ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مهم | شبکه بی سیم

dsa dsa
26-04-2010, 19:14
وقتی من دو تا کامپیوتر رو ad-hoc می کنم سعی می کنن از طریق dhcp server ای پی بگیرن ! من access point هم ندارم !

ولی نمی تونن از dhcp server ای پی بگیرن چون موجود نیست dhcp server ! برای همین من دستی ip دادم و مشکل شد !

حالا سوال من این هست که این کارت های که شبکه بی سیم رو جوری می سازند که در ابتدا سعی کنند خودشون ip بگیرن از wireless router ؟

برای من یک ای پی از رنج 169.254.x.x. می ده که نشون می ده dhcp sever وجود نیست !

نتیجه : پس برای چون dhcp server ی وجود نیست نمی تونه ip بگیره و کارتهای شبکه سالم هستند درسته ؟
اگه یه ap بگیرم و dhcp server رو توش فعال کنم حله ؟

hadi.EST
27-04-2010, 09:12
وقتی من دو تا کامپیوتر رو ad-hoc می کنم سعی می کنن از طریق dhcp server ای پی بگیرن ! من access point هم ندارم !

ولی نمی تونن از dhcp server ای پی بگیرن چون موجود نیست dhcp server ! برای همین من دستی ip دادم و مشکل شد !

حالا سوال من این هست که این کارت های که شبکه بی سیم رو جوری می سازند که در ابتدا سعی کنند خودشون ip بگیرن از wireless router ؟

برای من یک ای پی از رنج 169.254.x.x. می ده که نشون می ده dhcp sever وجود نیست !

نتیجه : پس برای چون dhcp server ی وجود نیست نمی تونه ip بگیره و کارتهای شبکه سالم هستند درسته ؟
اگه یه ap بگیرم و dhcp server رو توش فعال کنم حله ؟

فکر کنم درسته مهندس . چون بهر حال کارتهای بیسیم برای حالت استاندارد یعنی همراه با اکسس پوینت درست و طراحی شدن دیگه ! حالا اگه اکسس پوینت نباشه ، addhoc میشه حالت جایگزین .:10:

dsa dsa
27-04-2010, 11:58
من می خوام از ویندوز به لینوکس adhoc کنم ولی نمیشه ؟! توی لینوکس نمی تونم تنظمیات رو انجام بدم..
backtrack linux

dsa dsa
27-04-2010, 15:20
روی کارت ها نوشته 72 mbps ولی با 54 کانکنت میشه ؟ چرا ؟ شاید برای این باشه که access point ندارم .