مشاهده نسخه کامل
: كيس مناسب h55m
سلام
ميخواستم بدونم براي مادربورد gigabyte-h55m-usb3 ميتونم كيس هاي گرين magnum2 يا orbit رو انتخاب كنم؟
ممنون ميشم يه پاور مناسب هم براي اين مجموعه با سي پي يو core i7 معرفي كنيد
ess_1362
28-04-2010, 13:04
سلام
ميخواستم بدونم براي مادربورد gigabyte-h55m-usb3 ميتونم كيس هاي گرين magnum2 يا orbit رو انتخاب كنم؟
ممنون ميشم يه پاور مناسب هم براي اين مجموعه با سي پي يو core i7 معرفي كنيد
بله هر دو مدل کیس را میشه انتخاب کرد
برای پاور هم باید دید گرافیک شما چه مدلی هست؟ چون انتخاب پاور بیشتر به قدرت گرافیک مربوط میشه
H.A.M.E.D
28-04-2010, 13:05
ميخواستم بدونم براي مادربورد gigabyte-h55m-usb3 ميتونم كيس هاي گرين magnum2 يا orbit رو انتخاب كنم؟بله MAGNUM2 انتخاب خوبیه
ممنون ميشم يه پاور مناسب هم براي اين مجموعه با سي پي يو core i7 معرفي كنيد با توجه به گرافیک آنبرد
حداقل باید یک پاور 500 وات داشته باشید
GREEN 535A=52
GREEN 535B=66
GREEN 585B=80
MEMONEX SILENT EX 540W=52
ممنون
برای پاور هم باید دید گرافیک شما چه مدلی هست؟ چون انتخاب پاور بیشتر به قدرت گرافیک مربوط میشه
فعلا آنبورد بعدا احتمالا ارتقاش ميدم
درضمن من ميخوام سيستم رو خودم اسمبل كنم (البته سيستم جاري رو تا حالا ده بار باز و بسته كردم اما يه كم قديميه )
تنها قسمتي كه توش ترديد دارم نحوه وصل كردن سيم هاي كيس (دكمه پاور، usb جلو كيس و ...) به مادربورد هست
آيا كيس هاي گرين دفترچه راهنماي نصب دارن؟
يا جامپرهاي روي مادربورد كاملا مشخصه؟
ممنون ميشم اگه تجربه اي در اين زمينه داريد راهنمايي كنيد.
راهنماي فارسي اين مادربورد رو تو سايت gigabyte پيدا كردم :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ess_1362
28-04-2010, 19:25
من یک نکته را به شما گوشزد می کنم که ظاهرا شما توجه نکردی!!!
شما با پردازنده های i7 نمی تونید از پردازنده گرافیکی آنبرد استفاده کنید چون در پلتفرم H55 تراشه گرافیکی در قلب پردازنده هست و پردازنده های i7 860 , 870 و همینطور i5 750 فاقد موتور گرافیک آنبرد هستند و شما اگر می خواهید از پردازنده گرافیکی آنبرد استفاده کنید فقط باید از پردازنده های سری i5 6XX یا i3 یا پنتیوم سری GXXXX استفاده کنید
پس یا پردازنده را تغییر بدین یا یک گرافیک مجزا برای سیستم بگیرید و مادربرد را هم تغییر بدین
در کل من برای پلتفرم شما مدل GREEN GP535B را با قیمت 69 تومن پیشنهاد میدم و برای آینده نگری بیشتر هم مدل GP585B با قیمت 86 تومن
ممنون از توجه شما
اين نكته مد نظرم بود، فعلا قصد خريد core i3 رو دارم به علت اين گفتم core i7 كه در آينده كه cpu رو ارتقا ميدم با مشكل پاور مواجه نشم
amin_caragt2
01-05-2010, 12:03
ممنون از توجه شما
اين نكته مد نظرم بود، فعلا قصد خريد core i3 رو دارم به علت اين گفتم core i7 كه در آينده كه cpu رو ارتقا ميدم با مشكل پاور مواجه نشم
به جای خرید h55 گیگا از p55 فاکسکان استفاده کن با یه کارت ارزون قیمت بخر اینطوری با همون قیمت به کارایی به مراتب بهتری دست پیدا میکنی
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.