ali_kamali
28-04-2010, 12:46
با عرض سلام خسته نباشيد خدمت شما دوست عزيز اينجانب مدتي است كه دچار مشكلي با رايانه خود شده ام ، به اين صورت كه هنگام روشن كردن رايانه بعد از زدن چهار يوق(يعني در ابتدا يك بوق و بعد دو بوق پشت سرهم و دوباره يك بوق 1-2-1) با پيغام FDC Failure Press F1 to resume در صفحه مشكي ابتدا مواجه ميشوم كه بعد از زدن F1 رايانه restart ميشود و دوباره روال قبلي تكرار ميشود. البته با NOT Installed كردن floppyدر setup مشكل پيغام ابتدا و بوق ها درست ميشود ولي باز هم هنگامي كه ميخواهد وارد ويندوز شود ريستارت ميشود.
ولي وقتي مدتي رايانه را از برق قطع ميكنيم و بعد روشن ميكنيم رايانه به حالت عادي كار ميكند و هيچ پيغامي نميدهد البته براي بار اول يعني اگر بعد از چند دقيقه رايانه را ريستارت كنيم همان مشكلات برميگردد. اميدوارم هر چه سريعتر جواب من را بدهيد. راستي مادربرد من SOLTEK مدل 75FRV بايوس ورژن 7.00T وسي پي يو AMD Athlon™ XP 2400+
ولي وقتي مدتي رايانه را از برق قطع ميكنيم و بعد روشن ميكنيم رايانه به حالت عادي كار ميكند و هيچ پيغامي نميدهد البته براي بار اول يعني اگر بعد از چند دقيقه رايانه را ريستارت كنيم همان مشكلات برميگردد. اميدوارم هر چه سريعتر جواب من را بدهيد. راستي مادربرد من SOLTEK مدل 75FRV بايوس ورژن 7.00T وسي پي يو AMD Athlon™ XP 2400+