مشاهده نسخه کامل
: كيس با 800 تومن
سلام يه كيس معرفي كنيد با قيمت 800 تومن.كاربردم هم 99% گيم و بقيش هم كاراي معمولي
تشكر:31:
H.A.M.E.D
26-04-2010, 21:14
سلام
پیشنهاد من:
CPU:AMD ATHLON II X4 620=95
M.B:GIGABYTE MA770T-USB3=110
VGA:ATI SAPPHIRE 5850 VAPOR-X 1GB GDDR5=310
RAM:KINGMAX 4GB(2.2GB) DDR3 1333 CL8=100
HDD:SAMSUNG SPINPOINT F3 500GB=50
ODD:LITEON 24X=26
PSU:GREEN 535B=66
CASE:GREEN MAGNUM2=37
ALL=794
ممنون ولي ميخوام كارت گرافيك حدود 200 تومن باشه.منتظر نظر بقيه دوستان هم هستم.
H.A.M.E.D
26-04-2010, 21:42
ممنون ولي ميخوام كارت گرافيك حدود 200 تومن باشه.منتظر نظر بقيه دوستان هم هستم.
اگه میخواین گرافیک رو ضعیفتر بگیری باید CPU رو قوی تر بگیرید که میتونید I5 750 بگیرید
ولی برای بازی این سیستم کارایی بیشتری داره
حالا يه سيستم بر پايه i5 هم معرفي كنين.آخه i5 تو بازيا بهتر عمل ميكنه و گرافيك هم تا حدود 200 تومن باشه چون 300 تومن واسه كارت گرافيك خيلي زياده
H.A.M.E.D
27-04-2010, 10:53
حالا يه سيستم بر پايه i5 هم معرفي كنين.آخه i5 تو بازيا بهتر عمل ميكنه و گرافيك هم تا حدود 200 تومن باشه چون 300 تومن واسه كارت گرافيك خيلي زياده
CPU:INTEL CORE I5 750 2.66GHZ=210
M.B:ASUS P7P55-M=135
VGA:ATI SAPPHIRE 5770 VAPOR-X 1GB GDDR5=210
RAM:SUPERTALENT 4GB(2.2GB) DDR3 1333 CL9=90
PSU:MEMONEX SILENT EX 540W=52
ALL=810
سلام
پیشنهاد من:
CPU:AMD ATHLON II X4 620=95
M.B:GIGABYTE MA770T-USB3=110
VGA:ATI SAPPHIRE 5850 VAPOR-X 1GB GDDR5=310
RAM:KINGMAX 4GB(2.2GB) DDR3 1333 CL8=100
PSU:GREEN 535B=66
ALL=794
من با این سیستم موافقم چون کارایی شما 99% بازی هست
من با این سیستم موافقم چون کارایی شما 99% بازی هست
ولي اين سي پي يو تو بازيها خيلي ضعيفتر از i5 كار ميكنه و به دل نميشينه.منتظر نظر بقي دوستان هستم
ولي اين سي پي يو تو بازيها خيلي ضعيفتر از i5 كار ميكنه و به دل نميشينه.منتظر نظر بقي دوستان هستم
سلام
طبق لینک زیر برای بازی پردازنده ها کلا بی تاثیرند و تفاوتی که نسبت به هم دارند در مجموع حداکثر 2 الی 3 فریم هست چراکه بازی های مدرن به پردازنده حساس نیستند و کارت گرافیک ایجاد محدودیت می کنه
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداما طبق لینک زیر می بینید که در مجموع بازیها پردازنده ی amd نسبت به پردازنده ی اینتل بهتر عمل کرده (با اینکه پردازنده در گیم تاثیری نداره) به وضوح اختلاف بسیار کم این پردازنده ها رو مشاهده می کنید و در این لینک هم مشخص میشه که پردازنده ها در گیم تاثیر چندانی ندارند و حتی پردازنده قدرتمند corei7 870 از پردازنده های ارزون قیمتی همچون corei3 530 و یا phenom ii x3 720 عقب افتاده!!!!!
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبنابراین بخاطر کاربردتون که گیم هست پیشنهاد می کنم روی کارت گرافیک سرمایه گذاری بیشتر رو انجام بدین
سلام
طبق لینک زیر برای بازی پردازنده ها کلا بی تاثیرند و تفاوتی که نسبت به هم دارند در مجموع حداکثر 2 الی 3 فریم هست چراکه بازی های مدرن به پردازنده حساس نیستند و کارت گرافیک ایجاد محدودیت می کنه
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداما طبق لینک زیر می بینید که در مجموع بازیها پردازنده ی amd نسبت به پردازنده ی اینتل بهتر عمل کرده (با اینکه پردازنده در گیم تاثیری نداره) به وضوح اختلاف بسیار کم این پردازنده ها رو مشاهده می کنید و در این لینک هم مشخص میشه که پردازنده ها در گیم تاثیر چندانی ندارند و حتی پردازنده قدرتمند corei7 870 از پردازنده های ارزون قیمتی همچون corei3 530 و یا phenom ii x3 720 عقب افتاده!!!!!
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبنابراین بخاطر کاربردتون که گیم هست پیشنهاد می کنم روی کارت گرافیک سرمایه گذاری بیشتر رو انجام بدین
در رندرینگ لحظه ای و سرعت رندر تصاویر cpu نقش اصلی رو بازی می کنه ... چون بدون در نظر گرفتن قطعات متصل و حتی تراشه گرافیکی اگه پردازنده اصلی توانش از یک حدی بیشتر نباشه ؛ کارت گرافیک هر چقدر هم قوی باشه نمی تونه سرعت پردازش رو بالا ببره ... پردازنده در درجه ی اول قرار می گیره و بعد از اون بهتره با توجه به نوع cpu یک کارت مناسب رو انتخاب کرد ...
اما در کار با برنامه هایی مثل 3dmax یا maya حتی پردازنده ی قوی هم نمیتونه به تنهایی جوابگو باشه ...
پس هیچوقت نمیشه از قدرت i5 گذشت:31:
آقاي nikaan اون لينكي كه گذاشتين مال پردازنده هاي حدود 100 دلار هست و من هم حتما نبايد بين اين پردازنده ها يكي رو انتخاب كنم چون بودجه بيشتري دارم و همچنين طبق لينك زير ميبينين كه اختلاف پردازنده هاي معرفي شده تو بازي چقدر هست.
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
در رندرینگ لحظه ای و سرعت رندر تصاویر cpu نقش اصلی رو بازی می کنه ... چون بدون در نظر گرفتن قطعات متصل و حتی تراشه گرافیکی اگه پردازنده اصلی توانش از یک حدی بیشتر نباشه ؛ کارت گرافیک هر چقدر هم قوی باشه نمی تونه سرعت پردازش رو بالا ببره ... پردازنده در درجه ی اول قرار می گیره و بعد از اون بهتره با توجه به نوع cpu یک کارت مناسب رو انتخاب کرد ...
اما در کار با برنامه هایی مثل 3dmax یا maya حتی پردازنده ی قوی هم نمیتونه به تنهایی جوابگو باشه ...
پس هیچوقت نمیشه از قدرت i5 گذشت:31:
سلام
مجبورم برای روشن شدن مطلب از چندین لینک بعنوان مرجع حرفام استفاده کنم برای همین لینک ها رو نامگذاری می کنم
ابتدا دو لینکی که در پست قبلی دادم رو به ترتیب با نام a , b نامگذاری میکنم
لینک a
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لینک b
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا میریم سر اصل مطلب:20::
ابتدا باید بگم که در لینک زیر چندین پردازنده ی amd و چندین کارت گرافیک متوسط و قوی رو با این پردازنده ها تست گرفته میبینید که در جمع بندی نهایی که متوسط 28 حالت متفاوت رو در نمودار قرار داده(یعنی 7 بازی در 4 رزولیشن) پردازنده ای مثل فنوم 550 وقتی مثلا با کارت گرافیک 4850 کار می کنه و حالا پردازنده رو به فنوم 955 ارتقا میدیم عملا فریم در این بازیها و در این رزولیشن ها تغییر نکرده اما با کارت گرافیکی مثل جی فورس 295 با حرکت از سمت 550 به سمت فنوم 955 متوسط 4 فریم تغییر در بازیها مشاهده می کنیم که این عملا نشون دهنده ی تاثیر کم پردازنده در گیم هست (نکته ی قابل توجه اینه که 295 گرافیک بسیار قدرتمندی هست و می بینید که حتی پردازنده ی 550 برای این گرافیک محدودیتی ایجاد نکرده بدلیل تفاوت متوسط 4 فریم با 955)
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداما طبق لینک"a" مشاهده می کنیم که پردازنده ی اتلون 620 تقریبا کارایی برابر با فنوم 550 داره و از طرفی 955 تفاوت چندانی با فنوم 965 نداره و در لینک "b" کارایی 965 رو در گیم می بینیم بنابراین میتونیم نتیجه ریاضی وار و عقلانی بگیریم که حتی 620 با 965 هم تفاوت فریم آنچنانی نخواهد داشت و کارایی 965 در گیم حتی از core i7 870 نیز بالاتره دیگه چه برسه به core i5 750 واصلا همین لینک "b" که پردازنده ی 965 رو بالاتر از corei7 870 نشون میده داره ثابت می کنه که پردازنده نقش اساسی در گیم ایفا نمی کنه و به گفته ی قسمت جمع بندی لینک "a" "بهتره بگیم پردازنده در گیم بی ربطه و بی اهمیت "
all modern games are limited only by the graphics hardware and that the CPU is almost irrelevant when it comes to gaming
نکته ی مهم: چه در این لینکی که جدیدا گذاشتم و چه در لینک "a" توضیح داده شده که تمام این صحبت ها در رزولیشن بالا صادق هست و در رزولیشن پایینی مثل 1280x1024 برعکس این قضیه نتیجه ی بهتری داره و پردازنده ی بالاتر نتیجه ی بهتری رو نسبت به گرافیک بهتر می تونه داشته باشه و البته مثال هم میزنه و میگه که خرید پردازنده ی 100 دلاری نسبت به خرید گرافیک 100 دلاری نتیجه بهتری رو در این رزولیشن داره اما در رزولیشن بالا افزایش بودجه ی پردازنده و به تبع کاهش بودجه ی گرافیک محدودیت گرافیک رو در پی داره
اما حرف شما کجا صادق هست؟
همونطور که گفتم این تاثیر کم پردازنده در بازی های جدید اتفاق افتاده و این رو بیشتر باید ممنون معماری های جدید پردازنده های و به تبع افزایش قدرتشو از سوی شرکت های اینتل و amd بدونیم
به عبارتی معماری پردازنده های جدید با قدرتی که به این پردازنده های دادن باعث شده که حتی پردازنده ی 100 هزار تومنی هم برای یک کارت گرافیک قدرتمند مثل 295 محدودیتی ایجاد نکنند
لینک زیر همین بنچمارک رو با چند تا از پر دازنده های اینتل نشون میده و حالا اینجحا می بینیم که پردازنده ی پنتیوم 6300 بدلیل قدرت کمی که داره متوسط تفاوت فریم فاحشی رو با پردازنده ی core i7 920 و با گرافیک 295 ایجاد کرده(حدود 20 فریم)
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیددر واقع برای پردازنده هایی که قدرت کمی دارند و این قدرت کمشون از معماری قدیمی و یا از فرکانس پایین نشات گرفته صحبت شما کاملا صادقه
اما با بررسی که انجام شد نشون دادیم که پردازنده ی اتلون 620 با پردازنده فنوم 965 که حتی قویتر از core i7 870 ظاهر شده تفاوت چندانی نداره
حتی جالبه که پردازنده حدود 90 هزار تومنی اتلون 435 طبق لینک زیر ، در گیم ، برابر با پردازنده ی فنوم 720 ظاهر شده و طبق لینکی که در مورد پردازنده های amd باکارت گرافیک های متنوع دادم ببینید که همین پردازنده ی 720 چه فریمی رو با کارت 295 آورده و تفاوت چندانی با پردازندهی 965 نداره که از همین جا هم باز متوجه میشیم که پردازنده های جدید در رزولیشن بالا تفاوت کارایی با هم ندارند و این کارت گرافیک هست که محدودیت ایجاد می کنه (طبق نتیجه گیری سایت معتبر تامز هاردوار)
آقاي nikaan اون لينكي كه گذاشتين مال پردازنده هاي حدود 100 دلار هست و من هم حتما نبايد بين اين پردازنده ها يكي رو انتخاب كنم چون بودجه بيشتري دارم و همچنين طبق لينك زير ميبينين كه اختلاف پردازنده هاي معرفي شده تو بازي چقدر هست.
سلام
بحث من سر اینه که مثلا پردازنده ی اتلون 620 با پردازنده ای مثل 965 (که حتی قویتر از پردازنده ی قدرتمند core i7 870در گیم ظاهر شذده)تفاوت کارایی چندانی در گیم نداره و اگر شما این تفاوت هزینه رو روی گرافیک بگذارید و بجای 5770 گرافیک 5850 رو بگیرید تفاوت قریم بسیار بیشتری نسبت به تفاوت فریم این پردازنده ها خواهید
گرفت یعنی پردازنده ی 620 به همراه کارت گرافیک 5850 بسیار در گیم قدرتمند تر از پردازنده ی corei5 750 همراه با کارت گرافیک 5770 خواهد بود و تفاوت فریم قابل ملاحظه ای خواهد داشت
ضمن اینکه توی قسمت جمع بندی لینک پردازنده های 100 دلاری بی تاثیر بودن پردازنده در بازی های مدرن رو عنوان کرده:
I think it's important to note that out of the nine games we tested, only two of them--Crysis and Tom Clancy's H.A.W.X.--demonstrated any notable performance decrease between 1280x1024 and 1920x1200. This is a real wake-up call to folks who believe that all modern games are limited only by the graphics hardware and that the CPU is almost irrelevant when it comes to gaming. Clearly, the benchmarks demonstrated that this isn't the case, and the CPU has a very significant impact on game performance.
ضمن اینکه قدرت پردازنده ها رو در یک بازی نمی سنجند بلکه میانگین اونها رو حساب می کنند چراکه همونجور که قبلا در تاپیک های قبلی گفته بودم برخی از بازیها به فرکانس پردازنده حساسند و در نتیجه پردازنده ای که از فرکانس بالاتری برخورداره در این بازی نتیجه ی بهتری رو نشون میده ویا برخی از بازی های به کش حساسند و در نتیجه پردازنده با کش بالاتر نتیجه ی بهتری رو ارائه میده و باز بازی به تعداد هسته حساسه پس پردازنده با تعدادهسته ی بیشتر فریم بهتری رو ر بازی نشون میده
جالب اینجاست که برخی از بازیها برای 2 هسته بهینه شدند در نتیجه پردازنده ی 4 هسته ای نتیجه ی پایین تری نسبت به یه پردازنده ی 2 هسته ای ارائه میده!!!!!!!!
باز هم تصمیم گیری نهایی با خودتونه و من اون چیزی رو که می دونستم گفتم:11:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.