PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : ویروس اتوران گرفتم درایو هام باز نمیشه:(((

Facon_Archi
26-04-2010, 14:38
سلام
من ویروس اتوران گرفتم
پاکش کردم
ولی درایو هام باز نمیشه:((
هیچ راهی به جز فرمت هارد نیس؟:(
کلی فایل دارم روی هاردم:(((

Dr Hannibal
26-04-2010, 15:27
سلام
من ویروس اتوران گرفتم
پاکش کردم

نه فرمت هارد نکنید. :18:

آنتی ویروس کسپرسکی به طور مثال نصب کنید و به تاریخ امروز آپدیت کنید. وقتی تموم شد مشکل حل میشه.

الان چه انتی ویروسی دارید که هنوز این مشکل باقی مونده ؟ آپدیت هست ؟

A.M.D.D.E.V.I.L
26-04-2010, 15:31
چطور ي پاگش گردين مطمئنم كه پاك نشده شما بهتره كه يك تست كلي از registery بگيريد كه همه ي مشكلات كامپيوترتون حل بشن
اينو دانلود كن

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید s a n d o w n l o a d.com/archives/utility/registery_tool/download_registrywizard_full/

بي فاصله

Facon_Archi
26-04-2010, 16:26
نه فرمت هارد نکنید. :18:

آنتی ویروس کسپرسکی به طور مثال نصب کنید و به تاریخ امروز آپدیت کنید. وقتی تموم شد مشکل حل میشه.

الان چه انتی ویروسی دارید که هنوز این مشکل باقی مونده ؟ آپدیت هست ؟

mc afii هست و آپ دیت هست ولی نشناخت این ویروس رو و با کلی آنتی ویروس دیگه و کلی ژانگولر بازی الان اوتوران هم درست شد:دی
یه سری برنامه نصب کردم که رجیستری رو ترمیم میکردن و بعد با یه سری از این آنتی ویروس ها که کاظم غیث رو شناسایی میکنه پاک کردم و بعد فایل اتوران رو از توی درایو هام پاک کردم و مثل قبل شد
سرعت کامپیوتر هم به حالت قبلی برگشت:31::10:

---------- Post added at 05:26 PM ---------- Previous post was at 05:21 PM ----------

کسپرسکیبهتره یا مک آفی؟

Dr Hannibal
26-04-2010, 16:29
mc afii هست و آپ دیت هست ولی نشناخت این ویروس رو و با کلی آنتی ویروس دیگه و کلی ژانگولر بازی الان اوتوران هم درست شد:دی
یه سری برنامه نصب کردم که رجیستری رو ترمیم میکردن و بعد با یه سری از این آنتی ویروس ها که کاظم غیث رو شناسایی میکنه پاک کردم و بعد فایل اتوران رو از توی درایو هام پاک کردم و مثل قبل شد
سرعت کامپیوتر هم به حالت قبلی برگشت:31::10:

---------- Post added at 05:26 PM ---------- Previous post was at 05:21 PM ----------

کسپرسکیبهتره یا مک آفی؟
اگه این کسپرسکی رو اوریجینال تهیه بکنه آدم ،بازم هر ماه یا هر چند وقت یک بار کد میخواد؟

قطعا کسپرسکی بهتر از مکافی هست.

پیشنهاد میکنم:

کسپرسکی / آویرا / نورتون

خیر اورجینال بخری که دیگه تمومه..

آویرا کی هاش 3 ماه راحت اپدیت میکنه وبرنامه خیلی قوی هست.

ولی بری تاپیک کی کسرسکی کی های خوبی گذاشتم.

موفق باشید.

mmiladd
26-04-2010, 19:19
سلام
من ویروس اتوران گرفتم
پاکش کردم

برای دیدن درایو هاتون یا از تو run یا از تو آدرس بار تست کنین...