چند ساعت نهایت یه روز بعد از یه برد تاپیک منحرف و بسته بشه !

Ezel
23-05-2010, 22:41
كارل هاينز رومنيگه: اينتر شايسته پيروزي بود.

سايت گل- بايرني ها شب گذشته در ديدار فينال ليگ قهرمانان اروپا در مقابل اينتر حملات زيادي انجام دادند اما موفق نشدند دروازه تيم ايتاليايي را باز كنند و در نهايت نرآتزوري با دو گل ديه گو ميليتو 2-0 بازي را به سود خود به پايان برد.

كارل هاينز رومنيگه، مدير باشگاه بايرن در مصاحبه با خبر نگاران گفت:" اينتر فوق العاده بازي كرد و شايسته پيروزي بود. بي ترديد شكست در فينال ليگ قهرمانان نااميدكننده است به ويژه وقتي چنين فصل فوق العاده اي را پشت سر مي گذاريد. من بعد از بازي به رختكن رفتم و بازيكنان طبيعتا ناراحت بودند. اما ما با سرهايي بالا مادريد را ترك خواهيم كرد.

اكنون بايد كاري كه بعد از شكست در فينال سال 1999 انجام داديم را به مرحله اجرا بگذاريم و حداقل در دو سال آينده قهرمان چمپيونز ليگ شويم."

علي رغم شكست در فينال ليگ قهرمانان؛ الي هوينس: فصل فوق العاده اي داشتيم.

سايت گل- بايرن مونيخ شب گذشته در فينال ليگ قهرمانان اروپا نتوانست از پس اينتر ميلان بر بيايد و 2-0 مغلوب شد.

الي هوينس، رئيس باشگاه بايرن مونيخ از اين شكست بسيار نااميد شده است با اين وجود تاكيد كرد كه فصل بسيار خوبي را پشت سر گذاشته اند.

او در مصاحبه با سايت اختصاصي باشگاه گفت:" مطمئنا من نااميد و ناراحت هستم. وقي به فينال مي رسيد، انتظار داريد كه آن را ببريد. اما نبايد اجازه دهيم اين نااميدي در وجودمان باقي بماند. ما فصل فوق العاده اي داشتيم. پيش از اين گفته بودم كه در صورت شكست در اين ديدار نبايد اجازه دهيم همه دستاوردهاي ما در اين فصل زير سوال برود.

اينتر تيم باتجربه تري بود و ما نيز به اندازه كافي در استفاده از موقعيت هايمان دقت نكرديم. اينتر تيم فوق العاده اي است. آنها بارسلونا را از دور مسابقات حذف كردند. آنها سه موقعيت داشتند و دو گل زدند. ما موقعيت هاي خوبي براي زدن گل تساوي داشتيم اما استفاده نكرديم. اين تنها تفاوت دو تيم بود. گفتن اينكه مي خواهيم فصل آينده ليگ قهرمانان را فتح كنيم آسان است. راه درازي را بايد طي كرد و براي رسيدن به فينال بايد 12 بازي انجام داد. ممكن است با بدشانسي در قرعه مواجه شويد يا اينكه روز شما نباشد. من بايد يك پيشگو باشم اگر بخواهم بگويم كه فصل بعد قهرمان خواهيم شد."

pcforlife
23-05-2010, 23:04
دوستان و کسانی که منتظر لینک های بازی بودند!:31:
کاملترین منبع دانلود گل های بازی اینتر - بایرن + کل بازی + ویدئو های قبل از بازی + مراسم کامل قهرمانی و اهدای جام با کیفیت های متفاوت و از شبکه ها و هاست های مختلف! (دانلود نکنید از دستتون پریده!)
از اینجا دانلود کنید:

Ezel
23-05-2010, 23:54
مورینیو ؛ یک لعنتی موفق

سایت گل - احسان محمدی

به احتمال زیاد شما هم مثل من سهامدار باشگاه بایرن مونیخ یا بارسلونا نیستید اما از شکست این دو تیم مقابل اینتر میلان ِ مورینیو خوشحال نشده اید، اگر حرص خورده اید، ناخن هایتان را جویده اید یا احساس کرده اید سلول های خاکستری مغزتان در حال دود شدن هستند، مطمئن باشید شما تنها نیستید، میلیونها طرفدار فوتبال در چهارگوشه دنیا این احساس ناخوشایند را داشته اند،احساسی که مرد پرتغالی آن را به ما بخشید، اما این حقیقت دارد که مرد مغرور فوتبال دنیا دوباره پادشاه فوتبال اروپا شد، برای او مهم نیست که تیم اش به سبک بارسا چشم نواز بازی نکند، مهم نیست در دو بازی مقابل بارسا و بایرن مونیخ تیمش برای دقایقی طولانی زیر توپ بزند و حریف بیش از 70 درصد تملک بر توپ داشته باشد، مهم این است که این دو را با رندی و به کمک گلادیاتورهای آبی و سفیدپوشش کنار گذاشت و در مادرید حتی دقیقه ای پیش از سوت پایان بازی، با جاه طلبی خاص اش به طرف ون گال رفت و به او دست داد تا یادش بیاورد که هنوز بازی تمام نشده بازنده است!

در کنفرانس مطبوعاتی پیش از فینال خبرنگار سودانی از مورینیو پرسید که حاضر است نصف عمرش را بدهد اما او بگوید در گرماگرم بازی اینتر- بارسا در نیوکمپ چه چیزی را درِ گوش گواردیولا زمزمه کرده است، البته که مورینیو جواب نداد و نصف عمر خبرنگار سودانی برای خودش باقی ماند!

رفتار مورینیو علیرغم ظاهر آراسته اش،بسیار جاه طلبانه، اعصاب خراش و غیرقابل تحمل است، اما وقتی او پورتوری گمنام را بر بام فوتبال اروپا نشاند، وقتی به چلسی ِ همیشه در سایه منچستر شخصیت قهرمانی داد، وقتی ماسیمو موراتی را بعد از حدود نیم قرن به جام قهرمانی اروپا رساند، برای هواداران این تیم ها جاه طلبی، اعصاب خراشی، غرور اغراق شده و رفتار غیرقابل تحمل مورینیو فراموش شده بود، او قهرمان است، قهرمانی که دوست داشتنش آسان نیست.

اتوره هاگل که تیم یونان را با بازی های یکسره دفاعی و کسالت بار به قهرمانی اروپا رساند گفت بعد از آن قهرمانی یونانی ها هر روز او را به صرف قهوه رایگان دعوت می کنند، مربیان موفقی چون هاگل و مورینیو شاید به فروش بیشتر قهوه یا قرص مسکن اعصاب کمک کنند اما قاتلین فوتبال و هیجان هستند. هیجانی که در روزهای ملال انگیز این زندگی به آن سخت محتاجیم.

فوتبال دنیا مرد موقر و با شخصیتی چون فرانس بکن باوئر، مدیری هوشمند چون میشل پلاتینی، مربی همیشه قهرمانی چون سرالکس فرگوسن، بازیکن خاطره انگیزی چون مارادونا را به خود دیده بود و شاید جای یک مغرور بالفطره در بایگانی خاطره ها کم بود، مردی که حتی اگر نخواهید او را ببینید و چشم هایتان را ببیندید، پشت پلک هایتان با خونسردی منتظر می ماند تا ثانیه ای پلک بزنید و انگشت شست اش و ردیف دندان های سفیدش را با خنده ای که واقعی یا دروغین بودن آن مشخص نیست نشان تان بدهد و لذت ببرد از اینکه خشم در تمام سلولهای شما خانه کند.

وقتی در میانه دهه 60 فیلم سینمایی "اجاره نشین ها" ساخته داریوش مهرجویی پخش شد، محسن مخملباف کارگردان تندروی آن روزگار که از دیدن فیلم به خشم آمده بود، در نامه ای خطاب به سید محمد بهشتی معاونت وقت سینمایی کشور نوشت:« ... واقع قضیه این است که دو ساعت پیش که فیلم را دیدم حاضر بودم به خودم نارنجک ببندم و مهرجویی را بغل کنم و با هم به آن دنیا برویم». (کتاب «تاریخ سینمای ایران»، نوشته جمال امید، جلد دوم، صفحه ۵۴۷)

بعد از دیدن شادی های تحریک کننده و معنادار ژوزه مورینیو دلم می خواست نارنجک به خودم ببندم و مورینیو را سفت بغل کنم به این شرط که فقط او به آن دنیا برود!!

charlize
24-05-2010, 00:09
مدیری هوشمند چون میشل پلاتینی
همین برا جذابیت این متن کافیه!
موفق باشه نویسنده!

MORINIO
24-05-2010, 13:26
زدن 8 گل در 11 بازي آمار خوبیه : دلیلی نداره یک بازیکن تیمش رو ببره فینال !!! ایشون معجزه نمیتونست بکنه که یه نفره تیم رو ببره فینال !

یکمی تو ادله هاتون محکم تر پست بدین ! :11:[COLOR=Silver]

زدن 8 گل تو 11 بازی آمار خوبیه اما کافی نیست واسه بهترین بازیکن بودن در یک تورنمنت!

البته مسی شاید تا نیمه نهایی بهترین و موثرترین بازیکن بود(4 گل به آرسنال و 2 تا به اشتوتگارت) ولی تو دو بازی رفت و برگشت با اینتر نتونست کار مثبتی واسه تیمش انجام بده ( حالا به هر دلیلی : دفاع اتوبوسی یا .... )

حالا شما میلیتو رو نگاه کن .. از پنج گلی که زده هر 5 تاش تعیین کننده بوده : گلش به چلسی در همون دقایق اول بازی - تک گل تیمش در بازی رفت با زسکا - گل سوم به بارسلونا که شانس اینتر رو برای صعود فوق العاده افزایش داد ودر نهایت همین گل میلیتو باعث صعود اینتر به فینال شد - دیگه فینال رو هم که دیدی دو گل واسه قهرمانی تیمش زد

نمیشه ذره ای در این شک کرد که میلیتو بهترین بازیکن این فصل CL بود ...

Advanced Ali-001
24-05-2010, 13:43
مسخره ترین بازی وفینال دنیاارزشه دیدن نداشت.....

MORINIO
24-05-2010, 13:44
اتفاقا خیلی هم جالب بود مخصوصآ نیمه دوم ...

xeNociDe
24-05-2010, 13:54
I say god bye to Intermilan & I will join Real Madrid soon it's my last match that i sat in Inter Milan Bench!
JOSE MORINHO

pcforlife
24-05-2010, 14:36
زدن 8 گل تو 11 بازی آمار خوبیه اما کافی نیست واسه بهترین بازیکن بودن در یک تورنمنت!

البته مسی شاید تا نیمه نهایی بهترین و موثرترین بازیکن بود(4 گل به آرسنال و 2 تا به اشتوتگارت) ولی تو دو بازی رفت و برگشت با اینتر نتونست کار مثبتی واسه تیمش انجام بده ( حالا به هر دلیلی : دفاع اتوبوسی یا .... )

حالا شما میلیتو رو نگاه کن .. از پنج گلی که زده هر 5 تاش تعیین کننده بوده : گلش به چلسی در همون دقایق اول بازی - تک گل تیمش در بازی رفت با زسکا - گل سوم به بارسلونا که شانس اینتر رو برای صعود فوق العاده افزایش داد ودر نهایت همین گل میلیتو باعث صعود اینتر به فینال شد - دیگه فینال رو هم که دیدی دو گل واسه قهرمانی تیمش زد

نمیشه ذره ای در این شک کرد که میلیتو بهترین بازیکن این فصل CL بود ...
کاملا تائید میشه... بعد باید به این نکته توجه داشت که 50% انتخاب بازیکن برتر لیگ قهرمانان تو فینال همون سال شکل میگیره... این یه واقعیته و اگه یه بازیکنی از تیمی کل فصل خوب بوده، باید تو دیدار فینال تیمش عالی باشه که میلیتو اینو ثابت کرد... افرادی مثل رونالدو، رونی، مسی یا روبن هر چقدر هم واسه تیماشون مفید بودند، باید کاری میکردند که تیمشون در درجه اول فینالیست میشد و در درجه دوم باید تو اون فینال تاثیر گذار میشدن...:20:

Masoud King
24-05-2010, 14:36
استقبال پرشور از بایرن مونیخ

فان خال: امروز صبح فکر می‌کردم مرده‌ام، اما شما من را شاد کردید...

سایت گل – لوییس فان‌خال، مربی بایرن مونیخ در راه بازگشت به آلمان می‌گوید: «نمی‌توانم به سرعت به این مسائل غلبه کنم». او هنوز اندوه باخت مقابل اینتر را به همراه دارد. همه بازیکنان به دنبال کسب سه‌ جام بودند، اما اکنون تنها می‌توان ناامیدی محض را در چهره آنها دید. کلوچه‌هایی که روی آنها شعار باواریایی Mia san mia نوشته شده نمی‌توانند جای جام را بگیرند. اگر لبخندی روی صورت بازیکنان دیده شود اجباری و کم‌رنگ است.

برخی از ستاره‌ها دیگر به کاروان شادی از فرودگاه تا مارین‌پلاتس فکر نمی‌کردند، کاروانی که قرار بود پیروزی را به همراه بازیکنان بایرن جشن بگیرد.
اما در عرض تنها دو ساعت همه چیز عوض شد. همان بازیکنان داشتند می‌خندیدند، شوخی می‌کردند و حتی حس غرور خود را بازمی‌یافتند، چرا که همان کاروان شادی مسیرش را از میان خیابان‌های شلوغ به سمت مارین‌پلاتس باز کرده بود. به ازای هر متر که کاروان با سختی جلو می‌رفت، روحیه بازیکنان شادتر می‌شد.
چهره فان‌خال سرشار از لبخند شده بود. او به سمت جمعیت دست تکان می‌داد و با آنها دست می‌داد. ناگهان دیگر نمی‌شد تفاوتی بین شادی روز شنبه و جشن قهرمانی بوندس لیگا در دو هفته قبل یافت. گاهی رویدادها با سرعتی باورنکردنی رخ می‌دهند.
مربی کمی بعد از بالکن تالار شهر خطاب به طرفداران پرشمار بایرن گفت: «امروز صبح فکر می‌کردم مرده‌ام، اما شما من را شاد کردید. باورم نمی‌شود، اما دوباره زنده شده‌ایم.»
بازیکنان هم همان قدر از واکنش آنهایی به شوق آمده بودند که فان‌خال نامشان را «بهترین طرفداران دنیا» نهاد.

رومنیگه و قول قهرمانی
آرین روبن به شدت تحت تاثیر قرار گرفته: «به روشنی حال و روز خوبی نداشتیم اما هنگامی که طرفداران این چنین ما را تشویق می‌کنند باید لبخند زد. این نشان می‌دهد ما به چه دستاوردی رسیده‌ایم. تنها یک سال است در بایرن هستم اما آن را بهترین باشگاه اروپا می‌دانم.»
مارک فان‌بومل کاپیتان هم به سختی آن چه را که می‌بیند باور می‌کند: «سخت می‌توان تصور کرد اگر قهرمان شده بودیم جشن به چه صورت می‌‌شد. این جا شلوغ‌تر و پرهیجان‌تر از میلان است!»
خورشید داشت غروب می‌کرد و جمعیتی که به استقبال آمده بودند حتی از دو هفته پیش هم بیشتر بودند. دریایی از پرچم‌ها و سرود Mia san mia به وجود آمده بود. کارل هاینس رومنیگه، رییس هیات مدیره بایرن بار دیگر تاکید کرد که بایرن هر کاری از دستش برمی‌آید برای بازیابی بزرگ‌ترین افتخار اروپا در چند سال آینده انجام خواهد داد: «پس از شکست در سال 1999 همین جا بودیم. یادم هست اولی هوینس گفت هر کاری می‌توانیم انجام می‌دهیم تا فاتح لیگ قهرمانان شویم. حالا من همان حرف را می‌زنم. هر کاری انجام می‌دهیم تا بسیار زود دوباره به این جام برسیم. قصد داریم از تماشای بایرن در سال‌های آینده لذت ببریم.»

خوشحالی از تصمیم ریبری

تشویق فوق‌العاده حرف‌های رومنیگه زمانی متوقف شد که خبر رسید قرارداد فرانک ریبری تمدید شده است. همه جمعیت فریاد می‌زدند: «ریبری! ریبری!» تا این که ستاره فرانسوی میکروفون را گرفت و با زبان آلمانی کاملا قابل قبولی گفت: «دیروز با آقایان رومنیگه، هوفنر و هوینس به توافق رسیدم که پنج سال دیگر این جا بمانم. طرفداران بایرن، دوستتان دارم!» جو جشن دیگر به اوج خود رسیده بود.
هم‌زمان با خواندن Stern des Südens که سرود باشگاه است، همه بازیکنان بار دیگر دو جام کسب کرده را بالای سر بردند. فان‌بومل جشن را با یک قول به پایان رساند: «سال بعد همین جا شما را خواهیم دید!»

Ezel
24-05-2010, 19:29
1- پرسش های پیروزی اینتر- چالش با واقعیت محض

اینتر 2 - چلسی یک

نراتزوری بهترین بازی اش را ارائه نداد، در حالی که نمی توانیم بگوییم مردان مورینیو منفی ظاهر شد. آنها برابر ستاره های چلسی نمایش قابل قبولی دادند و در ده پانزده دقیقه واپسین به دفاع آهنین و چند لایه شان پناه بردند و سرانجام هم پیروز شدند. می توانستیم در چهره بازیکنان اینتر آماده بودنشان برای انجام مهمترین بازیهای زندگی شان در هفته های پیش رو را ببینیم.

چلسی صفر – اینتر یک

احتمالا بهترین بازی اینتر در فصلی که سپری شد همین بازی بود. آنها از نظر تاکتیکی کامل و بی نقص ظاهر شدند و هر بار توپ را تصاحب کردند خطرناک و زهردار به جلو تاختند. بازیکنان چلسی برابر مردان مورینیو بدل به مردان تک افتاده ای شده بودند. نمی توان انکار کرد که آنچلوتی مقهور مورینیو شده بود. آن هم در استمفورد بریج.

اینتر 3 - بارسلونا یک

بله توپ در اختیار بازیکنان بارسا قرار داشت، ولی آنها نمی توانستند دروازه سزار را تهدید کنند. آیا براستی این امر منفی قلمداد می شود؟ آیا این به مفهوم پرهیز از زدن گل هم هست؟ اینتر سه بار دروازه والدس را گشود در حالی که ابتدا یک گل هم دریافت کرده بود. آنها در هر نیمه حدید پانزده دقیقه چنان دروازه والدس را مورد هجوم قرار دادند که تیم دیگری در این فصل آن را تکرار نکرد. البته آنها در اواخر دیدار یازده نفره دفاع کردند، ولی آیا تیمی که سه گل زده نباید برابر تهاجمی ترین تیم دنیا که عنوان قهرمان اروپا را دارد جانانه دفاع کند؟

بارسلونا یک – اینتر صفر

وقتی تیمی هفتاد دقیقه ده نفره برابر بارسا بازی می کند چه چاره ای جز روی آوردن به دفاع دارد؟ آرسنال یازده نفره تلاش کرد برابر بارسا تهاجمی بازی کند و به آن شکست خفت بارانه تن داد (نمایش دریادلانه منچستر یونایتد پس از جلو افتادن سه بر صفر برابر بایرن مونیخ در اولد ترافورد و سپس حذفشان از یادمان نرفته)، چرا اینتر باید خود را به آن باتلاق پرتاب می کرد؟ چرا باید خودکشی می کرد؟ طرفدار اینتر نیستم ولی دفاع آنها در آن شب، محض نمونه سانترهای پیاپی و ضربه های سر لوسیو و ساموئل، هنرمندانه بود. آن نمایش یکی از بیاد ماندنی ترین بازی های دفاعی است که دیده ام.

اینتر 2 - بایرن مونیخ صفر

اعتقاد دارم اگر بایرن رویکرد تدافعی تری پیش می گرفت با آن سناریو مغلوب اینتر نمی شد. محض نمونه شواینشتایگر و فن بومل پس از ارسال توپ توسط سزار در جای خود حضور نداشتند..

این چند نکته

به دیدگاه همه آن هایی که از بازی تهاجمی سخن می گویند احترام می گذارم، ولی تکلیف واقعیت چه می شود؟ رئال مادرید و بارسلونا در این فصل 180 دقیقه با یکدیگر بازی کردند ولی فقط 40 دقیقه بازی قابل اشاره ای ارائه دادند. هر دو بازی با حمله های بی روح و دفاع بد همراه بود.

در حالی که لیونل مسی و کریستیانو رونالدو عناوین بهترین بازیکنان تهاجمی جهان را یدک می کشیدند. خوب یا بد این که مسی و رونالدو بهترین بازیکنان تهاجمی جهان هستند به خودی خود منجر به ارائه بازی تماشایی از سوی آنها نمی شود. تیم های مقابل برای مبارزه با آنها و خنثی کردنشان چاره ها می اندیشند. چنان که مسی برابر اینتر نمایش خوبی ارائه نداد. چنان که دروگبابرابر اینتر به درهای بسته خورد. یا رونالدو مقابل لیون محو شد و فابرگاس برابر بارسا و منچستر یونایتد به بند آمد. آیا دلیل نزول آنها نمایش منفی حریفانشان بود؟ البته که خیر! آنها برابر نظام دفاعی سازمان یافته ای مغلوب شدند.

آیا فوتبال بدون دفاع سازمان یافته مفهوم خود را می یابد؟ ظاهرا باید در این مورد حرف بزنیم و جدل کنیم.

2- شبی که ژوزه مغرور نبود.

سایت گل - به اينترميلان كه نگاه مي‌كنيد، چيزهاي زيادي دارد كه آدم را وادار كند دوستش داشته باشد. خود خاوير زانتي براي آنكه تيمي را دوست داشته باشيد و به همت و خواسته‌اش براي بالا بردن جام قهرماني احترام بگذاريد كافي است.

زانتي لطيف و زيبا اما دقيق و همچون ماشين در اينتر مي‌درخشد و سال‌هاست كه آنجا در خط هافبك و دفاع اينتر بازي و به‌طرز چشم‌نوازي كار مي‌كند و بعد به دلايلي كه چندان قانع‌كننده نيست نمي‌تواند در جام‌جهاني حاضر باشد چون ديه‌گو مارادونا او را انتخاب نكرده است. حالا مي‌بينيد فرصتي پيدا شد كه او به بخشي از آنچه حقش است برسد و جام معتبر قهرماني اروپا را بالاي سر ببرد.

ساموئل اتوئو هم هست كه يك بازيكن بزرگ در بارسلونا بود و به مبلغي كمتر از زلاتان ابراهيموويچ با او معاوضه شد و اينجا نشان داد چقدر ضرر كردند آنها كه او را كم و پايان يافته شمرده بودند. لوسيو، كريستين چيوو و والتر ساموئل كه مثلث دفاعي‌شان و هماهنگي بي‌نظيرشان جذاب و ديدني است، اگر شما فوتبال را بيشتر از حمله، هماهنگي و هارموني بدانيد و بعد ميليتو، ديه‌گو ميليتو كه سمبل يك بازيكن خلاق، در خدمت تيم و گلزن است.

اين تيمي است كه ژوزه ساخته و قهرمان اروپا كرده اما به خاطر هم او، بسياري اين تيم را دوست ندارند كه ژوزه به طرز نگران‌كننده‌اي مغرور است.

«نگران كننده» به عمد انتخاب شده است. مي‌شد عبارت‌هاي ديگري به كار برد مثل اينكه او «به طرز عجيب و غريبي مغرور است» يا به مقدار زيادي يا هر چيز ديگر اما به نظر مي‌رسد «نگران كننده» عبارت مهمي در زندگي امروز ماست. چرا مردها از غرور يك مرد ديگر نگران مي‌شوند؟

غرور بيجا يك حكايت ديگر است و بيشتر از آنكه فاعلش را نگران كند، مسخره‌اش مي‌كند اما مهم آن است كه ژوزه غرور بيجا ندارد. مربي جواني كه خيلي زود رشد كرد و پله‌هاي ترقي را به سرعت پيمود و حالا در مدت كمتر از ده سال به جمع ارنست ‌هاپل فقيد و اوتمار هيتسفلد نامدار پيوسته است كه قبل از او با دو تيم مختلف قهرمان اروپا شده بودند.

مربي جوان و جذابي كه پورتو را قهرمان اروپا و چلسي را بعد از مدت‌ها قهرمان ليگ برتر انگليس كرد و حالا با اينترميلان همه جام‌هاي ممكن را در ايتاليا برد و روياي 45ساله ماسيمو موراتي و همه اينتري‌ها را جامه عمل پوشاند و در اوج است. بنابراين غرور او بيجا نيست. اما نگران‌مان مي‌كند. آيا او چون يك ضدجريان است ما را به حرص مي‌آورد و غرورش ما را مي‌ترساند؟ آيا آنها كه از غرور او لذت مي‌برند، مردان ضعيفي هستند كه او عقده‌هاي حقارت‌شان را پاسخ مي‌دهد؟ آيا او واقعا به شكل متفرعني مغرور است؟

همه آنچه به غرور مورينيو نسبت مي‌دهند باعث شده است كه ما بازي تيم اينترميلان را نپسنديم و به آن ضدفوتبال لقب بدهيم و هزار حرف ديگر بزنيم در حالي كه مهم‌ترين اتفاق ممكن افتاده و او به روياي خانواده بزرگ و متمول موراتي جامه عمل پوشانده است. ماسيمو موراتي آنقدر خوشحال شده بود كه برخلاف عادت معمول روسا آنطور ذوق زده از پله‌ها بالا رفت تا آن بالا دست در گردن ژوزه مورينيو بيندازد. هيچ اقدام از اقدامات موراتي پير جواب نداده بود به‌جز آنكه با همه غرورش پذيرفته بود براي تحقق رويايش، روبرتو مانچيني ايتاليايي و محبوب و موفق را كنار بگذارد و مربي‌اي را به ميلان بياورد كه مي‌گفتند به شكل متفرعني مغرور است اما اكسير قهرماني دارد.

**
آيا ژوزه مورينيو واقعا مغرور است؟‌ به عنوان يك طرفدار سرسخت بارسلونا فكر مي‌كردم هيچ‌گاه دلم از او صاف نخواهد شد چون هرچند آن حذف متاثركننده را ناجوانمردانه نمي‌دانم اما برايم محرز است كه فقط او بود كه مي‌توانست چنان تيمي درست كند كه چنان ستاره‌هايي با 70 درصد مالكيت توپ نتوانند حتي چند موقعيت صددرصد گل فراهم كنند.

غرورش تا همين ديشب كه باز با كمال تاسف تيم بايرن‌مونيخ را كه براي انتقام (به آن دل بسته بوديم) برد برايم محرز و غيرقابل تحمل بود اما ديشب به نظرم رسيد كه چندان هم مغرور نيست. شايد از ديشب راه ويژه‌اي را پيش گرفته بود كه شب، شب ويژه‌اي بود. روبه‌رويش تيمي بود كه مربي آن كسي بود كه خود ژوزه او را مرد بزرگ و انسان شريف ناميده است و همينطور گفته كه سه سال از او بسيار آموخته. فان‌خال كه يك مربي و يك استاد و معلم است اهل حرف‌هاي آنچناني هم نيست و بنابراين ژوزه برخلاف عادت معمول نتوانسته و نخواسته كه مثل هميشه كه رقبايش را تحقير مي‌كرد، اينجا هم اين كار را انجام دهد.

بعد هم آنكه يك نكته اساسي را عادل فردوسي‌پور حين گزارش گفت: «ژوزه با بازيكنانش رفتار توام با تكبر و غرور ندارد.» و اين را خيلي‌ها گفته‌اند و در برخورد بازيكنان هم مي‌شود، ديد. كريستين چيوو وقتي تعويض شد به نحو دوستانه‌اي با مشت به پشت ژوزه زد و صحنه معروف خوش و بش مورينيو با آرين روبن هم هست و همين‌طور اينكه آنقدر به دوستي‌ها اهميت مي‌دهد كه ماركو ماتراتزي نيمكت‌نشين را در چند دقيقه پاياني به درون زمين بياورد تا در فينالي كه شايد براي اين بازيكن تكرار نشود، حاضر باشد. به نظر مي‌رسد غرور او يك تاكتيك است. او سيستمي را درون زمين پياده مي‌كند كه فقط غرور و اتوريته خاص آقاي خاص مي‌تواند تكميلش كند. آن بازيكنان كه چون ماشين در سيستم خاص تيمي او حل مي‌شوند بايد تمركزشان را از جاي خاصي كامل كنند و غرور مربي‌شان اين وظيفه را دارد.

او از قبل جنگ رواني را آغاز مي‌كند و براي آنها كه سيستم او را به باد انتقاد و تمسخر مي‌گيرند جواب‌هاي محكم و باغرور مي‌دهد و آن وقت آن بازيكنان درون زمين به سخت‌ترين شكل ممكن ايده‌هايش را باور مي‌كنند و اين باور باعث مي‌شود هيچ‌گونه خللي در اجراي چون ماشين آن ايده‌ها ايجاد نشود.

** غرور ، تاكتيك تكميلي ژوزه است. در چهره‌ آن پدر كه پسرش را قلمدوش كرده و جلوي دوربين‌ها مي‌چرخيد هيچ اثري از غرور نبود.

sAeEd_kHaAn
24-05-2010, 20:07
کاملا با نظر دوستان موافقم میلیتو بازیکن فوق العاده ای بود تو این جام و حقشه بهترین بازیکن جام بشه

sinath
24-05-2010, 20:14
معمولا بهترین بازیکن رو از تیم قهرمان انتخاب می کنن
اگر بایرن قهرمان میشد قطعا بازیکن برتر یا روبن میشد یا اولیچ
ولی به نظر من بهترین بازیکنان این جام اول روبن بود بعد مسی و بعد میلیتو

Ezel
25-05-2010, 21:54
چگونه یادگرفتم به حریفم احترام بگذارم و خود را به او برسانم.

سایت گل – کارل هاینزرومنيگه مي‌گويد «اينتر فوق‌العاده بازي كرد و شايسته پيروزي بود اكنون بايد كاري كه بعد از شكست در فينال 1999 انجام داديم را به مرحله اجرا بگذاريم و حداقل در دو سال آينده قهرمان جام باشگاه‌هاي اروپا شويم.»

فراز بالا را در مورد اينتر ميلان و مربي‌اش با آنچه اين روزها در نشريات و سايت‌هاي ورزشي ما نوشته شده و مي‌شود با هم مقايسه كنيم تا تفاوت ما و ديگران بهتر درك شود. آنها ميدان فوتبال را مثل ساير عرصه‌ها ميدان رقابت مي‌دانند و ما ميدان جنگ، آنها اينتر ميلان و تمام باشگاه‌هاي اروپا را رقيبي محترم تلقي مي‌كنند ما دشمن. آنها تلاش بيشتر در آينده را برنامه‌ريزي مي‌كنند و ما به ترور شخصيت مورينيو دلخوشيم و با ساده‌لوحانه‌ترين تحليل‌ها اينترميلان را به ضدفوتبال متهم مي‌كنيم و خلاصه اينكه آنها مي‌خواهند سطح بازي خود را به رقيبي كه از آن شكست خورده‌اند برسانند و حتي بالاتر، اما ما دوست داريم دشمن را حتي اگر شده در روياهايمان به حد خود و پايين‌تر بكشانيم و شكست قطعي او را در آينده نزديك پيش‌گويي كنيم.

اينجا نمي‌خواهم همه نوشته‌ها كه گستره‌اي از روانشناسي تا فلسفه و اخلاق را شامل و در مور مورينيو و اصرار درجا انداختني صفت ضدفوتبال كه اين روزها قلمي شد را جزء به جزء پاسخ دهم اما چند سوال مطرح مي‌كنم و اميدوارم خوانندگان خود جوابي براي آنها پيدا كنند.

1- ظاهر غروري كه در رفتار و كردار آقاي مورينيو هست واز آن تعبير به تحقير ديگران مي‌شود موجبات حمله و ترور شخصيت او را فراهم آورده است... در اخلاق و موعظه‌هاي اخلاقي سنن و فرهنگ‌ها داشتن غرور توصيه مي‌شود اما آنچه از ان برائت جسته مي‌شود غرور بيجاست آيا غرور آقاي مورينيو غروري بي‌جاست؟اوکسی است كه بدون داشتن يك عكس با شورت ورزشي!‌ چهار سال در دو ليگ معتبر اروپا قهرمان شده است و در ميدان عمل توانايي‌هاي خود را در سخت‌ترين رقابت‌ها اثبات كرده است... آيا اين افتخارات غرورآفرين نيست؟ آيا جز اين است كه ما فروتني رياكارانه كه در پس و پشت آن عجب و تكبر جا خوش كرده است را بيشتر دوست داريم؟ آيا صداقت مورينيو بيشتر است يا صداقت ما؟

2- در مورد صفت «ضدفوتبال» كه مثل نقل و نبات مخصوصاً‌ در مورد سه بازي آخر اينتر دو بازي با بارسا و بايرن مونيخ نثار اينترميلان مي‌شود. آيا خوب دفاع كردن از اركان فوتبال نيست؟ آيا اينترميلان در اين سه بازي فقط دفاع كرد؟ پس چگونه 5 گل به ثمر رسيد؟ آيا موقعيت‌هاي گل كه اينترميلان در اين سه بازي آفريد كمتر از حريفان بود؟ موقعيت‌هاي گل اينترميلان خطرناك‌تر نبود؟ زير توپ زدن جزئي از فوتبال است و برخي اوقات مدافعين يا دروازه‌بان فرصت لازم را در اختيار ندارند و ناچارند با زير توپ زدن بي‌هدف دفع خطر از دروازه خود كنند. اينترميلان متهم شده كه در اين سه بازي زير توپ مي‌زد اماتحليلگران محترم كه عاشق آمار تعداد پاس و زمان تصاحب توپ هستند را به مراجعه دوباره به سه بازي اخير دعوت مي‌كنم تا تعداد زير توپ زدن بي‌هدف اينتر و رقيبان را با هم مقايسه كنند .

3-در ا ين سه بازي نتايج نشان مي‌دهد كه اينتر دفاعي عالي و حملاتي موثر داشت اما حريفان اينتر دچار محدوديت و عدم تنوع تاكتيكي براي شكافتن دفاع منسجم اينتر بودند و حتي اگر بيش از اين همزمان در اختيار داشتند راهي براي نفوذ به اين دفاع نمي شناختند.

ما حق داريم شيوه بازي اينتر يا حتي آقاي مورينيو را دوست نداشته باشيم اما بدون استدلال محكم و به حرف دوست نداشتن حق به بازي گرفتن احساسات مخاطبين و تخطئه ديگران را نداريم، آقاي رومينگه با آن سابقه درخشان بازيگري مي‌تواند براي پوست آوردن دل هواداران و بازيكنان اينتر را به ضدفوتبال متهم كند(چنانچه بر زبان مربيان و مديران ما هنگام ناكامي‌ها جاري است) اما او نه خود و نه ديگران را فريب نمي‌دهد..

sAeEd_kHaAn
26-05-2010, 08:45
من نمیذونم چرا بعضی ها که از لج حذف تیمشون توسط اینتر این تیمو به زد فوتبال متحم می کنن ؟ اخه وقتی یه تیم با 3 محاجم بازی میکنه میتونه همش دفاع کنه ؟ حالم از این جاودانی هم بهم میخوره بعد از برد های اینتر فقط میگفت اینتر زد فوتبال کرد و میشد عصبانیت رو تو چهرش دید بعد از برد 3-1 مقابل بارسلون یه جمله عجب گفت خندم گرفت ( اگه بارسلون تو بازی برگشت 2تا بزنه سعود می کنه) در حالی که باید از بازی خوب و برد اینتر حرف میزد

D r i v e r
26-05-2010, 09:01
با اینکه طرفدار اینتر نیستم ولی با صحبت های بعضی از دوستان هیچ چیزی از ارزش های اینتر و جام قهرمانیش کم نمیشه

davy jones
26-05-2010, 10:31
جالبه بعضی از طرفدارای بایرن وقتی گفته میشد که منچستر استحقاق بیشتری داشت و بایرن شانسی اومد بالا، ادعا میکردن که بالاخره هر چی که هست الان بایرن فیناله و منچستر اوت شده و ملاک تیمیه که صعود کرده و ...

حالا که همین استدلال رو درباره همین آقایون به کار میبری و میگی که مهم جام قهرمانیه که به اینتر رسید، میگن ضد فوتبال بوده.

pcforlife
26-05-2010, 11:12
من نمیذونم چرا بعضی ها که از لج حذف تیمشون توسط اینتر این تیمو به زد فوتبال متحم می کنن ؟ اخه وقتی یه تیم با 3 محاجم بازی میکنه میتونه همش دفاع کنه ؟ حالم از این جاودانی هم بهم میخوره بعد از برد های اینتر فقط میگفت اینتر زد فوتبال کرد و میشد عصبانیت رو تو چهرش دید بعد از برد 3-1 مقابل بارسلون یه جمله عجب گفت خندم گرفت ( اگه بارسلون تو بازی برگشت 2تا بزنه سعود می کنه) در حالی که باید از بازی خوب و برد اینتر حرف میزد
دقیقا... شعور خودش رو اونجا قشنگ نشون داد... اینتر هم وقتی فینال رو برد، یه سوالی پرسید (دقیقا سوالش یادم نیست) مفهمش این بود که اینترضد فوتباله.. بعد صدر زد تو پوزش و برداشت گفت تو فوتبال باید موقعی که دفاع کرد، باید دفاع کنی و موقعی که باید حمله کرد، باید حمله کنی...

tommy vercetti
26-05-2010, 11:45
درست اومدم ... ؟
بچه ها اگه میشه من عکس های فینال رو با کیفیت بالا می خواستم .

خیلی ممنون

hoha881
26-05-2010, 11:47
ببخشید یک خورده با تاخیر شد
:26::26::26::26::26::26::26::26::26:
اینتر چیکارش کرده
سولاخ سولاخش کرده

Masoud King
26-05-2010, 15:52
ای بابا شما هنوز دارین در موردش بحث میکنین؟!؟

خیلی بیکارین :دی

H A M A S
26-05-2010, 16:10
سايت گل ـ‌ ديه‌گو ميليتو مرد اول مسابقه فينال ليگ قهرمانان اروپا در پايان مسابقه دقايقي طولاني در جمع هواداران اينتر باقي ماند و با آنها عكس يادگاري گرفت.

اين گلزن آرژانتيني كه هر سه جام اين فصل اينتر، مديون گلزني‌هاي اوست، در پايان مسابقه به خبرنگاران گفت كه پيشنهادهاي خوبي دارد و بايد روي آنها فكر كند.

ميليتو كه به عنوان بازيكن جانشين زلاتان ابراهيم اوويچ نمايش بسيار بهتري از اين ستاره سوئدي داشت و جاي خود را در دل اينتري‌ها باز كرد ممكن است به تيم ميلان منتقل شود. اين خبري است بهت‌آور كه يكي از منابع نزديك او آن را در اختيار بخش ايتاليايي سايت گل گذاشته است.

اينتر با جدايي مورينيو با شوك جديد مواجه شده و جدايي برخي بازيكنان اولين تأثير اين شوك است. ميليتو ديشب پاسخ روشني به سوالات نداد و تنها به گفتن اين جمله بسنده كرد كه پيشنهادهاي خوبي دارد.

vahidgame
26-05-2010, 16:57
یه بازیکن با همچین شرایطی چه دلیلی داره بره به تیم رقیب!!! فکر نکنم همچین انتقالی اتفاق بیفته. با اینکه طرفدار میلانم.

ttabriz
26-05-2010, 17:15
برلوسکونی خبر از یه خرید بزرگ داده بود که فکر میکنم شاید زلاتان ابراهیموویچ یا دیگو باشه.:27:
اومدن دیگو احتمالش کمتره نسبت به مش ابراهیم

H A M A S
26-05-2010, 17:58
چه عیبی داره میلیتو یا ابرا هر کدوم بیان فرقی نمیکنه ولی من با ابرا بیشتر حال میکنم
در مورد سرمربی هم یا لیپی میشه یا دون فابیو احتمالا(به نقل از گل)
بعد از 5 سال گوشه گیری میلان شاید فصل دیگه دوباره شاهد میلان افسانه ای باشیم
اسپانسر فصل بعد هم خطوط هوایی امارت هستند.اون ها هم گفتن برای تبلیغ رونالدینو لازمه!(دمشون گرم که نگهش داشتن)
راستی لئوناردو ناموفق چرا اینقدر طرفداره داره؟

AhmadReza.
26-05-2010, 18:10
چه عیبی داره میلیتو یا ابرا هر کدوم بیان فرقی نمیکنه ولی من با ابرا بیشتر حال میکنم

خب قبول..همون ابراهیم رو بگیرید ..میلیتو بمونه تو اینتر:20:
تا یک بازیکن میدرخشه میخوان بگیرنش.:41:
مورینیو را که مادریدیها گرفتند.. حداقل میلیتو رو بزارید تو اینتر بمونه:31:

H A M A S
26-05-2010, 18:25
خب قبول..همون ابراهیم رو بگیرید ..میلیتو بمونه تو اینتر:20:
تا یک بازیکن میدرخشه میخوان بگیرنش.:41:
مورینیو را که مادریدیها گرفتند.. حداقل میلیتو رو بزارید تو اینتر بمونه:31:

اول:تبریک به شما!!
دوم:این نقل و انتقالات همیشه هستند برای ما رفتن کاکا و شوچنکو هنوز هم تلخه حتی بعد از چند سال
در مورد مورینیو -سه تا دلیل هست برای ترک اینتر
1-جو فوتبال ایتالیا تحت تاثیر مافیا و... است
2-دل مورینیو از هوادران اینتر به خاطر توهین هایی که بهش میشد پر بود
3-یک فصل روبروی رقیب همیشگی اش بارسا قرار مییگره

sAeEd_kHaAn
27-05-2010, 17:58
فکر نکنم میلیتو این فصل بره یعنی از نظر حرفه ای گری هم شده نمیره و اینتر میمونه
ولی خداییش خیلی خوب درخشید امیدوارم تو جام جهانی بازی بهش برسه و اونجام خودشو نشون بده
بازیکن فوق العاده محبوبی شده بین اینتری ها من به شخصه که عاشقشم :31:

pcforlife
28-05-2010, 10:20
اميدوارم ميليتو نره... اينتر و دارن دستي دستي ميدن به فنا...:41: انگار فصل جديدي و جام باشگاهاي جهاني وجود نداره...

majid_potter7
29-05-2010, 13:29
اینکه تیمی با قهرمان شدن تمام دارایی هاش تموم شه و ارضا بشن ضعف مدیریت تو یه تیمو میرسونه....بازم منچستر که با اینکه یه سال قهرمان شدبازم سال بعد اومد فینال...زده باد فرگی:40:

masud-000000
30-05-2010, 16:08
احتمال رفتن مایکن هم از اینتر هس...

فکر کنم کم کم اینتر داره متلاشی میشه یا همون سقوط از قله ی خوشبختی ....:31:

marvan zhao
01-06-2010, 11:34
اگه اینتر تمام ستاره هاشو هم از دست بده باز هم از همه ی تیمهای دنیا سره خصوصا بارسلون مزخرف و رئال سوراخ

Dr.FANOOS
01-06-2010, 11:40
اگه اینتر تمام ستاره هاشو هم از دست بده باز هم از همه ی تیمهای دنیا سره خصوصا بارسلون مزخرف و رئال سوراخ
خیلی عالیه ! این همه اطلاعات رو یه دفعه از کجا گیر اوردی؟:27: