ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : ایا راهی برای اسکن انلاین وجود دارد؟

ramincybran
27-04-2010, 14:50
درود بر دوستان عزیز

مدتیه سیستمم ویروسی شده و اجازه ی باز کردن هیچ چیزیو بجز منوی استارت نمیده

ایاراهی هست بطور مجانی سیستمم بطور انلاین ویروس یابی بشه تا بعد یه خاکی بر سرم بریزم؟

دوستان لطف کنن کمک کنن

Dr Hannibal
27-04-2010, 17:07
درود بر دوستان عزیز

مدتیه سیستمم ویروسی شده و اجازه ی باز کردن هیچ چیزیو بجز منوی استارت نمیده

ایاراهی هست بطور مجانی سیستمم بطور انلاین ویروس یابی بشه تا بعد یه خاکی بر سرم بریزم؟

دوستان لطف کنن کمک کنن

دوست خوبم. شما یک کاری کنید.

ویندوز رو از سیف مد بالا بیارین. اگه بالا اومد اونجا انتی ویروس کسپسکی رو نصب کنید. و آنتی ویروس کاملا اپدیت کنید. اگه اپدیت نکنی فایده نداره.

اگر نشد متونی توی یک سیستم دیگه که سالمه دیسک نجات یک انتی ویروس خوب مثل کسپرسکی رو دانلود کنی و روی سی دی بریزی سپس سیستم خودت رو با اون سی دی بوت کنی. بدون ایم که ویندوز بالا بیاد دیسک نجات هارد رو پاک سازی میکنه.

یک راه ساده تر ولی خب یک مقدار نا مطلوب هست اون که شما ویندوز رو عوض کنید. هارد رو فرمت نکنید فقط ویندوز رو عوض کنید و وقتی که ویندوز بالا اومد بدون اینکه درایور های سیستم رو نصب کنی بدون دبل کلیک بری و انتی ویروس رو نصب کنی و اپدیت و اسکن. هرگز بعد از تعویض ویندوز دبل کلیک روی هیچ جا نکن. کلیک راست سپس open رو بزن.

اگه هنوز میتونی توی ویندوز فایلی نصب کنی این رو نصب کن و حتما اپدیت کن و یک بار فول اسکن کن بعد از پاکسازی انتی ویروس اصلی رو نصب کن.

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
از انتی ویروس های دیگه تست نکن که بعدا مشکلی برات پیش نیاد. وقتی پاک سازی شد بعدا هر انتی ویروسی که دوست داشتی بریز ولی الان فقط کسپرسکی.

این ها راه حل ها رو امتحان کن.

خوب و خوش باشید.

Dr Hannibal
27-04-2010, 17:19
راستی یادم رفت بگم اون نرم افزاری که گفتی اون یک بد افزاره خطرناکه. یکی از مشکلات اصلیت هم همونه. یعنی انتی ویروس که خودش ویرسه.

شما با کار هایی که گفتم اون رو هم نابود باید بکنید. :10:

هر پیامی هم داد دستش نزن و هیچ کاری باهاش نداشته باش.

ramincybran
27-04-2010, 17:56
ممنون از راهنماییاتون دوست من

میتونم بپرسم چجوری ویندوزو از سیف مد بالا بیارم؟

نکته ی دیگه اینکه توی بالا اومدن سیستم کیبوردم کار نمیکنه فک کنم چون usb هستش

مشکل دیگه اینه که اصلا نمیتونم هیچ فایلی رو باز کنم

این دیسک نجات که فرمودید نمیتونم از همین سیستم دان کنم؟

ادرسشو محبت کنین ممنون میشم

Dr Hannibal
27-04-2010, 19:57
ممنون از راهنماییاتون دوست من

میتونم بپرسم چجوری ویندوزو از سیف مد بالا بیارم؟

نکته ی دیگه اینکه توی بالا اومدن سیستم کیبوردم کار نمیکنه فک کنم چون usb هستش

مشکل دیگه اینه که اصلا نمیتونم هیچ فایلی رو باز کنم

این دیسک نجات که فرمودید نمیتونم از همین سیستم دان کنم؟

ادرسشو محبت کنین ممنون میشم

موقعی که ویندوز داره بالا میاد پشت سر هم کلید F8 رو بزن. تا قسمت مربوط بیاد. اگه نیومد کلید f5 یا F3 رو هم تست کن گاهی فرق میکنه.

دیسک نجات رو باید از خود انتی ویروس دانلود کنی. یک سیستم انتی ویروس نصب کنی و بعد از خود همون برنامه ریسورس دیسک رو دانلود کنی.

اما من فقط توی این سایت دیدم که دیسک نجات قرار میده که پولیه اگه خواستی می تونی عضو شی و دیسک رو دانلود کنی.

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداگه ویروس سالیتی هم داشته باشی این مربوط میشه برای اجرای نرم افزار ها این برنامه کم حجم رو از شرکت کسپرسکی دانلود کن و اگه اجرا شد بذار کامل سیستم رو اسکن کنه.

فایل سالیتی کیلر رو از لینک زیر دانلود کن.

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداگه اینترنت پر سرعت داری میتونی اون فایل اخریه که نوشته Kaspersky Virus Removal Tool رو دانلود کنی. حجم بالایی داره و خیلی مفید و به احتمال بالا میتونه روت کیت رو از سیستمت خارج کنه.

این برنامه پروتابله و احتیاج به نصب نداره که ویروس بخواد جلوشو بگیره در ضمن رایگان هم هست. من جات بودم اینو حتما تست میکردم.

ramincybran
27-04-2010, 21:11
ممنون از اینهمه راهنمایی دوست من از دور دستتونو میبوسم

مشکل دقیقا سره هممین برنامه security tool هستش اصلا اون باعث میشه فایلارو باز نکنم

تازه برای رجیستر شدنم ازمم 50$ پول میخواد:31:

Dr Hannibal
28-04-2010, 05:19
ممنون از اینهمه راهنمایی دوست من از دور دستتونو میبوسم

مشکل دقیقا سره هممین برنامه security tool هستش اصلا اون باعث میشه فایلارو باز نکنم

تازه برای رجیستر شدنم ازمم 50$ پول میخواد:31:

گفتم حرفاشو جدی نگیر. این یک بدافزاره

این روش هم خوبه اگر وین رو می خواهی عوض کنی. مراحل رو مثل همین پست اجرا کنی اگه به دیسک نجات دسترسی پیدا نکردی.

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

خوب و خوش باشی