مشاهده نسخه کامل
: الوچه
saeednag
26-04-2010, 18:21
سلام میخواستم نحوه کاشت دانه الوچه رو یاد بگیرم>مرسی
سلام میخواستم نحوه کاشت دانه الوچه رو یاد بگیرم>مرسی
اول دانه آلوچه رو بشورید تا بازدارنده های رشد و گوشت میوه ازش شسته بشه،بعد سعی کنید دونه آلوچه رو با یه چیزی مثل سمباده خراش بدین تا ورود اکسیژن و کلا تنفس راحتتر صورت بگیره بعد اونو تو خاک لومی با زهکش مناسب بکارین
saeednag
17-05-2010, 12:10
اول دانه آلوچه رو بشورید تا بازدارنده های رشد و گوشت میوه ازش شسته بشه،بعد سعی کنید دونه آلوچه رو با یه چیزی مثل سمباده خراش بدین تا ورود اکسیژن و کلا تنفس راحتتر صورت بگیره بعد اونو تو خاک لومی با زهکش مناسب بکارین
]چند روز طول میکشه الوچه ها جونه بزنه؟مرسی
]چند روز طول میکشه الوچه ها جونه بزنه؟مرسی
نمیدونم متاسفم :41:
saeednag
18-05-2010, 20:05
نمیدونم متاسفم :41:
اینکه ناراحتی نداره بدونم به شما هم میگم
اینکه ناراحتی نداره بدونم به شما هم میگم
ممنون میشم ،:20::46: اینطوری خیلی خوبه که اطلاعات عملی تونو بهم بدین
saeednag
20-05-2010, 07:27
ممنون میشم ،:20::46: اینطوری خیلی خوبه که اطلاعات عملی تونو بهم بدین
نزدیک یه ماهه هنوز جوونه نزده احتمالا دانه هاش خواب دارن باید عملیاتی روش انجام بشه
نزدیک یه ماهه هنوز جوونه نزده احتمالا دانه هاش خواب دارن باید عملیاتی روش انجام بشه
فکر میکنم برای بذری با پوسته سخت مثل الوچه بذرش طول بکشه تا جونه بزنه،
راستی یه سوال بذری که کاشتین رسیده بود؟
saeednag
20-05-2010, 17:34
راستی یه سوال بذری که کاشتین رسیده بود؟
نمیدونم یعنی به احتمتا زیاد نارس بود.نمیدونم ولی شنیدم بذر بده یه مدت خودش بالغ میشه
نمیدونم یعنی به احتمتا زیاد نارس بود.نمیدونم ولی شنیدم بذر بده یه مدت خودش بالغ میشه
بنظرم احتمال جوانه زنیش کمه ولی منتظر میشیم ببینیم آخرش چی میشه
saeednag
21-05-2010, 10:22
بنظرم احتمال جوانه زنیش کمه ولی منتظر میشیم ببینیم آخرش چی میشه
به امید خدا در میاد>سعی میکنم از هر گلی و درختی توسط بذرش پرورش بدم اما فردا از استادمون کامل میپرسم میذارم اینجا
saeednag
05-06-2010, 10:45
رفتیم فرجه.تا امتحانا رو بدیم استادمونو هنوز ندیدم.اگه ببینم حتما میپرسم
saeednag
10-06-2010, 21:15
دوست عزیز راه دیگه ای واسه تکیر هست؟اگه میدونن کامل توضیح بدین لطفا
دوست عزیز راه دیگه ای واسه تکیر هست؟اگه میدونن کامل توضیح بدین لطفا
دوست عزیز امروزه بهترین راه واسه تکثیر،تکثیره رویشیه،مثل قلمه،پیوند...از بذر زمانی استفاده میشه که صفاتی در بذر وجود داره که به کاره ما میاد مثل مقاومت به سرما،شوری...اونم واسه زمانی که به عنوان پایه استفاده میشه وباید روش پیوند زد.
saeednag
12-06-2010, 22:53
دوست عزیز امروزه بهترین راه واسه تکثیر،تکثیره رویشیه،مثل قلمه،پیوند...از بذر زمانی استفاده میشه که صفاتی در بذر وجود داره که به کاره ما میاد مثل مقاومت به سرما،شوری...اونم واسه زمانی که به عنوان پایه استفاده میشه وباید روش پیوند زد.
واسه پیوند زدن پایه ندارم.واسه قلمه هم مطمعن نیستم ریشه بده چون بعضی گیاهها اصلا ریشه نمیدن بعضی سخت میدن ضمنا من تو این کار وارد نیستم.اگه راه قلمه زدن آلوچه رو بلدین لطفا بگین.مر30
دوست عزیز مبحث قلمه،خودش تو کتابها یه فصله.حالا درک کن اگه بخوام تو یه پست واست توضیح بدم باید چی شو بگم.ولی کاری که میتونم کنم اینه که یه کتاب عالی معرفی کنم.کتاب اصول باغبانی( نوشته4 استاد).
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.