مشاهده نسخه کامل
: آیا این مشکل از هاردمه ؟
diligent68
28-04-2010, 08:40
سلام دوستان من یه هارد دارم مکستور هست وقتی که ویندوز می خوام نصب کنم در زمان بوت شدن پیغامی مبنی بر گم شدن NRTDL میدهد آیا این مشکل از هارد است ؟
اگر نیست چرا همین هارد وقتی به یک سیستم دیگه به عنوان هارد دوم نصب می کنم با همان سی دی قبلی بالا میاد و نصب میشه ؟ :13:
سلام
هارد شما از چه نوعي هستش IDE يا SATA ؟
اگر از نوع IDE هستش جامپرهاي اون روي چي ست شده ؟ (Enable \ Slave \ Master)
HADI roni
28-04-2010, 11:22
سلام دوستان من یه هارد دارم مکستور هست وقتی که ویندوز می خوام نصب کنم در زمان بوت شدن پیغامی مبنی بر گم شدن NRTDL میدهد آیا این مشکل از هارد است ؟
اگر نیست چرا همین هارد وقتی به یک سیستم دیگه به عنوان هارد دوم نصب می کنم با همان سی دی قبلی بالا میاد و نصب میشه ؟ :13:
احتمالا هاردت بدسکتور داره.روی یه پارتیشن دیگه نصب کن ببین حل میشه.
میتونه از Cd rom هم باشه اگه موقع نصب ویندوز نتونه خوب Cd رو بخونه این مشکل پیش میاد.
هروقت این پیغام اومد میتونی با گذاشتن Cd ویندوز و بوت از طریق Cd مشکل رو حل کنی فقط اونجا که ازت
میخواد یه دکمه رو بزنی تا بره تو محیط نصب،هیچ دکمه ای رو نزن
diligent68
28-04-2010, 11:31
احتمالا هاردت بدسکتور داره.روی یه پارتیشن دیگه نصب کن ببین حل میشه.
میتونه از Cd rom هم باشه اگه موقع نصب ویندوز نتونه خوب Cd رو بخونه این مشکل پیش میاد.
هروقت این پیغام اومد میتونی با گذاشتن Cd ویندوز و بوت از طریق Cd مشکل رو حل کنی فقط اونجا که ازت
میخواد یه دکمه رو بزنی تا بره تو محیط نصب،هیچ دکمه ای رو نزن
والا از اپتیکال درایوم مطمئنم چون 2تاشون سالمن یکی NEC هست برا 2 سال پیش یه LG هم هست که یک هفته نمیشه خریدم و هر دو هم سالمن !!:5:
البته نرم افزار پارتیشن مجیک رو نصب کردم که یه بار کلا فرمتش کنم هاردو ولی نمیشد بعدم یه چیزی که بود این هاردمو زرد نشون میداد و نوشته بود BAD :13:
اگه سی دی نصب سالمه باید برید سراغ هارد
هارد رو با نرم افزار hdd regenerator یه اسکن بکنید برای گرفتن بدسکتور
diligent68
28-04-2010, 14:46
اگه سی دی نصب سالمه باید برید سراغ هارد
هارد رو با نرم افزار hdd regenerator یه اسکن بکنید برای گرفتن بدسکتور
یعنی با این برنامه میتونم تعمیرش کنم ؟:20:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.