ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : میزان قدرت Athlon 64 3200

dr_faust
26-04-2010, 23:05
سلام خدمت دوستان.
من یک سیستم با مشخصات دارم:
MB: Asus M2N8-vmx

CPU: AMD Athlon 64 3200+ AM2

:blush:Ram: 512mb

VGA card: EliteGroup Gforce 8400s (تازه خریدم)

PCI-E interface: x8

هارد :۳۲۰ گیگ

power: green 600w (اگر مهم باشه دقیقا مشخصاتش را در میارم)

صرفا می خواهم به عنوام مدیا سنتر استفاده کنم.
سیستم عامل ویندوز را از صفر نصب کرده ام و روش xmbc ریخته ام. تبلیغ فیلم Avatar full HD را از ایتونز دانلود کردم و پخش کردم.
منتها در پخش آن مشکل دارد. من منابع سیستم را چک کردم. مقدار رم مصرفی ۲۱۵ مگ بود و cpu در ۱۰۰٪ داشت کار می کرد.
البته ۷۲۰p همون فیلم را خیلی عالی پخش می کنه و مقدار مصرف cpu حدود ۳۰٪ هست.

حالا سوال من اینه: یعنی این cpu این قدر ضعیف هست که حتی قادر به پخش یک فیلم HD نیست؟ یا من کاری را درست انجام نداده ام.

پ.ن ها:
-این سیستم در نهایت به تلویزیون ۲۱ اینچ وصل میشه. کارت گرافیک را هم صرفا برای این خریدم که خروجی s-video داشته باشم.
صرفا دلم می خواست گهگاهی هم به تلویزیون ۴۰ اینچ سامسونگ وصل کنم تا بعضی از فیلمها مانند Avatar را HD تماشا کنم.(اگر بشه)
- این سوال در تاپیک htpc هم مطرح شده. منتها چون به قدرت cpu مربوط هست اینجا نیز مطرح کردم.

Guts
27-04-2010, 11:22
کلاً که CPU قدیمی و تعطیله، تک هسته‌ای هم هست و انتظاری کلاً نباید داشته باشی ازش. با یه پاور ارزونتر و ضعیف‌تر هم مشکل کار راه میفتاد.
در ضمن تلویزیون سامسونگ سری 6 و LEDهاش خودشون توانایی پخش تصاویر HD رو دارن.

dr_faust
27-04-2010, 12:28
کلاً که CPU قدیمی و تعطیله، تک هسته‌ای هم هست و انتظاری کلاً نباید داشته باشی ازش. با یه پاور ارزونتر و ضعیف‌تر هم مشکل کار راه میفتاد.
در ضمن تلویزیون سامسونگ سری 6 و LEDهاش خودشون توانایی پخش تصاویر HD رو دارن.
سیستم مال من نبوده. طرف لپ تاپ خرید سیستمش را داد به من.
یکبار پاورش دچار مشکل میشه هارد و مادر بورد و cpu را نابود می کنه، طرف برای سیستم بعدی میره یک پاور خوب میگیره تا دیگه به مشکل نخوره.

من واقعا فکر نمیکردم که این cpu این قدر ضعیف باشه. وگرنه یک کارت دست دوم قدیمی از جایی پیدا می کردم.

یعنی تلویزیونهای سامسونگ سری ۶ usb خور هستند و اگر فیلم hd روی اون باشه پخش می کنن؟! مطمئنید؟

Guts
27-04-2010, 13:06
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید